21 november 2010 söndag

Hej!
Jag vet att jag skrev att jag skulle skriva i bloggen men vart inget av med det så jag gör det nu när jag har tid till det. Har hänt så mycket i mitt liv nu jag vet knappt själv vart jag står nu men så är det ibland i livet man kan inte alltid tänka på sig själv man måste ochså tänka på dom som står en nära ju. Min syster har bott hos oss ett tag men i natt sov hon inte här var konstigt tycker jag det är tryggt och skönt att ha Moa och syster nära en :) älskar att ha dom hemma hos oss :). Hoppas hon flyttar till stan :) det skulle vara så mycket skönare för henne och oss med!
Livet känns tungt för till felet men så kan det ju vara ibland liksom men det är så tråkigt när det är så men jag försöker att göra det bra. Skolan funkar bra väldigt bra för mig det är skönt.

18 november 2010 torsdag

Hej!
Jag vet att jag inte har blogga på jätte länge men har inte haft internet och samma dag vi fick det åkte jag med min Mormor och Morfar till deras stuga :) har haft det skönt och mysigt men endå jobbigt har det varit men det gick bra hade ju Casper med min hunden våran :). Men idag kom jag hem och det var jäkligt skönt att komma hem tycker jag :) har sakna min älskling, mamma, syster och Moa och dom var här när jag kom  hem :). Syster bor här kan man säga skönt tycker jag faktist. Men nu ikväll orkar jag inte blogga mera men i morgon ska jag berätta allt.

jessica
moa
joachim
annika
DOM BÄSTA <3
RSS 2.0