2011 - 07 - 29

Livet är fortfarande upp och ner men jag deppar inte för det bara lite små ledsen till och från, därför är jag med människor som får mig att må bra och inte tänker på det dåliga. Men nu är det så att min pojkvän har åkt på fotbolls läget över helgen :( tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra i helgen. Har Varit med Madde,Jonas och Jocke sen i onsdags :) mycket trevligt måste jag säga :) dom har sovit här tills idag för mamma åkte bort några dagar, skönt att vara ifrån henne och känna att jag kan vara utan henne jag är grymt stolt över mig själv.
Jag trode aldrig att det skulle gå så fort som det har gjort nu när hon varit borta känns som om det bara är en dag eller så. Visligen har hon inte kommit hem en och jag sitter tom i magen en ska vell gå och göra något och äta snart. Skönt att vara själv men det är väldigt tys och tomt voven åkte ju med mamma så det är tomt tomt JÄTTE tomt verkligen.
Jag är så glad över alla undebara människor runt om mig.

25 juli 2011

Jag känner mig bara grymt ledsen och nere, har gjort det en mycket lång tid nu och jag känner att skolan behöver börja börja nu känner mig ensamen och jag hinner med att tänka alldeles för mycket nu när jag har så mycket tid själv. Jag undrar varför jag känner mig arg,ledsen,nere,deppig,iriterad nu på sistonde jag vill inte men det bara är så och då blir jag arg och ledsen på mig själv och allt blir bara enu värre då fanfanfanfan. Till och från hatar jag verkligen mig själv mest av allt på jorden känner mig så svag att jag vet inte vad varför gör jag det? VARFÖR?

Jag har börja tänka så otroligt mycket på vad jag ska jobba med när jag slutar skolan? Kommer jag klara av att jobba? efter allt som har hänt med mig och hur jag känner när jag bara gör praktik bara det lilla jag har gjort praktik har jag inte klara och hur fan ska jag klara av att skaffa mig ett jobb? Fan så jobbigt det är just nu i mitt huvud. Kommer jag nånsin att kunna flytta hemmifrån om jag inte ens kan skaffa mig ett jobb? FAN
Alla jag känner sommarjobbar men jag då? Hur jävla värdelös känner inte jag mig när jag inte ens klara av att sommarjobba? jo jag känner mig så otroligt jävla värdelös får inte en krona under sommaren, jag har en stor jävla klump i magen med tårar och ångest.
Känns liksom menigslöst allting just nu, känner bara att jag förstår folk som inte vill umgås med mig. Men samtidigt gör det mig enu mera ledsen för att folk inte vill umgås med mig för att jag har mina svåriheter, jag kan fan inte råför mina svåriheter! Jag kämpar och tränar så gott jag kan men det är inte alltid det är så himla lätt alltid. Jag önskar att jag klara av saker och ting. Men som sagt jag kan inte annat en att träna på alla mina svåriheter men vissa saker kommer aldrig att försvinna fan så ont det gör i mig.


jag önskar att jag hade någon som förstog mig.

2011-07-06

Hej! Länge sen nu riktigt länge sen ju.
Mitt liv är inte på topp just nu, jag har en son himla otur nu för tiden jag tycker inte om det jag hoppas det försvinner snart verkligen! Min cykel har blivit stulen..........
Annars är livet ganska stabilt tycker jag. Det är ju lite saker fram och tillbaka men jag är stark och ger inte upp fast en jag skulle vilja det vissa stunder men ingenting blir bättre av det har jag ju kommit på. Jag är lycklig med dom jag har i mitt liv vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade alla undebara människor runt om mig faktist :).
Ihelgen åker mamma två kompis till henne och jag iväg :) hoppas på en mysig helg. Sen i veckan som kommer så ska vi åka till min mormor & morfar till deras stuga :) super mysigt.


jag tycker det är jobbigt med att jag inte kan sommar jobba . jag hatar mig för det
RSS 2.0