17 februari 2011 torsdag

Nu har min syster flytta till sin jätte fina/mysiga lägenhet jag är avis på henne jätte mycket men min tid kommer då jag flyttar hemmi från med. Jockes syster fick min systers gamla lägenhet :) super bra, så jag och jocke var ut till henne och frdrik igår dom  hade inte kommit i ordnig så vi hjälpte dom lite gran :).
Jag känner mig jätte trött i kroppen sen har jag så mycket i huvudet just nu. imorgon ska jag träffa S ser fram i mot det jätte mycket :) känns som om vi inte träffas på jätte länge. Annars i mitt liv är det nog som det brukar förutom att jag har en son ilska i mig jag bli så arg att jag känner att jag vill göra något man absolut inte får. Det är faktist inge roligt att känna så :( men det är så jag känner just nu hoppas det går över så snart som möjligt.
på alla hjärtans dag bjöd Jocke ut mig :) jätte mysigt ! Jag älskar min pojkvän så otroligt mycket, han gör mig så lycklig.

8 februari 2011 Tisdag

Hej! Jag är inte på någe bra humör idag eller jo det är jag fast endå.
Det är så mycket i mitt liv just nu skulle vilja flytta hemmifrån verkligen det är en stor längtan i mitt liv faktist, när den dagen kommer så kommer jag nog vara den lyckligaste av alla så känns det just nu iallafall.
jag vill så otroligt mycket.

3 februari 2011 torsdag

Jag fick en massa tankar i huvudet när jag städa i lådorna hitta lite gamla saker som gjorde att det satt igång en massa tankar i huvudet och jag fick jätte ont i magen :(. Sitter ensam i soffan nu och tänker och kände att jag ville skriva lite gran då.
Tiden går så otroligt fort faktiskt det kom upp en bild på när David låg på sjukhus och allt som hände då :( det gör så ont i hjärtat när det kommer så. Självklart finns det hela tiden i huvudet men ibland kommer det mer tankar om det och det gör så fruktansvärt ont i mig och tänker på familjen. Det känns som om det var igår verkligen minns det så bra kommer aldrig att glömma det!
Jag hoppas du har det bra där uppe David, tänker på dig
RSS 2.0