19 oktober 2010 tisdag

Hejsanhej!
Igår var det ju min dag som sagt syster, moa, jocke, mamma och jag var i väg och åt mat :) mysigt tycker jag tack för en fin födelsedag :). I lördags fira släkten mig ju jätte trevligt och mysigt.
Var i skolan igår men inte idag känner att min krop är helt jävla död har fortfarande inte gått upp ur sängen. Men det är inte ofta jag ligger i sängen en hel dag men ibland blir det så när jag inte tar hand om mig själv så nu får det vara skärpning från min sida !!!! Sen är det ju värsta skit vädret igår med :( men det gör inte mig något känner mig inte nere eller något det är bara min krop som känner sig död, men det får den vara ibland ju.

Joachim du är min pojkvän och min bästa vän och jag älskar dig så otroligt mycket, du och jag föralltid <3

17 oktober 2010 söndag

Hejsanhej!
sitter i sängen med min älskade rosa data nu :) känns jätte skönt att ha den hemma igen.
Helgen har varit trevlig :) förutom någta saker men så är det. Idag på dan var vi in till stan på hälso grej jocke körde både dit och hem :) riktigt duktig tycker jag. Annars har syster och tomas och moa varit här :) vi har spela bingolotto jag van 100kr :) tycker det var roligt jag. Imorgon äre min dag iallafall känns inget speciellt får se vad som händer i morgon om det är något som händer elller om det bara blir hemma som vanligt kanske?

15 oktober 2010 fredag

Hejsanhej!
Var som sagt med Sara idag :) det var hur trevligt och roligt som helst, så det ska vi fort setta göra :). Kommer bli så himla bra föra mig.
Idag är jag inte på någe bra humör eller jag var det i morse men sen har det bara gått ut för och just nu känner jag att jag skulle kunna döda någon nästan nej inte så farligt men jag känner bara för att skit på allt. Tror det är för att det vart en lång dag på stan med Sara med bara nya grejer så jag var så jäklans nervös och det tog på mina krafter som bara den. Sen i morgon ska vi ju faktist fira mig vilket jag igentligen inte känner för men det kommer bli trevligt det vet jag. Men det är för att jag känner mig helt slut därför känner jag så nu.

snart kommer det bli flytt ochså, det kommer bli på hörst lovet vi flyttar känns skönt vill jag lova :) men endå lite jobbigt !!
( tur jag hara sara som jag kan komma ifrån och vara med om det bli för mycket, då kan vi hitta på någe kul :) )

14 oktober 2010 torsdag

Hejsanhej!
Inte skrivit på länge jag vet men det har varit något varenda dag nu * suck * det är så jävla jobbigt så idag blev det ingen skola som det brukar bli på torsdagar. Men jag ska se till att inte ha något på onsdagar men igår var jag tvugen att ha Moa för jessica skulle till skolan och tomas jobba. Sen nu har min mammas ryg bracka i hop så hon kan knappt börja sig så det är jag och jocke som måte hjälpas åt och laga mat och städa och gå med hunden och sont. Men det går bra fast ovant vi är ju vana att det är mamma som gör det åt oss men det måste vi bli bättre på ochså. Ska ju snart flytta med blir bara mer och mer avslappnad faktist :).
Var ju på soc förra veckan så nu äre skrivet på papper att jag ska träffa Sara på fredagar :) jag ser fram i mot det så otroligt mycket :) hon är en människa som jag ska ha kul med och jag ska öva på att komma ut och göra saker själv. Därför jag har fått en kontaktperson jag tycker sjkälv att jag är duktig och gör saker själv men det är ju bara bra om jag känner så :), det gör ju mig strkare fast innerst inne vet jag att jag måste öva mycket mera så det är bra att Sara ör villig att hjälpa mig och mina nära och kära :) det påverkar ju faktist dom väldigt mycket ochså att jag inte kan göra saker själv. Men jag känner att det kommer gå så otroligt bra med all hjälp jag har/får av alla undebara människor :). Går inte längre hos min psykolog :) känner mig stolt över mig själv att jag klarar mig utan det och det betyder liksom att jag är säkrare i mig själv och att jag inte tänker på döden och sont :) JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV !! Så i morgon äre första gången jag och Sara ska hitta på något :) ska bli så otroligt roligt längtar redan :). Vi skulle gå till någe Gustavianum har aldrig varit där så det kan bli spänande tycker jag :) sen skulle vi äta lunch någe stanns får se vart det blir :) kanske någe mysigt ställe :).
Annars så funkar livet väldigt bra, jag fyller år på måndag hela 17år :) fast vi ska fira mig nu på lördag i stället :) mysigt att träffa släkten var ett tag sen nu.

7 oktober 2010 torsdag

Skulle ha varit i skolan idag men känner att det blir för mycket att åka in till stan sen sitta och vänta på nästa grej så jag ringde till skolan och berätta som det var. Mamma tyckte ochså det var helt okej för mig att göra så.
Var ju till min psykolog i tisdags det gick bra mamma och jag var där och prata hur vi skulle göra men jag ska inte gå där längre. Känns väldigt konstigt men endå skönt om jag vill får jag ringa och börja gå och prata igen så det är inte det att jag aldrig mer få gå och prata där skönt dunder skönt enligt mig iallafall. Annars i mitt liv händer inte så mycket men samtidigt händer det skit mycket men jag släpper som taget om det i mellan åt som att vi ska FLYTTA det är en son grej för mig väldigt stor grej, men det ska gå bra det med. Sen fyller ju jag år den 18onde oktober inte långt kvar alls det går så fort :O.

sen skulle jag bara vilja säga att alla som står mig nära dom är värda så otroligt mycket. Utan dom vet jag inte hur jag skulle klara mig :)

Joachim
Jessica
Mamma
Moa
UNDEBARA!
RSS 2.0