30 november 2009 måndag

Efter vi hade ätit middag idag så satt jag vid datan en stund sen kännde jag för att röra på mig så jag gick ut och gick. Tog med mig hunden min ( casper ) vi gick till kyrkogården och kollade lite det var mysigt och skönt, kollade på Margit och Martins grav var ju begravnig i fredags för Marting men jag orkade inte gå så jag gick dit nu ikväll och kolla det var jätte fint. Det var så otroligt härligt att gå med jag behövde verkligen de kännde jag röra på mig och få luft, om det inte regnar blir det en lång promenad på dan i morgon :) ska leta batterier så tar jag med kameran och knäpper lite vackra kort :).
Jag ligger just nu i sängen med datan och är trött fast jag inte gjort så mycket idag men promenaden tog mig på krafterna verkligen.

nu ska jag kolla vidare på internet!

30 november 2009 måndag

Nu har jag klät på mig och klockan är alldels för mycket, men jag kännde att jag behövde det faktist det var skönt :). Var ut med hunden på tomten och lekte lite med så nu är han nöjd med!
Har plocka undan i sovrumet med, plocka i smuts disk i maskin körde igång den med annar har jag inte gjort något idag. Skönt det med ibland, men jag önskar att övervånigen vore klar då hade jag kunna fixa där men nej inte de FAN !!!!

30 november 2009 måndag

Sista dagen i november idag och det är ingen snö ute det regnar och är plus grader usch jag vill ha mycket snö! Jag sitter vid datan hära och lyssnar på musik har har inte en annig om vad jag ska göra idag faktist. Har ingen lust att gå ut att gå när det regnar liksom :( tråkigt.
Igår var vi in och kolla på raketer det var ju första advent :) det var mysigt, men jag fick min lila panik det vart skit mycket folk och trångt hemskt säger jag bara men det är bra tränig för mig endå. Syster och jag hållde på med scrapbooking igår innan vi åkte :) det är så grymt jäklans kul tycker jag.

Igår så satt Jocke och jag och kolla på tv då fick jag i tanken undra om jag någinsin kommer kunna jobba heltid när jag blir äldre? Jag fråga Jocke vad han trodde han trodde jag skulle klara det, men jag tror aldrig jag kommer klara det faktist inte heltid. Men det får man se då, det är lite jobbigt att få sona tankar ibland :( för jag vill ju vara som alla andra. Men jag hoppas att jag kommer klara jobba heltid som sakt :) det är ju ett tag kvar men jag undrar varför får jag tanken/kännslan av att jag inte kommer klara jobba heltid? humm något jag undrar faktist. För det släpper ju inte bara sådär hur jag mår och det har inte gått över på 2år äre som vart jobbigast sen enu länge tillbaka om man tänker så då äre 5 år nästan. Det har inte släppt en? Därför börjar jag undra om det verkligen kommer funka för mig att jobba heltid sen när jag är äldre? Ja, jag vet att det är för tidigt att tänka tanken men jag får sona tankar ibland.

Jag sa till mamma igår att jag inte vill vara hemma nyår jag vill åka i väg till någe hotel och bara ha det mysigt. Då kommer Jocke och säger att han nog vill vara hemma, vart lite halv ledsen och besviken då :(, jag vill ju vara med han på nyår!

28 november 2009 lördag

Vart ska jag börja med allt? Jag var inte på begravnigen i går det gick inte jarg vart rädd och ledsen. I stället var jag hemma och hållde på med scrapbooking :) det är verkligen roligt, det som är jobbigt är att när jag tar fram det så måste jag ta undan det :(. Har inget eget rum jag kan ha allt i det är det som gör det jobbigt därför håller jag inte heller på med det så mycket. Skrev ut jätte mycket kort igår med så nu har jag ina flera att skriva ut på måste till stan och köpa mera. Nog om det

Jag börjar grina för det mesta just nu känner gråten i halsen hela tiden nästan, det är lite jobbigt. Känns som om jag inte har ork till något jag bara är hemma knappt orkar det känns det som. Jag tycker det ser förjävligt ut här hemma det gör att jag blir enu argare en vad jag är. Ledsnare med jag vill att övervånigen ska bli klar så det inte ska behöva vara trång och ha det trångt och bökigt så less på det nu. Igår kom det nåra tårar för jag tycker det är så jobbigt :(, jag känner bara varför ska just jag leva? Jag gör ingen nyta jag bara är endå, jag vet att det är fel men det kommer så ibland för mig.

Ska inte heller ha praktik måndag - onsdag det funkar inte vet inte varför? Men vis ka fixa det på något vis. Torsdag fredag ska jag iallafall gå i skolan.
Ska nu ochså få en kontak person det är något som jag tror kommer bli lättare för mig och dom som står mig nära. Jag kommer inte behöva ha någon i min familj med då har jag min kontakt person som ska hjälpa mig :). Hoppas det kommer gå rätt fort att fixa skulle behöva det rätt fort känns det som.

Min psykolog och jag försöker jobba på allt men det går ju inte när det alltid blir värre faktist. Vi får se vad som händer med allt. Ska till psykologen på torsdag igen!

Jag har ochså gått upp lite i vikt :D dunder skönt känns det, jag försöker gå och små äta på något hella tiden det funkar rätt bra nu :). Får jag inte mat så blir jag GALEN det är helt sant det går inte att prata med mig jag bara brinner av ilska verkligen. Det måste jag lära mig att det inte får heller!

Joachim, Mamma, Syster & Moa allt för mig !

ledsen - ilska - besvikelse

25 november 2009 onsdag

Jag ska på begravnig på fredag :( usch har ingen lust med det för jag själv mår inge bra, hoppas det går bra bara. Har ju min syster med så det ska nog gå bra!
Jag vet inte ens vad jag ska skriva här :s har ingenting i huvudet, jo en sak har jag det är att jag känner mig dålig idag :(.
Jag har kommit på en sak som jag tror skulle vara bra för mig..

jag älskar min joachim mest

24 november 2009 tisdag

Hemma idag med, men känns som om livet är skit bara. Jag är otrevlig mot mamma och jocke i stort set hela tiden :(, jag menar inget men det blir så när jag tänker på allt annat och inte på hur jag prata till dom :(. Jag måste träna på det att inte ta ut allt på dom. Jag älskar ju dom mest av allt!
Jocke börjar 12 idag så han är hemma en han tar bussen som går 11 så om en halvtime får se vad jag ska göra då. Blir nog att gå ut med hunden min! Sen laga någon lunch tror jag men vad vet jag inte en (?) det får jag se då när jag öppnar kylen.

23 november 2009

Igår var mamma jag och örjan och köpte bil till mamma :) 7säten så nu får vi alla plats i bilen med BRA! När vi kom hem var jag grymt grinig och trött och det bar vara jobbigt :(. Jag tycker jag känner mig så grymt deppig nu för tiden :( det hära vädret gör så man blir enu mera deppig fan.
Skulle till praktiken som sakt men det vart inte så jag verkligen prata om det igår, och jag verkligen försökter men fan det är fel på mig såäre bara! Jag känner att jag skulle vilja ge upp med allt. Gå i skolan torsdag - fredag annars bara va hemma känns det som. Ska ju till psykologen idag med men skiter i det med. Idag skiter jag i allt känns det som och det är helt fel det med men vafan jag hatar att det är såhära FAN! Jag vill verkligen bara bort bort bort bort bort här ifrån NU!
så känner jag mig verkligen  

19 november 2009 torsdag

Har inte vartit på praktiken på hela veckan känner mig dålig och värdelös men det ska bli ändringar på engång, det tyckte min psykolog. Jag var där idag och prata och sa hur jag kännde mig det vart riktigt skönt verkligen det lättade för mig. Jag börjar skämas över hur jag är nu igen tycker att det är jobbigt att jag inte kan åka buss och sont. Men det är bara träna och träna! Va till skolan idag det gick bra har ochså vartit barnvakt åt Mois :). Pontus kom ochså så vi prata om allt trevligt det med. i morgon äre skola ochså hoppas det går bra,
det är ju som sakt rätt tungt för mig, har börja fått ont precis över allt på mig igen grymt jobbigt :( vaknar till och med av att jag har ont nu :( usch hoppas det blir bättre med min inbilnig ont i kropen.
Jockes syster kommer ochså i morgon och äter med oss :) trevligt, hon ska ju flytta till göteborg på jul lovet, tråkigt tycker jag fast jag inte träffar henne så mycket, men hon har inte heller vartit hemma nu på sistone men i morgon kommer hon hem till oss och äter :) riktigt trevligt och roligt, vi får prata av oss om allt tillsammans hoppas på en dunder dag / kväll i morgon verkligen :). Kanske kommer kort på det ochså ;) det vet man aldrig.

caroline älskar sin joachim mest av allt ! <3

Mamma ♥

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig mamma. Du är verkligen det undebaraste i livet för mig du är den som alltid hjälper mig fast du själv i gentligen inte orkar du gör allt för mig. Om du skulle försvinna skulle jag nog ochså det känns det som. Det är ju du som hjälper mig med skola, allt verkligen! Ingen kan ha en son bra mamma jag har min mamma är så speciellt undebar. Jag älskar dig mest!

17 november 2009 tisdag

Känns som om allt är på väg tillbaka jag vill inte JAG VILL INTE! Jag orkar inte, vafan äre för fel på mig ?????? Jag blir så ledsen och arg på mig själv. Jag vill men kropen vill inte fan vad ska jag ta mig till? Nu känns det som om jag bara vill vara hemma och vara, men jag vet att det inte funkar och att jag kommer må så grymt dåligt av att bara vara hemma, men när det inte går då? Vad gör jag då? Jag har inte en annig vad jag då ska göra? Jag har ingen lust att träffa min psykolog, skolan har jag ingenting emot. Det tycker jag själv är väldigt konstigt jag förstår inte hur det kan komma sig?
hemma är liksom min tryghet såäre och jag kommer aldrig att släppa det känns det som(?) Men vem vet, en vacker dag hoppas jag att jag kommer att fixa det att jag klarar av att inte ringa mamma på en dag, klarar av att åka till praktiken och klarar allt det dära! Fan jag skulle verkligen vilja ryma här ifrån och komma tillbaka när allt är bra men det funkar inte heller. Men det känns som en bra ide i mit huvud men mitt inre mår inte bra av det eller hur man ska säga. Jag mår bra av att vara med Mamma, jocke, Syster och hennes barn Moa det är då jag mår som allra bäst faktist dom är mitt allt känns det som.
Igår så planera jag exsakt hur jag skulle göra och jocke var hemma med mig men det gick inte, jag vet inte vad som går fel. Som jag skrev igår med, mamma blir ledsen och tycker det är jobbigt och får det jobbigt på sitt jobb, jag får panik för att mamma känner så jag vill inte att någon ska lida över mig, det är ju mitt problem känns det som och är med jag vet att min mamma vill hjälpa mig med all sin kraft men jag känner mig så elak mott henne. Jag gör henne ledsen och allt fan för mig säger jag bara. Jag hatar mig inte men jag blir så arg, jag vill vara som alla andra! Jag är inte som alla andra känner jag bara. Känner mig ensam och mobbad i mellanåt.
Kompisar hör inte av sig blir bara överlämnad :( så ledsamt verkligen.


Jag skulle kunna skriva så mycket om er verkligen. I mina ögon är dom värda mer en guld. Ni är värda precis all lycka i värden!
min mamma
min storasyster
min pojkvän
min systers barn 
dom är min allra bästa vänner
verkligen
jag älskar er verkligen mest, utan er vet jag inte ens om jag skulle leva. TACK ♥

16 november 2009 måndag

Jag skulle ha praktik idag ju, varför blir det så hära för? Det går bara inte VARFÖR? Det gör ont i mig att min mamma blir ledsen för hon vet att jag vill men det går inte jävla helvetes skit eller vad finns det att säga? Jo, att jag blir tokig på mig själv att det bara inte går till bussen åker till praktiken, nå fel på mig känner jag bara att det är! Jag har ätit frukost klät på mig och klar sen går det bara inte jag själv undrar vad det är för fel ibland!


Iallafall jag har fått hem mina glassögon nu igen, har ju alltid haft det förr men jag sket i att ha dom men nu känner jag själv att jag behöver dom så det är helt undebart tycker jag
jag älskar dig Jocke

i helgen har jag inte gjort så mycket alls, jag och min älskling har mest legga på soffan och ätit gott gott :) och myst och bara haft det helt undebart tycker jag :)
sen måste jag ju ochså berätta att jag tog inte min medecin i lördags eller söndags och jag tycker det funka undebart bra faktist :) jag fick göra så för att jag gått ner så mycket vikt. Så jag ska höra med min psykolog på torsdag om det går bra om jag inte äter medcinen på lördag - söndag. Jag tyckte nästan jag måde lite bättre :) för min medecin gör ju så jag får lite mera enerski och rör man inte på sig då blir det ju helt fel i kropen på mig känns det som.

Idag fyller ochså mammas kille år Örjan grattis på han :D ska dit idag och fira han :).

13 november 2009 fredag

Är ju ledig idag som sakt. Min kära mamma är hemma och är sjuk idag så jag slapp vara ensam idag plus i kanten ;D.
Måste ju berätta att jag beställt värdens bästa 2 filmer idag :D ROSA!!!!!! Har en av dom men nu har jag snart alla ÄLSKAR!! :D Jocke kommer tycka det är bra ;) han tycker ochså om dom filmerna :).
Ska gå in och plocka lite i sovrumet tror jag ;). jocke och några skulle spela tv-spel och det ser för jävligt ut i sov rummet :P haha.


Folk lär sig aldrig!

12 november 2009 torsdag

Idag så var det ju möte i skolan så var där halv 9 i morse det gick bra, sen trode jag att jag gick i skolan efter mötet men inte det inte är ledig i morgon med. Skönt då hinner jag bli helt frisk med :)
Boland har öppethus idag så får inte träffa min älskling förns ikväll när han kommer hem :( saknar har jätte mycket idag vet inte varför vill vara med han hela tiden idag men det går ju inte.
Annars idag ska jag inte gör något speciellt sitta vid datan, plocka lite här hemma har ju byt rum med mamma så jocke och jag fick störe en så länge, längtar så otroligt mycket tills övervånigen är klar, har planer att inreda och göra fint där uppe :) men man brukar ju säga den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) så det är vell bara att vänta då.

Jag mår inte så bra i kropen, och att jag är lite halv sjuk gör ju inte saken bättre heller. Hoppas det går över snart bara så jobbigt att vara seg man orkar ingenting. Man blir helt slut att göra något!

Ska iallafall gå på lillauven nästa år med SKÖNT säger jag bara :).
det går jätte bra i alla ämnen i skolan :) har bara matte, svenska och engelska! Men det är ju endå dom ämnena som jag haft som jobbigast med och det känns som om jag börjar komma i gång med allt det nu :). Jag har aldrig känns så någon gång.

jag älskar min joachim

11 november 2009 onsdag

Hemma idag igen mår inge vidare alls :( ont i kropen svider i ögonen som bara den, fryser, svettas :s men ska till läkaren iallafall måste liksom dit och kolla allt med medecinen. Får se om det blir möte i morgon i skolan kanske bara blir det sen ta med grejer hem och jobba med? Får se hur det blir med allt. Bir iallafall en hemma helg för min del det kan jag lova, har ingen lust att göra något när man inte mår bra alls :(.
Begravnig nästa fredag med :'( usch det är så jobbigt, men det kommer gå bra men det är ju så jobbigt. Så är ledig nästa fredag, ska ta hem och jobba hemma tror jag. Känns som om jag kommer komma efter skit mycket annars och det vill jag inte nu när jag ligger bra till :).

Jag vill ha en pappa som alltid finns där en som hjälper en med allt som min mamma gör så vill jag att min pappa ska vara med det är inte så, det kan göra ont i mig i bland faktist. Jag vill kunna hitta på saker med han åka och handla eller bara åka och kolla på saker. Jag vill bara ha en pappa som förstår mig! Men han valde att ha det såhära känns det som, jag orkar inte försöka få bättre kontakt med han jag har försökt så himla många gånger men jag får aldrig något tillbaka.

Jag är iallafall glad att jag har min mamma min allra bästa mamma, utan henne ingen mig!
Min storasyster är den undebarste syster man kan ha!

Jag är glad att jag har dom jag har som jag kan prata med!

10 november 2009 tisdag

Igår var jag hemma, och idag med känns som om jag har feber fryser som bara den och ont i kropen och blek. Mamma känner sig ochså seg kan ju undra vad det är för virus vi fått i oss ju :( tråkigt att vara seg i kropen man orkar ingenting verkligen. Jocke var ledig idag så han var hemma med mig skönt att ha någon hemma med en så man inte behöver vara ensam.
I morgon ska jag ju till läkaren får se hur det blir med det,
torsdag har jag ju utväklingsamtal får se hur det blir med då!

´jag älskar min joachim mest.

8 november 2009 söndag

Jag har inget att skriva i min blogg för tillfelet allt finns i mitt huvud det kommer så smånig om att jag skriver mera i bloggen.
Livet är inte så roligt just nu allt bara rssar för mig det händer så mycket. Men det komme gå upp sen ibland äre bara dåligt i livet. Det är bra mellan mig och Jocke det är huvudsaken iallafall. Skolan är inte så bra men det är inget jag tänker skriva om här. Medecinen går bra jag äter bra så det är bra det med, så det finns lite små saker som är bra i livet endå om man tänker efter.
Falska människor kommer när man minst anar det man tror att det är äkta men det visar sig att det inte är det :( otroligt tråkit.

på onsag ska jag till läkaren om medecinerna
och torsdag utväklingsamtal


måndag - onsdag praktik
torsdag - fredag skola

RSS 2.0