november södag 30 ( 1:a advent )

Jag mår faktist ganska bra om jag ska vara ärlig :) tack vare Hanna & Daniel dom är guld värda.

Men nu äre så att jag alltid ska finnas för min undebara vän Hanna Elmblad! <3

29 november lördag

Igår så var jag inte i skolan försov mig :P haha. Så jag var hemma helda dagen tvätta diska städa och greja :P. Sen kom min älskade vän Hanna över :D som vanligt :D men det är alltid lika roligt och trevligt att vara eller träffa henne :D. Sen så tänta vi oss lite ;) Sen kom Daniel :D:D:D:D inte träffa han på hur länge som helst, han gör mig så otroligt glad :). Si vi var hos mig ett tag sen åkte vi till gårn, ( as tråkigt där) Sen så stängde det 11 så då åkte vi in till stan med Daniels kompisar :) och dom åt på max. Sen åkte vi till björklinge igen och hem till gustafsson där dom sat och drack som vanligt haha. Sen var klockan halv 2 och Hanna och Jag åkte hem till mig eller Daniel skusa hem hos :) Så då drack Hanna och jag te som vanligt :) och prata och hade det mysigt, Sen insåg vi att klockan var kvart över 2 OJ :O kanske borde sova JA ;) så hon gick hem och jag la mig och skicka sms till Daniel :).


Idag vakna jag hade mens verk hatar det!! Gick upp och åt och fixa mig :) sen kom Anette och hämta mig så nu sitter jag hemma hos Pappi och dom :) trevligt.
Och Daniel ska till motorgården ikväll så blir inte att träffa han :(. Jag ska vara med min andra halva som man kan säga ;) HANNNNA :D. Undra vad vi ska göra, någon som vet något roligt som händer ikväll ? :) Hör av er till mig eller Hanna då :D .

28 november fredag

Jag saknar saknar allt roligt man gjorde för :( jag förstår inte varför man ska glida ifrån alla? :(. Jag har inga svar på dom frågorna jag har faktist inte ett enda svar :(. Jag fundera på att ta en lugn helg? :) Kanske med Hanna? ;D Hyra film äta godis och chips? Det låter som en bra helg. För jag orkar tamefan inte göra något i helgen jag känner mig helt jävla slut. Söndag äre första advent och ska in till stan och kolla på fyrvereriett.

jag vet inte var dom äkta är?
Jag vet inte var dom falska är?
jag vet inte om jag kommer att fixa det hära med skolan?
jag vet inte om jag kommer att fixa mit liv?
Vad vet jag då? ingenting verkar det ju som ..

Jag är verkligen ledsen inombords mig men jag orkar inte prata med folk om det. Säger man något så pratar dom endå bort det ju. Vad äre för menig då liksom INGENTING så då har jag allt för mig själv och ser hur långt jag behöver gå, Förns jag gör något dumt(?).
Käns som om jag har gått igenom det mesta i mit liv varför ska jag då finnas?

3 bilolyckor, alla var otroligt allrvarliga!
2 av dom dog, en av dom klara sig med hjärnskador!
en skilsmesa ( och som fortfarande är ett helvete )!
en deprissjon, en jävlavs massa problem det det!
skolan är ett helvete kommer aldrig få det jag behöver hjälp med!
VAD SKA MER HÄNDA I LIVET ?

27 november 2008 torsdag

igår var jag med viktor ochså :).


Men idag nu snart ska jag klä på mig sen till plugget en timme sen till stan med Malin kusin hon var ledig idag HÄRLIGT :D ska köpa julklappar tror ja ;).

SKRIVER MER IKVÄLL NÄR JAG KOMMER HEM


JA, nu ska ni få höra min dag.
Börja med att jag var i skolan sen gick jag hem till Malin och Tomas, Malin och jag vänta på Jimmy och Elina sen åkte vi till gränby som dom gjort om :D hade kul. Sen åkte vi till max och tjoka oss :D sen till ikea Jimmy och jag har kul där. Sen åkte vi till draget en sväng ;) men inge kul där (a)haha.. Så då åkte vi hem till Malin och Tonas klippte Jimmy, Sen så klippte Jimmy mig :P ja det är snet nu HAHA! Skit samma vad gör det då? Det växer liksom ut igen ju hahha.
Sen åkte jag in till gränby igen och då köpte jag en massa julklappar :) med hannna. Åkte in med mamma, jessica och mormor :). Är helt jävla slut i kropen nu :/ :P det är det man ska vara efter en otroligt rolig dag :D

26 november


Älskling, allt förändras men du kommer endå alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, du är den som alltid ståt där för mig :). Glad att jag har dig en idag våran vännskpa är LÅÅÅÅÅÅNG och det vet jag. Bara för att vi inte träffas betyder det inte att vi övergivit varandra. Tråkigt att vi inte hittar på något längre men jag vet var jag har dig och du mig hoppas jag :).
jag älskar dig bästa vän / lillasyster <3

26 november 2008 onsdag

Klockan ringde 08:30 imorse och jag orka jag inte gå upp gick upp sen när klockan var 08:40 då tänkte jag att jag var tvugen att gå upp. Jag gick upp och kläde på mig gick till skolan kom till skolan Tomas min BÄSTA lärare stog och vänta på mig :) vi gick in och satt oss ner han fråga hur det var med mig jag förklara hur allt var just nu. Han sa vi tar det lunt att jobba, vi prata i en halv timme och jobba en halv timme :) sen skulle jag sluta. Tack för att det finns en lärare som fattar hur jag mår TACK :).
Kom hem gjorde frukost, satte mig här med hög musik! Vet inte vad jag ska göra idag, borde duscha men jag orkar inte!


jag har ochså vart ute med hunden :)

25 november 2008 tisdag

Jag har haft en ganska så rolig dag idag :D första dagen på riktigt jäkla länge vill jag lova er. Tack Malin, Tomas och Jimmy :D

Börja med att jag har sovit hela natten :D inte vakna en enda gång JIPPPIE :D sen så kläda jag på mig klockan var då halv 10. Mamma och jag åkte till skolan och hade möte ( IDIOT SKOLA ) Jag tycker det inte gick bra men ajaa jag orkar inte bry mig om den skolan längre dom gör inget rätt åt mig.
Sen så ringde Malin Kusin mig och sa att hon var ledig och fråga om jag ville följa med till stan, och stor handla med Tomas och henne :) Självklart sa jag. Så vi åkte till stan med bussen 12;10 vi gick och fixa Malins föter sen kom Tomas och hämta oss :) vi åkte och handal. SKIT KUL hade vi :D. Sen när vi ska åka hem så ringer Tomas ena bror och säger att han åkt i diket :P och att vi ska komma dit, Vi åkte dok ditt men när vi kommer så har dom kommit upp så då åkte Tomas andra bror med ;) Jimmy :D Så hela familjen var med då haha :). Så vi åkte hem packa upp allt Malin gjorde mat vi åt sen köpte (bror) Jimmy en bil. Vi åkte till stan och (pappa) Tomas köpde även en bil idag han med ;) så nu kan vi åka på semester ;)..


TACK FÖR EN ROLIG DAG :)

24 november 2008 måndag (v&c)


Det dära var det absolut första kort jag fick på dig, Jag kommer ihåg hur lyckliga vi var tillsammans tänk om allt kunde vara så nu, jag saknar det så otroligt mycket. Men om jag säger såhär jag är fan kär i dig en ;$ jag älskar dig jag kommer aldrig att glömma allt roligt med dig. Jag hoppas att vi aldrig kommer att glida ifrån varandra Den 5 mars var det du och jag för absolut första gången. Jag kommer ihåg när vi avrt tillsammans vi skicka sms som det stog såhär på varenda dag / sikund ; jag älskar dig föralltid, du är det bästa för mig och det vackraste aldrig vart såhär kär. Gör man bara så när man är små(?) Eller varför gör man inte så nu? Jag saknar det ;$ faktist. Jag trodde faktist allvarligt att det för alltid skulle vara du och jag Viktor. Varför ska det gå snett? :'( Jag saknar dig skit mycket faktist. Jag har så mycket minnen med dig, du är den som vet mest om mig faktist! Viktor Robert Tallskog alltid kommer du finnas i mitt hjärta älskling. Saknar dig och mig tillsammans riktigt mycket :( .


Det absolut första kortet på dig och mig. Jag kommer aldrig att glömma dig och aldrig vill jag det! Du kommer alltid att vara den bästa för mig Viktor!

24 November 2008 måndag

Det är tungt att stötta en deprimerad person som är ovillig, trött, lättirriterad etc. Det är också svårt att hålla distans till de känslor av pessimism och hopplöshet som lätt kan smitta av sig och som är en del av sjukdomen. Man kanske dessutom blir ensam om att hantera alla de praktiska uppgifterna med hem, barn och ekonomi.

När depressionen drabbar första gången förstår man kanske inte att ens närstående är sjuk, utan känner sig avvisad, irriterad och arg över att den anhörige verkar besvärlig, jobbig, tjatig, slö. Särskilt äldre personer kan bli påfrestande på grund av negativism, misstänksamhet, minnesrubbningar och ibland förvirring

Det mest centrala i livet blir den deprimerades brist på intresse och engagemang. Han eller hon drar sig tillbaka, lägger ett lock över allting. Depression är en sjukdom som drabbar hela människan.

Om man märker att ens närstående förändras, är lättirriterad, trött, initiativlös och drar sig undan kan detta vara viktiga signaler. Många deprimerade brukar säga om sig själva. "Jag känner inte längre igen mig själv".

Många deprimerade vill inte gå till doktorn. Det kan krävas mycket diplomati för att motivera ett läkarbesök, även om din anhörige redan varit deprimerad vid tidigare tillfällen. Försök förstå vad motståndet handlar om. Kanske känner han eller hon sig rädd eller skamsen...

Fråga alltid om du får vara med vid läkarbesöket. Som anhörig kan du ge värdefull information om hur den deprimerade fungerar i hemmet, så att doktorn kan bedöma hur vården ska skötas.

Säg aldrig till en deprimerad att han eller hon ska försöka rycka upp sig. Det är verkningslöst, eftersom den deprimerade helt enkelt inte kan det.

Anhörigas känslor av irritation och uppgivenhet är helt normala. Det är viktigt att tala med någon om dessa känslor. Ofta räcker det att prata med en god vän. Sök det stöd som passar dig.

Tips hur du kan stödja din anhörige:

* Uppmärksamma depressiva symtom.

* Motivera att söka hjälp. Ju snabbare behandling, desto effektivare resultat.

* Stötta den sjuke i att börja medicinera; och därefter i att fortsätta med medicinerna.

* Stötta den sjuke i att ta sig igenom den första perioden med eventuella biverkningar.

* Förstå - få den sjuke att förstå - att det handlar om medicinering under mycket lång tid.

* Se till att den deprimerade äter och dricker.

* Erbjud praktisk hjälp: följ med till doktorn, uträtta ärenden, handla etc.

* Undvik vardagliga förändringar, större bjudningar, resor, flyttning, gräl, skilsmässa.

* Sök stöd för egen del. Sjukvården ska ställa upp.

* Skaffa dig kunskap.

* Sprid information. Gå med i patient- eller anhörigförening.

När depressionen är över, ställ vanliga och normala krav. Var inställd på att återfall kan ske, eller att symtom tillfälligt kan förvärras.

23 november 2008 söndagJAG ÄLSKAR SNÖ !

22 november 2008 lördag

Det har snöa jätte mycket ute :D skit roligt, JAG ÄLSKAR SNÖ VERKLIGEN! :D.
Igår när jag vkna hade jag fruktansvärt ont i min nacke vet inte vad jag har gjort :/ vakna 4 gånger i natt av att det gjorde så fruktansvärt ont :(  usch..

undra vad alla ska göra idag? humm,

20 november 2008 torsdag

Jag skrev inte blogg igår, jag var förbanat jävla idiotiskt arg faktist.
Jag fattar inte vad värden är på väg. Jag fattar inte vad folk tänker med längre ........ Jag vet inte om man kan lita på folk längre om jag ska vara ärlig. Jag är rädd !

väx upp!!!


Tomas åkte nyss, själv hela dagen :) skönt faktist tänka lyssna på musik och städa.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, fundera på att köpa en chips påse och kolla på en film för mig själv.

-

Under jorden !

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har tamefan ingen ork det kanske inte märks men jag märker det själv. Jag skulle helst  vilja krypa upp i ett hörn sitta där och aldrig mer visa mig och dö där skulle jag med villja. Jag vet inte vad det är med mig ibland men fan vad hatar allt ibland. Jag vet tamefan inte vem/vilka jag kan lita på :'(, jag får en jävla massa utbråt jag hatar det men det bara kommer hinner inte ens tänka vad jag gör, Sen känner jag att jag har ont där jag gjort mig illa CP jag hatar mig ibland tamefan. Ibland vill jag bara försvinna och aldrig mer visa mig för någon! Kanske ska börja sitta hemma enu mer en vad jag gör nu? Undra om någon skulle höra av sig till mig då?

 så känner jag mig nu för tiden :s det är därför jag inte kan äta för då mår jag bara illa CP jag hatar det jag lovar er! FITTA!

 


-

Va ute och gick med Hanna och hundarna idag :) det var skönt att få röra på sig faktist det var ju så fint väder :).

18 november 2008 tisdag

Jag orkar ingenting, kropen är helt jävla slut känns det som. Vad äre som är fel? Jag skulle vilja ha hjälp men jag vet inte vad jag ska ha för hjälp? :( det är så jävla jobbigt faktist.. Skolan funkar inte för mig tycker jag :/ jag kommer få gå uven men det gör ingenting för min del, tycker det kommer bli skönt :) och jag hoppas jag kommer få den hjälp jag behöver och den rätta(?). Jag försöker ta hand om mig själv men det går inge bra :'( jag orkar inte ens gå till min egen psykolog längre! Vafan äre för fel på mig?

känner mig såhär ;

17 november 2008 måndag

Idag har det vart en SKIT dag men endå rätt okej, vart lite glad idag iallafall.


jag älskar dig..............................

14 november 2008 Fredag

Vafan jag har inte skrivit på flera dagar :O vafan har hänt jo det är mycket nu igen :'(.
Jag har ingen ork kvar känns det som jag vill bara gräva ner mig LÅNGT ner.. Jag är så jävla glad att jag har en mamma som bryr sig om mig :D jag älskar min mamma så jävla mycket :D:D.. Sen har jag en kompis som verkligen är den bästa men ingen kommer någon sin få veta vem det är bara min :D.

JAG ORKAR INTE ! :/

HEJDÅ!

9 november 2008 söndag

hejsan hejsan
helgen har vart rätt bra :) det bästa är att jag har vart med Viktor hela helgen ;D
jag älskar dig <3

-

jag mår dåligt, men kämpar så det bara skriker om det ibland är det inte lätt men jag verkligen försöker göra det bästa,Men jag är inte duktig på det :/
tack mamma, jessica och viktor <3
jag älskar erorkar fan inte skriva mera! hej

4 november 2008 tisdag

hej och idag orkar jag inte skriva ett piss! För jag vet ingenitng idag.

jag förviner bara mer och mer....

HEJ !

3 november 2008 ( viktor & caroline <3 )


JAG ÄLSKAR OSS SÅ MYCKET !!! DU ÄR DET ALLRA BÄSTA JAG VET.
VIKTOR ROBERT TALLSKOG <3 CAROLINE EVA PETTERSSON <3

3 november 2008 måndag

Var till skolan och prata i 30 min sen drog jag hem och sov gick ut och gick med Casper sen, Sen satt jag mig här och prata med Kusinen i london :D.
Ikväll ska jag kolla på någon bra film och äta godis :D

2 november 2008 söndag ( marcus )

Marcus Selvin
Jag kommer aldrig att glöma dig och första gången jag träffa dig det var när jag bode på prästgårdshöjden 16 du och Hanna kom till mig :) vi skratta och kolla på film vi busa och hade det roligt bara :D. Sen kom Erik då skulle ni åka hem till Erik och jag gick ner till min mamma som sat hos en kompis. Det var då du börja flörta med mig lite kommer aldrig att glömma det;) du ville vara med mig hela iden, Du skicka sms.. Du var en riktigt bra vän iallafall jag tor vi prata i telifon varenda dag typ 4 5 timmar. Du hjälpte mig otroligt mycket verkligen, när Hanna skicka sms till mig ; MARCUS HAR KROCKA OCH LIGGER PÅ SJUKHUSET OCH KOMMER NOG INTE KLARA SIG, jag tror det var något sont hon skrev.. Jag trodde jag skulle DÖ fyfan aså. Du skrämde livet på mig det gjorde du verkligen och det tragiska var att du gick bort FYFAN :'( ryser på hela kroppen när jag skriver det hära. Men jag känner att jag måste skriva det hära. När du såg en på stan så skrek du ALLTID på en ;) jag saknar det när man går på stan..När jag såg din bil aså jag gr't så mycket och kan göra det en idag . FAN MARCUS :'( , Var till din grav för inte så länge sen, det var undrbart härligt men jobbigt, hoppas du hörde allt jag sa till dig! Minnestunden var otroligt jobbig, var aldrig på din begravnig FÖRLÅT ångrar mig så mycket..<3
Hoppas du har det otroligt bra där uppe killen, tack för dom nåra stora stunderna med dig älskade Marcus Selvin <3

( klippte ut allt med dig i tidnigen bästa marcus )

1 november 2008 lördag

Igår vare värdens jävla katastråf idioter och bråka hela tiden :@ :( tråkigt.
Tack för prat stunden igår Lollo :) vad som en händer kommer jag alltid att finnas för dig <3

hoppas på en bra dag idag bara :)


ring om det händer något roligt :D

RSS 2.0