2012 - 07 - 29

Idag äre en son dag så jag känner bara att allt är skit ingenting är roligt i livet. Jag önskar jag aldrig hade sona hära dagar det är så värdelöst att ha de jag strävar i mot allt jag kan för att inte ha sona hära dagar men det är svårt, jag måste helt enkelt acceptera att jag är den jag är och kommer nog alltid ha sona hära dagar men att jag kan lära mig hantera dom bättre.
Jag känner mig bara helt förvirad idag med allt, vet inte om det har med att min dag inte är så toppen. Min högst önska är att få vara som alla andra som jag brukar säga.
Känner att jag inte har någon vid mig just nu.


2012 - 07 - 18

Nu har det hänt mycket i mitt liv sen jag skrev sist. Har sagt ifrån min kontakt person och ansökt om ny och har redan fått en ny gick super snabbt chokad att det gick så fort men super bra att det gick så fort :). Har börja träffa henne lite gran känns konstigt men jag hoppas att det kommer gå bra. Den stora nyheten är att jag börjarn på sams den 2 augusti längtar så himla mycket dit jag vill börja nu så himla tråkigt att bara gå hemma och inte göra någonting om dagarna. Sen så har det blivit så att vi inte har kunna åkt i väg på något för mammas bil har gått sönder och är på lagning och kommer inte bli klar fören i slutet på den hära månaden om inte senare en då :( så har varit hemma hela sommaren :(. Våran älskade hund har varit sjuk och legat inne på ultuna en natt :( men nu är han på bättrings vägar :D. Men Jocke och jag fundera på att åka upp till min mormor och morfar någonting till deras sommar stuga har inte träffa dom på hela sommaren nästan :( så jag hoppas Jocke och jag åker upp dit någonting.
Jag och Joachim på hans student <3
RSS 2.0