31 maj 2009 söndag

Det är jobbigt att det ska vara som det är nu med allt eller det har vart såhära i flera år men i mellan åt tycker jag bara att det är grymt jobbigt :(. Jag är alldeles för duktig på att tänka tillbaka och bli arg på personen som betyder mycket för mig, jag vill inte bli så men det blir så iallafall därför börjar jag undra om det är någe fel på mig på riktigt? :/ Alla säger att det inte är det och doktorer och psykologer och alla säger att det inte är någe fel på mig. Men i mellan åt tror jag verkligen att jag har problem i huvudet :s det är fel av mig jag vet jag måste jobba på att det inte är någe fel på mig. Jag brukar tänka : äta medecin för att klara av att leva då äre någe fel på mig verkligen. Men det är helt fel av mig jag vet men ibland blir det att jag tänker så och då går jag ner helt och blit tok deppig :( det är inte heller bra. Jag måste jobba på allt med mig själv känns det som. Jag har redan sommarlov med och det är jobbigt för jag får panik i vissa läggen och tänker ; VAD SKA JAG GÖRA? Jag kan inte sitta stila, men men. Jag måste ju lära mig det funkar inte att göra något hela tiden det vet jag med. Men tror det kommer bli lättare när jag får min andra medecin med jag hoppas iallafall det ska bli bra för mig. Alla är ju värda att få må bra tycker jag.

Utan min mamma vet jag inte vad jag skulle göra, hon är en som alltid ställer upp för mig den bästa av alla för mig. Alltiid har hon hjälpt mig fast jag gjort mycket dumt mot henne så ställer hon upp jag älskar min mamma mest och min bästa storasyster med! Dom 2 är dom som stått ut med mig när jag mått dåligt..

Jag förstår inte varför jag och min pappa inte pratar eller träffas :( jag kanske måste innse att det inte att är så bra mellan våran relasjon? Jag vill ha en pappa som finns för mig som stöttar mig, exsakt som min mamma gör med mig. Jag hatar att sakna min pappa :'( det gör ont att det ska vara dåligt mellan han och mig. Förstår inte vad jag stannar kvar vid :/ det känns som om jag inte har någon pappa ibland. Aldrig ringer eller skickar sms att han saknar mig eller bara ringer och frågar om man ska hitta på något gå ut och äta eller något. Det gör ont i mig bara. Jag kan faktist känna i hjärta hur ont det gör :'( det är äckligt faktist usch :(. Därför är jag glad att jag har en undebar syster & mamma som verkligen alltid finns för mig.


Sen har jag ju occhså träffa en undebar pojkvän, han förstår mig verkligen. Jag älskar min Joachim mest <3

Nu äre tomt i huvudet och jag orkar inte skriva något mera!

31 maj 2009 söndagDet är så otroligt härligt väder ute :)
jag mår bra när det är sont hära väder :) jag blir glad och posetiv, det gillar vi alla :D

 Moa gör mig glad & det gör min älskling ochså :D dom är bäst

30 maj 2009 lördag

Lite trött efter gårdagen :P haha. Jag vet inte vad jag ska säga om allt igår, jag försötrde allt och jag blir så less på mig själv skärpnig nu!

Idag har jag inga planer att göra, Jocke är med kompisar jag orka inte träffa någon just nu. Kanske är med dom senare annars kanske det bli film och gott hemma hos mig om folket vill det :). Jag känner inte för något idag bara lägga mig ner och sova mig igenom den hära dagen, Det är skit härligt väder :D det får jag inte glöma att skriva :D det var det igår med helt undebart verkligen :). Sitter vid datan och lyssnar på all musik jocke fixa till mig tack älskling :).
Nu ska jag kolla på en film tror jag.


jag saknar dig så fort vi inte är med varandra,
jag älskar dig av hela mit hjärta :) <3

29 maj 2009 FREDAG

Inatt så skulle jag gå och sova då jag precis somna jag får ett sms från min storasyster att hon börjar få ont igen :/ jag springer in till mamma fort som fan väcker henne och säger att jessica börjar få ont nu igen, vi slänger på oss kläderna åkte till tomas och jessica jag fick vara kvar med moa och tomas, och bara för att jag kom så bajsa moa och spyde jävla busunge aså ;P hahah. Sen efter en timme så skickar jessica sms till mig, det gick över så vi kommer hem igen, så jag fick åka hem och sova igen ;P hahah. Tror jag somna 3 halv 4 :P ocj sen väkte jocke mig halv 9 och sen kunde jag inte somna om. Så nu sitter jag och dunkar musik för fullt :D. Ska flytta upp alla mina saker idag :D, Jocke och Sikkan skulle hjälpa mig :D dom är för gulliga <3..

Ikväll mina vänner hoppas jag på en lyckad kväll :)

Jag älskar min Jocke

28 maj 2009 torsdag

jag älskar dig <3


Det gick bra idag otroligt bra :), Hoppas allt blir bra!

26 maj 2009 tisdag

Älskling är hemma nu, men han är på gårn kommer vell snart får jag hoppas :).
Jenny har vart här med mig idag med :) Hon åkte bara för en stund sen, i morgon är det hennes dag :) bästa väns dag alltså. Jag har inte mått så bra idag som sakt, jag har knappt gått utan för dörren idag har inte haft någon ork, är fortfarande seg i hela kropen och ont och så :(. Har prata med min psykolog idag med :) hon förstår mig verkligen, ska dit på torsdag jag längtar verkligen dit för jag har så mycket som måste ut i huvudet som jag behöver säga till henne och ingen annan. I morgon får jag se hur allt blit, det beror helt på hur jag mår hur jag gör. Ingen kan tvinga mig till något iallafall! Nu kom älsklingen :)

26 maj 2009 tisdag

Idag äre inte så bra dag, men jag kämpar mig framot iallafall :).
Jocke har operera sig idag, hoppas det gick bra älskling..
jag älskar min bästa jocke :)

25 maj 2009 måndag

Jag tycker allt är dåligt vet inte varför? Men jag är såhära och jag hatar mig när jag tänker som jag gör :( hoppas det går över. Jag blir hemma hela dagen i morgon för min krop orkar ingenting :( den säger i mot hella tiden. Har grymt on i magen mår illa ont i huvudet :( ont över allt. Jag hatar att ha såhära :( undra om det är medecinen som gör att jag mår som jag gör? :( Jenny bästa vän fyller år på onsdag ska dig om jag orkar träffa folk får hoppas på det bara, för jag vill fira hennes dag :) för den ska bli den bästa för henne hon betyder så grymt mycket för mig.

Jag saknar min pappa grymt mycket :( tänker mycker på det med, kanske är därför jag ochså är så nere och ont över allt. Ska nog ta en sväng för bi där i morgon kanske till och med sover där? Det får vi se i morgon hur jag mår ju. Just nu vill jag gräva ner mig i en grav långt ner och komma upp när jag mår bra.

Jocke, Sikkan och klimpen sitter vid den andra datan och spelar poker och lyssnar på musik och jag sitter på golvet för mig själv bäst så idag känns det som. Dagen har inte vart på toppen idag heller :( vart nere mycket nästan hela tiden :( det är inte bra. Jag måste faktist bättra mig ja det måste jag grymt mycket.

Du gör mig otroligt glad och lycklig, du är den bästa du får mig att le när jag inte vill det. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Joachim <3

22 maj 2009 fredag

Jag hade hoppats på en bra fredags kväll men inte det inte? Eller?

Var till sjukhuset och träffa min syster :) det var skönt att se henne att hon inte mådde bra det var inte så kul att se :( jag hatar när hon inte mår bra, hoppas du får komma hem i morgon älskade syster! <3

22 maj 2009 fredag

SKRIV EN MASSA BRA FILMER TILL MIG!

22 maj 2009 fredag

Moa vakna halv 8 och då vakna jag med :o vkna av att hon skrek för hon var hungrig och nu kan jag inte somna om :o usch. Och jocke tror jag har somna efter Lisebergs resan ;) som jag trode haha, skicka sms till han när jag vakna men fick inge svar då tänkte jag han har somna han som sa att han inte skulle sova hihi ;). Syrran är på sjukan en har inte hört något en om henne tycker att mamma borde ringa snart och säga hur det är med henne.

Undra vad man ska göra idag då? :)
Ska iallafall träffa älsklingen det är en sak som är säker saknar han så jävla mycket !!!!!! <3

21 maj 2009 torsdag

En hel dag utan min älskade det känns verkligen konstigt :o har ju vart med han hela tiden sen vi vart tillsammans träffats varenda dag förutom idag :o det känns så grymt jobbigt jag saknar snart i hjäl mig känns det som :( ingen att mysa med eller pussa på ju :/. Men han kommer hem i natt och han ska komma till mig när jag vaknar i morgon :D min älskling är för gullig ju :`).
Jag älskar dig mer en allt ! <3
23/4-09 våran dag hjärtat :)

Min syster är in skriven på sjukhuset nu mamma och syster är på sjukan, Syrran har ju gallasten eller vad det heter usch :(. Så Moa är hos oss :). Hoppas det går bra i morgon syrran! <3

21 maj 2009 torsdag

Har inte skrivit så mycket i bloggen, men idag känner jag att jag har tid att göra det
Jocke är på liseberg med gårn tråkigt :( tycker jag dårå ;). Han kommer hem i morgon biti tror han skulle komma till mig direkt när han kom hem hoppas det :).
Min syster är inte på benen inte :/ har vart på sjukhuset mycket nu :( usch tycker det inte är roligt, går och är orolig över min älskade syster! <3 Hoppas allt ordnar upp sig snart du ska in behöva gå och ha ont ju.

 jag älskar dig och mig tillsammans ! <3


Jenny min bästa vän alltid ska jag finnas för dig glöm inte det! <3

18 maj 2009 måndag

Jag hade helt fel med att Jocke skulle komma till mig aja skit i samma med det!
Min dag har inte vart ett dug bra fan inte någon stanns, legga i sängen hela dagen gick upp vid halv 7 tror jag klockan var. I morgon är jag tvugen att åka med mamma till hennes jobb :( ska ju göra ett jävla test helvete :(. Jag börjar undra om tabeleterna hjälper verkligen? Jag blir ju så otroligt jävla grinig och allt är bara jobbigt. Eller så är det såhära för min medecin börja hjälpa!

skit på allt! hejdå

18 maj 2009 måndag

Jag skulle ha vart i skolan idag men det gick inte det vart för mycket igår och mitt huvud behövde vila verkligen så jag har legga i min säng tills ju gick upp och åt lite och tog medecinen som jag måste ta varenda dag. Jocke kommer ikväll skulle behöva han här nu! Ska tvätta lite kläder och duscha snart kanske känner mig lite pigare då.

Jag är så ledsen över att det aldrig ska vara nog :( varför blir det såhära hela tiden..

15 maj 2009 fredag

Idag äre fredag och vi ska ut och äta ikväll :) kan ju alltid hoppas på bättre väder hihi, det kommer bli mysigt som bara den :) länge sen vi var ut och åt. Jag tycker livet funkar bra otroligt bra :) mamma och jag har planer in för sommaren undebart verkligen :). Vi ska åka till gotland och Jenny ska nog med och jag har nog lyckats fått med min älskade pojkvän med :D. Sen ska vi tälta och lite små saker :D den hära sommaren ska bli bra verkligen bra! :D
saknar min syster lite då och då faktist..

 lycklig:)

14 maj 2009 torsdag

Jag hade tänkt städa och tvätta idag men jag skiter it :) haha, mamma kommer hem sent idag rätt skönt. Jag ska ta mig en duch snart så jag blir lite pigare ;) sen äte frukost. 12 ska jag åka till stan till psykologen har ingen lust men är tvungen *suck* ..

12 maj 2009 tisdag


12 maj 2009 tisdag

Som sakt jag kämpar mig i livet framot och bara enu mera framot, det går sakta med säkert framot. Och ibland har jag dagar som jag bara vill försvinna och tycker allt är värdelöst och idag äre en son dag. Har inte haft en son hära dag på jätte länge ju jag hatar att ha det, men för att försöka få bort sona dagar måste jag klä mig snyggt och försöka ha ett leende men idag i skolan gick det fan inte. Jag gick hem tidigare jag palla inte sitta här och bara tänka på allt skit, slutar 2 men gick 20 minuter tidgare. Och det sämsta är att ingen förstår mig bara jag själv och jag hatar det :( då blir jag arg och ledsen och då blir det enu värre. VARFÖR ?????? Jag vill vara som alla andra och inte äta en massa medecinen för att må bra, det är ju nå stora fel på mig inerst inne faktist det vet ju jag! Jag har en undebar mamma och en undebar syster, jag vet att jag skrek åt dig idag mamma men jag orkar inte prata med någon idag :( vill helst bara vara för mig själv och tänka och bara vara. Jag grinar iallafall inte :) jag brukar annars grina jätte mycket men inte det, det är skönt :) men dagen är ju inte slut en :/ hoppas det blir bättre under kvällen. Min syster undra ochså om jag ville simma med henne idag nej det vill jag inte, vill bara vara i mitt rum och bara vara.
Jag förstår inte heller varför kompisar bara sviker mig? :( det gör så ont i mig, usch ja verkligen ont :( hatar det verkligen! JAG SAKNAR ER!

11 maj 2009 måndag

I morse vakna jag halv 6 :O kunde inte somna om hade så ont i benet :( sen vid halv 8 gick jag upp. Mamma och jag skulle ju till doktorn klockan 9, det gick väldigt bra där :) ska öka min dos till en tabbelt till så nu ska jag ta 2 tabbelet till frukosten, Sen under sommaren ska jag börja äta den andra medecinen med mot ADHD :) känns som om allt börjar bli bra i livet :) så otroligt bra, sen åkte jag ner på stan för att träffa min undebara bästa vän Jenny :) hon behövde skratta och vara glad. Sen träffa vi TessiPessi en snabbis :) undebart att se ditt ansikte att se att du kunde le min vän:) måste träffas någon dag och prata om allt så länge sen gummsan.
Jusst nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik Jocke är ute med Sikkan och dom, jag har ju vart hemma idag så mamma tyckte inte jag skulle gå ut och jag lider inte av det :) har faktist fortfarande ont i huvudet och seg i kropen :( hatar att va halv sjuk, och att man aldrig blir riktigt sjuk. I morgon ska jag till skolan och plugga lite gran annars vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog mysa med min älskling :) det bästa jag vet!

 Lyckliga jag :).

9 maj 2009 lördag

Sitter hos pappa och dom är barn vakt åt mina gullungar :), Jocke, Sikkan och Grek är här med men Sikkan och Jocke är i björklinge just nu och köper cigg. Och Grek och Tilda kollar på robinson som jag hatar :P hehe, Axel är med en kompis ute och leker.

Du ska inte känna dig bortglöm du kommer aldrig att vara det för mig, vist du kanske känner dig så men du är inte det i min värd, då är du min allra bästa vän. Vi har ju alltid så kul tillsammans, bara för att jag inte skriver om dig betyder det inte att du inte betyder något för mig, för inerst inne vet du att du betyder exstremt mycket för mig. Vi har kännt varandra väldigt länge och stöttat varandra när det vart svårt eller när det varit något. Vi ska alltid hjälpa varandra om det är något på tok. Allt för varandra som vi alltid sakt?
Jag älskar dig Jenny Tuvesson bästa vän! <3

9 maj 2009 lördag

Vakna och kännde mig bättre en igår men endå inte helt bra men det måste gå iallafall :) är ju barn vakt idag senare som sakt :D Jocke ska med såklart :) min älskade kille han är för undebar mot mig :) den bästa. Jag har plocka i och ur diskmaskin och damsugit nedervånigen och slängt i en maskin tvätt, jag är för bra ja :D. Snart ska jag ta mig en duch :) Jocke skulle hem och duscha och fixa sig lite sen skulle han komma tillbaka till mig så ska vi åka ut till min pappa :). Ska göra mat och lite så där ute :) kommer bli super musigt. Sikkan skulle kanske komma med :) det skulle vara roligt tycker jag. Vi sover kvar där i natt med :)

Nu ska jag ta mig i kragen och duscha och så ;) hihi
Jag älskar min mamma mest, den bästa mamman i värden :D <3
& min undebar kille är för undbar mot mig :) älskar han

 jag trode aldrig det skulle bli såhära ... :(

8 maj 2009 fredag

Jag sitter i min soffa i mitt rum Jocke och resten av alla sitter ute i vardagsrumet och kollar på någon film, och jag kännde för att skriva lite i min blogg nu i min ensamhet :) det är skönt att sitta själv och tänka och skriva. Jag tror jag har feber just nu ochså :( jag vet att jag är grymt grinig och bara almänt jobbigt, men jag orkar inte med allt känner mig ju helst seg i kropen verkligen usch :(. I morgon ska Jocke och jag vara banr vakt åt mina halv syskon mysigt :) men jag ville inte vara sjuk :( men det är som det är, hoppas det blir mysigt :). Skolan går sådär för mig just nu, är less på skolan bara vill bara ligga i sängen och sova, Medecinen gör så jag blir helt slut i kropen och inte orkar något och så blir man lite halv sjuk på det, så min krop är helt sänkt just nu :( grymt jobbigt verkligen. Syster min har flytta och det är skit tomt men endå så saknar jag inte henne lika mycket som jag trodde att jag skulle göra ;) hihi kanske lite taskigt men jag vet ju att hon finns när jag behöver prata med henne om saker och ting och jag gör henne alltid. Hon är ju min bästa storasyster och jag älskar henne mer en allt annar på jorden ju! Min mamma är den bästa måste jag få med i det hära med :).

Jag är verkligen kär då menar jag ochså KÄR ;$ det är så mysigt på ett vis,
jag älskar min egna Joachim så otroligt mycket <3
 du gör mig lycklig&glad

7 maj 2009 torsdag

Skulle ha åkt till min psykolog idag men jag kännde att jag mår bra och att jag inte behvöde prata men det tyckte inte hon ;) hihi. Så jag ska börja gå och prata där varenda torsdag det kommer nog bli bra :) tror jag.
Jag kunde inte sova igår jag somna 4 typ:( Jocke sov som en stok brövid mig ;) söt som han är när han sover ;) hihi, När jag öppnar ögonen ser jag att Jimmie sitter där :O jag fråga vad han gjorde här då sa han att han glömde sin telifon igår och att han inte orka gå i skolan :P haha. Sen gick han ut och satte sig vid datan och Jocke och jag vände oss om och somna om igen:) skönt vakna vid 10 halv 11. Men idag känns det som om det inte är någon bra dag :/ bara trött och ont i kropen :( förkyld och jävligt. I morgon blir det skolan halv 10 till 11 hoppas det går bra!

Min Joachim är den vackraste!
Jag saknar min bästa vän!

5 maj 2009 tisdag

Idag blir det ingen skola för mig jag har möte i stället har en kännsla av att jag kommer bli jätte arg för rektorn ljuger för mig och sen så säger dom inget till mig när det är något som nu snart äre bal jag är inte ens bjuden :O :@ idioter. Jag kolla hur många som besöker mig nu det var inte en enda förr typ igår vare 70st det bara rassar in folk när man börjar skriva, förstår inte vad som är så roligt med mitt liv :P haha. Jag skriver inte för att andra ska läsa jag skriver för att skriva av mig, tycker det är skönt att få skriva av mig.
Syster min har flytta nu, jag tycker det är skönt om jag ska vara ärlig hihi. Men jag har vart hos henne varenda dag endå :P haha, skönt att hon bor nära om det skulle vara något så har man varandra nära :) för hon är min enda syster och min BÄSTA man kan hon inte få bättre storasyster en henne :). Hon har hjälpt mig så otroligt mycket i livet och hurjag mår, hon förstår mig så bra :) jag älskar henne otroligt mycket :D. Jag tror det kommer bli bra för henne att bo själv eller a med Tomas och Moa då ;) men att dom får eget.
Senare idag ska jag träffa min älskling :), saknar han fast jag var med han igår hela dagen, och alla andra dagar med ;) han är den bästa ;) <3.

 <3

4 maj 2009 måndag

Jag mår bra :) har nog inte mått såhära bra på jag vet inte när? :) Det är Joachim som gör så jag mår så bra, han gör mig glad och lycklig. Min kärlek verkligen :) du är bra på det du kan och du kan allt enligt mig ;). Jag saknar dig varenda sikund jag är utan dig som just nu när du är hos din Pappa. Och vi får lida utan varandra :O hihi men snart får vi träffa varandra igen :D du skulle bara skriva på något papper ju :) sen ska du komma och pussas med mig igen. Fast vi avrt med varandra typ sådär :P sen vi vart tillsammans så hatar jag att vara utan dig. Jag förstår inte att man kan vara så galen i en människa hihi är det så man ser att man är kär? :D Jag tror det ja, men jag är iallafall tok kär i min älskade Joachim :). Jag vet att mina vänner könner sig utan stött från mig det har jag hört att ni säger men ni får faktist ta och höra av er med, jag hör av mig rätt ofta tycker jag men nöjer ni er inte med det nej då vet jag inte vad jag ska göra? Mer en att ni får ringa och skicka hur mycket sms ni vill :) jag blir alltid lika glad när ni hör av er. Bara för att jag har Joachim betyder det inte att jag inte har någon annan, alla vänner betyder fortfarande lika mycket för mig glöm aldrig det :). När man blir tillsammans med någon vill man ju mer en järna vara med den person hela tiden ungefär det vet dom så har vart kära på riktigt :). Jag äter medeci mot depprisjon nu trode jag skulle få medecin mot ADHD men det ska jag få senare kanske i livet :P fört så börjar jag med den hära medecin tar den en gång om dagen och jag känner mig faktist lite bättre av den :) känner mig inte svag eller ledsen eller nere :) har vart otroligt trött dom senaste dagarna men det börjar gå över :) tror det är min medecin som har ställt om kroppen, men nu så börjar jag må bra :) så otroligt skönt. Går och pratar med en som hjälper mig i livet en "psykolog" eller vad man ska kalla henne :) hon är iallafall jätte snäll och bra. Och sen får jag gå och prata med någon annan ochså som jag fick medecinen av så jag mår bra va den och inte mår dåligt och så :) dom undersöker mig och så :) men jag tycker det är undebart att jag får så mycket hjälp nu :D jag är den LYCKLIGASTE känns det som :). Jag älskar livet just nu.

jag älskar min Joachim jätte mycket :) <3

4 maj 2009 måndag

3 maj 2009 söndag

Igår så flytta syrran och Tomas vi var där och åt och kolla lite :), Sen åkte Jenny, Jocke och jag hem och hämta mopparna sen drog vi ut och åkte.
Orkar inte skriva om allt det kommer kort i stället ;)


+ att jag vart med bästa vän :D kommer kort på det med ;)

Jag älskar min Joachim <3

1 maj 2009 fredag

Min medecin som jag äter gör så jag blir riktigt trött :( jag tycker det är totalt värdelös verkligen. Jag hoppas det försvinner så fort som möjligt faktist, jag är trött när jag vakna och sen är jag det hella tiden :(. Men jag mår mycket bättre en vad jag har gjort :D jag är så glad att Jocke hjälper mig :) eller hjälper och hjälper han gör mig glad och lycklig bara :) han är helt enkelt bäst!

Jag bloggar inte så mycket längre, men jag skriver när jag känner för det och när jag behöver skriva av mig.

jag älskar min Joachim <3

1 maj 2009 fredag

RSS 2.0