30 september 2009 onsdag

Jag hade jätte svårt att somna igår låg nära Jocke för att inte känna mig ensamen och det känndes bättre och han hade för den delen ochså svårrt att sova, han sov inte mycket i natt sa han i morse när vi vakna. Men han gick till skolan iallafall duktig han är :). Jag kännde mig mycket bättre idag, jag var rädd att jag skulle bli rädd att vara själv men det är jag inte nu det går bra! Jag fick nog bara en panik igår för att det vart som det vart, men jag kämpar på och vet att jag klarar det med min styrka för min styrka är stark men ibland blir den låg. Jag sitter i soffan nu med min hund brövid mig han och katten lekte igår och då gjorde Casper illa sig i öga och nu kan han nästan inte titta på ena öga usch :( hoppas det blir bättre för han, hoppas det inte blir doktorn bara det är tråkigt han är lite svullen men inte mycket alls han verkar inte lida av det, han ligger och sover nu nära mig.
Jag fyller år snart med :) 18 oktober, men ska fira mig den 17onde så ska vi bjuda på mat :) tycker det är lite mysigare :) söndagar är man så seg tycker jag så det blir bättre med lördag :). Känns som om det kommer bli en toppen dag då, nära och kära kommer <3 både kompisar och släkt och såklart min bästa pojkvän ahn bor ju hos mig.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan min Mamma! jag älskar henne så mycket verkligen!
Samma med min pojkvän han är för undebar.
jag älskar dom som förstår mig och hjälper mig! <3
ta åt er ni vet vilka ni är är hoppas jag!! <3

29 september 2009 tisdag

Idag hare inte vart någe bra dag alls. Jessica var hos mig idag för jag inte ville vara ensam viste att det skulle hända något om jag var själv! Och jag hade helt rätt i det,
Jocke och jag prata innan han skulle på tränigen och sen när han åkte kännde jag hur allt bara vart fel och att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Sen när jag stänge mina ögon och skulle tänka att jag inte skulle vara ledsen, så kommer bilden upp hur jag måde förr och hur jag hade det med allt. Och jag fick upp döden tankar och fick panik skicka sms till dom som var med mig när allt det hände förr. Jag prata ochså med Tessi sen hon kom in på msn. Jag skaka och fick bara sån jävla panik fyfan säger jag bara! Jag kände bara hur jag skaka och tårarna spruta jag viste inte om jag skulle slå ner huvudet i soffan och massa kuddar över. Men sen efter en 45 minuter så kom mamma och om jag säger såhära hade hon inte kommit då vet jag inte vad jag hade gjort fyfan! Jag är rädd just nu kan jag lova usch fyfan :'(. Känns som om jag skulle vilja åka in till ett psyke och bara prata av mig och se hur andra är som mig. Jag kännde mig så ensamen och övergiven. Sen fick jag prata med mamma vad som var fel, jag kom bara till ordet döden sen börja jag stor grina igen. Efter en stund lugna jag ner mig och kunde förklara hur allt var. Och det var såhära
Jag kännde att Mamma, Jocke och syster min är som låsta vid mig eller hur man ska förklara. Om dom säger att dom ska göra något så blir jag arg eller ledsen eller orolig. Och det är något som är så otroligt jobbigt för mig det går inte att bara ta bort fårn mig. Men jag kan träna att få bort det mera men det kommer aldrig att försvina helt från mig och det är jobbigt för min del tycker jag, för det kan jag känna mig dålig och jobbigt som blir grinig över allt hela tiden :(.
Och nu är jag rädd på nytt att vara hemma själv FAN säger jag bara, jag hade träna upp mig så bra ju FAAAAAAN rentusakt. Jag hoppas att jag kommer klara vara stark och klara av allt fast allt vart som det vart idag.
Och det dära med min medecin jag tycker det är jobbigt vissa dagar :( usch. Och at jag går ner i vikt gör bara saken jobbigare jag känner mig äckligt smal just nu. Men idag har jag ätit bra iallafall :) det känns skönt, har ochså ätit chips och lite sont idag :) känner mig duktig som fått i mig det ochså!
Min pojkvän mår inte så vidare bra heller med allt som händer runt hans värd, sen äre ju mycket med mig och det på verkar han rätt mycket med. Jag tycker grymt synd om han för det som är runt han! Men vi hjälper varandra så mycket det går och jag vet att tillsammans klarar vi allt, sen har vi ju min mamma som ochså hjälper till med allt :). Jag är så glad att jag har min Joachim för utan han vet jag inte vad jag skulle göra faktist, det är han min mamma och syster som alltid vart där för mig så grymt undebara människor dom är! Utan dom vet jag inte vad jag skulle göra faktist dom finns alltid där för mig verkligen.
Min mamma är nog den bästa av allas så stark och undebar hon är verkligen! Jag kommer aldrig att kunna lämna min mamma hon är den som stått upp för mig och hjälpt mig med allt här i livet som vart jobbigt. Fan så glad jag är att jag har en son bra mamma jag har. Min mamma är som min bästa kompis med hon förstår mig så bra verkligen!
Och min syster henne är det ochså ett under över, hon är ochså alldels för undebar. Hon har ochså alltid hjäälpt mig med allt det jobbiga, från kärleks problem till allt. Alltid har hon funnits där för mig och jag alltid för henne verkligen. Jag och min syster är som bästa kompisar med, kan prata om allt med varandra verkligen, och det bästa med allt vi har alltid roligt tillsammans :) När hon flytta hemmi från tyckte jag det var skönt :O hur kunde jag tycka det uscha mig. Jag saknar henne grymt mycket faktist! Att gå upp till henne på nätterna när jag är ledsen och bara lägga sig brövid henne hon vakna och vi låg och prata. Eller nätterna vi bara suttit och prata och haft roligt, ätit på nätterna! Prata med henne när jag är ledsen bara att gå upp till henne och grina hon krama mig och vi prata om det som var jobbigt och varför jag var ledsen. Och hon kunna samma sak med mig. Men vist har vi bra relation en men det är inte samma sak liksom. Jag är skit glad för hennes skull det är jag :) Tomas, Moa och Jessica deras familj :) dom är undebara alla. Men det min syster och jag alltid vart så tajta gör att jag alltid vill veta var hon är och vad hon gör nu för tiden. Svarar hon inte blir jag rädd och orolig fast jag inte borde bli det men men.
Jag förstår inte varför mina vänner lämnade mig när jag måde dåligt det sitter i mig en faktist usch jobbigt ibland faktist! Men jag har som sakt dom bästa kvar.

JAG ÄLSKAR JOACHIM, MAMMA, JESSICA, TOMAS OCH MOA!
utan mamma, syster och jocke ingen mig

27 september 2009 söndag

Nu vare ett tag sen jag skrev men som jag skrev så tänker jag inte på att skriva varenda dag.
Igår vare dop för Moa :) det var trevligt. Tänker inte lägga upp så mycket kort.
Jag har färga Hannas hår med :) är vell för det mesta med henne :).

Jag förstår inte hur man kan göra som ni gör. Det gör till och med ont i mig när ni gör det! Ibland önskar jag att alla idioter inte borde få finnas. Och hur en pojkvän kan göra nej usch kan inte förstå det jag blir bara så jäkla arg! Jag hade så mycket ilska i mig igår kväll så jag hade kuna gjort vad som helst, och Hanna var ledsen! Men vi hade kul sen endå, tur att man kan muntra upp varandra!

22 september 2009 tisdag

Jag var barn vakt åt Moa idag, sen kom syster och hämta Moa och mamma och jag åkte till stan för att kolla på färg till övervånigen :). Sen åkte vi till ikea och kolla och jag fynda ett överkast :D jag vart glad iallafall! Sen åkte vi hem till Örjan jag la mig i soffan och dom drack kaffe och satt och prata, sen kolla jag över datan eller vi rätta sakt :). Sen prata vi bara almänt om allt :) Örjan är verkligen som en pappa till mig i mellan åt. I morgon ska jag till psykologen det känns skönt men endå tråkigt på något vis :P vet inte varför. Har ju lite fråga som jag har att ställa till henne och så hoppas det går bra iallafall. Sen i morgon kväll ska vi till stan och handla saker med Tomas och Jessica till dopet sen när vi kommer hem i morgon kväll ska vi baka bullar till dopet :). På lördag äre ju dop faktist roligt :). Jag vill att övervånigen ska bli klar tycker det är så jäklans dryg när dom är här varenda dag och håller på. Man kan inte få äta frukost i lugn och ro bara så less just nu faktist !!
Jag har mycket drömar just nu i huvudet hihi, men det har jag för mig själv ett tag till sen kommer det kanske upp något på bloggen om det.

nu ska jag kolla vidare på internet sen sova.
En ny dag i morgon :)
godnatt

22 september 2009 tisdag

Idag äre en vanlig tråkig dag, lite tråkigt väder tycker jag. Men jag hittar säkert på något tok att göra ;) fundera på att mublera om IGEN ;) hahaha det ör alltid lika roligt tycker jag iallafall. Annars kanske jag ska vara barnvakt åt lilla söta Moa :) syrran ska till stan och göra ett ärende och då sa jag att jag kunde ta Moa om hon ville det men hon viste inte riktigt hur hon skulle göra men det får vi se :). Jocke är på väg till skolan nu han börja 10 i 12 idag :). Idag tog jag min medecin efter jag ätit det gick mycket bättre då :) hoppas det kommer gå bra och äta idag bara! Jag bara rassar ner i vikt och det vill inte jag men jag spyr ju nästan när jag äter vissa dagar :( ska ju till psykologen i morgon så får se då :) hoppas det går bra.

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Jag Caroline älskling min egna söta Joachim mest av allt :)
aldrig ska jag lämna han! <3

21 september 2009 måndag

haha fick en kommetnar att jag skrev för litte ;). Jag får vell försöka börja skriva igen då :P det är berjoder jag är galen i bloggen ju och ibland bara orkar jag inte.
Men i mit liv nu tycker jag att det är bra, eller jag blir iriterad på personer som sårar dom som står mig nära då blir jag själv ledsen och arg och vill bara skälla ut dom, men det går inte ju jag vet ju själv hur det är. Jag är ledeig hela den hära veckan ochså ;) haha. Går ju bara på torsdag och fredag men dom dagarna äre studiedagar så jag är ledig hela veckan :D haha. Jag börjar ju min prktik den 5 oktober så tills dess har jag bara skola torsdag - fredag annars inget. Ska till psykologen på onsdag måste nog ta ett sncka om min medecin jag kan inte se mat idag då får jag upstötnigar fyfan! Jag har ju gått ner i vikt som fan med. Jag tycker ju själv att jag blivit äckligt smal nu :( det är inte kul alls.

Jag älskar min Joachim mest <3

15 september 2009 tisdag

Idag skulle jag vilja ge ut min ilska på någon bara skrika slå någon men jag vet att det inte funkar så men ibland vill man bara göra det! Var in till stan idag och fixa praktik plats så den 5 oktober börjar jag praktisera på Lilla rummet nere på stan :) kommer bli dunder bra tror jag, det kändes riktigt bra om jag ska vara ärlig :). Kommer ju få pengar för att jag praktiserar skönt det med 300 i månanden är ju bra det :) men det tycker inte Jocke ( just därför jag är arg ). Jag skulle ochså vilja ha ett helg jobb pengar är inte livet men det kan vara skönt att ha pengar så man kan köpa lite vad man vill ha :). Som nu behöver jag en ny jacka med och lite nya tröjor med men jag har inga pengar SUCK!
Ska ochså till min Morfar idag han fyller ju år :) grattis på han!

11 september 2009 fredag

Jag blir så arg ibland FAN aså!!!!!!
Det har bara vart en hel sämst dag helt och hållet men så äre ibland med. Ska inte göra något i helgen tror jag, Jocke har match i morgon annars inget ska jag göra, så kanske jag ska ha Moa i morgon. Skolan funkar bra, men idag var första dagen som jag var trött och inte på humör men det gick det med men inte lika mycket vart gjort men så äre ibland med.
Jag är inte den bästa på att äta bra, nej verkligen inte. Måste bättre mig mycket mera nu. Igår åt jag en macka och bara godis, idag ingenting verkligen ingenting humöret är sämst för att jag inte ätit något jag vet. Men jag vet faktist inte själv varför jag inte ätit något? :s men ska snart äta hamburgare som mamma håller på med i köket nu, syster och tomas och moa kommer ochså och äter. Jocke är och spelar fotboll men sina kompisar jag orka inte följa med för det är ju som sakt inte min dag idag! Kanske hittar på något med Hanna och Pontus sen, får se vad som händer.

3 september 2009 torsdag

Jag va i skolan idag :) det är ett under jag trode verkligen jag inte skulle orka upp :O men det gjorde jag. Jocke var ju med på bussen så det gick bara bra för mig :D vart stolt över mig själv att det gick så bra. Jag var verklige nervös viste ju inte vilka jag kom med :O men när jag kom dit sat det en tjej so hete Emma och hon var jätte snäll :) prata lite med henne och hon verkar vara en son som mig eller hur man ska säga, folk förstår mig inte alltid med hon gjrde det verka det som skönt tycker jag :). I morgon äre en ny dag och jag ska till skolan då med :) känns riktigt skönt faktist :) skönt att komma ut se folk och få prata med andra en Jocke, mamma och syster liksom. Inget illa menat men jag behöver ju öva på det och det är undebar skönt att komma ut tycker jag själv nu :D. Jag är så glad att jag har sont stöd av mamma, jocke, syster <3 undebara dom, dom är värda guld om inte mera endå :) <3 utan dom ingen mig såäre verkligen :). Jag blir så ensam att sitta hemma om dagarna och ha tråkigt och inte träffa folk :/. Så torsdag - fredag skola :D skönt jag kommer längta i morgon när jag slutar tills på torsdag. Lärarna är så undebara dom förstår en så bra, och hjälper en på ett sont bra sett :) trode aldrig jag kunnde på den hära hjälpen men nu har jag det och jag är super glad verkligen :D.
I alla fall nnär jag sluta så gick jag och åt med emma och 2 lärare och en annan elev trevligt :) sen gick jag med emma till bussen prata lite med henne :) sen gick jag ner på stan möte upp syster och moa :D kolla lite på skor och jacka sen kunnde jag inte låta bli att kolla på skor (a) och jag hitta ett par jag vart kär i verkligen :D men har inte pengar nu :( och det var rea på dom SUCK SUCK SUCK verkligen :( fick nästan en tår i öga ;).
Jocke är på tränig just nu och mamma är med jobbet på någonting :P och jag själv har mublera om och håller på och tvättar med :). Nej nu måste jag till tvätten.
PÅ LRÖDAG BLIR DET SRACBOOKING MECA :D ROLIGT!!!!! LÄNGTAR VERKLIGEN !!!!!! :D


( längtar redan efter min älskling hoppas han kommer snart (a) <3 )

2 september 2009 onsdagDet är inte lätt ibland!
men får man tänka och grina av sig känns det alltid skönare tycker jag och det är precis vad jag gjort idag :) så nu känns allt så mycket lättare. Plus att jag prata med Pg som var jätte länge sen det var skönt att få vräka ur sig all skit, han förstår en det är skönt tycker jag. I morgon äre skola och jag vill dit för att tänka på annat och för att då blir jag mycket pigare och gladare, få se lite annar folk :). Fundera på att gå ner på stan sen och kolla lite :) skulle behöva en ny jacka och sen vill jag ha ett par puma skor. Det ska jag köpa när jag får mina pengar tror jag :) en jacka ska jag önska mig när jag fyller. Annars har min dag vart bra :) jag har vart seg i kropen och så, men det måste man ju få vara ibland med :) hihi. Har ätit lite dåligt idag ;/ kan vara därför jag har ont i huvudet och känner mig otroligt trött nu. Så jag funderar på att sova nu och hoppas på att min dag blir bra i morgon!
skriver mer i morgon när jag kommer hem, ska försöka komma ihåg kameran med ;)

godnatt bloggen!

2 september 2009 onsdag

Igår så var jag barn vakt åt Moa, så därför skrev jag inget i bloggen fall om någon undra. Idag har jag inte ens duscha eller klätt på  mig går och ser ut som jag vet inte vad :P haha. Syster och Moa har vart här idag :) vi har pyssla för det mesta :). Jag har så jävla tråkigt just nu så jag vet inte vad! Jocke är på väg hem från skolan nu han sluta sent idag. I morgon ska jag till skolan har inte vart där på super länge :O jag har ju vart sjuk och så. Men nu är jag frisk :D skönt!
 söta Moa :)


Jag blir så iriterad på hur folk beter sig !
RSS 2.0