31 december 2008 onsdag

Sista dagen på 2008 idag! 00:00 är det 1a januari :P haha. Ska nog vara med Jennifer och Joel :) och folk såklart ;).
Det hära året har vart både bra och dåligt men så är det alltid, men det har nog hänt mera en i andras liv! Ja, jag vet jag är självis! Jag hatar mitt liv en jag förstår inte, enda gången jag inte hata det var när jag hade dig! Nu ska jag förklara för allt folk hur det ligget till här

Jag saknar personen något förjävligt mycket, för han gjorde en son stor grej för mig! Han hjälpte mig igenom det svåra det riktigt svåra. Han gjorde så jag inte tänkte på det, han var alltid med mig han tog hand om mig när jag var ledsen han SKET inte i mig. Han lät mig sova hos han när det var jobbigt hemma eller så sov han hos mig! Han kanske inte förstår vilken grej han gjorde för mig, men var undebart att ha en person som bryde sig så mycket om mig aldrig någon som har gjort det. Du gjort så jag måde bra verkligen, jag brukar prata med mamma om dig för så fort jag gör det med någon kompis så blir jag bara um förklarad men mamma fattar mig TACK mamma! Jag måste ochså sluta skriva om dig och våga släppa taget om dig för du har släppt hela taget om mig. Det funkar inte att jag skriver om dig varenda dag nej det blir bara fel! Du har ju skaffa dig en ny och här sitter jag och skriver om dig jag får ju skämas verkligen! Du är en stark kille verkligen!

30 december 2008 tisdag

Jag har inte skrivit blogg på flera dagar, vart i Vemdalen och åkt skidor och umgåts med kusinerna :D färjävligt roligt


Men nu är jag hemma igen :) tråkigt som faaaaaaaaaan hade lätt kuna vart kvar där uppe. FÖr vad ska man liksom göra hemma? :s finns INGENTING att göra ju trååååååkigt.

Hur jag mår det orkar jag nästan inte dra upp! Jag skiter i hur jag mår och bara lever livet. Men har fundera på att det kanske inte är så bra lösnig och att man borde ta tag i livet? Svar JA.

Ibland saknar jag tillbaka som bara faaaaaaan :(. Det är jobbigt tycker jag om jag ska vara ärlig, jag ställer mig frågan vafan vart det som det vart? Jag ville ju inte det, Inte du heller först men nu vet jag inte ens hur du mår :O :(. Jag vill att vi ska kuna ha kontakt men inte du :( åå. jobbigt!

24 december 2008 torsdag ( julafton )Jag vet inte vad jag håller på med? Jag är en idiot spelar ingen roll vad någon säger jag ÄR det verkligen! Jag msåte bättra mig så det bara skriker om det. Förlåt om du hatar mig och inte vill veta av mig, du är en undebar vän iallafall och du betyder mycket för mig. Förlåt förlåt förlåt förlåt..Jag förstår inte varför jag inte tar det lungt med killer eller hur man ska utryka det.. Idiot mig jag vill flytta här ifrån så jag bara slipper allt faktist! Jag saknar det gamla men endå inte :/. Vafan lever jag för? Ingenting känns det som. Jag gör bara fel och sårar folk verkligen. Caroline bättra dig, tänk om någon kunnde säga så till mig. Det är bara jag själv som säger så till mig! Inget stöd från någon?..

Julafton idag och jag tycker det har vart totalt värdelöst!!! Men imorgon drar jag, jessica och pappas familjl till Vemdalen hoppas det kommer bli lyckligt och bra! Och hoppas det blir bra för min syster lite med :) tycker så synd om henne <33

24 december 2008 onsdag ( julafton )

Jahaaa?. Vad skriver men idag då? Det är inge vidare alls med något :s.
Men endå samtidigt känner jag att det är bra med mig. När inte skolan är så mår jag bra faktist jag har kommit på att det är den som får mig depprimerad som FAAAAAAAAN !!!!!!!!
Glad att jag har dom närmaste :)

god jul på er alla :)

hanna
viktor
mamma
jessica
DOM BÄSTA!

22 december 2008 måndag

Jag vet inte vad längre, jag är bara less på allt fattar inte vad folk håller på med :s. Så jävla less! Skulle vilja flytta här ifrån om jag ska vara ärlig.

Mitt humör är inte på topp alls vet inte om jag kan lita på folk? Snart julafton och inget är bra INGET ÄR BRA!!!!
Jag vet inte vad jag ska skriva längre, är tom i mig ochså :(

22 december 2008 måndag

Jadu, vad säger man om allt? Jag orkar inte skriva blogg just nu! har för mycket i mig!

hejdå!

20 december 2008 lördag

Jag har fan inte orka skrivit i min blogg folk bara klagar :@ blir så arg då. Gör vell ett nytt försök dåkommeterar någon nått dumt tar jag bort min blogg! Jag har skrivit lite blogg på datan för mig själv (a)!
Humör ; sisådär :/...
Igår baka Mamma julgodis :) Hanna och jag skulle ha hjälpt till men nej fan orka inte :P. Vi drog ut och luffa runt i björklinge haha! Idag ska vi städa jag har börja :P haha, sen ikväll kommer Daniel hit en stund :) sen ska han på fest men idag kör han ;) haha. Vet inte om jag ska följa med får se om jag har ork och lust men dom försöker få med mig ;) haha. Sen blir det vell natt mackor här :D haha.
Jag är så glad att jag har dom bästa!

 HANNA :)
 JAG SJÄLV! :D

-

Så nu har jag städa duscha gjort mig vacker helt klart :) OCH jag har mublera om ochså :D jag är så jävlans duktig aså! :D det blor nog att åka med Daniel och Wille till marcus :) känner inte att sitta hemma riktigt ;P haha. Är hungrig nu mer ;) ska äta en macka eller så nu :)

skriver mera sen :)

18 december 2008 torsdag

& det sista jag tänker skriva på ett bra tag! så less och jag orkar inte mera nu!!hanna elmblad jag älskar dig mest av allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 december 2008 onsdag

Vakna 11 idag SKÖNT säger jag bara! Daniel hade självklart ringt han tyckte inte jag skulle sova längre en till halv 11. Äää, jag sover hur länge jag vill ;) haha. Nu sitter jag vid den hära jävla datan endå så jävla värdelöst. Men det finns fan inget att göra .............. Man ska ju gå i skolan men det funkar ju inte IDIOTER !!!! Så vad ska man göra om dagarna alla som läser min blogg kom på något jag kan göra! :D.


Nu ska jag äta frukost sen ska jag städa!

-

Så nu har jag gjort mitt fakist!
Idag har jag kolla på tv och sutit vid datan. Och nu ställer jag mig fråga, varför sviker alla mig? Alla sviker mig för att jag mår så dåligt? vad äre för kompisar man har? Eller äre jag som är ett jävla missfoster eller vad man ska säga? :s.. Känner mig som en idiot och allt! Jag skulle kunna skriva en lista på hur många som har svikit mig för jag mår dåligt! FYFAN...... Just nu funderar jag på att ge upp med livet tänk så skönt? För om jag var så värdefull som folk säger varför visar dom inte det då? Det finns en person jag undrar varför den sa som den gjorde. :'(
-


Har vart hos kusineran ikväll :) trevligt, ni gör en verkligen glad så mysigt! Snart blire Vemdalen :D:D:D:D
Jag vet inte vad det har vart med mig idag :s helt jävla deppig! Jag är så jävla trött på folk, jag önskar jag var död faktist jag vill bort dö slippa allt! Har tårana i ögonen nu :'( vafan jag orkar inte!
& varför säger folk det enda du bryr dig om är Hanna, men konstigt det är den enda kompisen som fattar något om mig! Jag är förbannat glad att jag har henne faktist! Jag älskar henne över allat annat på jorden!!!!
JAG VILL BARA DÖ NU NU NU OCH NU PÅ ENGÅNG!
Är döden kärlek?

16 december 2008 tisdag

jag skrev ett förra blogg men det va någe fel :@ blir tokig ibland..

Mamma ringde och väckte mig, jag orka inte gå till skolan! Ska dit senare på någe jävla läkar besök (?).
-

Vart på det dära jäklans läkar besöket i skolan nu, det gick bra! Nästa steg är att få träffa enu en ny människa och träffas och prata. Undra hur allt det hära kommer att sluta (?). Det skulle jag faktist vilja veta nu inte om ett år ellrer när allt är klart. Sitter faktist just nu och lyssnar på tarzan låtarna :) Tarzan Soundtrack - You'll be in my heart by Phil Collins
väldigt bra låtar tycker jag! Tycker om filmerna med. Idag när jag hade tråkigt tog jag lite kort på mig själv ovanligt (: haha nej du, laddar upp dom med :)

 JAG ÄR SNYGG!
--


Jag hatar när folk är ledsna, såklart jag ställer upp och lyssnar när dom vill prata och så :). Vad gör man inte för dom som betyder? :). och dessutom ställer jag upp för dom som jag inte känner heller, och gmmla vänner! Alltid ställer jag upp. Och dessutom känner jag mig pigg och så :D allt går bra för mig nu :) Aaa förutom skolan då, men den har jag redan gett upp med! Jag är inte ett dug trött nu heller haha :P. Man kan ju inte sitta uppe och skriva blogg hela nätter heller :P haha. Kanske borde försöka sova iallafall? Nej, fan heller inte en ! Klockan är ju bara 12 ;) haha...

God natt :)

15 december 2008 måndag

Jag har inte skrivit något i min blogg på hela dagen :O ovanligt av mig om jag ska vara ärlig.
Men nu ska jag berätta min dag :).

Vakna av att hanna stog och kolla på mig kan man säga :P haha, sen så åt jag macka sen la vi oss på soffan och kolla och somna såklart ;). Vakna sen och då gick jag och duscha och fixa mig mamma kom och hämta oss, vi åkte till skolan på möte. Det gick bra för första gången :D, hanna gede mig tur (a). Sen åkte vi hem till mig Lange kom och vi farde in till staden. Var där ett tag, Sen hämta vi min älskade Daniel :) åkte hem till mig och åt. Malin, jimmy :D:D:D och niklas kom :) vi åkte sen upp till affären oh köpde hårfärg till mig och syrran :). SÅ fixa vi med håret och nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem! Dom andra har åkt och min Daniel med :(.

Hanna min bästa vän föralltid, jag förklara aldrig hur mycket du betyder för mig! Du betyder allt för mig verkligen!
min andra halva! Vi är som två gamla kärringar med våra läkarbesök och möten ;) hahahaha.
JAG ÄLSKAR DIG FÖRJÄVLIGT MYCKET BÄSTA VÄN/STORASYSTER ! <3

kärlek till min Daniel!


14 december 2008 söndag

Går dagen var helt jävla värdelös allvarligt!
Men man fick göra det bästa av det som man brukar säga ju. Alla fester igå var värdelösa!
Idag blir det att deppa!


Jag kommer aldrig att förstå :/


haha, deppa nej nej :D aldrig, jag är på ett bra humör idag :D

DANIEL ANDERSSON, du är så unebar
tack för att du finns ! <3
Klockan är nu 10 över 12 och jag sitter i soffan och ja tänker,
Jag tycker att skolan är värdelös och känns som om jag skiter i allt det dära snart. Tills jag kommer till ett ställe där jag får rätt hjälp!
Om någon är hemma om dagarna hör av er till mig (:

God natt! :)
skriver blogg varenda dag!

13 december 2007 lördag

HAHAHA! Ja vad säger man om den hära dag/kvällen ? :D.
Fan så kul jag ska ha ikväll det vill jag lova dig/er.

PUSS PÅ ER ! :D
RING OM DET HÄNDER NÅGE KUL IKVÄLLLl! :D

13 december 2008 lördag

Igår varjag/vi på fest vi ringde efter skjus till alla vi kände tror ja :P hahha. bilder kommer från festen nu :)

12 december 2008 fredag

Jag kommer bara vara hemma i helgen orkar inte göra något.
Var kvar i skolan idag till 12 typ :) prata med en massa gamla kompisar :) alltid lika roligt med er.


Fan vad jag är arg faktist jag förstår inte vad som är fel på er? :s.
HANNA & CAROLINE! <3


jag vet varken in eller ut i livet :s jag vet inte vad det är för fel på mig? Det måste vara någe stora fel faktist. Jag blir arg på mig själv när jag blir som jag är nu!

HOPPAS PÅ EN BRA KVÄLL!!

11 december 2008 torsdag

Gick och la mig grymt sent igår inte bra av mig, för i morse när klockan ringde orka jag fan inte gå upp så jag vart hemma idag INTE BRA CAROLINE!! Så imorgon måste jag gå och det är faktist fredag med :). Jag går ju bara en timme om dagen med, Hanna och jag tänkte ta en promenad idag men hon sover en :P.
Min lärare ringde nyss och sa att det var lucia imorgon ska kolla på det ja :).Och morgon äre 2 år sen dom stängde av Marcus och han åkte till himlen :'(. Så imorgon kommer det vara en tung dag faktist :/ :(.
Min hund ligger brövid mig och sove så gulligt :) bästa hunden.

Jag förstår inte hur ni tänker mellan er, jag blir bara så jävla arg och less på er. Men i äntligen ska jag inte bli det för det är erat vall. Men ni förstör för varandra liksom men säger jag något blir det bara ett jävla liv.
trodde inte det hära om dig :O :(.Jag hatar när du ska bete dig som min pappa! IDIOT!


--

Ibland vänder mitt humör snabbt väldigt snabbt kan jag lova och det har det nu gjort ochså! Det är inte kul när det blir så, men ibland blir det så bara usch. Jag känner att allt bara rassar och det har det nu med, jag känner mig tjock och äcklig och allt är skit just nu! FAN säger jag bara jag skulle vilja krypa ner långt ner i jorden nu och aldrig mer visa mig, fan att folk kan förstöra för mig så snabbt. Jag förstår fan inte jag förstår fan íngenting nu heller ............... Så här blir det när jag blir arg-ledsen-iriterad-äcklad och allt FDIRHEJNKD1 MNRKDJIHVDONGDCFDR JKDILCX!!!!!!!!!!
Jag saknar allt och jag saknar inget (?) vad äre för fel då? :s JO stora fel fan!
Jag har det dära leende på läpparna men i äntligen inte ;s det är helt sjukt, när jag är med en massa folk så blir det atomatiskt att jag måste vara glad och då är jag det :s någe fel på mig SOTRA!! Jag tror det är därför jag inte har så mycket kompisar faktist! Har en Hanna och ingen annan som förstår mig faktist!
--

Ursäkta mitt förra bloggande jag var ledsen. Men i stora drag är det sant faktist!
Jag känner mig deppig!
Har nästan ingen lust att göra något ihelgen om jag ska vara ärlig..jag ska vara duktig och sova nu fast klockan bara är 22:21

GOD NATT!

10 december 2008 onsdag

Vi har vart hos mig ikväll, när hanna skulle hem så tog jag med Casper min älskade hund :) så kom jag på att snart äre jul och då kan man ju sjunga jul sånger ;) så jag sjöng lite jul sånger haha!

Jag bloggar precis hela tiden, jag har inget annat att göra på dagarna när jag är hemma :P hahha.
Men nu när hanna ska byta så kommer hon vara hemma (a) min ängel räddar mina dagar nu ;).Jag är less på folk nu för tiden VÄX UPP FÖRFAN!
jag kan inte mer en skratta åt det HAHA! KOKKKKKKKO!!!!


Jag kommer alltid att finnas för dig!


Ska sova nu, god nattt! :)


PS jimmy min bror.
NU SKA JAG SKRIKA KNULLLLLLLA JÄDRAR! :P

10 december 2008 onsdag

Idag har jag blogga jätte mycket jag tycker det är skönt att få skriva av sig.
Jag kolla nyss på kort aså kort säger mer en man kan säga om dom, visa kort är jobbiga att kolla på.

 hanna elmblad min andra halva ! <3

10 december 2008 onsdag

VEM...
Vem är i rummet med dig? - min hund
Vem fick du sms av senast? - min bror. Jimmy :)
Vem tänker du på nu? - Marcus Selvin :'(
Vem pratade du senast i telefon med? - Mamma

SENAST...
Vems hus var du senast i? - Hannas
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? - Jag vet inte
Vem är din favoritsläkting? - Wille :D
Vem i din skola går dig mest på nerverna? - alla idioter

VAR...
Var är din telefon? - brövid mig
Var är din mamma? - på jobbet
Var sover du? - i min säng
Var handlar du mest? - på stan
Var fick du tag på tröjan du har på dig? - i min garderob
Vart åkte du senast bil? - vet inte :P

VAD...
Vad åt du senast? - mat
Vad drack du senast? - päron dricka
Vad är det för färg på dina byxor? - svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? - lypsyl
Vad gillar du mest med skolan? - ingenting, hatar den!
Vad har du på fötterna? - strumpor
Vad är din favoritfärg? - rosa och svart
Vad är ditt favoritskomärke? - peak
Vilken film såg du senast? - igår va tv kommer inte ihåg vad den heter
Vad hör du just nu? - Marcus låtar

NÄR..
När träffade du din bästis för första gången? - Josefin Holmgren? jadu när jag var liten
När är din födelsedag? 18 oktober
När gick du senast till ett köpcenter? - kommer inte ihåg
När köpte du senast nya byxor? - vet inte :P
När var senaste gången du tände ett ljus? - igår
När var du senast i skolan? - idag
När träffade du din pappa senast? - ett tag sen, saknar han
När duschade du senast? - idag
HAR DU NÅGONSIN..?
Sovit i en annan säng? - japp
Kört över hastighetsgränsen? - jag kör inte ens?
Målat om ditt rum? - ja
Dansat framför en spegel? - japp
Fått hicka? - japp
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? - ja
Varit i slagsmål? - nej
Smugit ur ditt hus? - japp
Haft känslor för någon som inte känt det samma? - japp
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar? - Japp
Varit förälskad i en granne? - nej
Struntat i skolan för att göra något roligare? - JAPP
Sovit i en säng med någon av samma kön? - japp
Sett någon dö? - nej
Varit på ett plan? - ja
Kysst en bild? - japp :P
Sovit till tre? - Japp
Älskar eller saknar någon just nu? - jo, båda

10 december 2008 onsdag

Igår vare precis 2år sen du krocka, på fredag är 2år sen dom stängde av dig . FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :'( jag saknar dig otroligt mycket. Vet inte vad jag ska skriva om dig, har så mycket jag kan skriva om dig vännen. Men en sak jag vill NU är till din grav på gotland NU NU NU NU NU NUUUUUUU! Jag saknar dig groft mycket kan jag lova dig!! :'( <3

10 december 2008 onsdag

Vakna och kännde mig seg men gick och tog mig en dusch, när jag gick ur duschen hade jag fått sms av värdens bästa Daniel :) Och helt plötslugt vart min dag mycket lättare :). Att ett sms kan göra så mycket för mig :)
jag är verkligen tok kär ;$.

nu har jag vart i skolan, sitter och väntar på min mat jag gjort åt mig :)

9 december 2008 tisdag 2008


 

bilder kan säga mer en ord.

8 december 2008 måndag

Inatt har jag inte sovit mycket inte hade så jäklans ont :( i ryggen och nacken. Men gick till skolan iallafall mamma ringde och betällde tid till mig hos läkaren. Så dom ville titta på det så fort som möjligt så jag fick tid redan idag halv 2 har vart där nu och det var bara en sträckning. Det kändes skönt att det inte var något :D men det gör förbanat ont iallafall vill jag lova. Men det sista man ska vara är att vara lung så nu blire att ut och gå varje dag :) och hoppas på att det släpper i rygg och nacke.
-
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske tar en promenad till gårn med Jimmie :). Annars blir det nog bara hemma för min del.

Jag är så glad att du förstår mig
du gör mig glad och lycklig ! <3
kärlek till dig bara dig.

7 december 2008 söndag

Jag är fruktansvärt less på folk om ni ville veta det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till
jag vill lära mig att kunna skita i folk och skita i vad dom säger till mig, men det går inte :( jag tycker det är otroligt jobbigt. Ibland undrar jag varför allt ska hända mig eller i min närhet verkligen allt fruktan svärt jobbigt om jag ska vara ärlig.

ÄKTA - OÄKTA?
7 december 2008 söndag ( marcus selvin )25 / 8 - 1987 - Föddes Marcus
9 / 12 - 2006 - Olyckan
12 / 12 - 2006 - Lämnade Han oss :'(
15 / 12 - 2006 - Minnesstunden
5 / 1 - 2007 - Begravningen


JAG SAKNAR DIG MARCUS SELVIN SÅ DET GÖR ONT I HJÄRTAT.
jag kommer aldrig att glömma dig, På fredag äre 2årsen du lämnade oss, usch vad hemskt det är och tänka så.
så på fredag kommer det vara en jobbig dag faktist..
jag älskar dig föralltid marcus <3

7 december 2008 sondag

Andra advent idag då ....

I fredags kväll körde vi av och jag gjorde illa mig och har fortfarande as ont som fan :(.

Har inte orka skriva någe blogg har inte haft någe lust alls faktist, vet inte varför men så äre.
som jag mår nu vet inte jag inte, DU påvärkar mig så jävla mycket !!!! :@.


HEJDÅ!

tjenna!
 
går vell få upp den i 160 utan vidare problem.
okej kul med tjejer som har epa ;)
den är epa körd :) det vill säga mycket gas och mycket sladd!!
men den mår fint för det :)
 
där har du svar på frågorna :)> Hej jag är lite intresserad av din epa.. lite frågor.. hur fort går den
> för det är min dotter som ska ha en epa.. hur mycket vild körd är den?
> du kan vel skriva lite fakta tll min e-post.. så hör jag av mig.. hej så
> länge

4 december 2008 torsdag

Halloj :).
skola idag nej det vart ingen skola idag för min del. Jag vet att du läser det hära mamma (:
jag hade ont i magen oh min ryg jävel :@. Jag ligger i soffan med täke en :P måste tvätta diska städa :).
Sen har jag fan lova hanna att baka en kladkaka:P ska göra det snart.

Dagens humör - inte braSKRIVER MERA SEN

3 december 2008 onsdag

Idag är det bara en massa saker i mitt huvud känns som om det ska sprängas av allt.
-
Det är inte kul att ha en ***** som har slagit en, skrikit åt en! En massa jävla skit man blir ju ledsen inerst inne.
Jag hoppas jag klarar allt det hära , men det känns som om jag kommer gå under jorden på något set uscha mig. Men det är just därför jag ochså har min blogg för att skriva av mig, och det är nog inte så många som läser den för jag har inte heller tvinga någon att läsa den. Den är för MIN egen skull ju ganska skönt att skriva av sig tycker jag. Idag fundera jag på om jag inte skulle höra av mig till mina "kompisar" skulle dom då höra av sig till mig? humm, det tror jag inte men vem vet (?).
Jag har ett liv som ingen annan har käns det som det är för ijävligt.................

supa ner sig skulle vara skönt

-

Jag vet vad kärlek är jag vet vad äkta kärlek är det var du som visa mig vad det var ochså. Jag kommer aldrig att glömma det. Att det var just du som visa vad äkta kärlek var. Men nu idag är jag riktigt glad att jag lärde käna dig och att du visa vad äkta/riktig kärlek var. Alvarlligt så trodde jag att det verkligen alltid skulle vara vi, men det visa sig att det inte var så det skulle vara. Men vad som en händer så kommer jag endå aldrig att kunna glömma det vi gjorde allt med dig är oförglömligt faktist. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad en någon säger så kommer du endå alltid att finnas längst inne i mitt hjärta. Din familj betyder exstremt mycket för mig med allt vi gått igenom det är oförglömligt enligt mig iallafall. Jag ska alltid hjälpa dig om du vill ha min hjälp och ibland skiter jag i om du inte vill ha min hjälp. När jag jag ser att du inte orkar mer när du bara skriker på hjälp när du gör saker så jag blir orolig och rädd. Då vet jag att du skriker på hjälp för jag gör själv så :/, det är lite synd att vi inte säger till varandra att nu måste jag ha din hjälp nu orkar jag inte jag ser bara en mörk väg framför mig. Då hjälper vi ju varandra men vi är för fega för det faktist. Men vad som en händer kommer jag aldrig mer att svika dig, för jag vet inerst inne att du behöver en stor hjälp men du tar inte i mott det för du orkar inte ha hjälp. Du vill lösa allt själv säger du men lilla vän det går inte säger jag och du skäler ut mig. Jag har själv sakt så men hur gick det (?). Allt rasa i min värd jag ville ta livet av mig och försökte nån gång sådär. Jag vill FAN inte att det ska gå så långt för dig jag är så otroligt rädd om dig. Jag vill ge dig allt i värden för att du ska må bra faktist men det går ju inte :( jag kan nästan inte göra mer en jag gör. Och just nu vill du inte ha med mig att göra, tänker jag rätt? Men lilla vän, jag kommer aldrig i hela mitt liv svika dig som jag redan skrivit. Förstå att du är viktig i livet, Hur skulle din mamma, syster och pappa klara sig om du försvan? Dom skulle bli så otroligt knäckta och ledsna, en exstrem sorg räker inte en enda mer förstå det. Vi alla vill hjälpa dig vännen! Vad som en händer kommer jag alltid att finnas och älska dig Viktor Robert Tallskog! <3
Bara för att kärleken inte finns i mellan oss behöver vi inte svika varandra!
-Livet är jobbigt tycker jag, tänk om man fick bestäma hur man ville leva. Så bra jag skulle må då och alla andra men nu äre så att man inte får det. Men endå tänk om alla fick det då skulle det bli as tråkigt ju.
Jag är hemma varenda dag gö absolut ingenting mit liv går undear verkar det som.


nej nu orkar jag fan inte skriva mera i bloggggggen!
HEJDÅ !-

nu är jag tillbaka på bloggen fast jag endå skrivit att jag inte orkar skriva mera, men jag älskar min blogg så mycket :D så jäklans skönt att få skriva av sig om jag ska vara ärlig. Jag skiver verkligen allt i min blogg det som kommer i huvudet det kommer sen på min blogg faktist, Men visa saker får man inte skriva här det MÅSTE man ha för sig själv. Fast man endå vill skriva det men alla ska faktist inte få reda på allt här i värden. Dom närmaste vet nog allt om mig hur jag mår och vad jag gör med mig själv och dittan och dattan.
Jag skulle behöva sova mycket.
jag skulle behöva äta mera och INTE gå ner mera.
Jag skulle behöva en skola som är rätt för mig.
Jag skulle behöva äkta kompisar som lovar att stå kvar fast man har det tufft i livet.
Jag skulle behöva mycket i mitt liv men faktist inte allt kan man få, Ibland kan det vara jävligt jobbigt om jag ska vara ärlig. Jag skulle kuna skriva hur mycket som helst nu. Men vet inte hur jag ska få till allt :/.

2 december 2008 tisdag

jag skriver mitt tredje blogg inläg vet inte varför jag skriver det hära :s. Det finns så mycket i huvudet, på något sett känns det som om det går neråt för mig :o (?). Jag vet inte vad som händet i mit huvud(?) Skulle vilja hummmmm, jag vet inte vad jag skulle vilja iäntligen :/. Det är bara för mycket i huvudet känner jag ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ suck jag hatar det förfaaaaaaaan. Jag skulle vilja försvina NU! Jag vet inte vad jag skulle vilja göra fakist jag är bara helt jävla less.
Vill ha tillbaka det som var förr ibland, allt det roliga..

2 december 2008 onsdag

Lugn är natten, mörk och kall
på himlen ser jag ett stjärnfall
Så vill jag oxå falla och dö
försvinna ljudlöst i ett täcke av snö

Döden är vacker, döden är söt
tänk om den mitt liv i sig slöt
Nu kan jag verkligen njuta
mitt liv ska äntligen sluta

2 december 2008 tisdag

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG, JAG HADE SKRIVIT HUR MYCKET SOM HELST SEN FÖRSVAN ALLT :@@@@.


Tack för prat studen igår Jimmie du är fan värdens undebarste kille! Tack för att du alltid finns för mig..
 ALLTID HAR NI VART DOM BÄSTA JIMMIE JOHANSSON OCH HANNA ELMBLAD !!! <3

Dom närmaste betyder mest för mig<3

1 december måndag

Hellloj!
Vakan imorse 8, gick upp duscha kläde på mig tog moppen till skolan var där en timme.
Nu sitter jag i soffan och kolla på tv och sitter vid data helvete.. Ska man hitta på idag då? Det skulle ju inte sitta dumt med en chips påse här nu åååååå vad gott säger jag ju bara ;) haha.
Jag är så glad att jag är stark!

Hanna min andra halva <3

RSS 2.0