22 januari 2011 lördag

Igår så bestämde jag mig för att jag skulle åka ner på stan imorgon så i morse när jag vakna så gick jag upp och åt frukost, sen så väckte jag Jocke och fråga om han skulle med och först skulle han inte men efter att jag suttit och tjatat på han så följde han med mig och Moa ner på stan :). Det var väldigt mysigt och trevligt tycker jag, lite folk och allt gick super bra för oss :) Jocke köpte 2 tjock tröjor super bra :). Jag köpte 2 tröjor och sen köpte jag skor, byxor, mössa och sen godis ;), sen gick vi och åt på jalla super gott sen åkte vi hem :) så otroligt mysigt att bara åka ner på stan tidigt och sen vara hemma tidigt med :).
Nu sitter jag här vid datan och Jocke åkte iväg med sin pappa för att jobba, får se när han kommer sen då. Annars idag har jag ingenting planerat faktiskt.
livet är för banat tungt men det kommer vända jag vet det och jag ser framåt. Skola på måndag & tisdag super kul ser fram i mot det faktiskt :).
Måndag - skola
Tisdag - skola
Onsdag - ha moa, på kvällen attention :)
Torsdag - ha moa
Fredag - träffa kontaktperson

18 januari 2011 tisdag

Ingen skola för mig idag, det är för mycket nu alldeles för mycket jag klarar det hära inte alls längre! Nu får det vara nog tycker jag, ingen människa är stark och klara allt i värden och inte ens jag gör det fast jag är väldigt stark av mig. Igår kväll då kom det som en bomb och jag kände att det verkligen inte gick mera så jag gick hemifrån ett tag kände att jag behöver prata med någon så jag gick till mormor och morfar och börja stor grina när jag kom innan för dörren där. Jag berätta allt för dom det var underbart att få prata med dom min mormor  och morfar är helt underbara jag älskar dom!
Idag så kände jag att skolan inte var någon bra ide så jag vart hemma vilket lärarna fattar för att jag berätta allt för dom igår, min skola är helt underbar verkligen !!
Men känner mig lättnad idag iallafall har en son för jävla huvud värk bara men det är vell för att jag var så ledsen igår och plus att jag gått och hållt på det hära ett par dagar så då får jag huvudvärk.
Idag blir det till att ta det lungt bara, kanske tar en tur för bi mormor och morfar och pratar lite med dom idag med. Kan kännas skönt dagen efter att prata med dom igen.
Med Joachim vid min sida klarar jag allt!
Moa är min bästaste lilla vän :) hon är så söt, hon ska ha all lycka i  värden :). Jag älskar den lilla söta flickan så mycket :) jag är en son stolt Moster till henne verkligen :).
min syster Jessica henne skulle jag kunna skriva jätte mycket om så mycket hon gjort för mig verkligen, den bästa mamman och den bästa storasystern i värden enligt mig iallafall :) och vad alla andra säger skiter jag i faktist! jag älskar dig min bästa syster!
Min mamma, ja vad ska jag skriva om henne kan skriva så mycket! Utan henne i mitt liv skulle jag nog inte leva idag tror jag det är hon som hjälpt mig med allt! Jag älskar min mamma mer en allt annat i värden verkligen!
Utan er fyra vet jag inte vad mitt liv skulle vara utan er, NI ÄR BÄST & JAG ÄLSKAR ER MER EN ALLT !

12 januari 2011 onsdag

Hej. jag är jätte dålig på att skriva i min blogg, men jag har så grymt mycket i mitt huvud just nu som bara vill ut men jag vet inte till vem jag ska vända mig till? Känner mig liten och instängd bara för att jag inte pratar med någon men som sagt känns inte som om det finns någon jag kan prata med? Jag känner att ingen fattar sig på mig, så då stänger jag in det i mitt huvud för mig själv och då slutar det med ilska som bara kommer ut sen. Jag måste ta och tänka över det hära nu vem jag ska ta och prata med, antingen blir det till att ta kontakt med psykologen jag gick hos förr, annars har jag ingen annan jag skulle kunna prata med tror jag som skulle fatta vad jag menar med allt jag känner/tänker.
Jag går i skolan måndag - tisdag sen är jag bara hemma fredagar träffar jag Sara annars sitter jag bara hemma nästan? Det är inte bra jag vet det, men det börjar bli som det var förr för mig nu jag gör det jag ska annars bara hemma, måste börja ta tag i mig själv och göra något med mitt liv fast jag känner att jag inte kan det själv faktiskt. Så hur ska jag ta mig till nu? Det vet jag inte själv just därför tror jag att jag ska ringa ett samtal imorgon och fixa så jag får komma och prata med en som förstår mig och kan hjälpa mig lite och ge mig råd hur jag ska tänka/göra med vissa saker.
livet är otroligt jobbigt just nu, det är ju så ibland men jag känner att jag behöver ha någon som kan säga till mig så jag blir starkare fast jag brukar kunna bli grinig först, men nu känner jag mig starkare och förstår lite mera och vet att det bara är hjälp jag får när du säger så till mig. Jag behöver dina hjälp & råd nu!!

9 januari 2011 söndag

Hej nya året!
Jag vet att jag är så sjukt dålig på att skriva i min blogg men när jag inte mår bra så skriver jag inte i min blogg för då blir det bara fel, jag mår bara sjukt mycket dåligare om jag skriver det jag mår dåligt över.
Men jul och nyår har varit väldigt trevligt och bra, nyår var vi bara hemma och åt och tog det lungt grymt skönt tycker jag det var länge sen man bara var hemma och åt god mat och bara mys hemma på en nyår :). Jag fick jätte fina julklappar :).
Ska berätta lite om mitt liv hur allt ligger till.
Min syster och hennes dotter bor här nu tills deras lägenhet är klar och det är den i februari någon gång, sen bor min kusin här med.
Så det är väldigt mycket i huvudet på mig hela tiden, aldrig en lugn stund känns det som och det är väldigt jobbigt ibland och jag är jätte glad att skolan börjar på tisdag för mig :). Jag känner mig tryg och kan släppa allt jag har i huvudet när jag är där underbart skönt är det :).
Jag skrev förut att jag hade så jobbigt att äta och att jag kanppt kan göra det ibland, nu ska ni få höra på något roligt här jag är grymt hungrig/sugen på något hela tiden och äter hela tiden på något :). Jag är så grymt stolt över mig själv att det äntligen har vänt med maten i mitt liv :), Medecinen funkar jätte bra nu ochså :).
RSS 2.0