29 juli 2010 torsdag

Oj det händet så mycket saker i mitt liv att jag inte hinner med att skriva här. Håller på och fixar huset vi ska ju flytta som sagt så det är mycket som ska göras fint då jobbigt äre kan jag lova men det ska ju göras det med liksom. Så idag ska vi hålla på med, igår somna jag hur fort som helst dunder skönt vare :). Malin min kusin fick åka in och kolla sin mage men det var inge fel på den :S konstigt hon har skit ont en får se hur det är med den idag. Jocke min älskling ligger och sover en ;) han spela match igår fast han har ont i sitt knä duma han säger jag bara får se hur det är med knät idag då.
Jag har grymt ont i mitt knä med bara för att jag stressar och att det är mycket just nu vart bättre när jag tog min medecin.
På måndag kommer dom och knäpper kort här med :O hjälp hjälp !!!
annars är livet ganska så bra, lite tungt till och från men det funkar. :)

23 juli 2010 fredag

Sitter här och kollar runt lite Joel och Jennifer kommer och gör mig och Moa sälskap. Jocke ska till stan till hans mammas grav och tända ljus sen ska han köpa skor eller vad han snacka om :P får se vad han kommer hem med. Mamma och syster är på sjukhuset hos farfar Bertil han är dålig nu :( usch jobbigt det dära med döden så jag tar helldre hand om Moa och är hemma så kan syster göra mamma sällskap.
Får se när dom kommer hem där ifrån, dom åkte 10 i morse så jag har haft Moa sen dess :) kul men hon är så jobbig ibland, hon gillar ju inte att lyssna när man säger till henne det gör mig galen ibland. Men nu har både hon och jag vila så nu är vi piga och arlerta :). Synd bara att vi inte har någon barn stol till Moa för då hade vi kunna åkt och gjort något men men :) så kan det vara ibland.
Moa sitter här brövid mig nu och äter chips ;) bus unge är vad hon är haha :).

21 juli 2010 onsdag

Åkte ner till badet idag med Jocke, Jimmie och mamma och när vi var där nere så ringde mormor och säger att min mammas farfar blivit dåligare :(. Så vi åkte hem då och mamma duscha sen åkte hon in till sjukhuset till farfar Bertil sitter med både hem telifon och mobilen här och väntar på att hon ska ringa och säga hur det är. Men som sagt han är ju 93år så han har levt länge och ett bra liv men det är endå jätte sorligt för oss alla :(. Jag hoppas han klarar sig!! Har bara en jätte stor klump i magen just nu :(.


som jag brukar skriva, man ska ta hand om dom man har! Och vara glad över dom man har.
Jag älskar mina familj, vänner <3

20 juli 2010 tisdag David

Idag äre en jobbig dag faktist 3år sen, ett datum man inte glömmer. Känner jätte mycket sorg inom mig det är nog väldigt många som gör det med. Men man får hjälpa varandra och ta vara på dom man har!

Skulle kunna skriva så mycket men vill inte nämna för mycket här i bloggen.

David Tallskog, vi vet att du har det bra där uppe men vi alla saknar dig här nere! <3tänker på er, ni vet vilka ni är!

16 juli 2010 fredag

Oj nu har jag inte skrivit jag som skrev att jag skulle börja skiva varenda dag men så kan det vara när man har fullt upp med annat :).
Har träffa min kontakt person känns alltid lika skönt på något vis. Sen har jag jocke jennifer joel varit katt vakt eller jag var det men dom var med mig hela tiden och vi över nattade där med :) undebart att vara lite själv eller hur man ska säga utan mamma då :) undebart att få göra som man vill eller hur man ska förklara det med.
Jennifer skulle jobba idag och var tvugen att åka hem * suck * hihi. Men hon kommer nästa vecka om hon inte jobbar så mycket då :) riktigt kul att vara med henne :) vi skrattar och har bara allmänt kul tillsammans. Vi ska vell åka till gräs ö till Joels stuga :) vi hoppas att det kommer gå som vi tänkt iallafall :) skulle vara grymt kul. Ligger kort på min facbook på sommaren 2010 om någon vill se orkar inte ladda upp kort på min blogg.
Just nu sitter jag här helt död känns det som är så grymt trött.


Man ska tavara på dom man tycker om <3

9 juli 2010 fredag

Vågar man ytra sin ilska här på bloggen? nej säger bara en sak dra åt helvete era idioter det enda ni är ute efter är att förstöra för oss säger såhära ni är inte välkomna i mit liv mera. nu ska jag inte skriva mera om er!

Man ska ta vara på dom man har och inte skita i dom, när personen inte finns längre kan man ångra sig men kan inte göra något åt det!

Moa sover här idag och jag har ingen lust att skriva alls nu kommer bara skit i munnen då.
Ska ringa Jennifer sen ochså, lider med henne <3 ska finnas för dig hela tiden tjejen.

7 juli 2010 onsdag

Det vart att åka till sjukhuset med mamma, syster, moa och jocke för att kolla hur det var med mammas farfar han ramla ur sängen och gjorde illa sig så han ligger inne nu :( men det var rätt okej med han idag när vi var upp :) fast jag hatar sjukhus som sakt men det gick rätt okej.
Sen åkte vi till gränby jocke köpte ett bar skit snygga skor till mig :) sen ingenting mera till mig, jocke köpte badbyxer och tröjor sen köpte vi en mata till badrumet, en klocka :) ( skulle vilja flytta hemmifrån hihi ). Sen åkte vi hem och jag kände mig helt jävla död. Sen har min syster och moa varit här hela kvällen :) alltid lika roligt jag vill att dom flyttar hem faktist så mycket tycker jag om dom verkligen.
Sen har jag inte gjort ett skit jag är så grymt jäklans trött nu, jocke och klimpen har kolla på fotboll nu spelar dom tv-spel.

jag mår faktist riktigt bra :) fast jag inte har varit hos min psykolg eller min kontakt person undebart att jag klarar mig. Fast jag känner ju behov ibland för det kommer lite panik ångest ibland. Har ju som sakt svårt att göra saker själv! Men det är bara att täna som bara den :).

7 juli 2010 onsdag

Ska åka till stan med min älskling och syster och hennes barn MOA :D
skriver när jag kommer hem.

6 juli 2010 tisdag

Har inte gjort ett enda skit idag jocke och jag har legga på soffan i varsin ende av soffan och kolla på oc haha. Sen åkte vi upp till affären sen hem till min syster och var där en stund det är det vi har gjort idag annars inget. Just nu ligger jocke på soffan och kollar på fotboll skit tråkigt så då passa jag på att setta mig vid datan och blogga lite gran ;) har inte så mycket vetigt att säga heller haha. Jennifer min vän har klippt sig längtar tills jag får se hur det ser ut :) det är nog super snyggt enligt mig!
Imorgon ska jag nog tvinga min mamma att åka till stan tidigit fall om det skulle vara fint väder jag är verkligen beroende av en ny bikini.

5 juli 2010 måndag

Idag har Jocke och jag varit barnvakt åt Alexs det var roligt :) allt lika roligt att låna andras barn man lämnar tillbaka barnen till kvällen sådär lagom tills dom ska sova det är lagom ;) hihi. Sen har vi faktist inte gjort något mera har inte orka. Jocke sitter och kollar på oc boxern han har köpt ;) han kommer vara fast vid tv:en nu haha men jag älskar han för de ja ;) haha.
Jag skulle behöva åka till stan och köpa en ny bikini alla mina är för små och jag kan inte ha någon som sitter i naken får för jävla ont :/ så jag hoppas det kan bli lite kallare någon dag så mamma och jag kan åka till stan (a) mamma behövde en ny hon med sa hon, för man har ingen lust att åka i den hära värmen som är liksom usch vad jobbigt.

4 juli 2010 söndag

Har hänt jätte mycket sen jag skrev sist i bloggen och bara bra saker ochså :) enu roligare och läsa då.
Jocke har köpt en data och tv-spel. Jag har kommit närmare en vän och det är otoligt roligt måste jag säga :) vi har roligt i hop. Mina medeciner funkar dunder bra :) var till min psykolog kommer inte ihåg mamma och jag var där då som ett avslut nu för sommaren hon skulle ha semester men det känndes skönt :). Jag får tänka om jag verkligen behöver gå och prata där eller om det räker med kontakt person det får jag öva på under sommaren nu och tänka på. Jag har blivit brun med :) solen är härlig men det har varit jobbigt med värme jag dricker för dåligt men annars är mitt liv helt undebart måste jag säga :). Juste kan ju inte glöma att jag har ny mobil jocke betala men får tillbaka pengar av mig sen, min pojkvän är helt undebar jag älskar han av hela mitt hjärta och mer endå!
Har ochså lacka om min moppe eller min kusin gjorde det :) jag har så undebar släkt :). Min pojkvän och jag plocka ner allt och Wille lacka sen plocka vi i hop den igen, kommer kort i morgon på den :) har inga kort nu.
ska försöka skriva om min vardag varenda dag!
RSS 2.0