31 oktober 2008 fredag

HEJ ALLA GLADA !

Idag vakna jag åkte till ikea :) och var i stan hela dagen kom hem plocka upp allt sen börja mamma med maten för Malin och hennes kille ska äta här trevligt :) och sen ska vi FÄRGA mitt gröna hår ;P haha..
Skriver imorgon kanske :) ( kort kommer på håret )

puss då

30 oktober 2008 onsdag

Jag tänker och tänker bara, skulle behöva gå in i vägen och lugna ner mig i äntligen.
och JAG SAKNAR MIN ÄLSKADE POJKE :( <3

jag bara ligger hemma nu för tiden :(

29 oktober 2008 onsdag

Idag gick jag upp tidigt jag är så duktig :) var på stan idag och köpte kläder alltid lika roligt ;D.
Sen har jag bara vart hemma idag jävligt skönt :) ska mublera om i mitt rum ikväll med,
och jag saknar min älskling :( <327 oktober 2008 måndag

Jag älskar dig verkligen Viktor, du är den bästa för mig, jag vill vara med dig precis hela tiden. För när jag är med dig är allt som bäst jag mår som bäst det är sant. Och jag tänker inte på mina problem det som försvinner för du gör så jag inte tänker på det :). Jag är så jävla glad att det är vi igen :). Är bara lite rätt att förlora dig ibland :/ det vill jag tamefan aldrig mer vara med om. Jag skulle nog alrvarlligt gå under jorden om du lämna mig nu det är sant, du är den som stöttar mig som BÄST! Du har precis alltid funnits för mig fast vi vart ovänner har jag kunna ringt dig och pratar. Och du mig det känns så skönt att vi har varandra <3. För med varandra klarar vi precis allting. 

Men sen kommer vi till det dära med skolan aså jag vet inte men när jag kommer till skolan så blir det som om hummm. Jag bara tänker på allt dåligt det funkar inte bara, jag blir ledsen och arg och jag kan inte tänka :/ :(. Då kan jag inte jobba när jag blir så det funkar bra att jobba hemma men inte i skolan :I vad äre för fel på mig? Jag hoppas att det blir bättre efter mötet på onsdag aså nästa onsdag jag hoppas jag kommer få byta skolan :D eller byta skola helt till ekeby 2 :D. Jag är verkligen less på att må som jag gör. Men jag vet inte varför det inte blir bättre när jag har vart och prata hos min psykolog, jag har min mamma och prata med och en massa kompisar men ingenting blir bättre för det ÅÅÅÅÅ IDIOTISKA MIG VERKLIGEN !!!!!!!! Ibland bara hatar jag mig. 
Och det dära att jag blir så fucking jävla svartsjuk hatar jag med :'(

och vad jag gör nu för tiden är att vara med min älskling :) <3

nu pallar jag inte skriva mera.

25 oktober lördag

Skrev inte igår men det var uppesittakväll på gårn var där med Viktor :) och såklart massa andra. Det var trevligt, men viktor och jag drog hem vid 2 var så jävla trötta :P kolla på film när vi kom hem till han :). Ikväll ska vi vara hos mig Viktor, Karro, Hanna och kanske Hampus :) trevligt. Jag ska bjuda dom på mat (a) och mycket annat gott, hoppas det blir en mysig kväll :). Färga håret igår med :D det kommer kort på det ;) brunett nu vetu :D.

-

Jag är så jävla less på alla jävla fjortisar :@@@@@@@@@@@@@@@ kan dom inte bara väx upp någon gång?..

-


Kärlek kan vara otroligt jävla undebart och det är det nu :D :). Jag hoppas vi ska klara det hära nu Viktor :) jag älskar dig <3

 KÄRLEK <3

22 oktober 2008 onsdag

Jag är glad att jag har alla jag har vid min sida :) dom närmaste är dom jag ger min mesta tid till :) Tänker inte nämna namn men dom vet nog :).
Jag kämpar på iallafall .21 oktober tisdag

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ FOLK !!!!!!!!!!! VAFAN LIDER FOLK AV ?
JAG GÖR FEL PRECIS HELA TIDEN! KAN INTE FOLK BARA SLUTA NÅGON GÅNG???????????????
JAG SKULLE LÄTTA KUNA GÅ OCH DÖ, JAG KÄNNER ATT INGEN SKULLE SAKNA MIG. JAG SKITER I OM NÅGON SKULLDE DET NÄR JAG MÅR SOM JAG GÖR FAKTIST. JAG FATTAR INGENTING JAG ÄR VÖRDELÖS JAG ÄR INGEN BRA KOMPISAR JAG ÄR FALSK, VAFAN MER ÄR JAG????? ALLT FELL SOM GÅR ÄR JAG VERKAR DET SOM. FITTA PÅ VÄRDEN......................................................... VAFAN FINNS JAG FÖR? VAFAN GÖRA JAG MER EN MISSTAG OCH FEL?
CP-STÖRD DAG

HEJ DÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 oktober 2008 måndag

Jag hatar folk som beter sig som NI!!! Jag skiter i er nu.

Jag orkar inte med skolan om det ska vara sånt hära jävla liv :/. Jag ska göra allt hela tiden jag kan inte veta allt .. Jag skiter i skolan totalt nu faktist !!!!!!

mamma, varför ska allt bli såhär? Du är den som förstår mig.

Och så är jag typ påväg att få urinigsinflama sjon eller hur fan det stavas SKIT!


Karoline Lindström <3 Caroline Pettersson, DOM BÄSTA! :)
Viktor Tallskog kärlek.

Hampus Wendin är en mupp :D

18 oktober 2008 lördag

HEJ
vems dag äre idag vems dag äre idag? jo det är min Carolines dag idag :D. 15år idag

jag är totalt jävla tom :/

17 oktober 2008 fredagJag fattar inte jag kanj inte sova bra längre nu :( Somna halv 1 vakna halv 5. Jag tänker bara på en jag måste försöka sluta nu, jag kommer bli dum i huvudet om jag inte sover längre ju.
Jag är så glad att jag har min älskade Karoline Lindström :).


imorgon äre min dag :( känns värdelös när man mår som man gör .

16 oktober 2008

Hej, och jag tog bort min förra blogg var arg och ledsen och ångrar mig nu för det bästa som finns är att skriva blogg :). Men nu har jag en ny iallafall :). Varför jag heter som jag gör det vet bara en eller hur?
Jag mår iallafall inte så bra nu för till felet :( fyfan hatar det. Men jag är glad att jag har Hanna Elmblad och Karoline Lindström.


Kärlek att det alltid ska vara så jävla jobbit :'( jag fattar inte. Det finns bara en jag tycker om.
<3Jag fick en moppe idag av min Pappa :D

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0