2012 - 02 - 21

Hej! Har inte kommit något kort på mig jag vet men det funkar inte att lägga in på datan tyvärr men ska fixa det på något vis iallafall. Annars så har jag lov nu och har ingenting jag ska göra faktist bara tare lungt låter tråkigt ja det är det med. Eller en sak ska jag göra och det kommer bli toppen det vet jag :) ska till min kontaktperson och sova där shit tänker jag har jätte svårt att sova borta men jag känner att jag behöver komma ifrån allt och bara tänka på mig själv faktiskt :) lite ega det är jag aldrig. Jag tar hand om alla runt om mig och struntar i mig själv men fredag till lördag är det endast mig själv jag ska tänka på :) kommer bli så toppen mysigt måste jag säga. Känner mig tryg med min kontaktperson kan släppa allt när jag är med henne det är så underbart :). Lördag när jag kommer hem då ska Jocke bort han ska på lagfest sen ska dom på krogen det är han värd :), för han ska ju operera sig snart så då blir det ju bara ligga ner för hans del i början säkert.

2012 - 02 - 16

Hej! Har inte gjort ett enda dug tisdag onsdag och idag torsdag ingenting gjort alls bara gått hemma och ha haft skit tråkigt :( har inte haft någon skola sen i måndags för min lärare har varit sjuk har inte kunna jobba utan hjälp så har varit hemma :(. Idag ska jag iallafall klippa mig :) någonting posetivt i det hella annars idag händer ingenting. Jag är uppe tidigt ochså jag kan inte sova länge alls, är uppe halv 8 på morgonen och har hela dagen framför mig! Kommer iallafall upp kort på mig när jag klippt mig senare idag :).
jag förstår inte ..

2012 - 02 - 13

Hej!
Ihelgen har jag inte gjort så himla mycket skönt :). var på kalas hos min syster Moa fyllde ju år i lördags och syrran föra lördagen så vi fika och hade det trevligt. Igår så var vi iväg och kolla på säng åt syster min med syster, mamma och Moa :). Sen igår kväll åkte Jocke och jag över till syster och kolla på wallande mysigt. Idag har jag varit i skolan är helt slut nu faktist, 20 över 5 ska jag följa med Jocke till sjukhuset han ska rönka hans knä aå han får någon ordning på det får se om det blir operatsjon eller vad det blir för något.

2012 - 02 - 10

Hej!
Imorgon är det hela 3år sen min syster fick barn och inte vilket barn som helst värdens bästa Moa kom till värdens då :). Så imorgon blir det kalas för Moa och för min syster som fyllde för en vecka sen :) kommer bli toppen roligt. Just för Moa nu när hon börjar tycka att det är roligt att öppna paket och så :) fika och allt roligt som kommer vara imorgon :) blir så mycket roligare när dom är små och fyller år tycker jag :) så roligt att köpa prestenter då :) så idag ska Jocke och jag till ikea och köpa Moas present :) roligt.
annars idag ger jag styrke kram till min älskade storasyster, du och jag mot allt!
Min storasyster vad skulle jag göra utan henne? hon har lärt mig så mycket och kommer alltid att göra det. Ser ju upp till henne. Jag älskar dig.
Ni kan ju alltid kolla in hennes blogg : http://dreamrecalllev.blogg.se/

2012 - 02 - 09

Hej!
Jag har tagit bort min praktik nu tror bara inte jag klarar av det just nu vet inte varför? Men ska till sams den 27nde februari och prata med dom och se om dom har något att erbjuda eller vad dom tycker jag jag göra. Skolan går jag i till sommaren sen slutar jag ju där med så är lite orolig vad jag ska göra efter. Tanken på att jag nog inte klarar så mycket som det verkar nu så vet jag inte själv vad som skulle passa mig? Jag känner mig vilsen i mig själv just nu inget ovanligt har gjort det förr med.
Jag skulle vilja umgås med folk som är "lika" mig eller hur man ska förklara det är något som jag tror skulle lätta mig.


för mycket tankar

2012 - 02 - 07

Hej!
Jag undrar verkligen vart värden är på väg jag blir bara så arg på människor som inte kan fatta saker och ting USCH!


Skolan funkar sådär just nu igen, hoppas bara att det vänder snart.
Praktiken funkar inge vidare fick panikångest i torsdags usch och fy säger jag bara, det är en son hemskt kännsla går nästan inte att beskriva hur det känns. Det enda jag säger är att det känns som om någon står på mitt bröst och hopar. Får se hur det går den hära torsdag fredag! jag ger inte upp. Jag tror bara inte jag är reda att praktisera enu jag tror jag måste göra något annat först, som att kanske gå på iris? eller sams? det är dom ställerna jag bara vet någon som läser som vet något annat ställe? jag uppskatar all hjälp jag kan få av alla människor :)

1 februari 2012

Hej!
Skola idag iallafall känndes skönt att få göra något en att bara gå hemma. Fick mycket hjälp idag känns skönt att det finns bra lärare!
Idag vet jag inte vad som händer och sker. Jocke fråga om vi skulle gå på bio med Magnus och hans tjej så vi får se vad det blir för något.
Imorgon är det praktik känns sådär, börjar komma in i något som jag alltid gör när jag har praktik får se hur det kommer gå imorgon.


jag förstår inte hur människor tänker.
RSS 2.0