21 juni 2010 måndag

Jag sitter och kollar på kort på Moa när hon var liten shit så tiden går grymt fort :O nästan läskigt ju. Ska lägga upp lite kort

15 juni 2010 tisdag

Har något för jäkla mycket i huvudet nu för tiden det är inte bra. Men det är inte lätt när det är svårt och tänk om livet alltid skulle vara roligt och lätt va tråkigt det skulle vara. Så det är vell bra att vara lite nere ibland men jag är så less på det är det nästan hela tiden känns det som. Jag kan inte sommar jobba för mitt psykiska problem :( jag blir galen på mig själv att jag inte klarar av det men det är ju inte mitt fel men det blir ju så att jag tar åt mig av det :( och blir arg på mig själv. Sen blir jag arg på mig själv för att jag inte kan vara där det är mycket folk för länge för jag blir alldeles för trött för det :(. Jag vill kunna vara med kompisar och ha kul men jag orkar inte och det gör mig galen.
Ibland känner jag att jag bara vill vara som alla andra och inte ha mina problem..

Joachim min älskling fyller 18on på fredag :)

9 juni 2010 onsdag

Det blir skola i morgon för mig :) trodde inte det igår för jag var helt sänkt :( men idag känner jag mig så mycket pigare :) :) har bara fått en riktigt förkylnig men det får man tåla får hålla mig lite lugn bara. Håller på och tvättar nu så man får någe rent ;) och så hänger man ut det så luktar det gott om det tycker jag :).

8 juni 2010 tisdag

Är dunder förkyld och feber fram och tillbaka fyfan vad jag hatar det!! Men kan inte göra något åt det så jag är typ bara liggandes försöker plocka lite men så fort jag gör det så får jag feber. Jag har ju så svårt att sitta stil värdelöst !! Mamma fyller 40år på fredag så det blir fest på lördag :)
sen nästa fredag fyller min älskling 18år! Så jag hoppas jag hinner bli frisk en att gå och vara sjuk :(. Har skolavslutnig på fredag med :) och skola på torsdag men får se hur jag mår, för jag måste dit på fredag så kanske stannar hemma torsdag och går på fredagen så jag kanske är lite pigare!
Har ochså varit på Jockes systers student :) mycket trevvligt och roligt :) grattis till henne !
Jocke och jag är katt vakt med, det är något i Jockes och mitt liv jämt ;) aldrig en lugn stund.
Och på måndag kommer min psykolog på hembesök :) mycket MYCKET trevligt ska baka bullar och lite sont tills dess :) hon är en bra människa!
Sen har jag ochså varit mycket med undebara Hanna!

så nu vet ni vad som händer i mitt liv !
RSS 2.0