31 januari 2012

Godmorgon!
Fick sms av min lärare att hon är sjuk idag med, så idag fick vi vara lediga. Alla tar det nog åå så skönt jo det är skönt men mina rutiner är så fruktansvärt viktiga för mig så jag tycker det är skönt att vara hemma men samtidigt vad ska jag göra hela långa dagen själv? Gick ju upp 7 i morse för jag gick ju och la mig halv 10 igår för att jag var så trött så jag var ju jätte pig när jag vakna. Klockan är nu bara kvart över 9 har ju hela dagen framför mig! Ska no ta mig en promenad till min Mormor & Morfar och se hur det är med dom :), brukar vara där när jag är hemma för då är jag inte ensam.
Annars så känner jag mig väldigt utvilad och pig idag :) underbart.

Sen måste jag ju säga att det är undebart väder ute :)

30 januari 2012

Hej!
Idag äre ingen bra dag känner att jag bara skulle kunna lägga mig ner och inte göra någonting, en son dag som jag är "inne" i mig själv bara stänger ute alla andra, Det är inte bra jag måste lära mig att hantera mig själv när jag inte orkar. Skolan idag var inte toppen gick bra men prata inte med någon satt för mig själv och jobba och hörde hur dom andra prata och jag kännde ilskan inom mig och ville bara att dom skulle vara tysta, men man måste ju få prata det vet jag bara det att jag blir så arg jag ville ha lugn och ro. Sluta med att jag inte klara av att jobba så strunta i det och börja tänka på annat och tog upp min mobil telifon den gör mig lugn. När skolan var slut sa jag inte ens hejdå utan jag gick bara fult av mig men jag orkade inte med någon. Jag gick till banken och fixa mitt bankomat kort så nu funkar det iallafall skönt!!! 
Så idag ska jag inte göra ett skit utan bara vara hemma och tare lugnt, ska tända ljus och bara ta hand om mig själv.

Sen måste jag berätta en positiv sak. JAG HAR BÖRJA PRAKTISERA OCH DET GÅR TOPPEN BRA. Jag har ju inte klara av att ha praktik men nu går det bra för första gången i mitt liv, är stolt över mig själv. Jag hoppas det håller i sig verkligen!
Jag är på ett hunddagis :).


Måste ochså berätta att jag har varit till ulleråkers psykiatrin för första gången och det gick jätte bra hade mamma med men det verkar bra där. Känns som om jag kommer få toppen bra hjälp, ska ju som sagt gå där resten av mitt liv och få hjälp av dom om jag vill och det vill jag verkligen.

utan er ingen mig
annika
joachim
jessica
moa

2012-01-19

Hej! Jag har så mycket i tankarna just nu känns som om jag ska ta död på mig själv med alla tankar, men fick papper hem igår om att jag ska till vuxen psykiatrin nu så på tisdag redan ska jag dit vart hur glad som helst :) har gått och väntat och väntat nu.
Skolan funkar bra förutom att jag är så iriterad på att jag inte får den hjäpen jag behöver där. Skönt att jag bara går dit tills i sommar sen börjar en annan del saker jag måste öva på men det kommer då.
Har idag ochså varit på min praktik plats för första gången :) känndes jätte bra hunddagis är det för dom som vill veta :) jag hoppas jag kommer klara av det hära och att det är bra men det känndes och känns jätte bra redan efter första besöket :). Jag är så stolt över mig själv att jag inte hade min mamma med mig som jag annars alltid har med mig på nya saker.
Livet känns bra men samtidigt kommer det små saker hela tiden som gör mig stressad,ledsen och sårad men det kommer det vara hela livet så jag måste börja lära mig det.


jag är den jag är och det kan ingen ändra på!
RSS 2.0