8 april 2009 onsdag

 
Vissa saker glömmer man bara inte, som en bästa vän nej man glömmer inte bara en bästa ävn sådär, inte jag iallafall. Jag saknar dig bra mycket faktist. Allt vi gjort.
Färga mitt hår och det blir misslyckat? :P haha sola, åkt moppe, bara röjt :D jajamensan jag sanar dig jenny tuvesson!


Kommentarer
jennytuvesson

:')

2009-04-08 @ 11:39:09
URL: http://misslittlesunshiine.blogg.se/
Anonym

kul att ni hittar tillbaka till varandra, då har du ju NÅN iaf.. haha

2009-04-11 @ 14:55:43
jennytuvesson

de är kul att vissa inte förstår bättre , eller hur ? de är ju synd att de finns riktiga idioter, sånna som inte har något bättre för sig än att klaga på andra , sånna som tror dom är något men i själva verket är fega pussys , sånna som inte vågar stå för de dom säger . som sagt , dom som TROR dom är något . den som inte vågar stå för de den säger har inte mycket att komma med här i världen . de är synd att vissa inte kan växa upp , varför klaga på caroline istället för att sköta dina egna saker ? är du så himla avundsjuk på henne ?? varför inte göra ditt liv bättre kanske :) tack för mig

2009-04-11 @ 18:46:48
URL: http://misslittlesunshiine.blogg.se/
Anonym

avundsjuk på henne? HAHA jag skrattar ihjäl mig! en liten fjortis som får precis vad hon vill men ändå gnäller hon på allt. hon beter sig illa mot sina vänner och förlorar alla, en efter en. Det ända hon pratar om är hur dåligt hon mår och vad som är fel. ena dagen så är hon på toppen humör och älskar sig själv och andra dagen är hon "värdelös" och hatar sig själv. humörsvängningar.. och mår man så dåligt som hon gör så tycker jag inte att man ska skriva ut sina problem på en blogg som hon förmpdligen vet att många läser. skaffa lösen på bloggen om hon inte vill att vissa ska läsa?

men nej du, så avis är jag inte!och det är inte konstigt att man reagerar och skriver en kommentar, för man stör sig så sjukt mycket! du vet väl själv hur du är jenny? dom stunderna du "hatar" om carro? haha fan va patetiska ni är. ni har nog en sån här konstig hat kärlek till varandra.

jag skriver inte vem jag är, nej so what? jag kan ju säga att ja inte är ensam om att tycka som jag gör!haha jag slår vad om att mitt liv troligtvis är sjukt mycket roligare än ditt jenny! haha, men jag TROR inte att jag ÄR NÅGOT som vissa andra. det ska du ha klart för dig! du tror att du är så stor jenny, men de är du definitivt inte. punkt slut.NOG!

2009-04-14 @ 16:59:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0