7 januari 2009 onsdag

Imorgon börjar skolan och jag vet inte hur det kommer se ut för mig alls :s jobbigt tycker jag. Jag vill ju gå i skolan lära mig saker som alla normala gör. Men skolan vill absolut inte hjälpa till med någonting :@ jag blir så arg faktist! Jag hoppas jag kommer få byta skola eller något sont dära :) inte gå kvar i den hära jävla skit skolan iallafall usch hatar den!
Humöret idag humm, både ledsen och glad hjärtar är inte helt en kommer nog aldrig bli det eller (?). Jag undrar varför der är så många som mår dåligt nu för tiden, det är hur många som helst :/. Det är inte så många som får den rätta hjälpen heller :( tråkigt när det blir så.

Blir att sitta hemma idag med, orkar inte göra något faktist!-

Ja ni vad säger man? Jag vet tamefan inte någonting nu? vart tomt i huvudet nu igen, jag hade endå börja en bra dag men nej det förstörst som vanligt alltid någonting som förs när jag har en bra dag :'(.
Jag hatar skolan jag hatar min pappa :'( jag vill ha en pappa som bryr sig om mig som fattar att jag inte mår bra, att han vill hjälp mig! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :'(- TA MIG HÄR IFRÅN NU !-

Allvarligt så ger jag fan upp med skolan nu, jag orkar inte ! Ni kräver för mycket på mig IDIOTER jag orkar inte fatta det! Tårarna kommer och jag orkar bara inte det hära! Jag hade hoppats på ett bra 2009 men nej inte en bra börja iallafall! SKI SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT SKIT! Jag säger ju det vafan föddes jag för???????????????????????? Bara till problem hela jävla tiden ju :'( :'( :'( :'(. Ingen människa jag kan vara tryg vid känns det som! Livet måste ha problem men vafan jag har ju för mycket problem tycker jag! Jag vill ge upp allt men det kan jag ju fan inte göra hur skulle det se ut? Jag tänker ge upp halft det tänker jag, och det menas med att jag ger upp med att fixa mig eller hur man ska säga, tänker bara sitta hemma skiter i alla runt om mig. Lever helt änkel i min egna lilla värd nu! Jag orkar inte ta hjälp av någon, det funkar ju iallafall inte!!!!! CPPPPPPPPPPP IDIOTER KNULLA FITTA KUK ivfdgrnfbfjkdjbn jduhv nghbj. :'(Kommentarer
GG

suck...

2009-01-07 @ 18:37:05
URL: http://bjkgossip.blogg.se/
GG

2009-01-07 @ 18:37:22
URL: http://bjkgossip.blogg.se/
GG

suck...

2009-01-07 @ 18:37:39
URL: http://bjkgossip.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0