4 februari 2009 onsdag ( syrrans födelsedag 18år )

Jag har inte sovit mycket men måste till skolan iallafall måste fixa det hära nu verkligen. Jag måste kämpa nu verkligen kämpa hur mycket som hellst ska klara det hära i skolan det kan jag lova er. Svider i ögonen en :(
fitt brud!

Grattis storasyster Jessica på 18års dagen :).



Kommentarer
jennifer

till inlägget nedanför:

jag tror att du skulle klara dig bättre med att bara vara kompis med viktor tills du har fixat allting med skolan och sådär. jag förstår om du inte tycker likadant, pga att du antagligen är kär i honom och som du skriver att han är ditt allt. då förstår jag om det skulle vara svårt att acceptera det, men helt ärligt tror jag att du skulle må bättre utan honom ett tag, pga att han verkar såra dig väldigt ofta även fast han väldigt ofta gör dig glad också(?), och det kommer säkert vara jobbigt utan honom också, men jag tror det skulle bli lite bättre av att bara tänka på dig själv ett tag, och fixa i ordning ditt liv innan du börjar tänka på honoms liv och försöka få honom att må bra. det var iallafall min åsikt, sen är det ditt val om du vill försöka lyssna på mitt råd eller om du helt enkelt vill följa ditt eget hjärta. (och ta inte illa upp eller någonting)

2009-02-04 @ 16:10:41
URL: http://blondinjennifer.blogg.se/
jennifer lind

caroline jag kommer alltid ställa upp för dig och jag hoppas att jag finns för dig tillräckligt och jag kommer alltid stötta dig.. jadu den där bruden tycker vi inte om !



du är inte värdelös och de är inge fel på dig! jag älskar dig ! <3

2009-02-04 @ 16:38:56
URL: http://jennniifeer.blogg.se/
Emelia

Tack och vad kul att höra att du läser! :D

grattis till jessica också!

2009-02-05 @ 16:47:39
URL: http://emeliaasplund.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0