28 april 2010 onsdag

Jag saknar Hanna, jag behöver dig! Fan kom hem nu tycker jag. Men du behöver ochså komma ut så det är ju bra att du åkt på semester hoppas du har det super bra :) du är bästa älskade hanna!

vänner sviker en. fan så ont det gör

26 april 2010 måndag

I fredags var det ett år sen jag och Joachim vart tillsammans :) undebart härligt.

Har ochså haft en ångestattack fyfan, men det har blivit mycket bättre :), var till min psuykolöog 2 gånger förra veckan men det känndes skönt att få prata med en som fattar hur jag känner och menar. Ska dit i morgon igen känns skönt!
Har varit en bra helg annars tycker jag, har varit på fyrishov, haft folk runt om mig hela helgen tror det behövdes mycket :) och folk som jag själv tycker om :) undebart mysigt, plus att det varit så fint väder och är det nu med :D så ska snart ut och gå med Casper. Sen vid kvart i 11 ska jag på massage hos min faster hur undebart som hälst att ha en i sälkten som kan hjälpa till med allt med mig :) :). Hoppas min krop kommer må mycket bättre efter det, är så fruktansvärt spänd i kropen, plus att det vart enu mera nu med allt som hänt.
Men jag ger inte upp jag kämpar på !!! Fyris ser inte ut att gå så bra för mig verkar som om det är för stort steg. Nej nu ska jag inte sitta här, ska ut och gå och det tycker jag ni som läser min blogg med ska göra ;)

MammaJoachimJessicaTomasMoa <3

21 april 2010 onsdag

Ska ju på möte idag klockan 2 är pirrig som fan. Ska snart gå och duscha så man ser ut som en människa för just nu känner jag mig döende har knappt sovit något i natt. Vakna flera gånger bara för att jag är så pirrig för idag! Ska ju dit utan mamma idag hatar nytt utan mamma!! Men men det kommer nog gå bra..
Igår hade jag så jävla tråkigt nästa så tråkigt att jag börja grina fyfan vad jag hatar sona dagar!!
Mamma är sjuk ochså fast hon jobbar endå duma henne, så får se om det blir jag som gör maten idag ;) jag är sugen på kötfärsås med majs i :D mums. menmen det är länge kvar till middagen haha.

Sista april alla ska vara med sina nära och ha kul, men jag då?

På fredag har jag och Joachim varit tillsammans i ett helt år. Sjukt fort det har gått :) får se vad vu hittar på då.
Jag älskar han lika mycket en <3

20 april 2010 tisdag

 NI ÄR UNDEBARAST !

20 april 2010 tisdag

Va hos psykologen igår :) jag skulle vilja ge henne allt i värden värdens bästa psykolog i mina ögon !!!!!
Iallafall idag har jag inget inbokat kan var bra men samtidigt inte, men i morgon ska jag på möte om kontakt person själv pirrigt som bara fan!! Men det kommer gå dunder bra :D. Sen torsdag , fredag skola :) kul att träffa mina kära emmor :) båda jag går med heter Emma ;), dom gör mig glad dom ger mig lycka fast jag inte är bästa kompis med dom men vi kan prata om allt :) undebara tjejer. Kommer kännas konstigt att inte träffa dom sen när dom börjar på ny skola :( tråkigt tycker jag, för dom är så snälla :). Hoppas vi kan hålla kontakten fast dom byter skola och ena emma flyttar :/ hoppas hon får det bra iallafall :).

Igår var jag så iriterad att jag inte vet vad, men det släppte efter att jag fick prata av mig, jag kommer nog aldrig att sluta gå och prata med min psykolog fyfan vad jag är glad att jag fick just den psyklologen jag har nu!!! Det går inte att beskriva med ord hur jävla bra hon förstår mig och kan hjälpa mig så bra, det är just hon som gör allt lättare för mig, idag är jag verkligen lyckligt glad :). Brukar inte vara såhära glad men det kanske tyder på att jag måste gå och prata varenda vecka? Får se hur det blir med den saken.

Jag och en kompis satt ju och prata i söndags kväll om hur vi var förr, shit vad jag hatar mig när jag tänker tillbaka hur jag var. Jag borde vara så jävla tacksam för att jag har min mamma och min syster och det är jag med fyfan så lycklig jag är med dom. Att dom hjälpte mig igenom allt så jävla glad att dom orkade hjälpa mig dom är värda mer en allt!

Så rädd jag var när jag kom hem och såg att din bil var borta, fan vad jag bara ville veta var du var. Fan vad rädd jag var!!! När Putte ringer mig och säger att jag måste gå ut och hämta jessica hon var helt förstörd sen sa putte att det var tomas som hade krocka. Jag och örjan slänger oss i bilen och åker dit och kollar och pratar med polisen vi fick inte reda på så mycket dom viste ju inget. Åkte hem sen Pontus åkte med oss, vi var bara så rädda. Sov ingetnting den natten sen nästa dag åkte vi upp till sjukhuset tror jag det var. Jag sa; vart är tomas då? mamma sa; där : jag nej det är inte tomas. Jag våga inte röra dig när du låg där för jag hade ställt in mig på att det inte var du, jag ville verkligen inte att det skulle vara du! Sen börja jag bara grina så jävla mycket viste inte vart jag skulle ta vägen trode du var död då fyfan. Jag gick ut rätt så snabbt igen fick panik av att se dig ligga där med slangar och grejer. Man  bara hoppades på att du skulle klara dig och för min systers skull ni skulle ju ha barn och allt. Aldrig varit så orolig och rädd över en människa, då insåg jag att du verkligen betyde mycket för mig. Jag tänkte tillbaka på när jag prata med dig när jag var ledsen du förstog mig, jag var med dig när jessica var i fillipinerna. Du hade ju nästan precis fåt körkort med. Fan vad jag är glad att du lever idag! Så jävla rädd om mina nära och kära verkligen! Man ska ta hand om dom man tycker om verkligen!

Annika
Jessica
Tomas
Joachim
Moa !! Fan vad jag älskar er!
Ni ska aldrig tveka på mig, alltid ska jag ställa upp för er!

19 april 2010 måndag

Ska till min psykolog idag :) dunder skönt och bra får prata av mig lite :).

Annars tycker jag att livet är konstigt just nu, vet inte varför :s jag mår inte dåligt men det hyänder så mycket saker runt mig.
Igår så kom Hanna över och prata och så, hon behövde få prata av sig och jag med :) dunder skönt att ha en son bra vän och så som jag brukar kalla henne syster :) hon är som en för mig undebart att ha det så. Genom eld och vatten för henne verkligen! Hon fyller 18on i sommar  med ;) undra vad man ska hitta på för skoj till henne att köpa ;) hihi. Får se vad jag hittar på för skoj. Sen fyller min mamma 40i år i sommar med och min pojkvän fyller ochså 18on ;) så det blir mycket firande i sommar, Men det gör inte mig något för alla dom är så undebara och till hör familjen :). Det värsta är att det blir dyrt för mig ;) måste ju köpa något speciellt till dom alla det är ju en speciell åler ju ;) hihi.

Jessica Pettersson
Hanna Elmblad,
ja utan er? jag vet inte hur jag skulle beskriva min värd utan er.
Jag älskar er, alltid en speciell plats i mitt hjärta <3
HAHA GALEN BILD ;)
 HAHA EN GALEN BILD TILL ;)

10 april 2010 lördag

Skit väder idag solen kom fram nu :), det blir till att sitta inne idag ser det ut som på vädret tråkigt tycker jag! Finns inte så mycket att göra inne har ju varit inne hella vintern så man har ju gjort allt som går ;) haha. Vi vill ha värme och sol, sakta men säkert kommer det man får inte vara allt för negativ!
Älsklingen min ligger och sover en ;) han kan verkligen sova hur länge som helst förstår han inte alls :P.
Igår så var Sikkan här sen kom kotten med :) det var väldigt trevligt måste jag säga :) träffa lite folk. Men jag somna till en tråkig film Jocke och Sikkan hyrde haha. Sen så åkte dom ut med moppen vid 12 tror jag klockan var :P jag sov ja. Sen kom jocke hem och sa att jag skulle gå och lägga mig i sängen fast jag var helt borta ;) haha trode jag var i sängen redan. Sen somna jag på engång i sängen med ;) haha!


Jag måste bara säga att jag är så glad att jag fått all hjälp jag fått, trode aldrig att liver skulle bli bra men mitt liv är helt undebart nu :). En som ska ha ett stort tack är min psykolog verkligen !!!!

Just har fått papper om kontaktperson nu med :) så på onsdag ska mamma och jag på möte :D UNDEBART! Allt börjar bara gå framot nu för mig :), jag känner mig starkare och jag vet att jag är starkare :) tack vare alla människor som alltid finns. Plus min undebara skola jag går på nu :) har en favo lärare där det är Viola. Känns som om jag aldrig vill sluta där kommer få en tår i öga när jag slutar där. Sen har jag en till favo det är Fia men hon är mamma ledig :( så tråkigt !! Ska få henne att komma på besök nu när skolan börjar igen :). Hoppas hon kommer tillbaka innan jag slutar.
Jag kanske ska börja på fyris det är därför jag är lite halv nervös. Men vi hoppas på det bästa alltid :)


Livet har otroligt mycket motgångar men det måste det vara för tänk om livet alltid skulle vara roligt hur skulle det se ut liksom? Usch va jobbigt. Men som sakt jag har haft mina grova motgångar och aldrig mer så mycket ska jag ha.

Jag har aldrig kännt att gud va härligt livet är :) jag ser framot och tänker hur jag och jocke ska ha det när vi flyttar hemmi från. hihi

8 april 2010 torsdag

Snön är snart borta så otroligt härligt tycker jag :).
Livet är bra och allt är bara bra, det enda jag saknar är mina kompisar känns som om alla är borta. Känner mig ensamen!


 du är det bästa som hänt mig <3

1 april 2010 torsdag

Livet är helt undebart :). Hoppas det fortseter såhära bra hela tiden att jag har kommit på rätt linje i livet nu är så lyckligt glad :).

RSS 2.0