15 december 2010

Hej! Min syster har smitta mig nu, jag har så jävla ont i halsen i mellan åt kan jag inte svälja ens usch :( hoppas det kommer gå över så snart som möjligt.
Så idag har jag inte tagit någon concerta för det är så svårt att svälja plus att jag hade en sona jävla hjärtklippningar igår men idag har jag inte det alls super skönt säger jag bara :).
Jag prata med min psykolog förra veckan jag går ju inte där längre men iallafall så berätta jag att jag åker gröna bussar nu :) och då fråga hon mig om jag ville ha 3 stjärnor av henne då sa jag ja och skratta ;) idag när jag kolla posten så hade hon skicka det ;) haha hon är verkligen bäst :) helt underbar människa verkligen :)
kan lägga upp kort på pappret sen som hon skicka :)

12 december 2010

Idag är det en son dag jag känner att jag vill göra jätte mycket saker men inte har någon ork alls, det är jobbigt riktigt jobbigt. Imorgon är det skola hoppas jag är pigg och orkar gå till skolan då, går ju bara 2dagar i veckan. Men endå så kan det vara riktigt jobbigt vissa dagar för mig, har ju en idag sona dagar jag känner mig dålig och orkeslös sona dagar har jag inte många men dom finns ju kvar, jag undrar om dom alltid kommer att finnas kvar? Sen så tror jag och min mamma att jag har PMDD det är något som vi inte vet så mycket om men det vi vet är att det är starkare en PMS och dom som har det orkar inte gå upp ur sängen dagen innan man ska ha mens. Sen att man har dödstankar,bara grinar, vaken på nätterna det står inte så jätte mycket men är det någon som har någe tips på någon sida eller någon som har det eller bara vet något om det skriv gärna till mig då.
jag hatar det hära med att jag har så fruktansvärt svårt att söka jobb, jag vill verkligen ha ett jobb men det känns som om det aldrig kommer att ske i min värd..

11 december 2010

Hej! Igår hade jag jätte svårt att äta jag hoppas att det kommer försvinna så fort som möjligt. Sen igår kväll så gick det bra att äta när min medecin hade gått ur så nu håller jag tummarna på att det försvinner vill inte gå ner mera i vikt.
Tänkte börja berätta lite om min varda nu.
Min syster och hennes dotter har sovit hos oss i natt :) mysigt dom är kvar en, min syster har blivit sjuk så dom blir nog kvar en natt till. Mamma och jag ska snart åka till gränby och kolla lite :), Min pojkvän spelar lucia kupen i fotboll så han vart hämtad halv 5 i morse, kom hem halv 10 på dan. Sen ikväll ska dom spela igen för dom gick vidare :) då ska jag nog kolla på dom :) hoppas att jag får någon med mig så tråkigt att kolla själv ju.

Idag känner jag mig ganska okej, lite små trött bara.

10 december 2010

har fått en kommentar om att berätta hur jag är när jag tar medecin och när jag inte tar. Så jag ska skriva om det i det hära inlägget!
När jag tar medecinen så känner jag mig lugn och kan slappna av.
När jag inte tar min medecin så är jag stressad nästan hela tiden och är orolig. Brukar tänka lite mera på döden då med, fast nu har jag inte varit utan min medecin på ett tag så vet ju inte hur jag skulle vara idag om jag inte tog den. Fast jag känner att jag skulle nog inte klara mig utan min medecin den har liksom förändrat hela mitt liv till ett helt underbart liv, fast jag har gått ner mycket i vikt av concertan så om jag går ner mera i vikt så ska jag få byta till någon annan men jag hoppas att det inte hände.
Jag skriver gärna upp grejer, det är nog den bästa grejen jag har gjort som hjälper mig själv otroligt mycket. Jag är väldigt glömsk så jag skriver upp allt jag ska göra.

9 december 2010

Jag går i skolan 2dagar i veckan ska gå 3 dagar men jag känner att det blir för mycket, kroppen orkar liksom inte med det. Jag tycker det är jobbigt och tråkigt :( för jag vill orka men det går inte jag blir bara arg på mig själv om jag inte klarar av saker och ting så jag måste lyssna på vad min kropp säger till mig, då blir det rätt för mig. Just därför är jag orolig över jobb delen som kommer i mitt liv nästa steg liksom. Jag vill kunna jobba och känna pengar redan nu men när jag är lite rädd för nya saker så går det inte så bra för mig, jag vill ju kunna flytta hem ifrån någon gång och jag känner att om jag inte kan jobba så kommer det kanske inte gå? Jag kommer ju få bidrag såklart men det är ju inte allt, man vill ju känna sina egna pengar, fast går det inte så går det ju inte något jag måste lära mig att acceptera men det är så otroligt svårt. Jag hatar ju att ha min ADHD igentligen men det är ju inget jag kan göra åt alls. Jag hatar mina medeciner i mellan åt med, jag äter Conserta och jag går ner i vikt av den och nu har jag höjt Consertan så går jag ner i vikt nu något så måste jag byta medecin jag känner verkligen inte för det, så jag hoppas det hära kommer att funka för mig nu verkligen.

9 december 2010

Jag känner mig så otroligt stark idag, läste på bloggen som jag berätta om idag ni andra kan ochså läsa http://blogg.aftonbladet.se/19846/
jag förstår inte att jag är så bra som jag är att jag verkligen hjälper många genom att bara skriva det jag varit med om men det gör mig så otroligt lycklig :) jag verkligen älskar att hjälpa andra ju :).
Men jag har ju verkligen fått så mycket hjälp med min ADHD men det gäller ju att man är med själv ochså för man måste ju jobba själv och träna på saker som jag klara inte av att åka buss förr men nu går det okej, ibland kan det vara jobbigt men man måste träna och åter igen träna för att det ska hända något. Min psykolog eller vad man säger att hon är Marie som jobbar på kungsgärdet bupmotagning är nog den bästa av alla enligt mig. Hon är den som gjort att jag blivit så stark i mig själv och orkar med mig själv.
Jag har aldrig känt att livet har något gott med sig men efter all hjälp jag fått av kungsgärdet bup motagning så känner jag att livet är värdefullt verkligen :).
det enda jag är är orolig över som jag funderar jätte mycket på det är om jag kommer att klara av att jobba sen när jag gått ut skolan. Det är något som snurrar i mitt huvud väldigt mycket faktist!
Någon som kan ge tips på något?
kommer fortsetta blogga om min adhd

8 december 2010

Idag när jag kolla min mejl hade jag fått en förfrågan av en bloggare om hon fick använda mitt inlägg jag skrev till henne, Väldigt roligt och det bara värmde i hela kroppen att en främmande människa gilla det jag skrev. Inte så vanligt att man får en sån förfrågan :).
så jag ska nog börja blogga mera om just min ADHD så jag kan hjälpa andra människor så dom kan bli lika starka som jag har blivit efter allt jag varit med om.
Ska börja skriva imorgon om allt jag gått igenom och alla bra ställen jag varit på pga min ADHD.

1 december 2010 onsdag

Jag ska skriva om en person i mitt liv som betyder mer en mig!
Jag förstår inte hur man kan lägga ner så mycket energi på en människa men jag kan göra det om det är en människa som betyder mer en mig själv och det finns bara en i värden som gör det. Jag kommer aldrig att sluta finnas vid din sida du har hjälpte mig så mycket och jag vill hjälpa dig för jag vet att det är helt jävla värdelöst att må dåligt.
MIN STORASYSTER JESSICA PETTERSSON är det jag skriver om. Hon är den bästa!
RSS 2.0