26 september 2012

Godmorgon. Sitter i soffan och myser med tända ljus och två blötta hundar 😉 inte lika mysigt kanske. Idag tänkte jag städa lite. Hatar den hära årstiden mår inte på topp men jag kämpat på med allt jag ska göra. Vaknar på nätterna, tror det är lite ångest som kommer på natten så måste tänka på mig själv mera mycket mera. Så idag ska jag duscha och ta hand om mig själv och hoppas att det vänder så att jag kommer börja sova på nätterna igen, annars får jag nog ringa min läkare och höra hur vi ska göra med allt.
Nu ska jag mysa en stund till i soffan. Hoppas alla får en bra dag i det regniga vädret.

19 september 2012

Jag tror jag kommer åka på en förkylning nu är tung i hela huvudet och har ont i halsen usch men inte hindrar det mig från att inte träffa min kontaktperson idag :), träffa inte henne förra veckan var så mycket då så jag sa ifrån men idag ska vi träffas och äta lunch mysigt :). Annars har hela veckan varit full med saker att göra imorgon ska jag till soc och fixa med lite saker sen tar jag helg :). Känns skönt för jag känner mig död i kropen :( sover inge bra på nätterna heller drömmer som bara den nu för tiden.

17 september 2012

Imorgon väntas en lång dag för mig ska först på läkar besök sen äre kurs direkt efter kommer vara helt död imorgon. Men kommer bli en bra dag imorgon tycker om alla i gruppen så skönt att alla vi är lika har aldrig känt mig så avslappnad :). Nu ska jag kolla på tv för måndagar är det en massa bra på tv ;) först halv åtta hos mig sen underbart är kort och sen ensam mamma söker :) och Jocke är på träning helt perfekt för han tycker inte om dom programen. Ha en bra kväll det ska jag ha :)

09:31

Godmorgon, eller något sont? Jag har varit vaken ett tag var ut med hundarna i morse usch villket väder vi fått idag :( man vill bara ligga i sängen hela dagen och kolla på en massa filmer och mysa. Men ikväll ska vi ut och äta Jockes farbror fyller år så får hoppas vi får det mysigt iallafall :). Imorgon skulle det bli fint väder så det ser vi fram i mot verkligen.
Annars så mår jag vell bra, lite mycket saker nu för tiden bara men det får gå. Jag ska klara det hära det har jag bestämt mig för :)

:)

Det händer saker hela tiden för mig och det bästa är att det är bara bra saker som händer :) jag har börja på kursen super roligt, ska höja en dag till där jag arbetstränar :) är så grymt stolt över mig själv som klarar av allt.
Är visligen trött hela tiden men det är Sont som jag struntar i :) jag ska klara allt och det har jag bestämt och då vet jag ochså att jag klarar det!

Godmorgon

Sitter i soffan och har precis ätit frukost hundarna ligger här brövid mig och myser :) idag ska jag tvätta och städa i rummet lite. Sen ikväll ska vi åka och hämta mammas nya bil :) en Volvo v70 hon är så stolt, hon är värd en ny bil :) slänger upp en bild senare. Ha en bra dag alla som läser min blogg :)

2 september 2012

Godmorgon :) visslingen har jag varit vaken sen halv 8 fasten jag gick och la mig 1. Värdelöst att inte kunna sova fasten man är trött, har plocka lite här hemma och sitter nu och kollar på tv. Får se vad vi gör idag :) hoppas alla får en toppen dag idag :)

:(

Jocke och jag åkte och fira Niklas idag när vi kom hem kasta jag mig på soffan med värdens mens värk ,fryser och ont i högra ögat :( tror jag är på väg att bli sjuk faktiskt så soffan blir min vän ikväll. Kollar just nu på sommar krysset!

1 september 2012

Har inatt sovit i systers lägenhet, idag ska Jocke och jag åka och fira Niklas. Ikväll ska jag se en film som går på tv :) ( första blogg inlägg från mobilen )

RSS 2.0