23 oktober 2012

Har nu börja på återbruket det nya stället jag ska vara och arbetsträna på :) trivs redan super bra alla som är där känns så bra och snälla :) hoppas att det kommer vara såhära bra hela tiden.
Idag är jag super duper trött och har ingen medecin och ta så jag blir lite pigare :( ska kolla om jag fått in den idag dom hade gjort fel sist så jag hade inget recept. Idag ska ska på kurs har ingen lust idag vet inte varför, har inte gjort det jag ska och det känns inge bra :(. 
Men måste ju säga att vi har ett underbart väder ute idag :) det gör mig lite pigare :).
 
Ha en bra dag alla :)

15 oktober 2012

Ligger i sängen och myser, idag var jag på massage igen och fixa till min rygg hoppas att den blir bra nu bara. Annars har jag inte gjort någonting alls. Min pojkvän är arbetslös så han går hemma nu men han kommer börja jobba snart tror jag :). Jag ska till återbruket på onsdag och kommer börja arbetsträna där istället för på hunddagiset jag var på. Ikväll ska vi åka och handla tills på fredag för då ska vi fira mig och bjuda på mat :) trevligt. Fast fyller år på torsdag :)

11 oktober 2012

Var på möte igår det gick vell bra eller hur man ska säga det? Kändes väldigt bra har ju en bra person som hjälper mig när det inte funkar på det stället jag arbetstränar så nu ska jag byta ställe känns jobbigt med enu en gång nya människor men jag fixar det jag vet det eller rätta sagt jag har bestämt mig för att jag ska klara det hära med. Jag som var så glad att det hära skulle bli bra men nej det var inte det, men nu ska det bli bra har jag bestämt!! Min ångest har inte kommit enu och det är helt otroligt skönt :) stolt över mig själv som klarat av allt nytt som vart och nu ska jag på enu ett nytt ställe.
Men jag fick beröm att jag är så upmärksam på att det inte stog rätt till och tog tag i det så det känns bra. Jag är ju så fruktansvärt less på att bara vara hemma om dagarna det finns ju inge roligt med att vara hemma vecka efter vecka det är skönt att vara ledig någon dag men inte varenda dag man lessnar på att sitta hemma och kolla in i vägen och bli dum i huvudet. Så nu måste det bli en förändring innan jag går upp i taket, känner mig lugn för en gångs skull men det är första gången på länge så tror det kommer bli något bra av det hära nu.

Imorgon massage gud så jag längtar!

10 oktober 2012

Gick morgon promenad med mamma idag med hundarna 😊 mys i det kalla vädret tycker jag. Ska idag på kris möte som jag kallar det jag hoppas allt kommer lösa sig så jag slipper enu jobbigare saker. Ska faktiskt cykla ner på stan idag himla duktig jag är tycker jag 😃. Hoppas alla får en underbar dag 😊

9 oktober 2012

Nu är det mycket som händer i mitt liv orkar inte ens känna efter, det jag känner är iallafall att jag har så sjukt ont i mina axlar här om dagen trodde jag att jag skulle dö usch så hemskt det är att ha så ont i musklerna :( men på fredag ska jag på massage längtar tills det onda släpper och det gör det nog lite på fredag. Annars är det lite struligt där och arbetstränar jag hoppas det löser sig så jag slipper sluta där och hitta något annat det skulle jag inte klara :(. Hösten är här och det är lite hemskt tycker jag härligt med alla löven men annars gillar jag inte den hära årstiden alls. Fyller år gör jag med snart!
Idag är enda lediga dagen den hära veckan så idag blir det att inte göra mycket för att spara energi åt resten av veckan. Sover inte bra på nätterna jag vaknar och har svårt att somna om så då blir dagarna förstörda om jag inte får en riktigt bra sömn :( tror det kan bero på att jag har ont med, jag hoppas att det kommer släppa lite på fredag hatar att ha en massa späningar i kropen :(.

1 oktober 2012

Vart hemma idag för jag visste inte hur det skulle bli idag men allt har löst sig nu skönt.
Ihelgen har vi inte gjort så mycket har varit med Sikkan igår var vi först på när akuten och Jocke fick pencelin och sen åkte vi ut till hans farbror och hjälpte till lite med hans hus ska vara katt vakt åt deras katter när dom åker bort så ska bo där lite då, fixa med Jockes bil ska vi göra med :). Annars så är allt lite jobbigt men hoppas allt löser sig. Igår var Jocke och jag på bio så mysigt att göra något bara han och jag :)
RSS 2.0