31 mars 2009 tisdag


Pontus Grönholm & Caroline Pettersson.
Du är en undebar vän :). Vi har gjort mycket roligt tillsammans och mera ska det bli :) ..
Alltid ska vi vara bästa kompisar :)

31 mars 2009 tisdag

 Jag måste säga att jag tycker själv att jag är grymt cool & snygg på alla korten ;)

31 mars 2009 tisdag

Idag när jag städa nyss så fundera jag lite, kan man bli kär i sin bästa allra bästa vän? Vet inte varför jag kom på den tanken men gjorde det bara.
-

Jag har kommit på att jag har några få speciellt undebara vänner :) Jag vet inte vad jag skulle göra utan dom faktist, jag har kommit på att jag vart dum mot dom nu när jag mått dåligt :(. Jag har vell vart dum mot alla när jag måt dåligt till och med mig själv. Jag hoppas allt blir bättre när jag får medecinen :)
MINA VÄNNER ÄR DOM BÄSTA AV ALLA! :)
Ta åt er mina undebara vänner !

31 mars 2009 tisdag

Vad ska man hitta på idag då?

 härlig bild :D

30 mars 2009 måndag


Dom gör mig lycklig :)

30 mars 2009 måndag

Från att vara stark blir jag svag på bara några sikunder eller det känns så för mig det är jobbigt.

30 mars 2009 måndag

Idag ska jag ha praktik i enkligen men jag har mått så dåligt så ja ska jobba hemma :) hella den hära veckan i enkligen. Och nästa vecka äre ju påsklov härligt :) 2 veckor man kan göra vad man vill. Jag vet inte vad jag ska göra idag ska nog ta en sväng med moppen.

29 mars 2009 söndag

Jag är rädd

29 mars 2009 söndag


DU ÄR SÅ OTROLIGT BRA GLÖM ALDRIG DET :)

29 mars 2009 söndag

Jag vet att jag klarar mig utan dig jätte bra men det gör så grymt ont i mig. Det är som ett hål i mig hållet där det ska stå dit och mit nman det är liksom så det ska vara enligt mig. Men grejen är att jag måste släppa dig på riktigt verkligen öppna ögonen och in se att det aldrig i den hära värden kommer bli du och jag igen. Det vi hade var så otroligt bra det bästa jag någon sin vet, du gjorde så jag var glad och posetiv mot allt och alla :) jag tror att det är det jag saknar som mest, och när du trösta mig när jag var ledsen. Att bara få vara i din när het nästin till varenda dag jag caroline eva pettersson var den lyckligaste tjejen i värden. Jag sket i mina kompisar för dig du var verkligen mit allt verkligen ALLT! Du gjorde min dag bra och du gjorde mit skratt varenda dag :). Alla undebara dagar med dig glömer jag aldrig. Inte heller gångerna vi bråka usch och fy vad jag verkligen saknar dig mer en allt och alla. Jag skulle nog näs in till kunna dö för dig så mycket betyder du en för mig. Jag undrar ofta om du tänker på mig? Eller om du verkligen glömt allt vi gjort? Jag vill ha svar på alla frågar verkligen varför får man aldrig det? ag drömer om dig nästn in till varenda natt med, vaknar med att jag ligger och krmar om täcket och tror det är du jag börjar grina och önskar bara att det var du. Jag kommer aldrig att glöma när vi sov tillsammans första gången inte sista heller och datume det vart du och aldrig att jag glömmer det ALDRIG! Jag kommer nog aldrig att glöma dig. Hoppas du är lycklig nu i alla fall, jag önskar dig all lycka i livet. Efter jag skrivit allt det hära nu gör det så otroligt ont i magen/bröstet .. Jag förstår faktist inte hur man kan sakna en person så mycket jag gör :'( .

29 mars 2009 söndag

Igår var jag på fyreshov sen hem till mamma och sov, vakna åkte och tanka sen till pappsen var där till 10 typ sen åkte jag hem till mamma hon hade främande. Jag gick och la mig vid 12 tror jag för jag var bara almänt iriterad på folk!
Hoppas alla hade roligt igår! för det hade jag inte. Jag vill träffa folk och ha kul :) Men ingen hade lust att skjusa mig så aaa, sen när jag pratar med några vid 12 säger dom att en kan hämta mig men var så jävla iriterad så nej !! Idag vare någon ny serje eller vad det var i stället för beck den värka bra och den ska jag se på :).

28 mars 2009 lördag

Igår tog jag moppen till pappa fast det blåste och snöa som fan ;/ men men ;P det var kuligt faktist:). Vi bestämde att vi skulle åka till fyrishov idag :P dom har främande av dom från gotland och dom är undebara :D:D faktist. Så jag kommer vara med dom idag :) trevligt, saknar ju faktist min pappa jätte mycket :(
Sen så åkte jag hem till 9e för min kusin var här ;).

 puss på denn snygging? :P sliten var jag där haha, det var förra sista april :P

27 mars 2009 fredag


hur ser jag ut ? :O sliten och död?.
MEN SNART MÅR JAG BÄTTRE!!!!!!

27 mars 2009 fredag


idag är jag barnvakt åt moa :P, Jessica och Tomas åker båt och firar Pg :) så jag sa att jag kunde ta hand om henne ;P hon ligger ute i vagen på altan och sover skönt :D inte så jobbigt då ;). haha

mamma & jag ska bara mysa idag :D carina skulle kanske komma och måla på min väg ochså.

27 mars 2009 fredag

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN PONTUS ! :D

26 mars 2009 torsdag

Skit dag verkligen en skit dag idag fyfan! Jag hatar sona hära dagar verkligen, för idag äre en son dag jag bara vill försvinna från allt! Känns som om jag inte har någon kompis eller någonting :'( jag känner mig värdelös totalt värdelös :'(:'(

26 mars 2009 torsdag

Jag blir lämnad av mina vänner för att jag mår dålig, jag känner mig totalt värdelös! Vet inte ens vad jag ska skriva...

Jag va i skolan men gick åt helvete orkar inte förkla varför, sen gick jag, jessica och moa och vägde moa sen åt vi på din x nu väntar jag på Lange..

hejdå!

26 mars 2009 torsdag

Jag börjar skolan idag halv 10. Så nu ska jag klä på mig jag skriver när jag kommer hem vid 11 tiden igen finns på mobilen annars.

25 mars 2009 onsdag

Jag tänkte åka hem till pappa min idag och kolla på deras nya hus som dom ska flytta till och se om det är fint :) träffa min saknade små syskon som jag kalar dom :).

Jag känner mig lättnad och lycklig idag för JAG FÅR HJÄLP NU! :D

25 mars 2009 onsdag


jag saknar dig

25 mars 2009 onsdag

Jag kan inta glöma visa dagar! Vad jobbigt det är.
kärlek är inte lätt inte.

25 mars 2009 onsdag

Gick och la mig 22 igår typ så otroligt skönt vakna vid 5 av att jag drömde en äcklig dröm usch :( sen somna jag om sen vakna jag halv 6 och låg och vände på mig och somna sen om till halv 8 sen sket jag i att sova så jag gick upp hämta datan och nu sitter jag här har kolla runt lite. Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske drar mig till gårn ikväll får se hur det blir med den saken, ska iallafall till skolan vid halv ett när jag börjar.

Jag skrev aldrig om igår när jag kom hem orkade inte, men det gick otroligt bra först möte i skolan ju gick otroligt bra :D sen vare ju psykologen, jag ska få medecin mot adhd om ungefär 2 veckor :) hon tyckte jag behövde det och att det skulle hjälpa mig i livet. Skulle äta det i några år sa hon jag vart glad när hon sa så :D JAG FÅR MIN HJÄLP NU JIPPPPI :D jag vart överlycklig. Sen drog vi till max och jag tröck i mig allt ;P haha så jag vart skit mätt efter det kunde jag knappt gå. Och jag fick en ny moppe hjälp JIPPi :D tack örjan:).
Nu börjar det ordna upp sig i mitt liv, ingen vet hur skönt det är för mig :) det ör nog skönt för mina vänner att det börjar orna upp sig i mitt liv, dom får ju lida med :( förlåt för mig. Och familjen med.. förlåt ..
och alla som säger att jag inte mår dåligt på riktigt säg mig varför får jag medecin dårå? haha, jani som jag säger jag talar sannig om allt på min blogg. Ljuga kommer man ju ingen stanns med :s sannig är bäst!

solen skiner idag med härligt

24 mars 2009 tisdag

Jag hatar min mage jag har ont i den hela tiden :(. Jag orkar inte gå till skolan idag men det är inte heller värt att skita i den men har stor lust till det faktist! Jag tänker att jag jobba otroligt bra igår och då behöver jag inte gå idag, men så kan man inte tänka jag vet det. Men jag önskar man kunde det! Har ju jävla möten och skit idag med, hoppas på att allt går bra. Jag sitter här och håller på och fixar mig men det går absolut inte fort borde gå till skolan om si sådär 30 minuter HÖGST! Men frågan är är jag klar om en halv timme? nej det tror jag inte då. För jag orkar inte stressa då får jag enu ondare i magen! Och idag har jag faktist riktigt ont :(.. & sen vet jag att jag mår bättre om jag tar mig till skolan, blir glad att vaa där vet inte varför men så äre ialllafall!

 jag ska bli blond igen :D

24 mars 2009 tisdag

Skolan halv 1 möte nere på skolan 2 efter det fort in till stan för klockan 3 ska jag till psykologen! Sen så blir det en ny moppe hjälm till mig jipppi :D sen blir någon god mat mums :D.

-

Allt går så fort fört fort tycker jag att allt går nu för tiden skulle behöva stanna upp en minut och bara vara. Vast endå skulle jag villja ha tillbaka allt som vart det skulle vara det bästa tror ja. Jag hatar att tänka så det gör ont i bröstet, jag vill tänka så jag blir glad. Skulle nog behöva flytta här ifrån gud så skönt sen komma tillbaka om 1 2 år så kanske jag inte tänker som jag gör då. Jag blir inte kär i vem som helst men har jag en gång blivit det i någon kan jag inte släppa taget eller om dig så äre så i alla fall. Har alla kort kvar från när det var du och jag, jag kan datume när vi vart tillsammans en läskigt att jag kan det tycker jag :( betyder det att jag tycker om dig en? Jag vet inte alls ja. Att det ska vara så svårt att lämna en person i frer ja jag tycker det :( uscha mig!

En gäst

Gästbloggaren Diabetesmannen

Tjaa alla fans.. Jag hoppas ni gillar den här bloggen.. Jag tycker den e rätt najs asså! Jag ska Gästblogga till Caroline nu.! Jag tänkte göra en lista om mina intressen och så!


Min blogg handlar om: uteliv (Krök)

Namnet på bloggen: Jag är en diabetesman!

Intressen:Kröka, Kläder och sport!

Rekomenderar i uppsala: Finns tyvärr inte så myckey ställen men Birjer jarl, Gillet, Etage (Karaeoke bar för dom som tycker om att sjunga)

Musik: Jag och 2 polare har en platta med lite sköna låtar på gång ( DMG)


Dryck jag föreslår är Newcaslte, Guiness, Captain Morgan!!! Finns många fler men det där är favoriterna!!

Där tackar jag för mig och hoppas ni gillar bloggen här! puss bithces.......

 Titta även in min blogg: Diabetesmannen.blogg.se

/Diabetesmannen

21 mars 2009 lördag


Alla idioter ta åt er :) de är rätt många.

20 mars 2009 fredag

Åt helvete med allt en fast det var en massa timmar sen jag var på möte och allt var som det vart! Jag ska leva i en egen värd kanske. En värd bara för mig själv och ingen annan får komma in? Självklart kommer jag prata med folk men inte mycket inte, folk är så jävla falska tycker jag! Säger att det är så fel att såra mig nu när jag mår som jag mår sen när den perosnen trycker ner mig så säger dom bara skit idet. DET GÅR INTE ATT SKITA I SONT !!! Jag fattar ingenting längre. Ta mig bara från den hära jävla värden så blir det bra eller har jag fel? Folk i Björklinge gör mig bara enu mer ledsen. Och smsett jag fick gjorde ju inte saken bättre och ni som var med då skiter ju it? Eller har jag fel? Ja det är vell som vanligt att jag har fel! Ingen förstår mig vad jag säger värkar det som det är jobbigt, men det är som det är det!

:'(

20 mars 2009 fredag

Gick och la mig klockan 10 igår kväll var så otrolitgt trött ju. Skulle ju upp med mamma idag för jag skulle på möte med min papppa. Så jag som 9 timmar i natt SKÖNT säger jag bara och det behövdes.- För när jag var på möte idag grina jag i en timme jag vet inte hur det gick på möte? Jag känner mig vara värdelös och att allt är mitt fel faktist. Svider i ögonen och jag vill bara försvinna och aldrig mera finnas!!! Så ta mig här ifrån NU tack den som gjorde det den skulle jag nog ge guld för det är vell ingen som kan göra det mer en jag själv? Jag ska inte göra ett skit idag bara vara hemma som jag känner mig nu är helt slut i kropen och jag vet inte vad :'( ska nog moblera på mitt rum och bara vara föra mig själv det kanske jag behöver jag vet inte ja? Grina ut enu mera kanske? För om jag ska göra något måste jag ta mig dit själv för mina "kompisar" kan aldrig öppna munen och fråga om jag vill följa med. Så jag får ta min moippe fast det är 4 minus ute typ. jajaj orkar inte ens bry mig! Det kanske inte finns äkta vänner?

Tack för mig!
döden, jag ser dig när jag blundar & när det är svart i mitt älskade rum!


När jag väll försöker kämpa mig upp till toppen så jag ska må bra kommer det bara mer och mer ju. VAD FAN SKA JAG GÖRA? Jag vill inte längre leva i den hära värden inte längre må såhära dåligt jag går under av mig själv? Hur kan en son liten männsika som jag ge mig själv så stora äckliga duma problem? Eller aa för sig jag själv gör ju inte dom, det finns så många som gillar att såra mig med och bara trycka ner mig till botten VARFÖR? Snart kommer jag skita i alla som har kontakt med er med. Jag förstår liksom inte vad som är så roligt att bara förståra för mig hela tiden? Det är ju bara ni som förstör för mig med. Det är inga andra vad tyder det på i enkligen? Jag vet ju inte själv vafan det är :'(. Att ingen säger till er då? Nej ingen vågar är det så jävla töntigt men dom tycker vell kanske det är kul att se mig gråta och snart då? Ska jag dö då? eller vad ska det bli av mig? Jag själv orkar inte säga till dom det blir ju bara värre då och jag orkar inte bråka jag mår bara dåligare då. Jag vill inte bråka med någon ju jag vill må bra som alla andra. Men jag är så jävla värdelös och allt så det är bara glömma mig helt och hålet nu! Ska vell sitta hemma tills jag rutnar och dörr kanske? Eller vad äre folk vill med mig? Ingen som vill mig gott? VAD ÄRE FÖR JÄVLA VÄRD JAG LEVER I? Aldrig kommer jag hitta en kille för jag är för värdelös för det och jag är bara totalt värdelös helt rätt i genom mig ju! Varför äre såhära? Äre menigen att jag ska ge upp? Äre menigen att jag ska läggas in som ett psyk fall? Och ligga där tills jag dörr? FÖR JAG ORKAR VERKLIGEN INTE MÅ SÅHÄRA UTAN HJÄLP :'(.

19 mars 2009 torsdag

Mild med vanilj

Du behöver:

  • 100 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1,5 msk vaniljsocker
  • 1 krm bakpulver

Gör så här:

Värm ugnen till 180 grader.

Smält smöret och låt det svalna lite. Blanda ner socker och ägg. Blanda alla torrvaror och rör ner. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, 22-26 cm i diameter. Grädda kakan mitt i ugnen ca 20 min. Servera med grädde, glass och frukt
det smacka inte så mycket vanilj men det var god :)

19 mars 2009 torsdag

Jag vakna 8 i morse och kunde inte somna om men men.. Idag blire ingen skola för mig alls ajaa, i morgon är alla skolor stängda varför vet jag inte? haha.. Jag är skit trött i kropen idag vet inte varför, solen börjar tittar fram lite nu :) trevligt.

 vill ha sommar ! :)

18 mars 2009 onsdag

 vacker :D jag älskar ROSA

18 mars 2009 onsdag

Jag har inte sovit bra i natt heller det bara svider i ögonen på mig :( men jag ska inte klaga för jag har ondare i min mag helvete :@. Men det är ju fint väder idag iallafall :) skönt det iallafall hoppas all snö bara försvinner nu! Ska till skolan idag iallafall det är ett måste annars kommer jag inte klara uven heller KOM IGEN NU CARRO ge inte upp! Mammas kompis ska ochså fort setta på min väg idag jippi :D och juste jag åkte moppe igår :D ingen vet hur kul det är Kommer kort sen igår på bloggen men syrran har korten på moilen och hon är inte hemma. Ska försöka äta lite nu, skriver mera senare !
annars finns jag alltid på mobilen

17 mars 2009 tisdag

Jag har sovit oroligt i natt igen. Jag vakna tog upp datan i knä sen efter en timme gick jag ut i solen och satte mig en stund undebart skönt :) vill ha sommar nu. Sen gick jag in tog mig en macka ooch åt men fick så jävla ont i magen :( har ju inte ätit på 2 hela jävla dagar :O annars så äter jag vell bara en måltid vilket är inte bra. Magatar har jag ju ;/ måste nog köpa såndära mag medecin så det bli bra någon gång. Annars så skulle jag villja dö!
Kanske ska åka båt på fredag med Malin och Tomas :) vet inte om det skulle vara någon annan med ochså hoppas det bli av :) skönt att komma ifrån björklinge ett tag. Har kameran med om vi åker :). Målnigen i mit rum är inte klart en.

16 mars 2009 måndag

Jag va iallafall i skolan idag gick sisådär :/ ingenting känns bättre för att jag var där alla sa att det skulle kännas så mycket bättre och så men nej aldrig fan att det gjorde det. Gjorde iallafall ett försök men jag är säms som vanligt, jag är bara trött och less i kropen. Almänt död är jag! Väder är skönt med blåsigt ut :( det gör mig enu mera deppig. Över en vecka till jag ska till psykologen JOBBIGT.

16 mars 2009 måndag

 en början :)
 den ska bli så, men det ska stå ; tro, hopp och kärlek . lägger upp kort så fort det är klart

16 mars 2009 måndag

Jag har sovi oroligt i natt vakna och somna om flera gånger :( grymt jobbigt tycker jag. Men jag ska iallafall försöka gå i skolan idag jag säger ju självklart till att ingenting är på topp men att jag försöker det skadar aldrig eller hur?. Annars idag ska jag inte göra någon ting bara vara hemma. Just nu kom jag på att vi åt pizza igår och att jag inte åt upp hela så ska ta den efter jag skrivit klart i min blogg. Mammas kompis håller på och måla på min väg :) Det kommer bli grymt fint kommer kort på det så fort det blir klart jag lovar.

Varför? VARFÖR?


 
vart är den glad, lyckliga caroline? Jag tror hon är död och att det kom en ny deppig caroline som alla bara tycker är jobbig..

15 mars 2009 söndag

Ja som jag säger folk älskar att trycka ner mig det roligaste dom vet! Jag tänker inte prata med någon jag kan fan inte lita på någon ju. Björklinge ingen kan vara tyst


IDIOT

15 mars 2009 söndag

och mitt på vägen kommer det komma en himla fin grej ;) det får ni se sen om ni kollar ikväll kanske ;D ÄLSKAR FÄRGEN

15 mars 2009 söndag

Igår var jag med min vän Erland jag förstår inte fast vi inte umgås så är han den bästa för mig :) han lyssnar han förstår mig han gör mig glad. Han är undebar :) en son vän borde alla ha verkligen, verkligen den bästa! Iallafall
han kom hit vi åt godis kolla på melodifestevalen sen satt vi bara och prata med mamma :). Sen så åkte vi ut en sväng pkte till Philip och Fredrik och nåra :) sen så sa dom att det var folk hos viktor så vi drog dit men dom satt och kolla på film så vi stanna en stund där. Sen så skulle vi åka hem men då ringde Daniel mig och sa att det var fest så då drog vi dit Danne, Rikard, kusinen, Marcus och Pg kom ochså dit :) . Men det vart alldeles för mycket för mig det gjorde sådära skit ont i mitt hjärta :( usch så då åkte vi hem Erland släppte av mig :) Tack för en undebar kväll min vän Erland & alla andra med som jag tärffa!
-

Idag äre beck med blir att kolla på det.

HUr jag mår inge bra, har ont i hjärtat mår små illa i mellan åt och jag hatar det! Jag vill vara som alla andra och inte som mig själv. Jag hatar den jag är verkligen.

14 mars 2009 lördag

Jag förstår inte varför jag lever? Jag går hemma och mår piss dåligt över ingenting? Och tänker vaarför lever jag, varför finns jag? Jag går endå bara hemma och gör absolut ingenting. Folk klagar på mig, jag har inga äkta vänner typ. Jag har 2 precis äkta vänner annars har jag vell inte speciellt bra vänner? Kommer och går som dom vill hos mig. Men när jag mår dåligt då drar dom då har dom inte tid att stötta mig eller hjälpa mig? Undra om dom skulle sakna mig om jag dog? Om dom ens skulle bry sig? Jag vet inte ja. Jag tänker ofta undra vad folk skulle göra om min familj flytta här i från eller om jag dog? Jag mår verkligen inte bra jag mår verkligen åt helvete dåligt piss skit helvete! Jag vet inte vad jag mer ska skriva är bara jävla nere!

14 mars 2009 lördag

 mamma målar åt mig just nu :)
Daniel där är färgen :D vad tycker du ? :D

13 mars 2009 fredag

 så såg det ut från början
 nu ser det ut så :)
kommer bilder när vi börja måla ikväll sen :D

13 mars 2009 fredag


Ett leende? Nej tack!
Jag håller på och fixar i mitt rum ganska skönt :) man tänker inte på något bara stänger av allt i huvudet, lyssnar på musik och spacklar, slippar :) ska måla ikväll troligt viss. ROSA ROSA jag bara älskar rosa. kommer kort på det senare allting.
-
Hur jag mår, jag vet inte? Inte satt mig in i hur jag mår riktigt idag, har ingen ork tll det. Ska spacka sen äre dags med frukost/lunch inte för att jag är hungrig men man måste ju äta så man inte går ner i vikti liksom. Jag har redan gått ner 3kg och det räcker.

12 mars 2009 torsdag

Jag ska måla om mitt rum nu äntligen har jag lova mig själv och ta bort annat skit och in med nytt.
ROSA ROSA ska det bli :) jag börjar redan idag jippi :) det kommer korta på allt jag gör ;) tar kort både förre och efter såklart. Då får jag annat att tänka på en en massa skit ju eller har jag fel?

mina nära och kära beytder

11 mars 2009 onsdag

Jag är bara svart och död i mig!

11 mars 2009 onsdag

 Färga håret idag, eller malin gjorde
 sen hyrde vi film :) jag kolla i 10 min sen somna jag, vakna när det var en halv timme kvar typ :P haha. Men har sett den förr den är skit bra.

11 mars 2009 onsdag

Har vart hos psykologen idag det var vell skönt att få prata av sig till någon som kan ge mig hjälp men jag tycker det inte hjälper mig. Jag vill må bra kunna skratta med alla andra ja som en normal människa gör, hoppas iallafall jag får en bra hjälp nu/snart. Jag har ju problem riktiga problem inte något som man bara säger och jag tycker det bara är jobbigt. Jag vet ju vad jag ska göra om jag inte får hjälp ju får se vad folk skulle säga dårå?
bästa låten jag hört tror ja, den enda jag lyssnar på faktist Volbeat - A Broken Man And The Dawn
iallafall jag sitter hos Tomas och Malin kusin på pgh hon är sjuk ;/ så sjuk jag har vart förkyld och ont i kropen usch :(, men ska snart till skolan mamma följer med som stöd tack. Men jag kommer nog inte vara där så länge som jag brukar för det kommer jag nog inte orka.

tack alla  undebara som hjälper mig med allt!
 malin, tomas och nisse

11 mars 2009 onsdag

Idag ska jag till psykologen halv 9.

Jag vet ingenting längre jag är bara tom i hela mig. Det finns inte många som visar att jag betyder något för dom men iallafall dom vet vilka dom är. Men det käns iallafall som om jag bara skiter i allt iallafal :( jag hatar mig själv så grymt mycket. Jag vill helst bara försvinna en jag trode faktist att allt skulle bli bra efter en två dagar men inte det inte :'(. Tycker nästan att det blivit värre. Jag orkar inte prata med folk men endå kom det en massa hit, men jag strunta i att prata med dom i mellan åt.

10 mars 2009 tisdag


vad äre för fel :'(

10 mars 2009 tisdag


vad äre för fel :'(

10 mars 2009 tisdag

Idag har det vart folk här jo det var vell trevligt men jag tycker är jobbigt jag har ont i mit hjärta :( det gör verkligen ont. Men jag får försöka ta hjälp av psykologen jag träffar i morgon annars vet jag inte vad jag ska ta hjälp av. Om jag inte får någon hjälp i morgon så ja då kommer det verklige kännas som om det är bara rinner ut i sanden allting ju :(. Jag har ont över allt på mig ochså SUCK. jag bara klagar på mig men jag har inte tvinga någon att läsa det jag skriver, jag skriver för att skriva av mig jag orka inte ha allt innom mig. Jag hatar mig själv verkligen, att jag alltid har problem med mig själv verkligen allt eller så äre något som är fel på mig.
jag ser det svarta fram över bara! :'(

10 mars 2009 tisdag

Stänger in mig i ett svart rum och ser bara döden fram över.
Ser bara allt svart nu ..

10 mars 2009 tisdag

har du kysst någon: ja
naken: ja
med bara underkläder: ja
i en säng: ja
i vatten: ja
i regn: ja
ute: ja
uppochner: ja
sittande: ja
stående: ja
där många sett på: ja
någon du ej varit tillsammans med: ja, bara en person
någon som redan är upptagen: nej
i smyg: ja
i skolan: ja
har du nekat en kyss: japp
blivit nekad: nej
frågat om en kyss: nej

svarar du inte på dessa frågor
kommer ingen vilja kyssa dig i 5 år

9 mars 2009 måndag

Ingen verkligen ingen förstår mig längre inte ens min mamma som alltid har förståt mig hon säger bara "kom igen nu" och så, Det går inte för mig! Det är bara svart inom mig vad ska jag ta mig till nu? Jag vet faktist inte själv vad nästa hjälp bli. Det kommer ju inte finnas någe hjälp till mig snart jag har fått så mycket hjälp men ingenting hjälper ju VAD SKA JAG TA MIG TILL? Jag orkar inte gå och må såhär längre jag ger upp är det de som är nästa? HJÄLP HJÄLP!!!!!!! Det spelar ju fan ingen roll om jag tar hjälp av någon kompis ingen förstår mig ju. Ingen har haft en son hära värdelös kompis det är bara jag på hela dena jord som är såhär värdelös dålig människa.
Alla säger ; ta dig i kragen eller ryck upp dig du är lite negativ :@ jag blir bara arg och ledsen. Det är inte lätt det går verkligen inte VAFAN SKA JAG GÖRA NU??????

JAG ORKAR INTE MED DET HÄRA IGEN!

9 mars 2009 måndag

Jag vet varken ut eller in längre :s. Jag vill bara försvinna det vet jag verkligen säkert men varför försvinner jag inte då? :s Ja som jag skriver jag vet ingenting längre :'( jag tycker bara allt är menigslöst verkligen allt här i värden, ingenting posetivt verkligen ingenting. Inte från mig iallafall.
jag vet knappt vad jag skriver längre, det jag skriver bara kommer! Är bara så less på mig själv!

9 mars 2009 måndag


Ensam i det svarta är jag nu ja det är jag faktist! vill ni veta en till sak?
JAG SKITER I ALLT NU!!!!!!!!!!!!!

jag är otrevlig mot alla för jag orkar inte, jag stödjer och hjälper dom men inget tillbaka!

SKIT PÅ ER NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HATAR ALLT TILL OCH MED MIG SJÄLV!

9 mars 2009 måndag

Dagen är lika som gårdagen behöver jag säga mera nu? Nej det tycker inte det ................
Jag borde gå till skolan faktist men det går i mot och jag känner att jag bara vill krypa iväg och göma mig nu och föralltid. Vill åka bort här ifrån NU NU NU NU NU jag orkar bara inte, och jag hatar mig själv ochså väldigt mycket. Jag vill inte nämna namn det blir bara ett son jävla liv om jag gör det, men jag tål bara inte en person!

8 mars 2009 söndag

Idag har jag bara lega i min säng inte gjort ett skit jag har ingen ork ju! Jag saknar och bara saknar mer och mer :'( tårarna kom ochså, jag sov ju 4 timar i natt så jag har sovit med. Gick upp och åt midag för mig själv halv 19;30 eller aså det var frukost. Jag kommer inte orka något längre känns det som! Jag måste försöka få tag i en psykolog käns det som nu innan jag kommer gå under enu mera.
Danne, Rikard och Pg kommer snart men jag tänker inte göra mig vacker för jag lägger allt det bakom mig nu!

det svider i ögonen!

Skriver nog inge mera idag.
hejdå

8 mars 2009 söndag

Fan, vad jag vet inte vart jag ska börja nu :( har iallafall stängt av min mobil varför vet jag inte! Jag orkar inte
JAG SAKNAR JAG SAKNAR :'( VARFÖR SKA DET BLI SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR? :'(

8 mars 2009 söndag

Har inte orka skrivit blogg huvudet är bara helt av känns det som :( jag orkar ingenting känns det som men jag gör saker hela tiden endå och leendet är allt med! iallafall

i fredags så var jag med Lange och Wille sen åkte jag med Hanna och Fredrik :) vi hade himla roligt faktist :D det blir som en annan grej att vara med dom jag tänker inte så mycket så SKÖNT :). Aaa vi åkte runt i stan typ hela tiden :)

Lördag så åkte jag med mamma och örjan till stan på dagen vi kolla på bilar en massa faktist :P sen åkte vi och åt sen köpte mitt älskade godis :D och när jag ätit en hel del så var jag så otroligt mätt men iallafall sen så åkte jag till hanna och fredrik men fredrik åkte när jag kom ;P så hanna och jag satt och prata TACK för prat stunden min älskade :) otroligt skönt att prata med dig. Sen iallafall kom blom och fredrik vi kolla på tv ;P sen efter en timme typ så åkte vi och hämta fredriks kompis martin som skulle på fest han va där i 3 hela timar :P haha. Sen åkte vi nog mest runt och bara hade almänt tråkigt ;P men endå inte hihih. Ska ju då ochså säga att viktor gjorde inte bara ett litet sugmärke typ brövid mitt öga OCH jag ser för jävlig ut nu! Men han får igen :D det vill jag lova haha. Aa jag var hemma vid 3 typ men jag kunde inte sova så jag satte mid vid datan sen insåg jag att jag vart tvugen att försöka sova klockan var halv 6 ju :O men då somna jag

 ser för jävlig ut!

söndag jag vakna tidigt som fan halv 10 var jag vaken 4 timars söms inte bra inte bra! Men jag har en son för jävla mens värk :( det gör för jävligt ont faktist. kanske blir becka ikväll fårse

det var min helg!

6 mars 2009 fredag

6 mars 2009 fredag

Jag mår dåligt av att gå i skolan " björkvallsskolan" och då går jag bara i skolan måndag - onsdag torsdag - fredag har jag skola gång nere på skolan annars har jag på grand.
Och nu äre så att jag var hemma igår och idag jag mår bara psykist dåligt av att vara där och mamma mår dåligt av att jag går hemma hon är rädd att skolan anmäler oss till soc. Vist det är jag med men endå så bryr jag mig inte alls i det :( jag borde bry mig skit mycket i äntligen ju. FAAAN jag hatar det !!!!!!!!!!!! Jag vet inte vad jag ska göra med det hella :( Det har hänt för mycket saker nere på skolan och allt på minner mig bara mer och mer när jag är där :'(. Jag skäms för att det är så hära med mig! För att jag är ett jävla psykfall typ :s :'( usch.

5 mars 2009 torsdag

Ikväll gick jag ut och gick med Casper i en timme :) men det var inte så bra för min del mitt högra öra gör jätte ont nu :( uschusch.
Mamma hitta en massa tabbelter till mig idag ;) i stället för så jag hållt på haha gulligt av mamma :)

5 mars 2009 torsdag

Nu har jag städa,damma och damsugit mit rum :) + att jag tvättar och så har jag plocka ur och i disk maskinen :). Väntar på att första maskinen ska bli klar så ska jag tvätta enu mera sen ;P hade en massa smuts kläder på golvet hihi. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra :) Hanna kommer säker över ;) :D.

Ajjaa, skriver mera sen :D finns på mobilen om det är något
pusssdå

5 mars 2009 torsdag

Han som aldrig lämnar dig.
Han förtjänar din kärlek.

äre så?

5 mars torsdag 2009

Det går inte för det går verkligen inte :'( jag tycker det är så jobbigt ju, varför ska det vara såhär i livet? Jag vill inte ha det såhär ju. Jag trodde föralltid mellan dig och mig ju det trodde nog du med men sen vare så att du inte kunde lita på mig riktigt(?) :( otroligt tråkigt. Men jag har inte släppt taget.. Det hjälper nog inte men men!

5 mars 2009 torsdag

Ärlighet vara längs och det var jag idag med! Men det vart riktigt jobbigt faktist ..........

5 mars 2009 torsdag

Igår var det sol och härligt ju :D sen när jag kollar ut idag SNÖAR det :@ nej usch jag vill ha vår nu så jag kan åka på min mopppe :D. Men våren kommer ju aldrig trååååkigt :(m vi hoppas på det bästa iallafall! Just nu ligger min hund och sover brövid mig :) min sötnos. Idag ska jag städa mitt rum JAG LOVAR för det ser för jävligt ut nu verkligen ;P.

4 mars 2009 onsdag

Idag har jag vart ute mycket fast nu vi inte vet varför jag är sjuk aså vad fär sjuk jag är :s lite läskigt sådär.
Men iallafall har vart ute i dag typ 4 5 timmar :D så himla skönt ju :) bara vara ute och tänka på lite annat en att sitta vid datan och se dum ut ;P hihi. Tog lite kort ochså brukar aldrig ha kameran med mig längre men idag hade jag det :D

 Jag tycer det var härligt ute idag. Hanna var med ute ochså!
Vill bara säga att jag älskar min hund mer en allt! :D

4 mars 2009 onsdag

Jag fick lämna kiss prov idag och det visa på att jag har Urinvägsinflammation :( usch det gör så ont. Har gått med det ett bra dag med :O :( hoppas att det kommer bli bra om jag nu får rätt medecin de vill säga ja, Annars så är jag skit förkyld och hostar :( bara negativa saker i dagens blogg inlägg. Jag gick inte heller till skolan idag kropen orkar inte :( jag försöker kämpa mig dit men faaaan det går inte idag :( har ont när jag kissar och annars med det svider med endå så gör det ont. Och så är jag förkyld och hostar så det kommer upp en massa slev typ spyr :( åååh uscha mig. Hoppas det kommer bli bra inom kort :) men det kommer nog bli en hemma helg som jag känner mig nu orkar verkligen inte göra något. KRYA PÅ DIG CAROLINE *
-

Killar är så störda faktist jag fick höra att du bara ville ligga med mig idag och det är exsakt samma med den andra! Usch på er, jag vill ha en son kille som DIG det fins bara vissa som vet vem jag menar faktist hihi. Jag tänker skita i visa nu för tiden :) är bara så less på sona idioter som bara är ute för att få någon tjej att ligga med :@ far åt helvete med er!

4 mars 2009 onsdagBästa sommaren , och sommaren 09 ska bli bättre :D

2 mars 2009 måndag

Jag blogg och bloggar :) min blogg är mitt liv faktist.
Jag älskar att hjälpa alla mina undebara vänner när dom har problem :) då vet jag verkligen att dom litar på mig ju :). Jag mår vell inte speciellt bra (?) vet inte varfär men aa så äre nu endå, jag har ingen annig om varför jag mår som jag mår :s det är äcklig kännsla kan jag lova.
-

Barndoms vänner håler för det mesta inte hela livet, man förändras och så!
men jag har minnen med dig!

2 mars 2009 måndag

Markoolio - Vi Drar Till Fjällen
Markoolio - Gör det igen

han är värst ju :D lysssssssssssna

2 mars 2009 måndag

Markoolio - Vi Drar Till Fjällen
Markoolio - Gör det igen

han är värst ju :D lysssssssssssna

2 mars 2009 måndag

Sista april kommer bli en jobbig dag faktist, men jag ska klara den dagen med men kommer vara mycket tankar i huvudet. Hela sommaren kommer nog vara tuff men jag ska klara den med! Jag vet inte varför jag ens oroar mig :s men aja. Det är vell det att jag hade en undebar sommar med dig och att du hjälpte mig så mycket ju :/ jag brukar ställa mig tanken : undra om du tänker på mig en? Eller om du saknar något vi gjorde? Eller om du saknar min familj och allt? Rätt jobbigt ibland. Men ex är ex och man ska inte ha kontakt med dom så därör tar jag ingen kontakt med dig. Men ska inte skriva mera om det blir bara depp och så då :(..
en bild som säger SÅÅ mycket det är sen sista april 08

2 mars 2009 måndag

jag är bara tvungen att berätta villken undebar vän jag har har :D

Jag har en undebar vän som ingen annan har :D hihi och jag vet att ni vill ha henne men det får ni inte :D hon är min! Alltid hjälper vi varandra :) när vi har det svårt så kan det bli att vi hör av oss  varenda dag för vi behöver stöd. Och ibland blir det att vi inte hörs och ses på en månad men för det är vi inte arga på varandra :). DU är en undebar vän och aldrig släpper jag taget om dig det ska du veta. Du bor i knivsta och jag björklunge men för det har vi en bra kontakt :D. Du är som en bästa vän / syster hihi. Glad att vi har lärt känna varandra så otroligt bra :) Och i sommar ska vi göra det till en son undebar sommar som vi aldrig vart med om :D JIPPPPI :D längtar redan (a).
Jag tycker om dig så mycket darliiiiiiing :)

2 mars 2009 måndag

jag är DUNDER förkyld verkligen usch! Ont överallt på kropen ochså :( jag börjar halv 1 idag men får se om det ens blir skola för mig. Det riner ju i mina ögon ochså :( hatar att vara förkyld verkligen men det är inget jag kan göra åt saken ju :(. Jag får helt enkelt bara tare lungt och krya på mig :) ingen annan säger ju så till mig så jag får säga det till mig själv ;) haha.


visa saker kommer aldrig att försvina ur mig,ibland grinar jag åt det och ibland skrattar jag åt det ..

 

1 mars 2009 söndag

BECK ikväll :)jag älskar min storasyster mer en allt verkligen, Alltid ska jag stå vid din sida och hjälpa dig!
JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET !!! <3-


Har vart en skit helg och jag orkar inte ens ta den här!
folk kan bete sig som skit verkligen,
tack viktor för att du står där :) en äkta vän.
JESSICA, MOA, MAMMA OCH VIKTOR <3

RSS 2.0