29 oktober 2009 torsdag

Jag förstår inte vad som händer? Jag känner bara att jag inte orkar någonting allt går nerot och jag snart skiter i allt känner jag.
Jag förstår inte vad som har hänt mellan oss? Jag går och är ledsen hela tiden bara, känner att jag inte orkar det hära. Det gör så ont i mig men jag har inte kraft till allt jag kan inte klara allt här i värden jag är inte hur stark som helst det är ingen här i värden ju. Jag skulle så gärna vilja gråta men det går inte det är som om det är stop det är fast jag vet inte varför? Det gör ont i mig det med. Jag är rädd med!
Jag skulle vilja setta mig i ett mörkt rum med inga saker i inga fönster jag vill bara vara för mig själv då kan inte jg få problem och jag kan inte heller ge andra problem. Men jag vet att det inte funkar så men jag vill så gärna det jag är så ledsen och sårad just nu. Mitt hjärta känns inte längre helt :'(

24 oktober 2009 lördag

Jag vet jag är dålig på att skriva här! Men det är så mycket i huvudet just nu.
Skolan går bra för mig :), praktiken går sådär :( men jag försöker så mycket jag kan jag kämpar och vet att det kommer gå med hjälp av alla bra människor runt mig! Igår var det 6 månader sen jag och jocke vart tillsammans :) han är det bästa för mig verkligen <3 jag älskar han av hela mitt hjärta verkligen.

Var till pappa idag dom från gotland var där :D dom är så undebara människor enligt mig iallafall :) vi va på älgsafari, det var trevligt. Malin, Roger, Troy, Hampus, Minnia, Joel, Axel, Tilda, Jocke, Jessica, Moa och pappa! SKa ladda upp kort på facbook kan ladda upp ett kort här :). Moa kommer ochså och sover här idag med mig och Jocke i sängen mysigt :) Jessica och Tomas behöver vara för sig själva ibland med!

Jag är ledsen inerst inne jag försöker prata med mina nära och kära en att gå och hålla allt för mig själv då mår jag för det mesta sämre.
I morgon ska Jocke och jag till hans pappa. Sen på måndag ska jag på massage sen på tisdag till psykologen SKÖNT!

17 oktober 2009 lördag

Sitter här riktigt fin kläd och vacker :) folket kommer vid halv 6 6 idag, då blir det roligt men jobbigt för mig!
Igår så fick jag reda på att jag har lite mera problem en vad dom trott jobbigt som fan, det är något mera som är fel, så jag måste göra en massa flera utrednigar nu grymt jobbigt tycker jag dårå men men, halva min hjräna funkar som den ska men inte den andra och dom vet inte vad som är fel så det måste kollas upp nu grymt jobbigt :(. Mamma och jag hade en liten deppa dag igår för det, jag är arg rädd ledsen på samma gång för att det ka vaa något :'( men såäre just nu jag är den jag är och kan inte göra något åt det faktist.


Imorgon fyller jag 16on år!
men vi firar mig idag i stället..

Joachim & Mamma aldrig utan er

15 oktober 2009 torsdag

Igår satt jag inte vid datan något nästan därför jag inte skrev något.
Jag vakna sen kläde jag på mig fort sprang till bussen åkte till psykologen, det gick jätte bra :) ska börja om på nytt och träna eller hur man ska säga könns skönt :) men jag blir arg på min krop som är som den är just nu, men det blir bra om kanske 100 år eller så?. Sen givk jag iallafall ner på stan för att rikard skulle hämta mig och skjusa hem mig men då hade Malin kusin lunch så då var vi kvar med henne och gick och kolla lite, sen när vi skulle åka hem skulle rikard in på 13on och bika tid så då vart vi där inne ett tag, sen kom vi hem :P år och fixa lite på över vånigen :). Sen åkte vi in till stan igen och hämta Malin ;) sen hem hit igen kolla på bonde söker fru :) sen åkte dom och jag gick och la mig i sängn och somna nästan på en gång ;) haha.
Var i skolan idag gick bra :) skönt att vara där. I morgon äre möte i skolan ochså hoppas det går bra!

Jag älskar min Joachim <3

13 oktober 2009 tisdag

Det vart ingen praktik för mig idag heller jag får som panik värdens största panik men det hade jag förrut med men vi håller på och tränar upp det ska till psykologen i morgon, och på fredag har vi möte i skolan med för att kolla på hur vi ska göra med allt. Mamma och jag åkte till skolan idag och prata med dom och så då tyckte vi att det skulle bli bra med ett möte så det blev det med nu, känns skönt tycker jag endå!
Är på mammas jobb en har hjälpt till här och så, suttit vid datan och lite så. Ville inte vara hemma idag tycker inte det är kul att vara hemma hela tiden.

Jag älskar min Joachim <3

13 oktober 2009 tisdag

Sitter på mammas jobb just nu, ska på praktik vid 10 hade ju son panik igår när jag skulle åka med bussen så jag åkte med mamma idag i stället :). Jocke fick sova länge idag :O han börjar inte förns halv 11 idag. Sen idag vet jag inte vad jag ska göra inget speciellt vad jag vet, hem och bara tare lungt :) Kan ju inte glömma i morse kom mamma in och sa att det snöa :D jag trodde inte det var sant men när jag gick upp så såg jag att det var sant :D jag vill att det ska komma enu mer snö nu :D:D:D !!! Jag längtar faktist till skolan jag tycker det är helt undebart att vara där ju :) det är så lungt och skönt att vara där det är så undebart måste jag säga! Jag får den hjälp jag behöver och det är bara så skönt att dom förstår mig med allt :). Jag fyller år på söndag med :D men vi ska fira mig på lördag i stället :) jag tycker det är lite mera mysigt ju :). Jocke hade match på lördag med :) hoppas det går bra för dom och att dom vinner :):D.

Jag älskar min Joachim galet mycket! <3

12 oktober 2009 måndag

Läste en tjejs blogg om sin högstadietid fram till nu. jag började fundera över min högstadietid.

Började 7an hade ingen att umgås med jag var mest för mig själv, prata med alla men ingen jag kom närmare med. ANdra dagen i 7an börja jag tok grina för att jag tyckte det var grymt jobbigt i skolan det var så svårt för mig. Så jag börja i lilla gruppen som den hette. Jag var tillsammans med Andereas men det vart tok mycket bråk så det tog slut. Sen kom jag Viktor Tallskog otroligt nära vi var bästa kompisar vi var varenda dag vi prata varenda dag. Madelen Jansson vart tillsammans med Viktor och jag Erik Funnig men de höll inte länge 2 dagar? haha. Men iallafall jag var singel. Livet gick vidare.. Sen en fest som Elina hade så åkte Viktor och jag dit med min syster Jessica, dagen efter så vart vi tillsammans. Vi drack och hade kul bara. En kompis till mig var med om en bilolycka och dog :'( så jag kämpade måde dåligt men kämpade! Men sommarlovet var inte det roligaste Viktors bror var med om en bilolycka jag trodde inte det var sant när han ringde men det var det, och jag kom hela hans familj närmade mycket närmare. Och det gjorde ochså att det inte funkade mellan oss vi kom för nära varandra. Och David Tallskog dog ochså :'(. Jag hjälpte till så mycket jag kunde. Viktor och jag vart som syskon enligt mig.

och sen när 8an börja så var det inte direkt så kul med allt som hade hänt, och viktor och jag hade inte släppt varandra så vi sårade varandra och hållde på. Men sen sluta det med ett stor bråk och vi inte prata en idag. Jag börja prata med Jocke Johansson som jag kännt länge men vi börja träffades mer och mer sluta med att vi vart tillsammans, mitt liv var ett helvete jag måde så dåligt gick inte i skolan så mycket. Jag flytta till pappa, och jag fick en hund av han hela sommarlovet var jag med Jocke och hans kompisar sola och badade hemma med mamma och syster och släkten. Men sen redde mamma och jag ut det jag sakna henne så jag flytta hem till mamma igen tog även med mig min hund Casper till mamma. I slutet av sommarlovet så gjorde Jocke slut med mig. Jag ringde Viktor åkte dit han trösta mig sen vart vi tillsammans igen (?) menmen.

Sen så var det dags för 9an usch så hemskt det var :'( jag mådde sjukt dåligt fick själmords tankar gick hos psykolog fick ny ochså börja med en massa utrednigar. Jag och Hanna Elmblad min älskade vän börja umgås mer och mer, sen var min syster gravid med. och den sista augusti var min systers kille Tomas med om en svår bilolycka låg på sjukhus och vi bara hoppatdes på att det skulle gå bra. Det gick bra men det tog tid innan han vart bra och vi alla stötta varandra för att det skulle gå så bra som möjligt. Sen tog det slut mellan mig och Viktor. och livet gick vidare och vi tog hand om oss. Jag och Daniel kom närmare varandra men det vart skit av allt med vi vart aldirg mer en kompisar. Jag måde så dåligt hela 9an. Börja äta en medecin det vart lite bättre men inte helt! Jag vart som inlåst i mit rum jag sluta äta ett tag bara för att(?). Min syster fick barn med,  sen skulle jag börja gå uppe på grand och det gick jätte bra :). Sen så börja jag och Joachim prata mer och mer :) vi börja umgås mer och mer, sen vart vi tillsammans och livet vände väldigt konstigt men det gjorde verkligen det. Han stötta upp mig vi är fortfrande tillsmmans och kommer alltid att vara det enligt mig ;).

( sen börja jag äta medecin mot adhd för dom såg att jag hade det.
Och nu går jag på lilla uven och det är skit bra där och livet går upp och ner )

12 oktober 2009 måndag

Idag skulle jag ju ha praktik som sakt, jag gick upp i morse kläd på mig åt frukost sen kom paniken helt plötsligt :s jag fick panik för att åka buss själv ibland får jag sona grejer usch jag hatar det! Så jag vart hemma idag och jag vart arg och är arg på mig själv en för jag vill till praktiken men det går inte liksom ååå!! Men sen så ringa jag min syster hon var ledsen så jag stack dit på en gång så vi prata och så sen gick vi med moa till doktorn sen så gick vi hem till henne och gjorde mat :) det vart lasange :) skit gott !!! Sen så kom Tomas han var ny opererad.
Sen åkte jag hem och nu sitter jag här har ochså vart ut med Casper, svin kalt ute nu ju :O usch fyfan! Jag vill att snön ska komma :) det är så mysigt ju.
I morgon ska jag iallafall till praktiken åker med mamma på morgonen så är jag där till 10 sen skjusar mamma mig till praktiken, så det kommer gå bra då! Sen åker jag buss hem hoppas det går bra bara.

11 oktober 2009 söndag

Jag vet inte vad längre, folk :s vad äre för fel på dom i äntligen? Alla är konstiga känns det som. Men ibland är man i en son perjod ju. Man kan inte alltid har det lätt här i livet, men jag är nöjd med livet. Bara att det är jobbigt att vara i tonåren som mamma sa till mig det är inte ett dug roligt det vet nog dom flesta ochså. Men skolan går bra och jag trivs så super bra :D och har praktik nu med och trivs där med :) helt underbart om jag får säga det :).
Men det dära med vänner, ja vad säger man? Jag vet inte riktigt om jag kan lite på någon bara blir sviken :(. Min storasyster, Pojkvän, Mamma och systers kille Tomas det är vell dom som betyder MEST, utan dom vet jag inte vad jag skulle göra ens :s. Man ska vara rädd om dom man har och tavara på det man har och inte bråka och tjafsa om onödiga saker säger jag!
Men jag mår bra :) lite små ledsen men jag funderar ju så grymt mycket på allt.

Dom döda
hur min framtid kommer se ut
sen ibland drömer jag mig bort om mig och jocke, brukar tänka vad skulle jag göra utan han? Ibland kommer det en tår för jag är så glad att han kom i mit liv :´) jag älskar han så mycket verkligen! Läskigt vad en människa kan betyda mycket :o tycker jag.

Flytta det skulle vara undebart :)

under ombyggnad

hej alla carolines läsare
carros blogg kommer att vara lite rörig under dagen eftersom det ska in en ny design m.m
Så jag hoppas ni har förstående :)
/Jenny - Designer

7 oktober 2009 onsdag

Idag var jag ledig för hon som jag har på praktik hon skulle bort så då sa hon att jag fick vara ledig så på måndag ska jag jobba lite längre i stället tror det var bra att jag fick vara ledig idag plus att det var 3dre dagen idag så det var ret nytt så jag var väldigt spänd ochså men jag trivs hilma bra redan :). Hoppas det kommer fort setta så :D
var hos psykologen igår och prata mamma var ochså med det gick bra lyssna inte så jätte mycket det orkade jag inte var så jäklans trött ju.

Jag är inte på någe bra humör idag alls, vet inte varför! Jag vill bara vara själv orkar inte med andra vet inte varför :s men ibland är jag så. Vill att det ska bli mörk och vill vara själv och bara tänka och mysa för mig själv. Men det funkar ju inte så när man bor i hus med andra liksom. Men man får försöka klara av det iallafall men det är så otroligt jobbigt. Vill att över vånigen ska bli klar då blir man lite för sig själv ju endå.
I morgon äre skola ochså :) skönt tycker om min skola jätte mycket faktist. Skönt att komma dit det är så mysigt och man bara är man tänker inte heller lika mycket där det är riktigt skönt.
Något jag tycker är dunder skönt på praktiken är att man får ju inte ha telifonen och det är så skönt tycker jag :D då äre ingen som kan skicka sms så jag svara på en gång det är undebart skönt för min del.


Jag är så otroligt fundersam nu för tiden!

6 oktober 2009 tisdag

Jag har vart på praltil 2 dagar nu :) helt undebart skönt måste jag säga. Men i morgon fick jag vara hemma om jag ville hon som jag jobbar med skulle inte vara där! Jag tror det kan vara bra med en ledig dag i morgon men jag ska ju endå vara barn vakt åt Moa, så inte en hel ledig dag får jag ju men det gör inte!
Men jag börjar må bra nu :) det börjar kännas bättre för mig med allt.


jag älskar min Joachim mer en allt!

4 oktober 2009 söndag

I morgon ska jag börja på min prkatik plats :) det tycker jag kommer bli skit skönt en att sitta hemma och bara tänka och ha skit tråkigt.
Jag mår faktist ganska bra nu efter allt som hänt :) jag trodde inte det kunde vända såhära fort faktist :o men det gjorde det och jag är skit glad för det :D. Jag hoppas det bara kommer gå framot nu och att jag börja äta lite med mend et tycker jag ochså har blivit bättre :) skönt.

Jag förstår inte att man ska ljuga för den man påstår tycka om så mycket? Man gör ju bara bort sig så otroligt mycket. Fyfan säger jag bara
RSS 2.0