31 augusti 2012

Vilket skit väder det är ute idag så idag har jag städat rumet och gjort det fint :). Senare idag ska Jocke och jag hjälpa sikkan med hennes bil eller inte jag men Jocke :) jag kollar nog hellre på haha. Ikväll ska vi sova i min systers lägenhet och ha mys :).
Igår fick jag papper hem om att jag ska börja på kursen som jag har längtat efter sjukt länge nu, jag hoppas det kommer vara bra :). Den handlar om ADHD så det kommer nog bli super bra.
 
Jag förstår inte föräldrar som skiter i sina egna barn som tar sina tjejer före sina barn. Fyfan för dom som gör det sina barn ska fan gå före allt annat på jorden enligt mig!
 
 
Utan er ingen mig Moa Jessica Annika Joachim


JAG ÄLSKAR ER

22 augusti 2012

Livet rullar på som det ska jag mår bra och allt går bara framåt, jag har börja med att arbets träna 2 dagar i veckan nu så småning om så ska jag vara på ett hunddagis :) som jag längtar tills det kommer igång kan jag lova.
På fredag åker vi iväg till Mormor & Morfars stuga till dom hoppas på toppen väder så vi kan mysa riktigt mycket :).

2012 - 08 - 07

Jag är så glad inom mig nu för tiden allt rullar på så himla bra för mig jag är stark och tror mig på själv det borde alla människor göra för om man gör det så blir man ochså stark.
Jag vill bara att allt ska gå fort nu men jag vet ochså själv att det får inte gå för fort för mig för då rassar det för mig så jag tar det lungt och tar all hjälp jag kan få nu :). Just nu känner jag att jag klarar av att göra allt själv, men inerst inne vet jag att jag inte klarar av allt själv det är bara för stunden jag känner såhära så jag suger åt mig all hjälp som sagt. Jag vet ochså att jag kommer komma långt på att ta den hära super bra hjälpen från sams.


Ha en bra dag alla :)

RSS 2.0