31 juli 2009 fredag

Imorgon drar Mamma.Örjan.Jocke och jag till stockholm :) hoppas vi får bra väder och en undebar dag!
Mitt humör har vart bra dom senaste dagarna nu :) SKÖNT, snart börjar skolan ju :). Och om 13 dagar får jag min nya medecin den som ska hjälpa min adhd eller hur man ska säga :P jag äter ju bara medecin mot depprisjon och sen kanske jag ska få mot pms får se hur det blir.
Har förnat ont i rygen :(

28 juli 2009 tisdagJag har den bästa :)
jag älskar dig mest! <3

28 juli 2009 tisdag

Jocke jobbar sista dagen i morgon :) skönt tycker jag hihi då får jag mysa mera och träffa han mera :D.
Usch idag har jag en son huvudvärk att jag inte vet var jag ska ta vägen :( funderar på att gå och lägga mig och vila en stund sen dra över till syrran :) eller om jag skiter i att vila och drar över till syrran jag vet intehur jag ska göra humm. Ska iallafall ta en alvedon så kanske det lugnar sig lite hoppas på det bästa iallafall! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra riktigt känns som om det kommer bli rätt lungt om jag har ont i huvudet, brukar kunna bli så grinig med inte bra :/ men jag tror jag är på väg att bli förkyld eller sjuk det får vi se.


Ses sen bloggen !

27 juli 2009 måndag

Shiiit är bara tvugen att skriva det hära :( jag har nog lågt blodtryck och i morse när jag gick ner för trappan så ramla jag in i vägen usch vad man blir rädd :( skakar rätt mycket med nu usch usch! :(
Så idag vet jag inte vad jag ska göra, man blir ju så rädd när det händer sont hära :( det känns som opm man bara vill sitta stil. Undra om det kan höra i hop med medecinen jag äter? hummm.

26 juli 2009 söndag

http://www.myspace.com/sebastiankrantz

Sebastian Krantz är vell för bra för att vara sant :D jag älsjar hans låtar har alltid gjort det verkligen, alla hatar dom men verkligen inte jag :) och nu har han gjort nya låtar :I :D

26 juli 2009 söndag

Nu har jag vart ute och gått ochså, tog med mig hunden med gick runt hägeby sen tänkte jag att syster min kanske ville gå enu längre så gick till henne och tomas men dom bada Moa så jag vart kvar där sen gick jag med henne till affären när hon hade bada klart Moa.
Och nu sitter jag här i soffan igen och lyssnar på musik i min ensamhet :D helt undebart tycker jag det är faktist. Jocke är fortfarande ute och jag vet inte var men det struntar jag i just nu för jag har det bra här i soffan för mig själv. Jag har rätt mycket tankar i huvudet jag är glad att jag lever som jag gör har bra människor runt om mig jag har en bra pojkvän. Jag har börja tänka LÄNGRE fram i livet, hur det ska vara när jag flyttar hemmi från och att jag vill flytta och skaffa barn. Jag vet inte vad som har flygit i mig :O men jagf skulle verkligen vilja göra det. Men jag vet att det är ett tag kvar ditt har inte ens ett jobb :P ska börja gymnasium iår liksom haha ;). Tur att man kan tänka så i alla fall tycker jag :) just nu tytcker jag livet är bra härligt vet inte varför men jag tycker bara det, skolan börjar snart och det känns så bra :D. Vet inte vad jag ska göra nu riktigt :P
Juste det blir 24timmars på torsdag eller fredag :D undebart härligt måste jag få säga :D :D och så kanske det blir rättvik på tisdag med Örjan mammas kille :D. Sen i morgon säger min pojkvän att vi ska gå på bio men får se hur jag gör med den saken.

ses en annan dag bloggen, troligt i morgon :)

26 juli 2009 söndag

Jag har då inte vart på humör dom senaste dagarna inte alls, syster min har vart nere och då blir jag lite nere. Sen har allt bara vart jobbigt :( vet inte varför, men jag har gjort mycket och när jag gör mycket blir jag trött i kroppen och då blir jag på dåligt humör det är jobbigt men det är något jag måste träna upp själv och lära mig ju ingen annan en jag kan ju det såäre. Just nu sitter jag i soffan med datan och lyssnar på volbeat på hög volym och är arg, ledsen, besviken :s men såäre ibland. Jocke och hans kompis åkte nyss vete fan vad dom skulle göra och just nu bryr jag mig inte ett dug. För jag har ont i hela min krop men det är ett set att se på mig när jag gör saker jag inte borde göra jag öveanstränger mig för mycket, så just nu funderar jag på att gå ut och gå så jag kanske blir lite gladare får gå bort det som jag mår dåligt över. Saknar min psykolog med faktist det hjälper att jag inte blir arg/ledsen när jag pratar med henne och får hjälp :).
Jag har fått ett sont dära anfall när jag bara grinar och knappt sover och äter, men det är när jag ska ha min mens fyfan vad jag hatar det jag blir så grymt depprimerad när jag har mens så jag hoppas över den ska fråga min läkare när jag ska dit om jag kan få nå pms tableetter förra gången jag var där sa hon att jag kunde få det om det behövdes och det gör det VERKLIGEN! Snart börjar skolan :D jag längtar som bara den faktist :D alla tycker jag är konstig men jag längtar faktist riktigt mycket :D få dagarna att gå.

Nej nu ska jag gå ut och gå! hörs sen bloggen

20 juli 2009 måndag

Kärlek kan vell vara bra jobbigt ibland? Jo det måste vara det ibland ju så äre. Men jag är i alla fall värdens lyckligaste med min egna Joachim :) alltid ska det vara han och jag så äre bara.
Jag är v'rens segaste idag har inte klät på mig eller börjha städa eller tvätta :P det går inte bra för mig. Jocke jobbar idag igen och jag sa att jag skulle tvätta och städa och så idag :P men det går inte fort för mig haha. Ska duscha ochså men har sovit och legga framför tv:n :P haha jag är så jävla lat men det får man vara ibland ochså ;).
Jag mår sisådär :/ vet inte men känner mig så ensamen, det börjar kännas som om jag ska gå tillbaka till det gamal :( det vill jag inte. Så fort jag har mens så¨blir jag så otroligt depprimerad men jag ska nog få pms tabletter mot det hoppas jag får det :).

Nej nu måste jag städa :P jocke kommer vid 4 lova att allt skulle vara klart då ;) haha..

Jag älskar min Joachim mest av allt!

20 juli 2009 måndag

Idag äre 2 hela årsen David lämna oss ikväll klockan 20:11 äre 2 hela årsen det är hemskt tycker jag, jag/ vi alla saknar han otroligt mycket. Hoppas han har det bra där uppe bara! Måste åka till graven något och tända ljus.

16 juli 2009 torsdag

Jag är på sont humör just nu har lingon vecka uscha mig.
Sitter här och sjunger och lyssnar på musik :) det är så härligt att sitta och sjunga ibland :). Jocke är ute och gör något han skiter i att svara när jag ringer :s men men. Han ska ju jobba i morgon med så jag tänkte vara snäll och påminna han om att han borde sova men inte det inte. Så jag skiter i om han inte orkar upp i morgon hans problem och inte mit :D det är skönt! Jag ska städa och göra fint i morgon hade jag tänkt :).
 
Hitta ett gamalt kort på min älskling och mig ;) ett år gamalt tror jag det är. Vi var ju som sakt bästa vänner innan vi vart tillsammans, jag trode aldrig att vi skulle bli tillsammans men jo det är vi nu och jag är värdens lyckligaste tjej :D. Jag hoppas det kommer hålla länge mellan Joachim och mig för han gör mig så lycklig och glad :). Jag älskar han så otroligt mycket ju :)

16 juli 2009 torsdag


Du är verkligen den bästa jag vet!
Jag älskar dig otroligt mycket :)

16 juli 2009 torsdag

Igår var vi på furuvik ju :) det var super trevligt, men som sakt humöret rassa efter en stund det var bara ta något att dricka och äta så vart det bättre :). Det var ju så otroligt varmt man vart helt slut ju, men trevligt var det :). SMå barna vart nöjda och glada ;).
Min älskling har börja sommarjobba ju :) så igår när han kom hem så duscha han och åt satt vid datan en stund sen va klockan 9 och han går och lägger sig, men jag var lika trött jag så jag gick och la mig med efter en lång dag. Men kunde inte somna hade en son huvudvärk så jag vet inte vad och så var jag blek så jag fick lov och ta en alvedon efter en stund somna jag och vakna i morse med lite huvud värk men inte samma lika som igår kväll SKÖNT :).
idag ska jag till stan vad jag i enlitligen inte vill men är det måste ju ....

14 juli 2009 tisdag

Igår sov min älskling och jag hos hans syster :) vi hade det roligt :D.
Humöret går upp och ner för mig just nu :O det är ovanligt mycket vad jag kan vara skit glad sen rätt var det är så blir jag så jäklans arg :O jag förstår inte själv hur det kan vara så, men så länge jag inte mår dåligt över det så är det bra tycker jag :). I morgon börjar min älkskling sommar jobba med sin pappa så han ska åka dit och sova :O usch hatar att sova utan han verkligen. Föresten så tror jag inte att jag har nämnt att vi har trämande från järvsö borna :) det är trevligt men lite jobbigt i mellan åt.
I morgon ska jag och Jockes syster Anki åka till fyrevik med 2 små barn :) och min syster kanske skulle med och Moa såklart :) hoppas det blir roligt och trevligt.
SItter och väntar på att maten ska bli klar och min älskling ligger i soffan och spelar något spel på mobilen :P.

10 juli 2009 fredag

Jag skulle ha skrivit igår kväll men jag glömde bort det helt :O.
Var ju på ikea sen när vi kom hem åt vi mat sen prata lite sen vart det film titta :) sen var klockan 12 och jocke och jag gick och la oss och kolla på film då kom jag på att jag skulle blogga :O men det vart aldrig av.
Jag har en nyhet :D min mobil är klar idag :D:D jipppppie jag är skit glad! 1500 kostar det och det får bli så nu!
Just nu ligger min älskling och sover brövid mig menanst jag skriver i min blogg ;).
Igår var jag på skit bra humör :D sen när vi hade vart på ikea så hade all enerski gått ur mig så jag var arg och bara almänt trött sen när jag hade fått i mig lite mat så var jag på bra humör :). Annars idag vet jag inte vad jag ska göra men det visar sig nog ;), ska i egentligen ta min medecin nu med hihi men jag orkar inte gå ner :P mamma inte hemma heller och Jocke sover :D:P busiga lilla jag då haha. Men ska gå ner och fixa det sen när jag skrivit klart i blogggen min.

9 juli 2009 torsdag

Igår var jag och lämna in min mobil som jag kasta sönder en gång när jag var arg :( det skulle kosta minst 1500 tråkigt :( men som sakt jag har ju blivit lugnare efter min medecin kan man säga :) och i agusti får jag min andra medecin som kommer att hjälpa mig i skolan mera den är mot adhd :). Jag hoppas den kommer hjälpa och juste folk frågar varför jag inte får dricka alkohol det är för att jag äter starka medeciner men jag äter helldre medecinen och får ordnig på mit liv en att dricka faktist :) tiden kommer när jag får dricka med ju :).
Jag tycker det är tråkigt att det regnar så mycket :( man blir inte deppig men man blir lite nere av det :( jag har inte gått upp ur sängen en och klockan är halv 1 :O har inte ens ätit något inte bra, har bara tagit min medecin en så länge.
Sov ensam i sängngen i natt jag vakna 3 gånger usch jag hatar verkligen att sova utan min Joachim hoppas han kommer hem idag och sover och gosar med mig.
Klippte mig igår ochså :) så otrolitg mycket härligare :D Jimmy klippte mig sisst ju :O det såg inte så bra ut liksom, så min kusin klippte mig :) och Malin färga håret ;).
Idag vet jag inte vad jag ska göra finns inte så mycket att göra liksom, ska duscha och plocka undan lite i rumet göra lite fint tills älskling kommer hem :).

jag saknar min älskling!

7 juli 2009 tisdag

Har inte skrivit i bloggen på ett par dagar har inte haft någon lust alls faktist. Men fick lust att sklriva lite för jag såg en kommentar jag hade fått :) man känner sig så mycket starkare när man får såna kommentarer :) jag vet att jag är en riktig kämpe. Jag tycker liver är undebart det har jag inte tyckt på länge faktist men min medecin hjälper mig att göra mig starkare och det hjälper så bra :) så skönt. Jag har inte vart sådära deppig på 1 månad om inte mera och det är verkligen rikord :D det är så skönt. Jag har inte heller kasta sönder något livet har blivit så bra, plus att jag har en undebar kille! Och en undebar mamma och syster :).

3 juli 2009 fredag

En bild från grönalund :)
En helt undebar dag vet inte varför jag är så glad men det är ju bra att jag är på bra humör :D fast inte solen är frame idag ;) lite skönt faktist iallafall enligt mig (a) :). Mamma är i stockholm med lite folk så min älskling och jag är ensama hemma :) ibland är det faktist skönt jag tycker det faktist :D. Så vi laga mat och så :) Jimmy åt här med :).
Jag måste få säga att jag är mycket starkare en jag vet förr :) jag tycker det är så otroligt skönt att jag inte har en massa depp dagar och sona saker :D. När jag tänker på dom dagarna kan jag nästan börja grina för jag kommer ihåg hur jobbigt det var, jag bad verkligen om hjälp men fick aldrig någon :@ sen efter ungefär 4 år så börja jag hota lite så fick jag hjälp och nu har jag fått medecin och hjälp :D det gör mig lycklig faktist. Sen har jag ju en undebar pojkvän som alltid ställer upp om det är något (a) värdens bästa kille har jag hitta verkligen! Aldrig kommer jag sluta älska han känns det som :) undebart att vara kär!

3 juli 2009 fredag

Grönalund

RSS 2.0