31 januari 2009 lördag

Jag vet inte vad längre? Det är bara skit av kärlek hella tiden tycker jag, jag tycker om dig otroligt mycket. Men jag vet inte ja!

Ska på bio med mamma idag

-

Godmorgon då :) ..
Vakna och har skit ont i halsen och är förkyld :( vill inte vara sjuk usch..

30 januari 2009 fredag

Jag kommer nog alltid att minnas dig som de VI hade och fan inte något mer det kan jag lova! För jag har en undebar kille nu :).
-

Jag bloggar aldrig längre typ ;P vet inte varför eller jo det vet jag vell, för jag vet inte längre vad jag ska skriva i bloggen? :P haha. Alla skriver för att få kommetntarer jag skriver för att få ur mig visa saker men för till felet känns det som om jag inte har något att må dåligt över :) RIKIGT SKÖNT om jag ska vara ärlig !! Men rätt som det är kommer jag må skit dåligt igen :/ fattar inte att jag är så det är så jävlans drygt verkligen!

Ihelgen vad ska alla göra då? :)
Jag ska iallafall inte göra något tror ja :) ska på bio med mamma på lördag annars ingetintg :)
kanske blir att träffa älsklingen ? :) Vem vet ..
Eller träffa bästavän? Inte gjort det på ett bra dag nu :( saknar dig.


-


 jag saknar dig gullungen! <3
 Jag saknar er otroligt mycket :( <3

 jag saknar dig allra bästavän !!!!! <3

--

Så fort man är glad i den hära jävla familjen får man ju skit :@ JÄVLA FITTOR! Jag ska vell bara vara den dära tysta tjejen då, men kom fan inte och klaga på att jag är deppig eller något dårå era FITTOR !! Har legga i soffan hela dagen riktigt skönt :D men sen kom mamma hem och hon börja med maten sen kom jessica ner och då vart det är jävla liv:@ kan du vara tyst. Vad äre med dig? Då säger jag att jag är glad icg blir skit arg och skriker bara fittor och att dom ska sluta glo på mig och gick in på mit stökiga älskade rum ;D och drar i gång musik :D häääääääääärlig.-

Nu kom mamma in och sa maten är klar och så sänker du din musik och jag svara ; gå stäng dörren !!!!!! :D

-

JAG HATAR MIG SJÄLV!

28 januari 2009 onsdag

Jag sov hos min älskade viktor igår :) jag har verkligen sakna dig jätte mycket älsklingen. Alla dina undebara pussar och allt med dig har jag sakna kan jag lova dig, glad att allt är bra mellan oss :D .  Jag älskar dig! <3

27 januari 2009 tisdag

Tänk om jag fick bestäma då skulle allt se så mycket bättre ut jag lovar...
Iallafall så har jag idag : damsugit, vart ut med huden på en promen och tvätta :) ska städa mit rum snart med var tvugen att blogg lite innan ;).
-

jag är svag men endå stark ..

 hahaha säger jag bara

26 januari 2009 måndagjag har haft en rolig och bra dag :D.
men saknar min älskling sjukt mycket..

25 januari 2009 söndagHar inte gjort ett skit idag :( antigen har jag lega i sängen eller framför tv;n och nu sitter jag vi datan och kollar lite men det är sååååååååååå tråkigt!
Jag saknar min älskling skit mycket :'(

25 januari 2009 söndagDet var en okej kväll :) .

Jag hatar otrohet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

Jag mår vell sisdårä vet inte riktigt varför eller jo det vet jag vell det är rätt mycket nu för tiden! Jag är kär och det går verkligen inte att släppa taget om dig och jag kommer aldrig i hela mitt liv att vilja det. Du är det bästa fast du sårar mig riktigt rijält i bland men men. Vissa säger att jag ska lämna dig och vissa inte men det är inte så lätt och jag vill inte, jag vill fan få det att funka mellan dig och mig! För jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta!

23 januari 2009 fredag

 
Jo okej, ska vi börja min dag skit bra var den när jag vakna sen när jag vart i skolan så vart det skit mellan mig och Viktor.. Grinar inte nu iallafall :) har prata med Lollo, Jenny det hjälpe! Tack tjejer!

Orkar inte skriva någe mera nu!

--Ska vara med min Jenny idag ;D <3

22 januari 2009 torsdag

Jag fattar fan ingenting längre, jag skitet i det nu och DU får fixa det!
jag menar absolut ingenting med tjejerna det är en annan sak!

22 januari 2009 torsdag

20 januari 2009 tisdag

Gormogron, jag förstår inte vad det är för fel på mig ;P när jag vaknar är jag as trött jämt men jag drömer as mycket nu för tiden det kanske är det?
Undra vad man ska göra idag då? bara blogga? :P haha
Har inget att blogga om heller ;P hahahaha
Jo en sak wille måste klara traktorkortet idag :D lycka till!
men han klara det inte :/ men på FREDAG då jävlar ! :D
-

Det finns så mycket i mitt huvudet i äntligen, men vet inte hur jag ska skriva allt :/ lite jobbigt då kanske..
Jag fattar inte hur folk tänker men det är ingen ide att jag försöker förstå mig på folket nu för tiden det blir endå bara fel ju!

eller den ? SKA JAG KÖPA DEN ?

-

Har inte gjort ett skit idag har haft en sån jävla huvud värk idag :( har verkligen inte orka gjort något idag jag hoppas på att jag inte kommer bli sjuk bara, Vi hoppas på det bästa iallafall :). Blir skola imorgon och köpa ny mobil telifon JIPPPI :D äntligen har längta så mycket.

19 januari 2009 måndag

Gick upp sen idag :P duscha och grejer sen drog jag till skolan 2 timmar det funka fint fint. Sen prata jag med pappa tomas och då var Jessica, Adde och Beny där så jag drog dit och var där hela dagen gjorde mat till mig och tomas :) sen åkte vi hem till Jessica och Adde. Sen tillbaka till Malin och Tomas och malin kom hem :D sen åkte vi till mig för att träffa den gravida ;) min syster :D OCH JAG TYCKER KILLEN/TJEJEN KAN KOMMA NU :D !!!!!!!!! Har vart en rolig dag :D

--


Jag fattar inte du skydar henne? Aså jag fattar inte varför jusste jag gör ju bara fel hela tiden. Jag fattar inte det är bara folk som snackar skit om mig HELA tiden jag förstår inte. Är jag en son dålig människa endå? Jag känner mig ju endå inte som den BÄSTS det kan jag lova :'(. Jag trode det föralltid skulle vara du och jag hur äre med det nu? Jag älskar dig och de vet du ochså du är undebar och allt! Jag är en dålig männsika helt enkelt !

18 januari 2009 söndag

Igår hade jag faktist en roligt kväll :D träffa en massa kompisar som jag inte träffa på ett bra jäkla tag ;) haha. Men det var trevligt kan jag lova er. Prata en massa minnen med några och någon var ledsen och någon var dum :@ och jag vart arg nu ska jag seta ett stopp på det hära innan det går för långt jag blir bara enu argare. Jag förstår inte haha ;P ja ni måste lära er att bete er faktist :) man kan inte vara sådär osäker på sig själv hur ska det sluta för er flickor? Inte bra. Börja bete er innan det slutar riktigt illa! Och du är värd någon MYCKET bättre det ska du veta säger jag det till dig så är jag ju dum i huvudet men men, det kommer nog fram från någon annan ochså snart.
Varför tror dom att man skiter i en kompis som man vart kompisn med i 11år? Man måste vell få prata med den människan eller hur?JA! Idioter på er som säger att man inte kan det, men juste det har ju till sin orsak jag är ju så störd men det som ni tycker är att ;) Jag är en snygg tjej som kan få en vacker kille :) och är trevlig mott folk, menans ni är rädda och går och setter er i ett hörn och ser ut sen går man och grinar HAHAHAHHAHA! Börja bete er förfan omogna flickor!
Ska bara säga en sak ! MAN KÖR INTE NÄR MAN DRUCKIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
EN SAK TILL JAG TRÄFFFA MIN SAKNADE JENNY :D:D:D <3

Jag hade iallafall en otroligt roligt och bra kväll :D tack alla som gjorde det till en undebart bra kväll! <3Jag mår faktist bra :)

--

saknar älsklingen!

-

Jag blir bara så less jag hjälper och hjälper folk hela tiden men vad får jag tillbaka? INTE ETT SKIT!!!!!!!! Ååå hatar det ska nog aldrig mera hjälpa en människa får ju bara skit för det verkar det som. Inte kan jag lita på någon längre iallafall inte när det är med kompisar att göra som jag brukar säga till min kusin Malin bara mina hjärtan kan jag lita på och det menas med att det är familj/släkten + min älskade Viktor :) bara ni för mig! Jag klarar mig mer hjärtana mina :D:D jag älskar dom mest av allt i värden faktist.

Jag gör fel fel fel fel fel fel fel fel fel hela jävla tiden jag orkar inte med det! Jag mår kanske bättre och bara sitta hemma och vara för mig själv ja det ser nog tamefan ut så nu! Jag blir ju tamefan inte bättre av det hära och man blir ju inte mera sugen på att umgås med kompisar när folk gör som dom gör mott mig. Jag ställer kanske upp för mycket för folk? Eller vad äre jag gör som är så jävla fel? Om jag fick välja skulle jag vilja ha dig för mig själv bara verkligen bara för mig själv men jag vet att det inte funkar inte så jag vet det, det är något jag får dröma och tänka på bara så äre här i livet. Ibland kommer dom dära idiotiska tankana i huvudet :@ och det hatar jag tamefan :'(. Jag vill bara få bort dom fort så inehelvete då! Kärlek ja ni människor det är jobbigt ibland verkligen..

-

Aså jag förstår inte jag har inte tvinga någon att läsa min blogg så varför kommetera duma kommetarer? :s sluta bara upp med det TACK ! Ja visst kanske jag är egotripad men om du nu visste hur mitt liv varit/är men det börjar ju då bli bättre nu :) men jag fattar bara inte hur folk orkar haha!
Min älskade Viktor har vart här och ätit chips och dip med mig :D mums så gott säger jag bara, men sen så glömde vi bort att det stog kvar på bort så när mamma kom så var all dip slut ;P ojdå tänkte jag min hund har visst ätit upp den ;P var typ halva kvar hahah :P det var roligt tycker jag! Sen har Viktor och jag bara haft det mysigt ikväll :) han åkte hem för en stund sen :( jag älskar min viktor!
Kan folk bara låta mig och Viktor få ha det bra tillsammans utan att någon förstör för oss :)..

17 januari 2009 lördag

Vart på dop idag :) trevligt att träffa släkten :D alltid lika roligt faktist, jag älskar min släkt!
Men ikväll vet jag inte vad jag ska göra humm, alla ska på fest ikväll det skulle vara trevligt att åka på fest ju ;D men får se hur kvällen blir då..

Jag är less på hur jag mår verkligen LESS om jag ska vara ärlig hatar det åååå, jag vill ha riktig hjälp faktist måste fixa det i veckan ett MÅSTE !! Jag har nog släppt dig nu riktigt skönt :D när jag ser dig äre inge jobbigt längre riktigt jäklans skönt om jag ska vara ärlig, visst kommer jag alltid ha undebara minnen med dig men inte det dära speciella som jag haft undebart att jag har släppt det (a) :D. Jag trode aldrig att jag skulle kunna släppa det om jag ska vara ärlig men när jag såg dig så vare som att jag såg vem som helst :D:D:D. Jag vart över lycklig faktist.. Alltid kommer du ha en speciell plats i mitt hjärta och du vet ju vad jag tycker om dig annars med, behöver inte skriva det här ju! Kärleken kommer och kärleken gick i mellan oss! Men det är sont man måste lära sig här i livet ..

Och på att prata om ingenting så vill jag bara säga att jag är en snyggaste i värden :D haha.


---

Är jag full, är jag något att skämas över? Eller vad äre för fel på mig? Varför vill ingen umgås med mig VAFAN ÄRE FÖR FEL PÅ MIG? Kan någon bara förklara det för mig NU!!! Jag blir ju faktist tokig på det hära, hur folk beter sig mott mig jag försöker ta kontakt med folk men får bara skit ju ;(. Säg vad det är för fel på mig? Eller äre dom andra det är fel på? Jag fattar ingenting längre känns det som :/.

16 januari 2009 fredag
Jag kan faktist ochså vara porrrig ibland ;) haha..
Jag har så fruktansvärt tråkigt om ni undrar :D hahahahahaha..

16 januari 2009 fredag

I natt hjälpte jag min älskade vän Jenny som jag inte har prata med på jätte länge men hon fråga mig om hjälp och det är såklart jag ställer upp :) så jag satt uppe till 2 i natt och prata med henne på msn. Jag hoppas allt ornar upp sig för dig gumman annars vet du att jag alltid finns för dig.
Och sen i morse ringde min älskade Morfar och sa att han och en kompis kommer ut till oss vid halv 11 * suck * så det bar vara för mig och gå upp vid 10. Det är någe fel i vårat hus därför ska han och en kompis till han komma och kolla på det!
Undra vad man ska göra idag då? Humm, har inget planerat blir nog som vanligt ligga hemma och kolla in i tv;n eller datan ;P hahha. Hade ju vella träffa älsklingen men aja! Hade tänkt ta lite fina kort idag (:


15 januari 2009 torsdag ( caroline )

 

JAG ÄLSKAR MIG :D !!!

15 januari 2009 torsdag

Tänk att man har kommit såhära långt i livet fast jag hade kuna get upp när det var som jobbigast jag gjorde det med men nu är jag på bättrings vägen :D.
ÅÅÅååååååååå har idiot möte idag i skolan jag orkar inte med dom !! Önska mig lycka till (a).
-

Klara inte av att skriva blogg efter mötet idag jag var skapligt arg idag på mötet ojoj säger jag bara! Får se vad skolan kommer med nu då, om det stämer det dom sa! Vart i stan idag med.
-

 kärlek? jadu, det är svårt ibland känns som om jag alltid kommer att vara kär i dig. Kommer nog aldrig att kunna släppa dig vill inte det heller det är DIG jag vill leva med och bli älskad av, bara dig!! Du är den jag älskar mest av allt på jorden, alltid gjort allt för dig och kommer alltid att göra det. Aldrig kommer jag att glömma dig hjärtat.
-

Jag vet inte vad jag skriva nu, har jätte mycket jag skulle behöva skriva men vet inte hur jag ska skriva det liksom :s.
-

http://www.youtube.com/watch?v=dJZDsJ8UU64
BÄSTA LÅTEN! :D

14 januari 2009 onsdag

Caroline är arg nu :@. Jag trode du ville mig bra saker!

-


Jag vet inte vart jag ska börja nu? Men jag bärjar vell från början med det hära då!
Jag mår faktist bra men jag har lite problem kvar av allt skit, och det är med skolan så jävla less på skolan faktist. Har idiot möte i morgon med dom :@ så imorgon kommer det säkert vara en dålig dag för jag blir alltid lika arg efter alla möten med idiot skolan !! Men jag ska göra ett slut på allt det hära nu. Ska fan gå i skolan som alla andra jag vill TÄNKER inte gå hemma längre så förbanat jävla arg på att skolan aldrig bryr sig om vad jag säger :@. Jag vill lära mig saker och gå vidare i livet en att sitta hemma vid datan eller nu vad fan jag gör :s hur kul äre ? INET KUL! Alla säger att dom vill slippa skolan men nej det vill dom verkligen inte, Alla är i skolan ingen man kan prata/vara med liksom :s man är alltid själv. Och kvällarna alla ska sova för dom ska upp till skolan dagen efter så dom kan inte vara ute länge eller vara med en länge. SÅ JÄVLA LESS !!!!!! Men som tur var börjar jag må bättre :D.
-

Jag förstår inte hur du tänker alls längre :s men jag gör fel som vanligt. Men jag fer upp och tar inte åt mig vad ni/du säger till mig. Jag orkar fan inte lyssna på ditt/erat trams !! Vist jag kanske gjorde fel men det är vell bra om jag är med dom som gör så jag mår bra och att jag fixar det hära? Eller vill du att jag ska gå ner och bara må dåligt? Jag vill leva ett bra liv som alla andra gör. Vist ska det vara problem i ett liv men jag har haft för mycket problem nu faktist! Så nu vill jag fan bara slippa allt det hära!

-

Jag ber så mycket om ursäkt faktist, men som sakt ibland vet jag inte vad som flyger i mig allvarligt :s jag kan verkligen inte ha kol på mig själv längre. Vad äre för fel på mig? Jag tycker ju faktist själv att det är jobbitg men ingen tror ju mig det är ochså jobbigt kan jag lova :( alla tror jag bara säga att för att få uppmärksamhet men nej det är inte så! Jag har faktist gått igenom rätt mycket och det är nog inte bara för mig det är jobbigt min familj som sakt mamma och min storasyster Jessica! Dom tycker nog att det är lika jobbigt som mig, dom är dom enda som vart mitt stöd kan man säga har ju nästan inte vella haft någe annat stöd har vella klara mig själv för det mesta. Tycker det är skönt att jag kommit ur det värsta nu :) riktigt glad för det. Tack vare all hjäp jag fick, men behöver endå hjälp nu med :/ kanske resten av mitt liv? Vem vet det? Inte jag iallafall, kanske kommer få medecin? Kansek kommer bli lättaren endå då? :D Eller med all hjälp jag ska få snart/snarast :D SKÖNT SKÖNT säger ju bara jag om den saken!

 jag och Nisse :D

13 januari 2009 tisdag

Folk finns till allt verkligen, jag orkar inte med dig om du ska bete dig som du gör!

Jag ligger i min säng nu ;P ska gå upp och äta sen städa och lite så :) sen ikväll ska vi till kusinen :) han fyller 16 år GRATTIS WILLE :).
Jag mår faktist ganska bra :) känner mig pig glad och ja normal jävligt skönt :D :D. Jag har tagit bort alla kort i min bilddagbok :) skiter i den nu, har min blogg och skriva och lägga upp kort i :).


glad att jag har dig :) och jag är riktigt glad att vi har det bra nu :D:D <3

12 januari 2009 måndag


Jag tycker det är jobbigt men det börjar bli bra nu! Jag blir glad och mår faktist bra när jag är med Viktor.


Möte på torsdag i skolan då blir det PUNKT på allt så jag får börja i skolan, jag blir tokig på att bara gå hemma!


Har inte så mycket i huvudet just nu.

11 januari 2009 söndag


Jag och min älsklings hund i sommras :)

-

Ska på bio ikväll :D nya Wallander med mamma, örjan, syrran, malin och tomas :D:D JIPPI roligt :D.

11 januari 2009

Någon som vet vem det är?


Berusad 15-åring flydde i Epa-traktor Tidigt på söndagsmorgonen fick en polispatrull stopp på en Epa-traktor i Ärentuna norr om Uppsala efter ett kortare efterföljande. Det hela började strax före klockan halv fem med att en polispatrull upptäckte en Epa-traktor (långsamtgående fordon) som buskörde på en parkeringsplats i Uppsala.
När polisen skulle stoppa Epa-traktorn trampade föraren på gaspedalen och körde iväg ut på gamla E4:an.
Men vid Ärentuna tog färden stopp.
Epa-traktorn kördes av en 15-årig flicka.

- Hon var berusad och är misstänkt för rattfylleri och olovlig körning, säger Bo Axelsson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala.

Men enligt polisen så hade man bytt förare i Epa-traktorn under resans gång. Till en början var det en 17-årig pojke som satt bakom ratten. Det är också han som äger fordonet.
17-åringen är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och för olovlig körning.

9 januari 2009 fredag

Usch jag mår verkligen inge bra idag :( tror fan jag är på väg att bli sjuk, as ont i magen verkligen känns som om jag ska spy så ont det gör :( uscha mig. Sov inge bra i natt! Bara negativa saker idag tror ja. och förkyld är jag med :(........

 BLOND ?
 BRUNETT ?

8 januari 2009 torsdag

Idag var jag i skolan i en timme sen drog jag hem var arg och allt möjligt så jag gick och la mig direkt. När jag valnar och kollar på klockan är den 13:00 och jag gick och la mig 09:00. Men syrran och jag muppa oss i natt kanske var därför :P somna as sent hahaha. Kommer bli samma sak idag säkert :P bara för att jag sov så länge.

Vänner?kärlek? ja jag vet inte vad längre, har get upp känns det som!

 GÖR MIG LYCKLIG !!!!!!!!!!!

-

Jag fråga hanna en fråga och frågan var ; Hanna aså när är sista april? Hon börja skratta och sa ja den sista april. Är man dum eller är man dum ? :P

7 januari 2009 onsdag

Imorgon börjar skolan och jag vet inte hur det kommer se ut för mig alls :s jobbigt tycker jag. Jag vill ju gå i skolan lära mig saker som alla normala gör. Men skolan vill absolut inte hjälpa till med någonting :@ jag blir så arg faktist! Jag hoppas jag kommer få byta skola eller något sont dära :) inte gå kvar i den hära jävla skit skolan iallafall usch hatar den!
Humöret idag humm, både ledsen och glad hjärtar är inte helt en kommer nog aldrig bli det eller (?). Jag undrar varför der är så många som mår dåligt nu för tiden, det är hur många som helst :/. Det är inte så många som får den rätta hjälpen heller :( tråkigt när det blir så.

Blir att sitta hemma idag med, orkar inte göra något faktist!-

Ja ni vad säger man? Jag vet tamefan inte någonting nu? vart tomt i huvudet nu igen, jag hade endå börja en bra dag men nej det förstörst som vanligt alltid någonting som förs när jag har en bra dag :'(.
Jag hatar skolan jag hatar min pappa :'( jag vill ha en pappa som bryr sig om mig som fattar att jag inte mår bra, att han vill hjälp mig! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :'(- TA MIG HÄR IFRÅN NU !-

Allvarligt så ger jag fan upp med skolan nu, jag orkar inte ! Ni kräver för mycket på mig IDIOTER jag orkar inte fatta det! Tårarna kommer och jag orkar bara inte det hära! Jag hade hoppats på ett bra 2009 men nej inte en bra börja iallafall! SKI SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT! Jag säger ju det vafan föddes jag för???????????????????????? Bara till problem hela jävla tiden ju :'( :'( :'( :'(. Ingen människa jag kan vara tryg vid känns det som! Livet måste ha problem men vafan jag har ju för mycket problem tycker jag! Jag vill ge upp allt men det kan jag ju fan inte göra hur skulle det se ut? Jag tänker ge upp halft det tänker jag, och det menas med att jag ger upp med att fixa mig eller hur man ska säga, tänker bara sitta hemma skiter i alla runt om mig. Lever helt änkel i min egna lilla värd nu! Jag orkar inte ta hjälp av någon, det funkar ju iallafall inte!!!!! CPPPPPPPPPPP IDIOTER KNULLA FITTA KUK ivfdgrnfbfjkdjbn jduhv nghbj. :'(

6 januari 2009 tisdag

Godmorgon eller va fan man ska säga..
igår så gick jag och la mig och grina typ i en timme, sen kom malin och jessica dom skulle till Jessica och Andereas och då sa dom att jag inte fick vara hemma själv om jag bara grina. Så då åkte jag med ditt det var trevligt där. Men jag var ju fortfarande ledsen :/.
Och när jag vakna nyss känner jag hur jag bara vill krypa ner långt ner under täcket och aldrig mer öppna ögonen fyfan.

-

Jag är inte hungrig men samtidigt är jag det vad äre för fel på mig ???????????? Ibland hatar jag mig själv så jävla mycket, eller ja för det mesta gör jag det !!!!
Jag lyssnar på samma låt om och om igen normalt? NEJ !!!!

-

Jag sitter i min soffa en och har inte klätt på mig eller något :( har fan ingen ork. Jag kommer nog sitta här resten av min dag-kväll-natt har ju fan ingen lust att göra något. Jag vet inte vart jag ska ta vägen vill som sakt bara försvinna från allt. Jag vill vara lycklig varför äre alltid jag som ska vara den dära ledsna tjejen? Jag vill ju vara den glada och lyckliga men nej inte det inte.

-

Jag är dum och går på allt verkligen. Det måste få ett slut fakist det funkar inte att ha det såhär nu får det vara nog !! Ingen människa orkar ha det såhär faktist man blir bara sårad och ledsen :(.

´tillslut orkar man inte gråta längre.

-

Aldrig får jag nog att sluta skriva i min blogg.
Jag vill skriva så mycket men jag vågar inte! Får bara en massa skit då :(

 GÖR MIG SÅ LYCKLIG !!!!!!!!!

-

Jag sitter forfarande i min soffa tror snart jag rutnar bort har inte duscha eller någonting idag. Skulle ha städa på mitt rum ochså bädda rent i sängen men nej ingenting har jag gjort, bara suttita i min soffa, Kommer ju föfan dö i den hära soffan känns det som. Det ser förjävligt ut på mitt rum om jag ska vara allvarlig, skolan börjar på torsdag och min lärare har sluta undra hur dom löser det? HAHA dom är ju slut i huvudet alla på den hära skolan. Hoppas på att få byta skola eller någonting sont dära iallafall! Har iallafall inte gråtit något idag :) bra det.

5 januari 2009 måndag

Klockan är då 00:00 och jag skiter i att önska mig något det funkar endå aldrig allt rassar nu igen! Jag fattar inte, varför lär jag mig aldrig? Jag kommer aldrig att förstå på mig själv. Gör illa sig själv ååå hatar mig när jag flippar ur :'( verkligen HATAR det.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till när skolan börjar, jag kommer bara bli enu mera arg och ledsen då * suck * och ingen av mina vänner verkar förstå mig. Jag tror jag ska börja sitta hemma nu för tiden IGEN, ja jag blir less när folk inte tror mig cp-störda faktist! Jag ger upp nu igen men grejen är att ni kanske inte är mina äkta vänner? Ja, jag tror tamefan det är så .. Varför har jag aldrig tänkt den tanken. Jag orkar inte svara på komentarerna jag får i min blogg jag orkar vell snart inte svara i min telifon längre heller! Kanske ska börja gå och prata igen jag vet inte vad som är bäst för mig. Mamma är på krogen och har trevligt med sina vänner :) hon behöver det umgås med sina vänner och ha roligt, hon har ju bara varit hemma glad att mamma kan ha kul :). Ska nog prata ut med henne imorgon om jag behöver gå och prata nu igen eller hur vi ska göra med mig (?).

Jag vet inte ens va jag tänker längre, mitt huvud är tungt och ögonen svider .....................
--

jag orkar inte med det hära!

5 januari 2009 måndag

Ja jag hatar det tamefan! Vafan ska det bli som det blir för :s det värsta jag vet jag lovar fyfaaaaaaaaaaaan ..
Samma musik och allt en, jadu vad säger man? En tår i öga kanske? Jo jag säger nog det ja! Jag saknar det mesta faktist saknar kompisar som man hade då men inte nu. Eller jo visst har jag allt kvar men det finns några som jag saknar lite mer en alla andra.
Robin och jag prata idag och vi tänkte tillbaka prata en massa gamla minnen fyfan jag hatar det verkligen jag blir bara ledsen ju. Jag är endå glad att jag har några av er kvar :) men dom som man inte har saknar jag verkligen.
bilder säger mer en ord !


4 januari 2009 söndag

Idag hatar jag min blogg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hade skrivit as mycket som vanligt men allt är borta .............. CP IDIOT FITTA KUK !

Jag är inte på ett bra humör idag vet inte varför. Jag känner för att deppa sönder mig idag faktist det är väldigt skönt ibland! Jag vill bort från allt jag vill dö jag vill mycket nu, men iätnligen vet jag inte vad jag vill :s allt är bara skit nu för tiden. Ljuger för mig och jag vet inte vad som händer med folk! Jag sitter hemma bäst så, annars får man skit för något men det får man om man sitter hemma med :s då får man skit för att man ALDRIG vill hitta på något. Så jävla less på folk faktist! Och kärlek är bara skit tycker jag, allt jag gör som har med kärlek att göra går bara skit hela tiden :@ :'(.Jag vill ha en Pappa som bryr sig om mig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som fattar hur jag mår som fattar att jag behöver både en mamma och en pappa men nej inte gör idiot pappa det inte :'( !
Jag vill vara lycklig och glad :'(

--

Hur ska man ta det när en kille säger att han tycker om mig, men går och håller på med en annan? HJÄLP MIG! Han säger att jag ska lita på han, men hur ska jag kunna göra det när han säger som han gör? .. * suck *

--

Jag ligger i min soffa och sjunger och försöker få bort min ilska och allt! Jag är så jävla arg, ledsen, besviken jag vet inte vad, allt möjligt är jag !!!
Sviken javisst det kan jag ju bara lova att jag är med.
ungefär såhär känner jag ; IKFENWIDKGRNDFEJNDMJVIHKNJDMJKLCBFE RJDKB RMKIJB RMHBVKJN !!
Musik är så jävla härligt att lyssna på ibland.

äkta? OÄKTA!

jag har förbanat tråkigt med, RING MIG!

3 januari 2009 lördag

Jaduu, vilken kväll/natt HAHA vad ska man säga om alla?
Mamma och mammas 2 kompisar och Lottas lilla son var med :D 3åring kaxig jävel :P men iallafall,
mamma och dom drog på krogen jag skulle vara barn vakt eller hur man ska säga ;P han sov och jag satt nere med en massa kompisar :) Pontus, Hanna, Marcus, Josefin, Emil och Micka men vi hade iallafall kul :D nåra va oss :P HAHA!
Tack alla för en otroligt bra rolig kväll :)

Idag känns det som om det kommer bli en väldigt lugn kväll, jag skulle ha haft det igår :P men så vart det verkligen inte. Hoppas på att det blir det idag!

kärlek

-


Jadu, vad säger man? Ensam bäst?

Jag mår bra faktist jag börjar lära mig att inte ta någon skit av någon! Varför ska jag det liksom? Jag står på egna ben säger vad jag vill och tycker. Jag lyssnar på det jag vill, men ibland lyssnar man för mycket INTE BRA! Måste bättra mig faktist !!
Kärlek vafan är det? Jag orkar inte ens med det, det blir bara fel hela tiden när det handlar om det. Jag kanske borde dra mig i kragen och må bra förs innan ett jävla förhållande? Hjälp vad tycker in alla?

Jag tycker iallafall att jag är SNYGG och allt :D


-


Nu är jag tillbaka till min favorit blogg :D jag kan verkligen inte sluta skriva i min blogg när jag sitter vid datan :P. Jag förstår inte varför alla tar bort allt gamalt i blogen man skriver ju inte för någon annans skull :s man skriver för sin egen. Men men, det kanske bara är jag som skriver för min skull? Min hund ligger iallafall brövid min här och sover :) värdens gulligaste hund jag har! <3 älskar han. Min data dörr snart så jag skriver mera senare (:. Laddar upp bilder från igår senare när jag ladda min data :).

-


Nu har jag kommit hem från Viktor vi har kolla på en film och bara haft det bra :D. Emil var med ochså, och hampus en stund! Jag är rätt så trött idag:P ska snart sova faktist! Sitter med datan i knä pratar i telifonen och kollar på tv ;). Men nu ska jag kolla på tv och prata i telifonen sen sova!

godnatt alla ÄKTA!
skriver blogg varedan dag!

2 januari 2009 fredag

 
det måste finnas någon annan en du som kan göra mig så glad som du gjorde mig!
JAG VILL BARA GLÖMMA DIG MIG DET GÅR TAMEFAN INTE !!!!!!!!!!!
RSS 2.0