23 maj 2010 söndag

Oj vad vädret har varit fint nu för tiden, och idag regnar det fast enligt mig behöver det göra det med så man får vara ifrån solen lite :) men solen är allt för undebar :) :) tro inte att jag klagar på solen för det gör jag verkligen inte !! Har varit barn vakt åt Moa vart på fyrishob sett BROLLE :) heregud så snygg han är !!!
Vart väldigt mycket med värdens bästa Hanna en bra pingla i mina ögon utan henne vet jag inte vad livet vore idag? älskar henne.
Livet rullar på annars.

Hanna & jag ska tatuera oss vad det får ni se när det är klart!!Joachim, aldrig utan dig

18 maj 2010 tisdag

Solen är undebar :) idag äre inte så mycket sol, men det är skönt endå :) älskar vädret som är nu för tiden :). Man blir glad av det igår så cykla jag och Hanna ;) vi är galna verkligen men vi hade kul riktigt kul!
Livet är bra annars, har inget att skriva om i min blogg längre..


jag älskar min joachim ♥

5 maj 2010 onsdag

Idag har jag städa och gjort fint :) och nu ochså ny duschad och vacker :). Vet inte vad jag ska hitta på för något nu? Mamma kommer hem senare så jag och jocke gör mat :). Han slutar vid 3 trode han får se när han kommer hem.
Imorgon äre skola skönt men endå inte.

3 maj 2010 måndag

3 maj 2010 måndag

Ska in till stan med 10 bussen först till psykologen sen äta lunch med syster sen klippa och färga håret :) inte en annig om hur jag vill ha det så anna får bestäma ;) haha. Sen när jag kommer hem ska jag vell antagligen träffa Hanna som kom hem i natt :D helt undebart skönt att ha henne hemma igen !! Min älskade är det ju (a).
Så en hel dag med saker att göra :) känns skönt en att sitta hemma och ha tråkigt hela dagen :).
Vakna i morse och kännde nej idag orkar jag ingenting ligger här hela dagen skiter i allt, men nej fan tänkte jag sen så tog medecinen så den gjorde mig lite pigare med :) undebart skönt att ha hjälp med livet.

hoppas på undebart väder idag :)


just fan glömde säga att jag fått färg till skrivaren nu, så det kommer bli en massa scraping gjort nu med :D
RSS 2.0