29 januari 2010 fredag

Var i skolan igår och idag fick vi ledigt :) skönt faktist.

Det var skönt att få reda på men endå så gjorde det så ont i mig. Jag förstår inte hur man kan tänka den tanken? Eller gör man det bara? Eller hur fan står det till i huvudet??????? Jag skulle vilja veta hur fan man tänker jag kommer aldrig att släppa den tanken. Jag vart arg men endå vart jag bara enu mera ledsen :( du hade kunna levt en idag ju! FAAAAAAAAN!!!! Jag blir så arg och ledsen.
Idag har jag bara stängt av min hjärna har städa och håller på och tvättar nu duscha och gjort fint och nu känner jag mig fin med. Jag försöker göra det bästa av allt! Men det är svårt när man får reda på en son jävla skit sak.I morgon ska jag ta min medecin igen skulle kunna skita i det :) när jag är hemma tycker jag att jag funkar bättre utan den, men när jag är i skolan eller gör något så behöver jag den. Det är lite jobbigt en, men det fixar sig nog det får vi hoppas på!
Idag ska mamma, jocke och jag äta god midag har jag bestämt men vad vet jag inte en är sugen på hemma gjord pizza :). Sen bara mysa i soffan med godis och chips :), i morgon blir det kanske stocholm får se hur det blir :) det blir inget med att knäppa kort iallafall det vart för dyrt. Åker jag dit så ska jag försöka ta med kameran och knäppa lite fina kort! Har lite kort på min kamera nu som kommer upp på bloggen idag eller i morgon.

alla änglar där uppe jag saknar er så otroligt mycket, hoppas ni tar hand om er. En vacker dag kommer jag ochså upp till er <3

26 januari 2010 tisdag

Idag äre första dagen jag är medecin fri eller inte helt men från min conserta eller hur det stavas den som gör det mesta bättre för mig den är jag utan. Jag känner mig helt död i kropen seg och grymt jäkla trött verkligen borde inte vara det, men när jag tänker efter så äre ju så att jag gör av med mera enerski om jag inte tar min medecin. Men det känns endå bra att vara utan den det är inget som har kännt konstigt så en hoppas inget händer :), Sen kanske jag ska berätta varför jag inte tar den :P haha men det är för att jag får grymt mycket röda utslag från halsen och ner under tuttarna och på hela armarna mamma trode jag hade neselutslag eller hur det stavas :P haha. Så nu ska vi kolla om det är min medecin som gör att jag får det eller om det är något annat så på lördag ska jag ta min medecin igen. Det kliar så förjävl* mycket på mig jätte iriterande men inget man kan göra åt en måste ju kolla vad det är för något. Så får se hur det går i skolan torsdag - fredag utan medecin aldrig gått i skolan utan att tagit min medecin den gör ju att jag consentrerar mig mera med. Jag hoppas det går grymt bra endå :) jag ska verkligen försöka och tänk om det funkar lika bra som vanligt :D va glad jag skulle bli, kanske inte behöver äta min medecin lika ofta då ju :D:D. Men det får vi se då!
På lördag ska mamma, syster och jag till stockholm och knäppa kort i son dära studio :) kul kul hoppas det blir skit mysigt verkligen :).
Jocke har varit hemma måndag och idag för han var ledig eller hur man ska säga :) skönt att inte vara hemma ensam hela dagar :) jag förstår inte att vi går i hop så bra :D vi har alltid lika kul tillsammans jag och min älskling :D. Annars brukar folk kunna säga att dom tröttnar på att vara med sin partner mycket men jag kan vara med Jocke hur mycket som helst :D undebart då menar jag verkligen UNDEBART!!!!!!! Vi spelar spel, kort sitter vid datan och skrattar kollar på film, äter skojar med varandra :D undebart! Så otroligt jävl* undebar äkta kärlek! Jag tvekar aldrig på han :) Han är min bästa vän & min pojkvän <3. Jag älskar han så otroligt mycket!
Idag var mamma och jag till min psykolog och träffa någon som har hand om hjälp medel så vi prata om vad som skulle vara bra för mig, jag vet inte riktigt om jag ska testa ha en handi eller inte? Vet inte riktigt om det skulle vara ett bra hjälp medel eller inte? Men jag funderar på att testa och om jag inte tycker det är bra så lämnar jag bara tillbaka den!


Nu kom min älskling :D
HEJDÅ!

22 januari 2010 fredag

Var i skolan igår och idag men idag var jag nära på att vara hemma jag var helt död i kropen men jag åkte till skolan endå. Var grymt jävla iriterad i skolan så drog från skolan tidigare faktist det brukar jag inte göra men jag gjorde det idag!
Igår så var jag och bada med Moa och syster på fyreshov det var skönt och roligt :). Laddar upp korten när jag har dom ;) dom är på syrrans kamera därför.

jag har så mycket i huvudet men vet inte hur jag ska skriva det, de kanske kommer mera sen.

20 januari 2010 onsdag

Nu har jag städa och ätit lite, Jocke är på väg hem nu :) han sluta tidigt för han hade prov hoppas det gick bra :).
Jag har duscha och vart ut med Casper med :) jag har hunit med mycket, som jag sa till mamma när jag prata med henne. När man har tråkigt och man försöker göra allt långsamt men det går endå så fort det är dåligt :P tycker jag.

Jag hade så många vänner förr men inte nu längre, vissa säger det beror på att man blir äldre. Men nej det är inte så för mina förriteta vänner hör aldrig av sig då menar jag verkligen aldrig så jävla dålig stil. Och sen när jag väl frågar om man ska hitta på något så går det inte ajaa, vill dom förlora mig så varsegod jag orkar inte längre säga något om det. Det enda jag kan säga är att det gör ont i hela mig men jag får vara stark och det är jag med :) riktigt glad att jag har blivit så stark jag är! Varför ska jag ta åt mig av folk som inte ens är ens vänner eller något? Nej jag är stark och tar ingen skit :)!! Jag har min bästa, undebara, favorit familj det är ochså mina bästa vänner :) undebart att ha det så faktist!
Förut så var jag aldrig hemma nästan för jag var alltid med någon kompis, nu är jag helt tvärt i mot jag är alltid hemma. Fast måste ju till lägga att min handekap har ju kommit in i bilden och vi fått paper på det och det har ju gjort en stor förändring inte bara i mit liv utan dom som står mig nära vet vad jag menar. Men jag tycker det går bra nu faktist :) vissa dagar går tungare en andra men det är mera posetivt en negativt nu det är så jäklans skönt måste jag säga :D. Kanske ochså ska öka min dos på min medecin lite pirrigt om jag ska göra det är inte helt säkert en, men det kanske blir bättre för mig om jag gör det. Spanande och se!
Jag har ju nämnt att jag ska till sjukhuset och göra test vet inte riktigt vad jag ska göra det är något med öronen huvudet!

20 januari 2010 onsdag

Nu ska jag äta lunch sen ska jag plocka undan på övervånigen. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag!
tråkigt som fan!

Skola i morgon iallafall :)

18 januari 2010 måndag

Jag har så fruktansvärt tråkigt hemma om dagarna men vad ska man göra då? Det finns absolut ingenting att göra! Idag har jag typ bara suttit här vid datan sjukt tråkigt iallafall, och hur kul äre att gå på stan? Inte kul alls jag hatar att gå på stan just nu. Sen ska jag ju spara pengar så jag kan inte göra så mycket heller.
Jocke kommer snart hem iallafall bra det då slipper man vara ensam :). Mamma kommer vid 3 halv 4 så det är ett tag kvar, i morgon så ska mamma inte komma hemn fören vid 6 7 typ. Hoppas jocke inte slutar sent i morgon bara då vet jag inte vad jag ska göra om han slutar sent :O.
Har varit ut med hunden och gått och håller på och tvättar nu hur kul är det? Inte ett jävla dug, men det måste ju göras med. Kläde på mig nyss ochså! Jag har ochså hunnit ätit bullar det var gott :) jag går och äter på onytiga saker hela tiden nu för tiden det är inte heller bra.


tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt!!

17 januari 2010 söndag

Jag gör ingenting nu för tiden känns det som jag bara är könns det som. Igår köpte jag en stekpanna :) en rosa/lila skit fin :) till och med Jocke tyckte den var fin bra det ;). Så då känner jag att jag vill flytta hemmifrån med Jocke nu :) mysigt men vi har inte råd eller något :P så det får stå på listan ett tag till tror jag ;).
Var ju till psykologen i onsdags :), det är skönt att vara där men endå könns det som ingen skilnad, men jag vet själv att om jag inte skulle få prata om det jag prata med henne om skulle jag inte vara glad och posetiv som jag är. Så får bli ett tag till jag går och pratar med henne om inte hela mitt liv det vet man inte heller ju.
Jag funderar mycket just nu vill göra om vill inte vara hemma. Varför jag inte vill vara hemma är för att jag alltid är hemma och det blir så jävla tråkigt jag tycker till och med att datan har blivit skit tråkig. Men det är så när man inte har så skit mycket kompisar, och som jag mår så har jag inget mod till att fråga heller men men.
Jag mår iallafall bra :) fast det är mycket som är skit i livet just nu och det är jag skit glad för :).
Juste får inte glömma berätta att min lärare som har fått barn var till skolan i fredags och jag vart förälskad i den lilla söta pojken hon hade :) han var så liten och så undebart söt :), hoppas hon kommer flera gånger med han :D.
Ikväll så ska jag och Jocke kolla på tv blir det nog ;) han ska se en annan del av köping sen johan falk som vi redan engång sett :P haha.

Ibland så förstår jag inte att saker och ting kan komma upp i huvudet på mig, och då tänker jag väldigt mycket på det. Som just nu tänker jag på allt som hände med David och Marcus det är hemskt när det kommer upp i huvudet men endå äre skönt att tänka på det ibland. Men jag orkar inte kolla på kort längre faktist det har kommit nu så blir jag enu mera i min egna lilla värd. Men jag kan ju iallafall behärska mig nu förrut vart jag galen men nu blir jag inte längre det skönt :). Nu kan jag prata om det istället det är skönt tycker jag!
Det är mycket som jag saknar faktist, alla kvällar jag var ute med kompisar skratta hade skit kul det är tråkigt att jag inte har så mycket kontakt med dom och vissa har jag ingen kontakt med alls :(. Men det är vell så livet är ibland. Jag vet iallafall att jag är en bra människa och att jag kommer klara mitt liv och att jag och Jocke kommer få ett undebart liv tillsammans, och att vi kommer få barn och att vi kommer leva med varandra föralltid!
Jag älskar dig mest av allt Joachim! <3

Måndag - inte ett skit att göra
Tisdag - inte ett skit att göra
Onsdag - inte ett skit att göra
Torsdag - möte i skolan, och sen gå i skolan
Fredag - skola

12 januari 2010 tisdag

Första skoldagen för alla men inte för mig tråkigt men endå skönt för det finns inte ett skit att göra ju! I morgon ska jag till stan och handla lite sen ska jag till psykologen och sen på kvällen till Kusinerna :) han fyller år och hans mamma :) trevligt att träffa dom.

Sitter just nu i morgonrock och ny duschad och vacker ;) ska klä på mig och plocka undan lite hemma. Sen blir det att gå en liten promenad med Casper, det var faktist riktigt skönt ute idag :) fast det var 10- solen värmer så skönt :) vi behöver ljus nu, man blir så glad av det ju!

jag dricker läsk hela tiden nu för tiden, inte så bra!

På torsdag börjar jag skolan :D

6 januari 2010 onsdag

Det är bara jätte mycket just nu känner mig nere nästan hela tiden. Men jag vet inte varför? Jag gör bara det, tror att det kan ha med att jag inte gör något om dagarna plus att det inte är någon skola eller något. Grymt segt känns livet att vara!
Jag vill göra allt förutom att vara hemma jag hatar att vara hemma fråga mig inte varför men jag blir bara på grym dåligt humör och det är bara värdelös men den saken kan jag inte få något svar på någon som har svar på det?. Ska ju till psykologen snart eller om ett par månadet känns det som fast det är nästa torsdag en evighet känns det ju som i mitt huvud.

När jag tar min medecin känner jag inte längre någon sklnad på hur jag är om jag inte tar den. Jävligt konstigt tycker jag men får prata med psykologen om det om inte mera med min läkare får se hur det blir. Det är liksom inget man pratar om hemma känner jag, varför vet jag inte? Jag känner mest att jag ingen fattar vad jag menar och att jag vill ha ett svar på engång inte ett svar som man kan ju undra varför det är så. Då blir jag bara iriterad och arg så vi skiter i det och tar det nästa torsdag då hoppas jag på ett riktigt bra svar :).
Jag har ont öveallt nu igen men det är inget farligt eller något men grymt iriterande jag kan inte sova så bra, för det gör förbannat jävla ont i benet. Då känner jag att jag skulle kunna trycka i mig jätte mycket alvedon eller något som hjälper. Men inget hjälper eller det som hjälper är att jag slappnar av eller pratar med någon, för det kommer oftast när jag funderar på saker och inte pratar med någon. Eller om jag går och är arg!
Så en sak har jag lärt mig jag måste träffa min psykolog MINST en gång i veckan annars funkar inte livet för mig just nu iallafall. Fram över så kommer det nog bli bättre men just nu äre inte ett dug bra med något, det blir bara för mycket för mig. Konstigt nog blir det alltid mycket bättre när jag fått säga mitt till min psykolg fast jag blir arg på henne ibland och känner att jag vill byta. Men inerst inne vet jag att hon är riktigt bra och verkligen hjälper mig och säger det bästa till mig! Undebart att ha en människa som förstår mig och kan hjälpa mig att få mitt liv att funka så bra som det gör nu :).
Det hjälper liksom inte att prata med någon annan en min psykolog folk brukar säga till mig men prata med mig tveka aldrig på mig. Men vafan dom förstår inte hur jag menar eller något och då blir jag bara enu värre så nej det går inte. Inget illa menat mott dom som står mig nära men jag kan ju sjäövklart prata med dom som står mig nära men inte om sont jag har i huvudet nu. Därför blir jag arg,ledsen,iriterad och alla kännslor som finns. Tänker tillbaka på gamalt och blir enu mera ledsen och arg, det är inte bra av mig heller. Jag måste bli starkare och bättra mig själv med vissa saker det vet jag!! Men det går inte så bra just nu med sont, nervarderar mig själv bara!
Jag räknar nästan ner dagarna tills jag ska till psykologen och skolan börjar, Det är ju nästan sjukt :s.
Ingen människa kan vell längta till skolan? Eller psykolgen men det gör jag verkligen !!!

Jag tycker det är jobbigt att vara den jag är ibland för allt som har hänt.
Det är jobbigt att så många kompisar lämnat mig.
Det gör ont i mig när jag tänker tillbaka på hur jag mådde och hur jag var förr, när jag låg i min säng dag som natt hemskt ingen människa ska igentligen få uppleva det men det gjorde jag. Och ingen i min närhet ska få göra det mer en jag ALDRIG den hemskaskte tiden i mitt liv jag såg svart blod döden det var det jag såg framför mig jag förstår inte hur jag har kunna mått så dåligt och hade knappt kompisar som hjälpte mig så hemskt verkligen gör så fruktansvärt ont i mig när jag tänker på det faktist. Jag är nästan lute frustrerad hur man kan lämna en kompis för att hon mår så dåligt det är något jag aldrig kommer kunna förstå usch fyfan.
Nu i mitt liv så äre så otroligt mycket bättre, jag har en undebar pojkvän en undebar mamma en undebar syster, min mamma och syster såg jag som " mördare " i mina ögon när jag måde sådära dåligt. Dom fick inte röra mig dom fick inte gå in i mitt rum dom fick inte prata med mig. Jag får nästan lite skuldkännslor när jag tänker på det hur jag betede mig mot dom hur dum jag var :'(. Men dom var starka och stog kvar vid min sida hjälpte mig verkligen ur all skit så jävla glad för att hjälp jag fått idag och får och en son undebar skola jag har kommit till JAG ÄLSKAR DEN helt undebara lärare.


Jag älskar dom nära och kära men endå hatar jag dom med just nu, Jag vet att det är fel hur jag beter mig ibland men jag tränar på det väldigt mycket. känns som om det är påväg över gränsen.. men jag är stark och ska klara det hära med alla som stöttar mig!

5 januari 2010 tisdag

Jag vet inte vart jag ska börja? Men det är bara snurigt i huvudet på mig just nu, det händer för mtcket skaer känns det som. Det är mycket som jag skulle behöva ha svar på men kan inte skriva allt här :( skulle behöva prata med psykologen min. Men det är ju jätte länge kvar tills jag ska dit SUCK jag skulle vilja åka dit idag och prata och så.
Jag har missa min coserta medecin inte bra!!! Min idag har jag tagit den :) bra där ja. Men det är en sak jag skulle vilja ha svar på. När jag går hemma om dagarna nu när det är lov så mår jag mycket bättre om jag inte tar consertan så då undrar jag om jag måste ta den då?. För jag kan ju inte bara strunta i att ta den utan att frgåga min doktor eller psykologen.

Igår så var jag in till stan köpte lite scrapbooking grejer :D super kul tycker jag! Så idag fundera jag om jag ska setta mig och hålla på med det hela dagen UNDEBART :). Sen i morse när jag kom ner så hade jag fått grejer från den dära grejern jag preminerar på :D enu mera undebart !!!
Idag ska jag börja med calendern, sen ska jag göra om mig och en vän till mig som heter Pontus!
Sen fundera jag om jag ska göra om Marcus Selvin får se hur mycket jag orkar och så.

Kan lägga ut kort på det jag gjort sen :)

3 januari 2010 söndag

Sitter i soffan och bara har det skönt faktist :) kollar runt lite på facbook.
Ikväll ska mamma, jocke och jag på bio :) ska se luftslotet sista filmen på män som hatar kvinnor :D undebart !!!
Nyår var inte så lyckat för min del men men så kan det vara ibland med, det är utret nu och lungt SKÖNT!!

Har inte så mycket mera att skriva här i bloggen är almänt less vill flytta från Björklinge bara...
Längtar till skolan.
RSS 2.0