30 juni 2009 tisdag

Sitter hos syster just nu :) hon kan ju inte vara själv med Moa så mamma och jag måste ju hjälpa henne. Jocke är i stan och ska hämta en moppe med sin ssyster och Marina Anki skulle kolla på någon moppe. Sen skulle han komma hem igen tror jag, och i morgon drar vi till grönalund Jocke, Anki, Jay och jag :) hoppas det blir roligt, jag behöver bli lite gladare just nu. Är lite små nere men försöker göra så gott jag kan iallafall.

29 juni 2009 måndag

Jag har tappa dagarna så otroligt mycket :P haha. Iallafall idag har jag inte gjort mycket alls syster och mamma fick åka in till akuten igår ju, men Moa ville inte sova så jag ringde hem min älskade kille och han kom hem och hjälpte mig :) vädens bästa kille jag har. Men idag har jag vart så seg och bara inte orka något :( somna ju 5 6 i morse när mamma och syster kom hem och vakna halv 12 ochså. Dagen har vart så seg iallafall men det har vart undebart väder :) har ätit pizza idag med :) har inte gjort det på länge men det var otroligt gott måste jag få säga :D. På onsdag tror jag det bli grönalund med min älskling hans syster och hennes kille :) hoppas det blir så :D.
Just nu sitter jag ute och kollar på beck och min älskling är och spelar basket med en massa kompisar han skulle komma sen :).

28 juni 2009 söndag

Man har ingen koll på dagarna länge :P haha, man bara är :). Och jag tycker att jag mår bra eller om jag säger såhära ovanligt bra :D det är så skönt. Just nu sitter jag ute på altan i värmen och ara njuter :) Moa sover i vagnen Casper springer runt :P och Syster och Mamma är på akuten för det vart något fel i syster mage :( hon har ju operera sig :( hoppas det går bra för henne. Min älskling är i knivsta hos sin bror :) får sova utan han en natt jag tycker verkligen inte om att sova utan han men ibland måste man ju det :), det komnmer nog gå jätte bra :) han kommer ju hem i morgon.
Måste bara säga att jag älskar vädret som är :D varmt och soligt härligt :D. Har börja blivit brun med :D det är alltid lika fint ju :).
( har ingen kamera därför det inte kommer någe kort :( )
Jag älskar min Joachim så otroligt mycket!

25 juni 2009 torsdag

Igår brände jag mig ganska rejält vill jag lova, jag somna i solen ( lyckat ) Nej inte ett dug usch vad det gör ont idag. Har inte kunna vart i solen på hela dagen :( tråkigt som fan. Hoppas att det är bättre i morgon verkligen. Annars idag har jag inte gjort mycket annat en att sutit i skugan :P och vart hos psykologen. I morgon får jag se vad som händer :). Syster och Moa sover hos oss idag och i morgon för Tomas skulle iväg och syster kan inte ta hand om sig själv ens nu efter operasin hoppas det blir bra sanrt :).

Joachim <3 Caroline
alltid vi 2

22 juni 2009 måndag

Jag har inte haft någon lust att skriva i min blogg men nu har jag det :). Jag har verkligen den undebaraste killen i värden :D idag ringde han mig och sa att jag skulle komma till stan för en överasking jag kom till stan, sen berätta han att jag fick välja vad jag ville ha men jag gick inte med på det för jag hade ju pengar själv men han köpte iallafall lite kläder till mig och till sig själv :) är så lycklig över att jag har dig. Ingen kille har nog gjort mig så otroligt glad som du :D jag kan inte beskriva med ord hur undebar du är mot mig och min familj och släktnigar :). Jag har mått bra dom hära dagarna :D jag förstår inte att det börjar vända så mycket nu :D medecinen börjar verkligen hjälpa nu det är så undebart :). Jag har ochså städa hela övervånigen :P och tvätta idag ;).
 föralltid ! <3

19 juni 2009 fredag

Syrran vart kvar på sjukhuset i enköping så vi åker dit och är med henne :). Tycker så jävla synd om henne! SKriver mera senare ikväll när jag kommmer hem :)

jag älskar min jocke <3

18 juni 2009 torsdag


Idag fyller min älskling 17år :) en massa grattis till han :).
Jag älskar dig mest

17 juni 2009 onsdag

Jag är bara ledsen och besviken som bara den, jag förstår inte vad du har i huvudet? Jag verkar fan inte betyda något. Det gör ont inut i mig faktist jag känner i magen att det gör så jävla ont :( grinar nästan nu med det ryser bara. Är jag inte värd något i den hära väden? Är jag bara värd skit? Skit ska ha skit? Jag gör fan allt bra för allt och alla men vad får jag tillbaka? Jag tycker inte jag får något bra alls :(. Sen när jag säger att jag är ledsen eller något då blir jag dum förklarard för att jag säger att jag blir ledsen, det är någe stora fel på mig tänker jag då. Men inerst inne vet jag att det inte är någe fel på mig, men det gör ju så fruktansvärt ont i mig :'(. Eller äre menigen att jag ska leva själv inte ha några vänner eller kille eller familj?
Jag är glad att jag har alla jag har men ingen av dom verkar uppskata mig mer en att jag har det jag har och dom tar det och sen är jag inte värd någe mera?

16 juni 2009 tisdag

Idag ska jag inte göra ett piss :) för i morgon har jag mitt andra möte på den hära veckan SUCK. Sen ska jag gå på stan med syster, moa och mamma :D super länge sen alla vi gick älskar er! Min pojkvän fyller ju år på torsdag så måste köpa något till han :) fast han inte vill det men det är såklart jag köper något till den söta killen :). Solen är frame idag :D helt undebart härligt måste jag säga :).

 
jag gjorde den igår :) tycker den vart jätte fin, funderar på att göra en till :)

15 juni 2009 måndag

Idag gick jag upp halv 8 för att köra i gång en maskin tvätt sen duscha jag sen drog mamma och jag till stan vid kvart över 8 för vi skulle på möte om min medecin det gick bra :). Sen tog jag bussen hem och pussa på min sovande söta älskling :D, annars har jag inte gjort mycket vart hos syster och tomas och ätit och umgåts med dom alltid lika trevligt :). Min söta Joachim sover hos sin pappa han viste inte hur många nätter :O jag kommer faktist sakna han i natt otroligt mycket sover med han i storet sett varenda dag annars (a) :$ jag är verkligen tog galen i han, jag är så otroligt kär i han :D. Känns som om vi vart tillsammans jätte länge men det är snart 2 månader (a) helt otroligt undebart måste jag få säga :D inte vart såhära lycklig på länge, han gör så jag blir stark och orkar allt :) så glad att han stöttar och finns för mig. Men som han brukar säga till mig man måste ju sakna varandra ibland med och det är rätt, men jag hatar endå att vara utan han. Han gör mig så glad och stark :D så fort jag inte är med han så tänker jag och saknar han hihi :$ jag är så galet käääääär i min älskade Joachim :D. Och vi skrev ut kort på oss idag :) ska setta upp i rumet hade jag tänkt (a) lite gulligt sådär tänker jag :D. Sen fyller han ju år på tprsdag så på onsdag blir det att köpa pressent till han :D det kommer bli rooligt (a). Syrran opererar sig på torsdag med hoppas det går bra :) jag är då barnvakt åt söta Moa :) får se om jag åker ut till Jockes pappa och är där :).
Jag älskar han verkligen obeskrivligt mycket <3

14 juni 2009 söndag

Igår hade jag en son konstig huvudvärk :( har inte det ofta men igår hade jag det och det gjorde ont i hela min krop :(, sov nästan hela kvällen. Sen gick jag och la mig vid 12 halv 1 men kunde inte sova så jag kolla på en film ensam Jocke spela poker som vanligt. Sen kom han efter en stund, jag var sur och bitter som fan! Nämner inget om det på bloggen men det vart bra sen allting :) tur det. Idag är jag på toppen humör :) lite ont i huvudet en :/ hoppas det försvinner. Jocke är hos sin pappa han kommer senare och kollar på film med mig :D det var någon film klockan 9 på 3an tror jag det var ;). Jag åkte till stan med Malin och Tomas till Malins bror och kolla när dom bygger Dannis hus :) det gick bra där ute, sen åkte vi till jula och handla åt mamma och örjan, sen hem hämnta mamma ner till Tomas och Malin jag fick mamma till att köpa pizza :D jipppi det var gott :D.

Aldrig kommer jag att lämna dig du betyder så otroligt mycket för mig. Sen du kom in i mit liv så har vart blivit mycket gladare och postivare :) så otroligt glad att vi träffades :D. Jag älskar dig min älskade Joachim :) <3

13 juni 2009 lördag

Jag är inte på det bästa humöret idag inte....

12 juni 2009 fredag

Det bara regnar och regnar ju usch tråkigt, ikväll hoppas vi på en dunder kväll verkligen. Inga dåliga miner inte :D hoppas Danne är på toppen humör med :D. Hanna och jag ikväll :D sen hem i natt och sova med Joachim!

11 juni 2009 torsdag

Jag är så jävla less på mig själv, som sakt alltid har jag förståt att det är någe fel på mig i huvudet och det är verkligen det. Fan vad jag är vädelös faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, ibland vill jag bara försvinna när det blir skit i huvudet fan att det alltid ska vara något med mig. Jag hatar det verkligen. Känns som om jag alltid gör fel och åååå jag vet inte vad nu det är bara skit. Jag hade verkligen behöft prata av mig idag och fått hjälp med allt, faaaaaaaaan säger jag bara! Jag är arg och ledsen. Jocke är iriterad på mig för att jag är som jag är. Jag skulle kunna börja grina nu känns det som fan för mig verkligen usch. Ibland undrar jag varför just jag föddes till och blev dum i huvudet? och alla jävla problem som går. Har ju fått en till diagnos nu har jag fått reda på att jag har ADHD och ADD fan varför ska allt vara på mig? Känns som om jag skulle kunna göra vad som helst just nu det är bara för mycket i huvudet. Kasta sönder något eller slå i något riktigt hårt så jag får ont det skulle jag vilja göra. Men då vet jag att jag får skuldkännslor för det sen med så nej jag gör inget alls. Jag bara tänker tanken och ingenting ska jag göra, en att försöka lugna ner mig och inte ta åt mig så mycket av det jag gör fel, men det går inte det blir iallafall att jag gör det. Jag känner att mitt hjärta slår skit fort nu ochså jag fattar inte.
HEJ

11 juni 2009 torsdag

Jag vet jag skulle till psykologen idag, men mamma lämna inga pengar hemma och jag har inga och jag vart arg och ledsen på mig själv skulle vilja sitta i ett svart rum nu bara och ingen kan se mig, jag blir så besviken när jag planerar att göra något och så blir det inte så. Då vill jag bara försvinna långt här ifrån faktist jag kommer skämmas så fort jag ser någon idag för att jag har gjort fel :'(, min kusin ringde nyss och fråga om hon skulle skjusa in mig men det känndes bara skit det nu med, plus att hon skulle inte vara i stan förns vid halv 2 och jag ska vara där 1. Så nu är hela min dag totalt försörd verkligen, jag har ont överallt med men det får jag alltid när jag får ångest och blir besviken på mig själv inget ovanligt. Skulle helst vilja gråta blod nu fråga mig inte varför men det känns så. Jag gick ju upp i morse och så kommer jag ner och ser att mamma inte lämna pengar hemma, dan helvete skit tänkte jag nu är hela min dag totalt förstörd verkligen faaaaaan. Tog medecin och en tårt bit sen gick jag upp till datan börja kolla på en film men nej jag orkar inte kolla på film tänkte jag så jag gick in och börja lyssna på depp musik och skriver i bloggen tänkte jag. Skulle helst av allt vilja ringa mamma och grina men jag vet att dom har avslutnigs lunch för 9;orna idag så jag tänker inte ringa och förstöra det för henne. Jag ringer henne senare och kan grina då för henne. Fråga mig inte varför jag vill grina för mamma? Jag är så när jag vet att jag gjort fel :'(. Jag är arg och jätte ledsen på mig själv, nu ska jag gå ner och äta bullar! Juste har avslutnig idag med, men det känns skit det med har ingen lust med något alls idag, fan jävla kuk !!!
hej

10 juni 2009 onsdag

Grattis mamma som fyller år idag :)

9 juni 2009 tisdag

Idag fick jag vara barnvakt åt lilla söta Moa :P eller jocke och jag. Men jag fick göra allt ;) Jocke bara sov och sov haha sen hjälper han mig när han vakna. Sen har jag städa överallt annars inget, duscha för en timme sen typ :P haha sen har jag baka bullar med min mamma :D hon fyller ju år i morgon, sen har vi baka en massa andra saker, men jag står för bullarna ;). Jocke är på gårn just nu jag orka inte följa med ditt så tråkigt där tycker jag :P. Och dessutom är vi med varandra varenda dag så man behöver inte vara med varandra precis hela tiden. Kan vara skönt att sakna varandra ibland faktist. Han bor ju hos mig så jag får ju se han varenda kväll och morgon :) då är jag nöjd faktist :) hihi. På dagarna är vi med varandra med i stort sett, men sen brukar han spela basket och det är så tråkigt :P så då är jag hemme och nu är han på gårn och det orka jag inte idag ;P. Nu kom kusin min ochså ;) så nu ska jag gå och prata med henne!

jag älskar min Joachim mest, hoppas jag kommer leva med han resten av mit liv verkligen, han gör mig så lycklig :) <3

9 juni 2009 tisdag

Jag är verkligen lycklig med hur jag lever nu :) jag har dom bästa i mit liv verkligen! Har inte vart såhära lycklig på länge det vill jag lova er, att ha vänner som finns för en när man verkligen behöver dom är så undebart. Och en familj som alltid finns för en, och en undebar kille har jag hitta med :D. Jag förstår inte att en kille kan förändra ens liv så mycket :D Jag är så glad och posetiv sen han kom in i mit liv. Jag har psykologer som verkligen vill och hjälper mig så jag ska klara av att leva mit liv och dom är bara för bäst måste jag säga :D. Jag har fått en medecin en så länge ska få en till, ibland tycker jag det är jobbigt att ta medecinen men sen tänker jag efter och tänker att jag mår ju mycket bättre om jag tar den så då tar jag den. Min mamma är den allra bästa :) utan henne tror jag inte att jag skulle ha kommit såhära långt i livet och med min systers stöd :). Sen en massa kompisar som alltid funnits, en kompis jag måste nämna är Pontus han är den som fått lidit mest av alla kompisar, Han har blivit som en storebror för mig så mycket han funnits för mig :D så glad att jag har alla undebara människor runt om mig :D. Jag hoppas livet ska fortsetta såhära bra :).
Jag tänker tillbaka ibland och kommer på hur dåligt jag verkligen mått och hur glad jag borde vara som har så bra människor runt om mig som verkligen inte lämna mig för att jag mått dåligt sen har jag "kompisar" eller hur man ska säga det som lämna mig när jag måde som dåligast. Då måste jag ju bara enu dåligare. Sen alla svarta stunder jag har haft, när jag bara tänkt på döden och så :'( det är jobbigt. Och när jag bara legga i min säng i sisådär 2 3 dagar och inte gått upp :'( usch så dåligt jag har mått verkligen. Jag är så glad att mamma tagit hjälp åt mig :D och all hjälp jag tagit själv, jag är en riktigt stark tjej om jag får säga vad jag tycker själv om mig. Jag har gått igenom så otroligt mycket i livet :'(, jag hoppas allt kommer gå br aöfr mig i framtiden och att jag kommer leva med den undebara Joachim resten av mit liv och självklart alla kompisar med :).

8 juni 2009 måndag

 
igår var vi i lunda :) det var trvligt tycker jag, Mamma,Örjan,Jocke,Tomas,Moa och Syster :) Jocke tyckte då att jag skulle köpa ett sont märke som jag har på min sko ;) haha så jaja jag gjorde vell det då :P. Det var rätt så härligt väder :D.

Idag har jag inte gjort mcket :P jocke har spela basket:P vi var till örke och hämta hans kläder, annars har jag bara vart hemma ;) haha. Nu sitter dom och spelar poker så jävla värdelöst. Pg min vän är på väg hit så ska han och jag hitta på något roligt :D det var länge sen jag var med han själv saknar han :).

 jag och min älskling :)

6 juni 2009 lördag

Idag en så länge har jag inte gjort mycket :P haha. Igår var jag ute och gick hur skönt som helst måste jag säga :D ska börja gå ut och gå 2 gånger i veckan :) jag kommer att klara det. Idag så vakna jag halv 12 eller min älskling och jag :) han och jag gick ner åt frukost sen kolla vi på film sen åkte han och spela basket sen har han vart ute sen dess börjar ju fan sakna han :O inga pussar får jag av någon :O:O Men snart kommer han :D jippppie :D
Pg och danne kommer snart med :D.

 min älskling :D

5 juni 2009 fredag

Ska in till stan idag min kusin Mathilda tar studenten :) grattis till henne! Sinnan tar ochså studenten och Tessi :D grattis till alla er så mycket :D! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.
Jag vakna halv 8 i morse och kunde inte somna om :/ men jag somna halv 12 i går :D bra gjort av mig tycker jag :). Ska snart ner och äta lite frukost. Ska ta kvart i 11a bussen till stan med Systre, Tomas & mosters älsklings tjej MOA :D :D.

Slänger in ett kort på mig hur jag ser ut idag ;)

4 juni 2009 torsdag

4 juni 2009 torsdag

Skulle ha vart hos min psykolog idag men jag har inte haft ork till något idag :(. Ont över allt, men jag vet att jag känner efter för mycket men det är fan inte kul att ha det såhära :(. Har inte ens duscha eller klät på mig inte ens tvätta ingenting jag blir arg på mig själv för att jag inte gör något :( och då rassar hela min värd. Men jag försöker att orka saker men idag äre ingen dag som jag orkar ...

3 juni 2009 onsdag

Min kusin ringder mig 11 i morse och fråga om hon fick komma och äta frukost och självklart fick hon det :). Så jocke, malin och jag åt frukost sen fråga hon om vi ville åka med till stan ja det ville vi :) så vi kom precis hem. Har vart riktigt roligt vi har gjort mycket, gränby ikea donken ;) sen hem till dom en stund min syster kom ochså :D. Och jag har fått en sån jävla huvudvärk :( det gör så ont, tror det är en början på en migrän :( hoppas det går över under natten bara. Ska ju till min psykolog i morgon skönt men endå inte :). Ska vara där klockan 1 och är klar vid 2 halv 3, så får hoppas huvudet är bättre i mogon bara!

3 juni 2009 onsdag

Igår gjorde jag inte ett skit :P var hemma hela dagen bara, men Pg, Rikard, Kusin Malin och Niklas kom :) Riktigt trevligt om jag får säga mitt :D inte träffa dom på länge ju. Sen kom Hanna över med ;) och Sinnan, Jocke och Sinnan åkte till örke och spela poker hela natten.

Idag vakna jag tidigt som vanligt när jag sover själv, jag förstår inte. Har jag ingen brövid mig sover jag inte länge :s men har jag någon brövid mig sover jag fram till 11 12 det är helt sjukt faktist. Jocke kommer senare någon gång.
Det finns så mycket i mitt huvud som jag skulle kunna skriva om men jag vet inte om det skulle bli krig om jag skriver om något ..

2 juni 2009 tisdag

Jocke var uppe hela nattten och spela poker fråga mig inte varför ? :s. Så när jag vakna i natt och trode han låg börvid mig gjorde han inte det :O sen hörde jag datan och då gick jag upp och kolla och jag hade rätt :P han spela poker haha. Sen skulle jag gå och sova igen klockanvar ju bara 5 men jag kunde inte somna om så jag gick upp och la mig och kolla på en film. Då kom Jocke och gosa med mig men lika snabbt somna han ;P sen när filmen var slut så sa jag till Jocke att jag gick och la mig i sängen :P men han sov på soffan ;) haha. Sen när jag vakna vid 12 sov han en på soffan och gör det en ;). Casper och han ligger och sover så gulligt ;) haha, kommer kort på det nu :)

Jag har iallafall precis duscha och så, det är ju värdelöst väder ute ochså :( så man är så seg idag, Moa och syster är och knäpper kort idag med :D hoppas det går bra, ska över dit senare hade jag tänkt :).

 så gulliga dom är haha

Jag älskar min älskling mest :). Han är verkligen bäst <3

1 juni 2009 måndag

Ingen höjdar dag idag heller, jag vill veta vad det är för fel på mig? Jag hatar när det är såhära jag vill vara normal som alla andra. Allt känns bara dåligt, jag vet att jag måste tänka posetivt hela tiden annars blir det bara dåligt. Jag försöker så mycket det går faktist men det är inte alltid så lätt med det :(. Solen skiner idag med härligt :) ska gå över till Hanna med Casper så han får leka lite med. Jocke och Sikkan är nere just nu vet inte vad dom ska göra idag ja. Jag är less på min medecin, jag känner att jag inte vill ta den idag vet inte varför men såäre, jag har iallafall tagit den så det är lungt med det. Men jag kommer alltid att undra vad det är för fel på mig, det är ju i äntligen inge fel på min det är en inbildnig jag har fått i huvudet jag vet. Men att äta medecin för att må bra det känns bara helt sjukt aså, men det är något jag måste leva med, för jag kanske måste göra det resten av mitt liv. Det är både dåligt och bra!

Nej nu ska jag inte sitta här och skriva en massa skit, HEJ DÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RSS 2.0