22 mars 2010 måndag

Undebart väder ute :)

13 mars 2010 lördag

Hemma själv nu ikväll skönt att vara för mig själv faktist. Tänka och bara vara lyssna på musik och mysa med mig själv.

Melodifestivalen är på och jag lyssnar på det och skriver lite i min blogg.


Måste bara säga att jag är galet lycklig med min undebara Joachim.
& sen måste jag säga att jag har en galen undebart mamma som jag älskar grymt mycket.

8 mars 2010 måndag

Jag har hagt en bra helg :).
Jag är tom i huvudet vet inte vad jag ska skriva? Idag blir det nog att vara ute så himla härligt väder ju :) sol sol sol sol :D det gillar vi mer en allt!!

3 mars 2010 onsdag

Jag tycker det var väldigt bra skrivit, jag känner så jag med. Att undra om andra förstår hur det är..


Ibland funderar jag om en utomstående någonsin kommer förstå vilket tålamod och ork det krävs för att t.ex. vänta ut stormen av ett utbrott från ett barn med ADHD. All den frustration och ilska som barnet känner över att inte kunna kontrollera sig själv måste man "ta emot" som en stor soptunna och bara svälja.... Inte argumentera, inte ge igen ...bara finnas där. (Tömning av tunnan sker dessutom alldeles för sällan och får definitivt aldrig ske i närheten av barnet.) Å när stormen är över måste man överösa barnet med kärlek och positivitet fastän man kanske är sårad och ledsen. Detta är vardagen för många föräldrar, men som inte sällan bemöts med att man har dålig pli på sin unge.

3 mars onsdag 2010

Hej.
Det är väldigt många som vill ha mitt lösenord till bloggen det betyder att det var väldigt många som läste den förr. Vilket är kul, men endå inte för jag skriver väldigt mycket saker om mig själv personligt kan man säga och det vill inte jag att andra ska se eller andra och andra men alla. Sen har jag fått så konstiga kommentarer så har lakt ner att alla får läsa den. Bara ett par stycken får läsa den vilket känns väldigt bra :). För jag skriver ju inte blogg för att alla ska läsa denm jag skriver för att skriva av mig ibland :).
Idag måste säga att det är helt undebart väder :D ska ut och knäppa kort på min hund snart :) sen ska jag gå in och göra varm cocklad och äta kladdkaka :) mums säger jag bara :) :).
Ikväll kanske jag ska till attention i uppsala det är för dom som har adhd/asberger och sona diagnoser det är för familjer som har det man får råd och sont :) undebart ställe :) man blir varm i hella kroppen av att vara där. Får se om det blir att åka dit eller inte, men tror så :). Behöver lite pepp om mig just nu och det får man där det kan jag lova er :)..

Jag älskar min Joachim mest av allt verkligen, han är allt för mig <3

1 mars 2010 måndag

Jag saknar en massa saker sen förr, men det jag saknar mest är att ha kul med en kompis och det är inte vem som helst heller, det är en som jag gjort hys,gråtit,haft kul med. Aldrig har jag haft en son vän som jag kan vara som jag är, men det kan jag med den hära personen. Det är det jag kalar äkta vän, fast man tappar kontakten så vet man var man har varandra och det vet jag ochså, fast det inte märks så vet jag det. Hoppas du vet det om mig med :). Jag saknar dig Jennifer Gräll! <3

1 mars 2010 måndag

Hej. Vårat internet är cp så kan inte vara inne på ett enda skit eller det funkar i typ 5 - 10 minuter sen loggas man ut cp säger jag bara, ingen vet varför? Så blir nog till att köpa nytt modem ser det ut som. Annars i mitt liv så är det som vanligt eller hur man ska säga, det är tråkiga saker som händer och roliga saker. Det tråkiga är att min syster och Tomas gjort slut tycker det är tråkigt :( men det är sont som händer när det inte funkar ju. Jag stöttar min undebara storasyster så mycket jag kan iallafall :). Moa sov hos oss i lördags ;) hon är verkligen galen nu haha ibland blir man less när hon inte förstår vad man säger. Men jag ser det som att hon lär sig saker :) älskar henne lika mycket för det :) hon gör mig glad det tycker jag om otroligt mycket :) :). Jag mår bra annars måste jag säga jag lever dagen som den kommer känns det som, är dagen dålig när jag vaknar är den dålig men vaknar jag och dagen är bra så är den bra. Idag är det en bra dag :) förutom det hära vädret måste jag säga så less på snö nu jag vill ha bort den.
Jag var ju i Vemdalen det var undebart skönt men endå jobbigt på något sett.

Måndag - Psykologen
Tisdag - Ingenting
Onsdag - Ingenting
Torsdag - skolan
Fredag - Skolan, sen tven skulle jag tro :)
Lördag - Ingenting vad jag vet en, tven på kvällen iallafall :)
Söndag - Ingenting, kolla på tv på kvällen ;)

RSS 2.0