30 augusti 2010 måndag

Första skolan dagen :) helt okej var den om inte lite mer endå har sakna skolan faktist, det enda som var konstigt var att inte emmorna var där med mig jag kännde mig ensam och liten utan dom fråga mig inte varför? Men det gjorde jag. Jag hade ju riktigt kul med dom i skolan kunde prata med dom, dom förstog mig fast jag var en bitter människa ibland mot dom. Men shit vad jag saknar dom i skolan helt ärligt känns som om jag inte vill gå i skolan utan dom men det kommer nog gå bra utan dom. Ska iallafall ficka G i matten svenska får se om engelskan blir så eller om jag struntar i det? Jag var liksom besviken idag när jag kom till skolan känndes inte som samma skola som jag gick på längre det var inte lika roligt bara massa nya människor och jag säger ingenting mera om dom!

Det känns konstigt riktigt konstigt tycker jag!

21 augusti 2010 lördag

Idag har jag inte gjort så mycket har varit hos syster en stund i morse eller hur man säger det :P cykla dit vid 10 halv 11 va klockan syrran skulle färga håret så jag lekte med Moa :). Sen skulle dom på kalas så då cykla jag hem och har inte gjort ett skit hemma idag rätt skönt faktist :) imorgon äre visnig shit va pirrigt tycker jag.
Jocke är på match nu kommer hem ikväll någon gång? Mamma ska bort på kräftskiva fast hon kan ju inte äta det så hon tar med sig en paj. Jag är stannar hemma ja bäst så tror jag :) hihi hunden och jag liksom. Jocke kommer ju någon gång ikväll med så och mamma kommer ochså senare i natt :P.

jag förstår inte hur man bara kan strunta i sina barn enligt mig är det så att barnen är värdefullast eller har jag fel? Jag har inga barn men jag kan faktist tänka mig att det är så att man tar barnen i första hand men en del gör inte det och hur fan tänker man då? Dom som gör så dom kan ju börja tänka på varför dom staffa sig barn tycker jag! Jag känner många som har skilda föräldrar eller att den ena är död och mamman/pappan skiter i sina barn jag fattar inte dom kan ju bara dra åt helvete enligt mig. Man behöver både en MAMMA och en PAPPA men en del föräldrar har ingen hjärna och skiter i sina barn och tar hand om dom nya barnen i stället fyfan för sona säger jag bara. När jag skaffar barn ska jag aldrig i hela mit liv skita i mitt barn och jag ska se till att inte skilja mig för det är så förjävligt har jag tyckt och tycker en idag om att ha skilda föräldrar. Jag ska ta hand om mitt barn så himla bra som möjligt och jag ska se till att ta hand om mitt barn fast en jag har en dålig tag aldrig i helvete jag ska skita i mitt barn när jag får barn.
Min systers barn shit jag kan inte bara dum eller säga nej om hon behöver ha hjälp med något. Det går liksom inte för jag förstår henne så himla bra med, Moa är som ett barn för mig med elller hur man ska säga har alltid varit där om hon vill ha hjälp med något ju. Så jag är så sugen på att skaffa mig en egen liten men det får stå på listan ett tag till. Måste sluta skolan och få mig ett jobb först sen så ska jag ha mig ett barn. Tror både jag och Jocke vill ha oss en liten! Men vi måste ju först och fremst komma ordnig hemma nu när vi ska flytta med. Men jag ser i framtiden mig och Jocke som föräldrar. Både jag och Jocke har ju tagit hand om Moa så vi vet ju hur det är att ha en lite gran iallafall!

jag älskar dig Joachim mest av allt, du och jag föralltid <3

19 augusti 2010 torsdag

Helt tappat dagarna nu heregud. Har jobba med mamma och sen ringde hon mig i går och fråga om jag kunnde komma in för en som jobbar där har sagt upp sig så jag åkte in dit eller tomas skjusa mig :) snäll som han är. Sen på kvällen så kolla mamma och jag på jocke som skulle ha spela med han fick inte det ;) hihi men dom van :D grattis dom va ochså med i un;t i dag.
Syrran ringde och väckte mig i morse sen så kom hon hit efter att hon lämna Moa på dagis så ficka vi Moas perm hon ska ha på dagis :) vart jätte fin :). På söndag och måndag är det visnig i vårt hus.
Är ochså barn vakt åt Moa måndag tisdag :) ska bli roligt faktist blir att vara hemma hos syrran och tomas för att det är visning här. Just nu är Jocke på match idag igen hoppas det går bra för dom bara, jag har varit ute med mamma och fickasa till på tomten så det ser fint :) och det ser jätte fint ut nu.

man ska tavara på dom vänner man har
och sin familj med!
För att i min familj tar inte visa vara på det och det är inte synd om mig men om dom som skiter i mig och dom andra. Men just nu struntar jag i det för jag accepterar dom som dom är men dom är inte min familj dom är ingenting för mig :) jag är glad att jag kommit över dom som betet sig som skit och inte hjälpt mig och min syster när vi behövt deras hjälp och har man bett om hjälp så har dom bara strunta i en och till slut ledsna jag och nu skiter jag i er. Synd om er som inte får vara med mig och mitt liv och ha roligt :)!
Jag tänker inte ta eran skit för jag vill leva ett bra och lyckligt liv med Joachim och mina andra nära och kära.
Nog med det dära var bara tvungen att få ur mig lite!

Livet är undebart !

17 augusti 2010 tisdag

Har varit i stan idag med Syster och Jocke :) trevligt. Jocke fixa det han skulle och syster det hon skulle och jag var bara med :) sen åt vi kinna mat till lunch mums :). Sen när vi kom hem så följde jag med syster och hämta Moa på dagis känndes konstigt att hämta henne där faktist, kanske ska hämta henne torsdag - fredag lite läskigt tycker jag hihi. Jocke börjar skolan på fredag och jag vet inte när jag börjar en :O dom har inte hört av sig från min skola en hihi ;) dom kommer nog göra det snart. Annars har vi vart på grönalund ochså :) i söndags var vi där Jocke och jag åkte fritfal ;) haha han var jätte rädd verkligen men inte jag :D haha.
Jag tycker sommaren har varit bra och jag har inte varit och träffa min psykolog på hela sommaren känns jätte konstigt faktist. Men det har varit bra och jag tror inte jag längre behöver gå hos henne men endå tror jag det, jag har svårt att släppa henne hon är så bra.
Det enda jag känner att jag behöver av hennes hjälp är att jag har lite tankar och frågar. Men jag har ju inte varit så dära arg och ledsen jag var när jag inte träffa henne och det tycker jag är jätte bra av mig :) men det är ju hon som gjort mig stark och lärt mig hur jag ska vara liksom. Det enda jag har svårt med är att acceptera mig själv som jag är jag vill liksom vara som alla andra. Jag har inte lika mycket ork som dom "normala " enligt mig och det gör mig arg ibland och att inte folk förstår mig. Det går ju riktigt bra så länge jag har medecin i kropen men när den går ut så blir det så jäklans mycket i huvudet och jag börjar tänka så mycket.
Jag skulle vilja äta medecin hela tiden i en månad eller så och se skilnaden men det ska jag ta med min lärkare och psykolog när dom är tillbaka efter semestern.Ska på begravnig nästa fredag jag hoppas jag kommer klara det bra!

8 augusti 2010 söndag

Idag fyller min vän Jennifer år :) ett stort grattis på 17års dagen :) vi fira henne igår det var super trevligt och roligt :).
Imorgon börjar jag jobba hos mamma, får se hur länge det blir :) kommer nog bli bra.
Idag har jag varit på fyrishov med syster och hennes barn Moa det var trevligt och mysigt. Sen idag ska jag bara tare lungt :) är värd det om jag ska jobba i em vecka om inte mera endå :O ;). Får se om jag träffar min vän jennifer idag :) tänkte jag skulle ringa henne snart :). Sommaren har varit bra tycker jag faktist :) tråkigt att vi inte gjort så mycket. Men nästa måndag ser det ut som om det blir grönalund med Jennifer och Joel :D JIPPPIE kommer bli dunder om vi någon gång kommer i väg ;) hihi.
Just nu är jag ensam hemma :) skönt faktist är aldrig själv nu för tiden alltid någon hemma men ibland äre skönt att vara själv. Snart äre vissnig på vårat hus * snyft * får se när det blir flytt för oss då usch känns hemskt. Trivs så himla bra här i huset men det kommer nog bli bra allting :).
Moa har börja på dagis :O shit vad jag inte tycker om det hon är liten för mig men hon blir ju stor hon med fast man inte vill det.
Var ju på gräsö det var väldigt trevligt och mysigt :) älskar att vara ute sådär i skogen eller hur man ska säga.

Jag mår faktist bra nu :) pirrig in för skolan bara men det får man vara. Annars tycker jag att allt är så bra i mitt liv! Är så lycklig med alla undebara människor runt om mig <3

Min älskade Joachim är så otroligt undebart, jag älskar han så otroligt mycket! Han är undebart. Aldrig utan han verkligen <3

1 augusti 2010 söndag

Imorgon drar Jocke,jag,Jennifer och Joel till gräsö :) det kommer bli så skönt har varit så mycket här hemma nu och är mycket. Imorgon klockan 10 kommer dom och knäpper kort på vårat hus tråkigt att flytta men det är som det är :(. Hoppas på att kunna slappna av och bara ha det skönt. På måndag ska jag jobba med mamma eller hela den veckan ska jag jobba med mamma :) känns skönt faktist :).

nu har jag inget mera att skriva. hejdå
RSS 2.0