28 december 2009 måndag

Jag har lugna ner mig lite nu, jag fick ett lustigt samtal så jag fick prata ut och grina ut med!
Sen prata jag med min älskling han är på väg hem nu han har jobba, skönt att få vara nära han och berätta vad som hänt han förstår mig och pussar och krmar mig då känner jag mig lugnare.
Sen skickar jag sms med min kusin Mathilda hon förstår mig ochså väldigt bra.
du är starkare en vad du tror, sa hon till mig!
Ja det stämmer faktist, men när man blir ledsen så bara rinner allt ut och det kommer ut mycket då. Jag har som sakt inte varit ledsen på länge så det  var faktist skönt att få gråta ut så mycket jag gjorde otroligt skönt!
Sen har jag skrivit av mig på min blogg här med, jag älskar min blogg verkligen!
Jag längtar tillbaka till skolan faktist det är så skönt att vara där, jag stänger av allt i huvudet när jag är där. Det är så undebart skönt, är jag hemma så kan jag inte göra det på samma sett!
Undra vad jag ska göra i morgon? Jag har inte en enda plan vad jag ska göra. Jag tror jag ska börja med en riktigt god frukost sen en varm dusch sen bara ta hand om mig själv, göra mig lite exstra fin! Fick tips att göra sont när jag är nere så ska testa om det funkar på mig, hoppas det verkligen!
Jag tycker det är skönt att gråta ibland riktigt skönt, men idag var det tunga tårar som kom faktist det var inte så skönt. Jag hållde på att bli galen ett tag tänkte bara springa allt jag kunnde och bara försvinna.
Tänkte ringa min psykolog i morgon fast hon jobbar nog inte, men att boka en tid tidigare en vad jag har tror jag behöver det väldigt mycket, för jag tänker inte bli såhära ledsen igen eller det kommer jag säkert bli men känner att jag måste få lite råd om saker och ting.


Mamma utan dig vore jag ingenting!
Joachim du är min solstråle som alltid finns och gör mig glad
jag älskar er, aldrig i helvete att jag kommer lämna er. Tveka aldrig på mig!

28 december 2009 måndag

Jag är så nere att jag inte vet vad just nu.
Jag känner att livet inte har någon mening längre ochså? jag vet inte vad som flygit i mig men det är så. Jag är bara hemma hela hela tiden har inga kompisar att umgås med dom glömmer mig dom skiter i mig dom lämnar mig för att jag mår för dåligt. Jag mår ju bara enu dåligare när dom gör så mot mig, tårarna bara rinner ner från mina kinder just nu. Det var länge sen sist men nu är dom tillbaka i stora mängder :'( FAAAAAAAAAN! Jag kan inte äta så mycket nu för tiden spyr nästan då fyfan vad jag är less! Jag vill bort från allt bara så otroligt långt bort från alla. Jag känner att jag skulle kunna ta in på ett hotel och bara vara fyfan vad skönt säger jag bara.
Jag hatar att mamma och pappa är skilda det värsta som någonsin har hänt i mitt liv verkligen. Efter det vart jag så deppig och gick under jorden, jag fick depprisjon och en massa!
Kompisar efter kompisar lämna mig för att jag måde så dåligt och jag var tråkig tyckte dom. Jag gled i från alla släktingar fast jag alltid haft så bra kontakt med dom :'( fan vad jag verkligen hatar det det gör så ont i mig.


JAG HATAR ATT DÖDEN KOMMER UPP I HUVUDET!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG SAKNAR ATT HA MIN FAMILJ, MAMMA, PAPPA, SYSTER OCH JAG! :'(

25 december 2009 fredag

Sitter just nu i soffan och bara myser :), Jocke duschar just nu.
Går dagen var mysig tycker jag :) Jockes syster kom igår när hon sluta det var mysigt :D.
kommer lite kort nu:)

 först åkte vi till Jockes mammas grav tände ljus :) var jätte mysigt på kyrkogården, mycket folk och bara almänt mysigt :). Sa godjul till henne!

Anki, jag, Örjan och mamma :) jocke knäpper kort, vi körde kort till 2 eller vad klockan var i natt :P men det var kul :).

Den söta MOOOOOOOA :D

lägger upp mera kort på min facbook
caroline pettersson

24 december 2009 torsdag

God jul, hoppas alla får en bra julafton :)


Dagen har börja bra känns undebart,
ska åka till jockes mammas grav och tända ljus!

Jag älskar min Joachim så otroligt mycket, mysigt att fira jul med han och dom närmaste <3

22 december 2009 tisdag


Nu sitter jag här ny duchad och fin :) och tänkte lite! Jocke är i stan och köpte julklappar med Jimmie så är helt ensam hemma :) ja förutom hunden och katten då :P det är skönt faktist :) få lite tid för sig själv det behöver man ibland ochså ju!
I morgon ska jag in till stan och köpa dom sista julklapparna :/ jobbigt kommer nog vara grymt med folk men men, vi hoppas på det bästa iallafall! Sen i morgon kommer mormor och gör all mat tills julafton mamma och mormor skulle göra det mysigt tycker jag :).

jag känner mig helt slut i kropen helt konstigt? :s

skulle behöva nya grejer till scrapbooking verkligen!21 december 2009 måndag

Jag jobba hos mamma idag dom var en för lite så jag hoppa in där ja :) det gick jätte bra roligt att göra något en att sitta hemma :). Sen kom älskling och Jimmie in och hjälpte till med!
Jag känner mig helt slut i kropen jag somna vid 1 i går gick upp 7 :o usch så ikväll känns det som om det kommer bli en tidig kväll för min del SKÖNT.
Övervånigen är klar väntar på att det ska torka färgen sen äre bara flytta in i sovrumet :) bor ju i allrumet nu.
Snart äre jul med mysigt att det kom en massa snö med :D undebart härligt.


Jag orkar inte en massa människor det bliralldels för mycket för mig om jag ska vara där det är mycket folk som att gå på stan nu usch skulle vara hemskt. Då är jag heldre hemma och pyssla lite och så.
Jag mår inge bra idag :( känner mig bara allmänt nere tänkte för mycket idag vet inte varför? Men det är mycket bara.

- bråk
- skrik
- saknad
sen slutar det med att jag blir galen för att jag stängen in mig i min värd och bara struntar i alla andra,
FAN!

Igår var vi hos kusinerna och hade lite fika innan jul :). Och mathilda kusin var hemma :) undebart att få träffa henne har sakna henne otroligt mycket faktist! Ska åka till henne där hon bor sen kanske :) det skulle vara gerymt kul att åka till norge faktist :). Vi får se.HEJ!!

18 december 2009 fredag

I tisdags så vare snö när jag vakna så jag ringde min syster och sa att det var snö men hon sket i det. Sen ringde hon lite senare och sa att jag skulle komma så jag och Casper gick dit i snö ovädret men det var riktigt mysigt :). Skulle ha vart hos psykologen då med men jag ville inte åka buss när det vad sont väder och det vart inget då.

I onsdags så jobba jag med mamma riktigt skönt att göra något en att bara sitta hemma och ha tråkigt :), man känner verkligen vilken skilnad det är när man är hemma eller om man gör något. Jag vet ju bara inte vad jag ska göra på dagarna det finns inte heller så mycket att göra tråkigt.

Torsdags var jag i skolan skönt det med att träffa dom :). Idag så vakna jag lite sent så då missa jag avslutnigen men men. Jag, Jessica och Moa åkte till stan för att jag skulle till min psykolog var skit kalt men mysigt :) när vi kom dit så var vi en kvart sena men det gjorde inget :). Jag vägde mig och jag vägde lika mycket som förra gången :D vart glad att jag inte hade gått ner något. Efter det gick vi ner på stan och kolla lite!


I morgon ska vi hem till pappa för att ha lite jul får se hur det går!Ja hur jag mår, det är lite sisådär hela tiden. Ibland mår jag jätte bra och ibland skit dåligt :( från en minut till en annan riktigt jobbigt. Men var bra att jag fick prata med psykologen så jag fick ut det jag hade.
En lärare till mig ringde min mamma idag och sa att hon hade en kontakt person som hon tror skulle passa mig, så jag ska prata med min psykolog om det så ska vi fixa träffa och se om det är något :) Hoppas på det bästa!


Nu ska jag sova och Jocke kolla på film han ligger här och kolla när jag skriver ;)

Jag älskar min Joachim mest av allt!

14 december 2009 måndag

Jag förstår inte varför man tänker på gamla saker nu? Det har gått så långt i livet. Men om man är rädd och orolig i skällen så förstår jag att man inte kan lämna det gamla! Jag har lakt det bakom mig, När jag och Joachim vart tillsammans så lämna jag det mesta bakom mig alltså det som var dåligt.
Jag hade det bra förr med men jag är en gladare lyckligarre bättre Caroline nu och en mycket starkare :). Tack vare allt stöd jag hat fått/får av dom nära och kära!
Man saknar inte det man hade förr men man tänker tillbaka och jag kan faktist få ett leende på läpparna nu men förr skulle jag inte ha fått det om jag tänkte på det.

jag vet var jag har min Joachim och han mig,
jag älskar dig hjärtat :)

12 december 2009 lördag

Sitter just nu i vardags rumet med datan och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=-dNzESeTPfM jag tycker Calle var dunder bra igår :) hans röst var så undebar, jag tror han kommer komma långt faktist :).

Jocke spela luchia cup igår och dom kom vidare :D stort grattis till dom, han ska spela idag i antt troligen :) då ska vi kolla på han/dom :D kameran med då :D.
Annars idag har jag inga planer på att göra något, skulle ju vara skönt at få lite ordnig på övervånigen men men det kommer vell med sin tid. Men tanken på att vi ska vara här i jul kan det vara rätt skönt att få lite ordnig på övervånigen ju.

Jag är på bra humör idag det är ju bra det :) fast min mamma är väldigt uppe i varv ;) hihi.
Solen tittar fram nu med ;D hääääääärligt säger jag bara :) UNDEBART!!

9 december 2009 onsdag

Idag känner jag mig väldigt stark jag åkte till stan idag :) köpte lite julklappar med Jenny, hon ville träffa mig och det behövde jag :). Väldigt skön prat stund vi hade tack för en bra dag :).
Jag tog 10 bussen till stan och va hemma 3 :) det känns i kropen men det var något jag behövde jag träna ju samtidigt.
Imorgon har jag möte i skolan för att se hur allt är, det känns jobbigt vet inte varför men samtidigt skönt får träffa min psykolog med :). Annars vet jag inte vad som händer i morgon! Dom kommer och fixar övervånigen i morgon :D undebart verkligen så i helgen kanske vi kan börja måla om vi har tur :D. Jocke har ochså fotboll i helgen på fredag någon cup vare vi ska åka och kolla på den :) kul tycker jag. Då har jag kameran med mig ochså ;) då blir han glad ;).

Nu ska jag kolla på¨sista avsnitet av bonde söker fru :) & vänta på att min älskling kommer hem så jag får pussa på han :). 

7 december 2009 måndag

Jag trodde verkligen aldrig att jag och Joachim skulle bli tillsammans vi har ju som sakt alltid vara så otroligt bra kompisar. Prata med varandra så fort det är något men i mellan åt kunde vi prata 3 4 timmar ja och sen stack han hemmi från och då hörde jag inte något av han alls :(. Sen fick jag hära massa saker som inte ens var sant men jag trodde det var sant så jag fick panik och fick aldrig tag på Joachim så jag prata med hans syster Angelica då sa hon att det inte var sant och förklara för mig. Sen så fick jag tag på han SKÖNT, jag börja känna mer och mer för han då ;$. Sen börja vi komma varandra enu närmare och till slut så vart vi tillsammans, och det jag försöker komma fram till är att precis innan jag treäffa Joachim mådde jag så jävla dåligt att det inte finns verkligen. Men han gjorde mig till en anna person och stötta mig och verkligen gjorde mig glad :) jag börja se framot i livet.
Jag kommer ihåg hur kära vi var där första 2 veckorna om inte mera :) helt undebart verkligen.
Jag bli varm i hela kropen när jag tänker är med dig.
Jag älskar dig jätte mycket 

7 december 2009 måndag

Vakna i morde när Jockes alarm ringde, han vakna inte så jag fick puta på han sen kunde jag verkligen inte somna om så jag gick upp och la mig i soffan sen gjorde jag macka och tog medecin. Efter det somna jag till:) SKÖNT vakna av att telifon ringde det var syster. Så då kännde jag att jag inte kunde somna om så jag gick upp duscha satt vid datan sen. Sen gick jag iväg och hämta Moa som är här en men sover nu :). Annars har jag inte gjort något idag alls, så jäklans tråkigt väder måste jag säga :( man blir seg i hela kropen ju usch säger jag bara! Jocke gick i skolan sen åkte han till sin syster och nu snart ska han jobba med sin pappa!

IMORGON KOMMER DOM OCJ FIXAR ÖVERSÅNIGEN HOPPAS JAG :DJag förstår inte hur du kan bete dig som du gör mot mig det är en gåta för mig!

5 december 2009 lördag

Igår så kom mamma hem med en undebar film flickan som lekte med elden så när jocke kom hem så åt vi sen kolla vi på idol :) sen skulle mamma hämta tessan dom satt här hemma och tog en öl och kolla på film med jocke och mig :) den var skit bra men läskig. Sen var klockan halv 1 så då fick jag och jocke och la oss för han skulle jobba idag ju ;) haha.
Vakna i morse när jocke åkte och tänkte jag kommer aldrig att kunna somna om igen, men några sikunder sen så somna jag om :P haha. Syster ringde vid kvart i 10 jag hållde på och dö :O jag brukar aldrig sova så länge ju inte mamma heller ;) haha. Men vi gick upp och åt frukost då sen skulle vi åka och hämta Moa för hon skulle vara här idag :) men när vi kom dit så hde hon precis somna haha :P så mamma åkte hem och börja städa sen kom hon tillbaka senare. Då åkte vi hem och Moa åkte med :) vi har lekt och hon har tagit grejer för mig när jag städa och mublera om :P busis hon ;), nyss åkte hon hem så jag har precis duscha :) sitter i soffan och ska kolla på film snart med älsklingen :) mysigt. Jag känner mig helt färdig just nu!
I morgon ska vi till farmor märta och äta smörgås tårta trevligt och mysigt :).

tisdag eller onsdag kommer dom och fixar övervånigen JAG ÄR LYCKLIG !!!!! :D

4 december 2009 fredag [ adhd ]

Nu ska jag ska livet om hur en dag ser ut för mig och lite så, jag har gått med i en grupp på facbook med sona som har adhd och mera problem och då tänker jag skriva lite.

måndag-tisdag-onsdag
Jag vaknar vid halv 8 8 går upp kollar på vakna med de voic när det slutar vid 9 tar jag något att äter och tar min medecin. Sen sitter jag vid datan och kollar lite sen brukar jag gå ut med min hund, sen är jag bara hemma om jag inte är med min syster och hennes barn. Ibland håller jag med på med scrapbooking, klär på mig vid 10 11 brukar jag göra. Sen kommer min pojkvän hem och sen mamma vi äter midag kollar på tv pratar jag sitter vid datan, så ser dom dagarna ut just nu.
Jag ska i gentligen ha praktik dom dagarna med det funkar inte för mig alls :( vi vet inte riktigt vad det är som gör att jag inte klarar det. Så vi håller på och gör utrednigar.

torsdag-fredag
jag går i skolan från halv 9 till kvart i 12
jag går till min buss och åker hem, går ut med min hund när jag kommer hem tar något och äter seen sitter jag vid datan. Ibland åker jag till min psykolog på torsdagar, min pojkvän kommer hem sen mamma, vi äter midag kollar på tv eller hittar på något.

lördag - söndag
Det är rätt olika vad jag gör, men för det mesta är jag hemma. Jag har jätte svårt att lämna mitt hem utan mamma eller min pojkvän, något vi tränar på väldigt mycket just nu. Vi brukar ochså äta lite speciell mat dom dagarna med för att det är helg. Det gör väldigt mycket för mig vet inte varför men det är så bara.

jag bor med min mamma och min pojkvän har rn katt och en hund med, har nästan ingen kontakt med min pappa. Min syster flytta för ett tag sen med sin pojkvän och barn. Men vi står varandra väldigt nära endå det är riktigt skönt!

2 december 2009 onsdag

Igår så var jag i stan därför jag inte skrev i bloggen, åkte med malin, syster och moa :) trevligt att komma ut lite, ska till stan idag med fast med mamma och jocke :) jag åker buss till mammas jobb så åker vi och hämtar upp jocke så ska vi handla julklappar :).
Så härligt väder det är idag med då :) sol och jätte kalt ute det är undebart verkligen :D, ska gå ut och gå snart med Casper sen när jag kommer hem ta något att äta och fixa mig sen skriver jag säkert ett till inlkägg innan jag åker ska inte åka förns 2 ;).
Jag kan verkligen inte sova på kvällarna igår så klocka jag på klockan den var 2 ja heregud jag har kunna somna vid 9 annars, ska till psykologen i morgon får ta och fråga om råd hur jag ska göra, eller äre någon som läser min blogg som vet något råd till mig? :).

jag hatar att bråka med dig älskling, men ibland så blir jag bara så less på hur folk beter sig mott dig. Då blir jag arg på dig för att du ska vara så snäll.
Utan dig är jag inte hel, jag älskar dig hjärtat!
RSS 2.0