31 augusti 2009 måndag

Jahaja, inte skrivit i bloggen :P hihi.
Jag har iallafall vart på dunder bra humör nu för tiden :)  vet inte varför men har de :D der är toppen bra ju! och nu äre bestämt att jag sk gå i skolan torsdag - fredag kl 08;30 till 11;45 :) sen har jag praktik resten men jag vet inte vart jag ska vara en, vet inte riktigt vad jag vill göra heller :P men skulle nog vilja vara i en affär tror jag ska nog börja kolla runt lite mera :).
Jocke min bäsa pojkvän har köpt en kamera till mig i tidigare present :) han är så undebar <3
Så nu kommer det komma nya kort hoppas vi på ;) för nu kan jag ju knäppa kort ;D.
min försylnig börjar släppa men jag har så ont i örnen så nu jäkla skit!
Jocke spela match igår och dom van med 2 - 0 :), han gjorde illa foten med så i morse kunde han nästan inte gå :/ men han linda foten, hoppas det blir bra snart tanken på att han inte kan vara lugn en sikund ;) haha.
Ska ut till min kusin Dennis idag med mamma och hjälpa till har jag ju lova :). Tar med kameran och knäpper kort på allt ;) så det kommer upp på bloggen antigen ikväll eller i morgon :).

 så söt älskling ;) haha

Jag förstår inte hur man kan göra så !

27 augusti 2009 torsdag

Igår när vi skulle sova så hade Jocke ont i kropen ojsan ;) vem har smitta han ? hihihih. han var förkyld i morse ochså :P nu när jag börjar bli bra haha ;P är bara förkyld nu :) lite nt i huvudet men men :P sont får man ta ingen feber iallafall :D. Idag ska jag till ungdomshälsans läkare och prata lite hoppas det går bra :). Sen ska jag möra upp älsklingen min :) så ska vi gå och kolla lite ;) han skulle ha nya skor och lite så.
är på bra humör idag :)


JAG ÄLSKAR MIN JOACHIM MER EN ALLT! <3

26 augusti 2009 onsdag

Jag och min syster skulle kolla på män som hatar kvinnor men den kommer ut idag såg vi när vi kom upp till affären igår SMART :P så jag åkte med fred ner till gårn och träffa min tuttis och Karro :) och flera trevligt :). Vi hade ett litet tjej snack ;) alltid lika roligt tycker jag faktist. Tjejer ska ju ställa upp för varandra eller vad säger ni?
Sen så hörde vi att det var bråk ;) så då var vi tvugna att dra dit, men det var inge kul där ju :O så jag dryga mig bara :D alltid lika roligt. Sen så kom polisen och prata med oss :P sen drog jocke och jag hem jag var på bra humör som bara den ;D så kunnde inte somna sa jag men jag somna när jag hade ätit min macka (a) :P haha.
Idag vet jag inte vad jag ska göra.

jag älskar min bästa Joachim :)

25 augusti 2009 tisdag

Känner mig lite pigare idag :) otroligt skönt, men är ju fortfarande skit snorig och ont i huvudet. Men man blir ju så trött i kropen när man är förkyld och seg :( så jobbigt och tråkigt. Har iallafall orka bädda ur sängen idag det såg ju för jävligt ut i sängen men nu är det gjort skönt verkligen :).
Min medecin funkar hur bra som helst ochså :D så otroligt skönt måste jag säga!

jag förstår inte hur folk kan vara otrogna hela tiden!


Joachim, min bästa!<3

24 augusti 2009 måndag

Jag sitter i sängen och är sjuk :( mamma tror Jessica, Moa och jag har "svininflänsan" för alla vi är förkylda ont i öronen och halsen :P lite kul tycker jag faktist haha :P. Men det är inte kul att vara sjuk tyker jag :(. Jag ville faktist till skolan idag jag tycker ju det är roligt där :) det är så undebart att vara där :) dom förstår en så bra ju :). Jag är dunder förkyld med :O hatar det snoren bara rinner :( usch.
Jag kom på en sak i går vare 5 månader sen jag och Joachim vart tillsamamns :D jag tänker inte på dagarna liksom, allt är så bra mellan oss så man tänker inte på hur länge man vart tillsammans :) men en sak jag vet att jag skulle gå under utan Joachim :). Han är den bästa i värden :D fast vi bråkar om saker i bland så äre han som är den bästa :) man måste ju bråra ibland med tycker jag. Men det bästa är att det alltid blir så bra mellan oss :D.
Jocke har match idag med :) tror inte jag kan kolla :/ får se hur jag mår, annars får vi hoppas dom vinner :D :D skulle vara roligt att se endå :).
Jessica och Moa kommer snart till mig dom är ju endå ochså sjuka så :P. Jag ska snart hålla på med scrapbook lite, ska kanske på en messa i Lindköping den 5 - 6 september men Jocke mamma jag örjan åker dit på fredagen och bor på hotel en helg då :D. Hoppas vi kommer göra det och hoppas man är frisk :).

 23 / 4 - 2009 bästa dagen ! <3 jag älskar dig

23 augusti 2009 söndag

Jag börjar bli sjuk tror jag? Fyfan tycker inte om det. Är förkyld ont i halsen och kliar i hela gomen usch osch snorig med :(
Jag förstår inte vad vissa håller på med, sårar andra och försöra är det dom vill dom som gör så :( så jävla tråkigt måste jag säga. Man vill bara döda sona människor faktist. Jag är inte den bästa men jag förstör inte för andra iallafall!


Josefin du är stark och klarar det!


Min storasyster BÄST
Min mamma BÄST
Min pojkvän BÄST!

utan er ingen mig

21 augusti 2009 fredag

Jag har gått i skolan och det känns helt undebart faktist lärarna är super duktigt och jag tycker om dom jätte mycket redan om jag ska vara ärlig :). Nu ska jag gå måndag , tisdag sen är jag ledig tills jag hittar en praktik plats jag vill vara på :) vet inte vad jag är riktigt sugen på en :) men scrap butiker är roliga :) men vet inte en riktigt jag tänker på saken:). Jocke min bästa kille ska spela match med a-laget idag :) och han är super glad över det och jag är stolt över honom RIKTIGT stolt. Han är så duktig i fotboll ju :). Han är på väg hem nu med och jag håller på och tvättar och gör lite fint hemma :) sen så hängde jag upp jockes fotbolls grejer sen igår för han var så lat och sket i det i går och det lukta illa om det iag vill jag lova :O haha. Jag håller på med scrap inte på datan längre utan själv :) börja med det igår och det är super kul men klurigt måste jag få säga. Håller på och gör en bok om Moa nu :) och en om jocke och mig <3.

Idag äre en super bra dag :) jag vet inte varför men det är undebart iallafall :)
( ska säga ochså att jag har öka min dos i medecinen som jag äter )

Aldrig ska jag släppa taget om min bästa Joachim <3

19 augusti 2009 onsdagwww.scrapblog.com

17 augusti 2009 Måndag

Idag äre sista dagen på sommarlovet :) tycker det är rätt skönt faktist, så man får någe ordnig här i livete som Jossan sa ; så man inte går och lägger sig sent och går upp sent ;). Jag är skit nervös om jag ska vra ärlig (a) men det känns som om det kommer gå bra men jag är endå skit nervös Mamma ska med första dagen känns riktigt skönt faktist. Hoppas det går bra för älsklingen min med :) ska stötta han så han klarar skolan nu :) tror han kommer klara det riktigt bra :).
Jag är så glad att det finns människor som förstår mig :).


Jag älskar min Joachim mest i värden!! <3

14 augusti 2009 fredagJag har gjort själv :). Det är grymt roligt att hålla på tycker jag :D är fast vi det (a) haha

12 augusti 2009 onsdag

Nu är jag hemma igen,
det gick bra idag för mig :) ska få den där medecinen!
det känns jobbigt men endå skönt. Det kommer ju bli lättare i skolan och på fritiden!


skriver mera sen!

12 augusti 2009 onsdag

Ska bara åka med mamma till läby sen skriver jag om min dag,

10 augusti 2009 måndag


mamma har gjort det ute i trädgården :)

10 augusti 2009 måndag

Hej bloggen eller godmorgon :) undebar dag tycker jag, vet inte varför men det bara är det :) det är bra det!
Idag har jag inga planer på vad jag ska göra, det blir som det blir :) skönt att bara tare lungt, mamma börja jobba idag med.
Det är inte alltid det är lätt, men man får göra sitt bästa så brukar det gå bra!

jag älskar min Joachim mest ! <3

9 augusti 2009 söndag

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka här med, börja bli bättre och bättre på att blogga nu ju! Det är bara för att jag har så mycket i huvudet hela tiden, jag vill att skolan ska börja men endå inte är så jäklans rädd nu börjar jag bli :/ men jag kämpar och känner att det hära kommer att bli undebart bra, mamma ska ju med mig första dagen :) känns riktigt skönt faktist. Min älskling börjar ju om 1an nu igen och jag hoppas han kommer klara skolan nu :) jag ska stötta han till 100% det kan jag lova.
Mitt huvud är alldeles jobbigt :( det känns som om det är SKIT mycket saker jag tänker på usch det är riktigt jobbigt :(. Får min nya medecin på onsdag med, hoppas det går bra. Är riktigt späns in för det!

Joachim jag älskar dig mest !  <3

8 augusti 2009 lördag

Hej bloggen förlåt att jag inte skrivit. Men det har vart mycket i huvudet på mig nu :( igår senast så gick allt skit jag var skit ledsen och arg. Men det gick bra Jocke var med mig och mamma kom efter en liten stund bara SKÖNT! Då kännde jag mig dunder tryg med dom 2 liksom.
Prata med Jockes ena syster i går det vart undebart skönt måste jag säga :) hon har lika som mig men lite värre. Hon förstår mig så bra så otroligt skönt. Aldrig någon som har förståt mig så bra som hon gör!
Vi håller på och plockar ner alla saker från övervånien för det ska komma gubbar och riva övervånigen så det ser ut som hej kom och hjäkp mig nu :P haha. Men det får gå i 4 veckor ungefär ;). Jocke och jag bor på undervånigen nu! Mycket svalare och skönare! :D

Jocke är min bästa verkligen! Aldrig utan han !

6 augusti 2009 torsdag

Allt går så sakta just nu!

4 augusti 2009 tisdag

Dagarna är inte dom bästa just nu :( mycket döden tankar nu ingen det är så grumt jobbigt men det är inte lika illa som det brukar vara medecinen hjälper jätte mycket det känner jag, men jag tror det är mycket med att jag ska börja skolan och att jag ska få ny medecin jag är så stressad. Sen blir det att jag känner mig dum som går under så mycket för det är syster,mamma och jocke som kommer få stötta upp mig nu när jag inte har min psykolog för tillfelet hon har semester men snart är hon tillbaka och jag är lyckligt glad då :D.
Jag har börja vart med jenny igen :) känns roligt faktist. Tänkte slänga upp en gamal bild på henne och mig ;)  ( haha )

2 augusti 2009 söndag

Jag är så less på allt känns det som, min krop vill inte längre. Jag har inte tagit min medecin en men jag borde verkligen det! Jag vet inte vart jag ska ta vägen
RSS 2.0