28 februari 2009 lördag

Jag förstår verkligen inte varför allt ska förändras så mycket jag menar med kompisar liksom. Jag hade en helt undebart vän verkligen men ingen av oss vet varför det vart som det vart mellan oss :( hon har det helt undebart med dom hon umgås med nu. Men det har ju dok inte jag kan jag lova :( jag saknar och tänker på dig och mig tillsammans och hur kul vi hade tillsammans och nästan blir ledsen :(. Du var ju nästan som en syster där ett tag, när vi fick *** på sprtlovet jadu det finns så mycket jag skulle kunna dra upp här men jag orkar verkligen inte det nu. Jag vet faktist inte ens varför jag bloggar om det hära :s antar att jag bara ville skriva av mig och hoppas på att du läser det hära!

bästavänner
föralltid
alltid
k&c
Äre såhära det ska vara?

28 februari 2009 lördag

Jag vet att jag inte har skrivit blogg men jag orkar verkligen inte, har för mycket i huvudet!
Jag skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst om så mycket men jag vet inte om jag orkar säga det till alla som läser min blogg.

En kille säger att han är kär i mig der förstår jag, men sen så ska han ha STEN koll på mig och då menar jag STENKOLL man får knappt prata med sina kompisar aså kill kompisar :s. När jag gör det blir det ett jävla liv verkligen, Sen får man höra från dig att du säger att jag är tönt och grejer :( hur kul är det? Inte ett dug. Så nu är jag besviken och ledsen!


Ikväll vad händer då?

25 februari 2009 onsdag

Vart en dålig dag idag bara för att inte haft humöret på topp :( allt har vart dåligt och jag känner mig bara almänt värdelös :'/. Jag hoppas att det kommer vara bättre i morgon annars vet jag inte vad jag kommer göra faktist. Hoppas på det bästa bara!

Grattis Amanda 17år idag med !

25 februari 2009 onsdag

Viktor är dum !
-

 JAG ÄR SNYGG :)

25 februari 2009 onsdag

Halv ett börjar skolan slutar 2 och då hem sen vet jag inte, mit humör är absolut inte på topp idag :(.
imorgon blir det till psykologen inte min vanliga en som ska hjälpa mig med mina agrisjoner typ(?) ajaa jag datta det så iallafall, hoppa det blir bra bara.

LedsenArgBeviken

25 februari 2009 onsdag

Hej, förlåt för att jag inte skrev igår men det var någe fel på min blogg då :@ jag vart verkligen tokig på den. Men nu äre fixat :D himla glad igen.
Igår var iallafall jag i skolan moa och jessica var med mig :). Sen igår kväll åkte vi hem till mormor och morfar och åt pizza :D det var jätte gott, dom är så goa mot oss :D :). Sen kom vi inte mer en hem så var rikard , lange och wille här * standar dom *. Jag sat mig vid datan då, Sen vart klockan 11 och jag var bara almänt ledsen saknar en vis person som inte saknar mig och allt vart jobbigt så jag gick och la mig på engång. det var gårdagen ja..

23 februari 2009 måndag

Hej :) idag var jag på villa lugnet ( lill uven ) helt undebart faktist :D där ska jag gå kan jag lova :) verkar vara helt undebart :). Annars har dagen vart bra :)

22 februari 2009 söndag

Igår så var jag med Lange, Danne, Wille och Rikad :) Vi åkte till Hansson skulle festa och ha kul, men vi åkte där ifån efter en halv timnme / timme. Då stack vi in till stan skulle vi men stanna vid någon mack :P jag hopp in i Robin bil men satt i Farings knä ;) haha vi röjde ju :D. Jag var ju om sakt iriterad och arg nämner inga namn faktist. Men vi åkte runt och röjde i stan nej det gjorde vi inte :( Så jag hoppa över till Faring och dom sen kom wille och rikard med :P haha. Inge drag i den bilen vi åkte i ju men en fixa vi röj :D :D :D :D :D. Sen skulle vi hämta Mamma och Carina på krogen :P haha men det tog en timme för dom att komma ut :P sen vare dags igen mamma skrek och gorma :P haha jag tvinga oss till max :D. Och taneterna tyckte det var gott det med! :D riktigt snygga tycker jag dom är på bilden ;). Sen åkte vi mot björklinge träffa niklas, anton och dom :) HAHAH. Sen så åkte vi hem ;P klockan var 4a ;) wille mamma och jag in och röjer hemma haha. Idag var ingen pig :P men detblir beck ikväll iallafall :D.

21 februari 2009 lördag

Idag vakn jag gick upp och var allmänt trött, sen åkte mamma och jag till stan:) mamma skulle kolla bil och jag skulle köpa jenas och gjorde det med :) jag brukar aldrig hitta jeans men hitta 2 par idag,Men jag fick beslut ångest så jag ringde daniel och han fick välja han tyckte dom mörkaste och det vart dom med :P haha. menmen
Ikväll blire pizza tll midag mums :D sen ska kah åka med Lange, Rikard, Kusin Wille och Daniel :) festa festa :D ikväll ska vi röja vännerna mina !!!!!!!!!!!! :D
Ska vell även träffa Anton och Niklas :) röja med dom lite ochså ;)..
Finns på mobilen ikväll :) ha en trevlig kväll alla snälla vänner!
PUSS

20 februari 2009 fredag

Jag har aldrig vart så hära trött på en fredag heregud, har nästan precis duscha och jag känner att jag skulle kuna gå och lägga mig för natten nu redan:P haha. Nej det går inte ska äta lite mat snart sen upp till affären och köpa lite gott :D mums! Sen senare ikväll får vi se hur trött jag är då ;) haha.
Vet inte ens vad jag ska skriva nu, är så otroligt trött bara!
Men jag nås på mobilen ikväll om det är något.

20 februari 2009 fredag

Igår så var jag hemma hela dagen Jenny kom till mig ochså :) vi hade tråkigt ;P sen åkte hon hem, jag satt vid datan och hade tråkigt. Sen kom Danne,Lange,Rikad och Pg jag var arg och bara almänt dryg haha sen skulle dom åka och Lange tjata om att jag skulle åka med så aa okej jag gjorde det. Åkte upp till affären köpe godis sen åkte vi och bara härja eller DOM inte jag. Sen åkte vi upp till affären där Anton var :) och Marcus jag hoppa över till Antons bil då dom åker med mina skor Lange och dom :@:@ och jag blir arg. Men tänkte endå dom kommer tillbaka vi vänta men dom kom aldrig jag skicka sms till Danne vart är ni? Dom svarar storvreta, men mina skor då? :s dom tyckte det var skit kul typ? Jag var enu argare :@ men Anton var gullig så vi åkte hem till mig och hämta ett par andra skor :). Sen Åkte vi bara runt, sen vart Marcus törstig så vi drog till stan dom köpte cola sen drog vi hem till Anton och kolla på film. Och en vis person vart svartsjuk tror jag? Haha det var ju faktis kul tyckte dom andra med ;) haha. Sen drog vi ut vid 11 typ ci åkte mot Björklinge Jocke och Robin var hos Jockes syster och spela getar hero och trumer så vi drog dit. Jag och Marcus sa till vid halv 2 att vi ville åka hem men Anton ville inte ;P så jag var hemma vid halv 3 kvart i 3 i natt :s. Jag skulle upp vid halv 8 jag var jätte trött i morse då Antons fel ;) skoja bara!

-


Vakna i morse kändes som om jag bara sovit en timme ungefär (?) haha. Men det var bara gå upp jag skulle ju till tandläkaren suck* Sen så åkte jag till mammas jobb och satt och vänta på att Mormor och Morfar skulle komma och hämta mig så jag kom hem innan 3. Ja och nu sitter jag här :) Fick ochså pengar av Mormor och Morfar :D gulliga dom. Ikväll ska jag nog bara va hemma och tare lungt :) ( men det slutar säkert med att man är på en fes haha. så äre det oftast med mig ) . Viktor har ochså påståt att han ska komma till mig få se om han gör det eller inte :P haha. Och nej gott folk vi är inte tillsammans vi är bara bästa kompisar :) men ni får ju alltid tro att vi är tillsammans ;) hahaha..


 Snygging jag :)

19 februari 2009 torsdag

Du är en idiot i mina ögon just nu !

19 februari 2009 torsdag

Jag förstår fortfarande inte vad folk tänker med? Jag blir så himla iriterad på en del människor, man vill bara skrika ut men det går inte för det finns inga ord inom mig :(. Jag mår inte dåligt men ibland inbilar jag att jag mår dåligt rätt jobbigt faktist :( jag hatar det uscha mig. Öskar jag inte gjorde det faktist vill bara vara en vanlig människa som inte mår dåligt! Men jag är inte som alla andra eller a ingen är lika någon men att man inte mår dåligt då. Jag är en människa som nästan alltid mår dåligt ju :@ :(. Jag skriver aldrig något posetivit i min blogg typ, förstår inte hur folk tycker det är roligt att läsa det jag skriver i äntligen. Bara en massa saker om mig och att jag bara är nego jaja det är erat vall ni som läser allt skit i min blogg!

19 februari 2009 torsdag

klockan är kvar i ett och jag sitter fortfarande i moron rock :) GRATTIS* inte då. Jag orkar inte klä på mig ;P vet endå inte vad jag ska göra idag humm, Jenny sover ju en och jag har vart vaken sen 9. Vad gör man på ett lov? Tråkar och tråkar eller? Känns så nästan ju .. Humöret är verkligen inte på topp!

18 februari 2009 onsdag

Det har vart en tråkig dag :( ingenting som händer. Men i morgon ser det ut som om jag ska vara med Jenny :) hoppas på en bra/rolig dag iallafall. Har fortfarande skit tråkigt .....................................
-
Hur jag mår nu för tiden? Hummm, jag vet inte riktigt orkar inte känna efter just nu, det brukar ju komma när man ska gå och lägga sig :( det är vell det som är jobbigt mest usch :(. Men i ätnligen vet jag inte varför jag inte mår så bra? Så jävla stört :s jag hatar att känna såhära i ätnligen ;(. Jag hoppas jag ska klara allt fast det är som det är!
Skriver nog inge mer blogg idag blir i morgon så alla vet, finns på mobilen om det är något!

HEJ!

18 februari 2009 onsdag

Jag förstår ingenting :/

18 februari 2009 onsdag

föralltid på något vis som sakt, aldrig utan dig ! ALDRIG
jag ÄLSKAR diiiiig !!

17 februari 2009 tisdag

Det finns folk som verkligen älskar att göra mig ledsen / arg. Jag förstår liksom inte hur man tänker då? Jag hatar ha den hära känslan i magen :'( det gör ont i magen så ont att man bara vill spy någon som haft så någon gång? Usch säger jag bara jag hatar det så otroligt mycket. Jag va hungrig sen när jag såg det där och fick känslan så vart jag inte ett dug hungrig :(. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag känner såhär fyfan jag vill bara försvinna för alltid när jag får känslan. Jag vill ha folk som gör så jag mår bra och inte dåligt! Eller äre mig det är fel på kanske? Ibland börjar jag undra om det är mig det är stora fel på för att jag alltid blir så arg och sårad! Men jag tänker inte nämna någe namn här!
FITT BARN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 februari 2009 tisdag

Igår så fick jag träffa Emelie endå :) hon är en gullig tjej verkligen.
Friberg, Lange och jag var ute och åkte och jag bara sa att jag ville träffa Emeilie och till slut åkte vi hem till henne :D jipppie :D. Hon och jag hade kul iallafall :) tror nog att vi skulle behöva träffas och prata lite.
Ja vi pkte iallafall runt och röjde sen så åkte vi till björklinge AFFÄREN :O man skäms iallafall jag och Emelie.
-

Idag vet jag inte vad om händer, vad ska alla göra idag? :)

16 februari 2009 måndag

Vakna i morse av att jag hörde malin ropa * HALLLLÅ * så ja då gick jag upp efter en stund. Malin och Tomas skulle ´skjusa jessica och tomas till sjukhuset med lilla moa.
-

Men jag start datan och satte mig här och nu har jag precis duscha ska klä på mig och fixa mig :). Få se vad den hära dagen bjuder på då humm,
Humöret njaa sådär inte på topp iallafall! Ska äta frulle nu..

15 februari 2009 söndag

SKIT! :'(

15 februari 2009 söndag

 ÄR DET SYSKON KÄRLEK? JAG ÄLSKAR MIN STORASYSTER!

15 februari 2009 söndag


Jag saknar det mesta som var förra sommaren, det var en helt undebar sommar verkligen
allt var perfekt inte ofta jag säger att det är perfekt men förra sommaren var de verkligen så. Jag saknar allt skratt vi delade och all glädje. Hoppas sommaren 09 bjuder på lika mycket glädje som sommaren 08 HOPPAS verkligen. Inget får gå snett jag hoppas verkligen på det bästa nu :)! Värme, brun ja jag vet inte vad :D allt är undebart på sommaren verkligen. Hoppas det är många som vill göra saker i sommar :D jag är grymt sugen på att hitta på mycket i sommar :D .. Caroline älskar sommaren verkligen! :) Man blir lyckig av sommaren vet inte varför men det känns så bara.


Den älskade hunden var med förra sommaren överallt nästan :P Ja som sakt jag och Joacim var ju tillsammans då så då var den lilla vännen med oss :) haha. Finns ju en massa minnen från sommaren 2008 och hoppas det blir lika mycket sommaren 2009 :D.

15 februari 2009 söndag

BECK IKVÄLL :D
får man ju verkligen inte glömma :D

15 februari 2009 söndag

Igår var det sakt att jag skulle vara med Erland men det sluta med att det var, Erland, wille, lange och jag :D i en bil, sen vare flera :D jag tycker det var hilmans roligt igår.
-
Kärlek är inte lätt det kommer aldrig bli lätt har jag märkt det blir baa svårare och svårare med alla år som går.


 
Viktor Tallskog & Sara Tallskog, ni kommer nog alltid att vara dom bästa i hela värden för mig :)
Tycker om er så otroligt mycket ! <3

14 februari 2009 lördag

 jag älskar min kusin :)

14 februari 2009 lördag

Jag vet inte vad jag ställt till med :( men jag får inte ta åt mig för jag har inte gjort någe fel. Det är bara NI som gjrot det så kom inte och säg att jag är FEG !!
-

Vänner och bästavänner? Ja ni, folk säger att jag är deras bästa vän men skiter i mig när det är med någon annan(?) Ska man ta det som en bästa vän? Nej det tycker jag ju då verkligen inte. Jag förstår inte hur folk tänker längre nej jag skiter it snart ochså. Jag lever vell i min egna lilla värd som vanligt? Det värkar som det går bäst då? Tänk så skönt det skulle vara att flytta ifrån björklinge bara skita i alla här. För jag verkar inte vara någe värdefull här endå? Jag vet nu är jag nego igen, men det är så man blir när folk skiter i en faktist fyfan!

nära & kära!

14 februari 2009 lördag

Jag är less almänt less verkligen. I varenda blogg inläg klagar jag på mig själv töntigt av mig verkligen!

 Ett tag sen vi sågs, jag saknar dig!

14 2009 14 februari lördag ( alla hjärtans dag )

Alla hjärtans dag idag ochså, men vad gör det mig lyckigare INGENTING?
_

Jag vet inte vad jag ska skriva i ätnligen? Jag vill att det ska vara bra mellan oss jag vill att vi ska sluta gräla om varenda lilla grej. Jag orkar inte min ork finns inte till det :( det har vart alldeles för mycket nu faktist. Varför kan vi bara inte ge upp? Känns som om vi aldrig kommer göra det :'( haf fattar inte vad det är för fel. Jag är nog inte kär i dig men jag hatar att bråka med dig, jag kan inte heller gå in i ett förhållande bara sådär med någon jag måste verkligen lära mig att släppa taget om dig helt, men det kommer aldrig att gå känns det som? FAN !!!! Jag vill att du ska vara lycklig med en tjej som ger dig lycka och en kille samma med mig. Men det känns som om du och jag inte kan släppa ett tag om varandra äre så? Det är fan jobbigt för mig iallafall du vågar inte riktigt säga vad du tycker på riktigt till mig lite tråkigt, vi borde i ätnligen kunna säga det mesta till varandra genom allt vi gjort/gått igenom tillsammans eller har jag helt fel nu? Det snurar så otroligt mycket i mitt huvud verkligen :(. Jag vill hitta på något med folk så jag kan tänka på andra tankar menar inget illa mott dig. Men så vi kan lära oss leva utan varandra eller hur man ska säga ;/ vi kommer nog aldrig att klara oss utan varandra på något vis. Vi blir äldre vi mognar vi förstår mera i livet, vi förstår vad kärlek är mera nu ochså. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta & jag kommer alltid att älska dig! Som jag alltid sakt föralltid vi på något sett vet inte hur men du var den som visa mig vad kärlek var, vi hade jäklans mycket tid tillsammans. 5 Mars 2008 vart det vi för förrsta gången och jag kommer nog aldrig att glöma det, kommer inte riktigt i håg när vi gjorde slut vi gjorde det rätt mycket. Men den gången ojoj så ledsen har jag aldrig i hela mitt liv vart faktist. Du gjorde min värd värt att leva i , du och jag gjorde allt för varandra verkligen. Vi fick inte sova tillsammans vi var så arga verkligen, sen när vi fick det så sov vi tillsammans nästan hela tiden verkligen, det var super mysigt :). Jag skulle kunna skriva så otroligt mycket om dig och mig, men vad gör det mig lyckligare? Det gör mig bara ledsen så nu får jag skärpa mig faktist, det som vart har vart, men det finns fortfarande kvar i mig föralltid verkligen... Viktor Tallskog <3 Caroline Pettersson, bästa vänner vad som en händer verkligen!
/ din caroline föralltid på något vis.

13 februari 2009 fredag

Jag vet inte vad det är med mig, bara depp depp depp depp depp :( det går inte längre känns det som. Känns som om jag bara vill ge upp med allt som är dåligt. Men om jag skulle göra det så skulle det inte finnas mera Caroline kvar för det har ju med hela mig att göra det dåliga.
Var iallafall till läkaren idag med mina "sår" eller hur man ska utrycka det dom trode först att det var en hudsjukdom då hålde jag ju på att dö, men sen trode dom att det var något virus typ så jag fick en stark salva jag ska smörja på och gick det inte bort skulle vi höra av oss. Det är fan läskigt :( uscha mig verkligen. Känns som om jag bara hatar min krop verkligen :( allt något problem med den ju åååååååååh hatar det verkligen..
-

Ikväll vad händer då? Jo ingenting tror jag, Daniel kommer snart men annars ingenting tror jag?
Har liksom ingen lust att göra något heller..

12 februari 2009 torsdag

Sitter och bara ser ut just nu :( jag vet bara inte vad det är med mig, inge bra humör eller något :( allt är bara skti!
finns på mobilen om det är något! HEJDÅ!

12 februari 2009 torsdag

Jag saknar en pappa som bryr sig om mig verkligen :'( så fort jag pratar om han blir jag ledsen men jag kan tydligen inte prata om han med någon kompis. Får ju bara skit hela tiden :( jag får vell lära mig det med i livet.
Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden allvarligt :( Det är bara stop i mitt huvud käns det som :( jag är dum mot alla som står mig närmast så har jag alltid varit :(. Då blir Viktor jätte arg på mig och bara skriker och säger att jag är töntig och att personer förstör mig helt :s. Jo men Viktor det finns personer som förstör dig med du har inte tänk på det? Nej bara mig vi trycker ner vet ja.
Jag skiter snart i allt i björklinge :D drar till Vemdalen och bara har det skönt faktist antigen på måndag eller tisdag åker vi så jävla skönt. Dom som bryr sig om mig hör ju av sig självklart och det är dom som är dom BÄSTA i värden :D.
Jag försöker få in i mitt huvud att jag är stark och klarar allt själv utan en kille (?) men det går liksom inte så bra :( men jag kämpar på faktist :).
Skolan går vell bra för mig jag tycker fortfarande inte om att vara nere på skolan :( tycker jag har för mycket där nere det måste vara någe fel på mig verkligen. Jag hatar mig själv för att jag har blivit så anorlunda och allt :s tänk när jag gick i 7;an då allt var så bra, jag skratta jag hade en undebar pojkvän som verkligen bryde sig om mig jag var med kompisar nästan varenda dag vi åkte till stan och röjde och hade kul :D. Men nu då? Äre bara för att man har blivit äldre? Fyfan vad jag hatar att bli äldre :(. Men det kommer vell nya tag snart hoppas jag, Daniel och Pontus får körkort :D så i sommar gott folk då kommer vi röja satan :D. Jag hoppas verkligen att sommaren 2009 ska bli den bästa eller en bra iallafall :) syrrans har ju fått en liten gullig Moa ochså. Det är ju posetivt iallafall så man får vell hjälpa till lite där ochså sen när syrran vill gå på krogen och lite annat :). Såklart jag ställer upp ju.
Jag vill ha sommar nu nu nu nu vill vara brun med :D jag ska iallaafall vara den brunaste i sommar igen :D JIPPPPPI..

jag älskar alla mina undebara vänner :)

12 februari 2009 torsdag

 syrans unge Moa :)
igår när dom kom hem tyckte jag hon var äcklig :P haha. Men idag har jag iallafall hålt i na :) jag tycker hon är otroligt gullig faktist :D.

11 februari 2009 onsdag

Min älskade storasyster åkte in till BB nyss :D så jag hoppas lilla Moa kommer idag :D :D ..

10 februari 2009 tisdag

Tankar och taknar i huvudet verkligen mycket nu, men tänker inte öppna mig så mycket här orkar inte prata om det.. :(

10 februari 2009 tisdag

 jag bara älskar bilden :)

10 februari 2009 tisdag ( viktors dag )

Idag äre viktors dag, GRATTTIS sötnosen ! :D

hoppas du får en bra dag ;)

9 februari 2009 måndag

blogg och blogg och blogg JAG ÄLSKAR MIN BLOGG :D den är så fin :).
-

Jag vet inte vad jag ska skriva i min blogg nu :P haha. Men jag har otroligt tråkiiiiiiiiigt hahahahahahhahahahahha.

-


Känslor kan vara jobbigt ibland faktist :( just nu tycker jag det usch..

Vill bara åka till Vemdalen och slippa att tänka på det hära nu ..
jag tänker börja med att lägga in en bild på en vän/familje medlem varenda dag och då blir det då dagens hjärta ska jag döpa det till :D varför vet jag inte men jag känner bara för det.

tack för att jag kan prata med dig Mickis otroligt gulligt att du förtår mig och hjälper till :)

9 februari 2009 måndag

Solen gör så man blir glad verkligen :D har vart i skolan härligt härligt :) känns som om jag kommer att klara av allt i skolan nu :D så himla roligt och skönt :D. Jag är glad idag :) men det har jag vart i några dagar nu, fick ochså en lapp hem idag om att jag fick hämta ut mitt nta sim kort :D JIPPPPI det ska jag och mamma göra när hon kommer hem skönt att ha telifonen igen säger jag bara :D. En massa glada gubba i min blogg idag DET GILLAR VI ALLA :). Varför vara sur när det är en bra dag? PRECIS.
Annars vad jag ska göra idag vet jag faktist inte, och imorgon fyller Viktor år :D. Nästa vecka äre sportlov och jag drar till VEMDALEN :D jäklar så kul det kommer bli. Längtar bort från den hära hålan björklinge slippa alla mäniskor rätt skönt :D men en person som inte klarar sig utan mig är DANIEL ANDERSSON :D det vet ju jag ;). Men han och jag pratar ju i telifon som tur var ;) vad skulle jag göra utan en son bra vän liksom? :D han gör mig alltid glad och när jag är ledsen gör han nog jämt så jag skrattar och blir på bra humör :D Jäklit bra att ha en son vän ju :D Alla behöver sona vänner men Daniel är nog den bästa :D.

& jag bara älskar att blogga ibland :D:D:D:D:D:D
utan alla vänner vet jag inte vad jag skulle göra, dom gör min dag verkligen :)
familj, vänner <3

 JAG VILL HA SOMMAR!

sommaren 2009 ska vi göra till den bästa jag och mina älskade vänner & familj :D

9 februari 2009 måndag

Sitter i soffan med morgonrock och baa myser med mig själv (?) haha, nej tror inte det va ;). Ska till skolan 12:30 idag slutar 14:00.
-

Aldrig i hela mitt liv jag lämnar dig helt jag vill inte det går inte. Det känns som om jag alltid kommer ha det dära pirret i magen när jag ser dig äre så det är? Det är bara för dig det är så när jag ser/hör något om dig, rätt jobbigt faktist. Men jag hoppas det kan bli bättre med tiden, jag skulle nog aldrig orka med ett liv utan dig vid min sida läskigt att säga det men det är min sannig. Du har faktist ställt upp och gjort mycket för mig och jag för dig vännen, som sakt vad skulle vi göra utan varandra? Vi skulle aldrig klara något utan varandra det är sannig det med det har du ochså sakt till mig. Jag hatar att bråka med dig jag bara grinar och grinar då jag vill bara att vi ska vara sams och aldrig mera bråka det är det värsta jag vet tror jag. Tror nog att du tycker samma? Alla gånger vi gått på stan alla gånger vi sovit tillsammans alla dina kramar och alla dina pussar och allt med dig är oförglömligt! Alla kvällar i bälinge SÅ otroligt mysigt allt har vart med dig, men jag tror nog faktis att allt är över mellan oss när det är med kärlek att göra, jag vill inte tänka den hära tanken men måste inse att det inte funkar mellan dig och mig eller hur? Jag kalar dig fortfarande * älskling, hjärtat, min viktor, min älskling * Det går inte att bara släppa taget om dig det är jobbigt faktist otroligt jobbigt för mig usch :(. Men vi kommer ju endå alltid att vara bästa BÄSTA vänner föralltid så äre! Kollar på kort när vi gick i 7an haha :P det är så roligt men endå sorligt på ett sett du och jag var så jäklans lyckliga tillsammans då. Jag har önska många gånger att det ska vara som då, men det går ju liksom inte att tänka så vi blir äldre och mognar och förstår mera i livet. Men vi har ju förståt att vi aldrig kommer att glömma varandra. Föralltid du och jag i mitt hjärta, jag älskar dig viktor tallskog!

 Första kortet på oss, glömer aldrig det.
Den tiden vi sa att vi bara skulle vara kompisar bara bästa kompisar ;P haha, men det vart ju en annan grej mellan oss ;)
 en bild som väcker mycket kännslor för många
 dagen innan vi vart tillsammans :)
 Älskar att se oss glada tillsammans :D
 Alltid älska det kortet på dig :D
 att vi alltid är så söta då :D

8 februari 2009 söndag

Iallafall igår kväll drog jenny,robin,hampus, jimmie och jag på fest i vänge totalt värdelös tycker jag, men förre det så var vi hos mig och kolla på melodifestevalen :P totalt sämst det med. Jag var glad och lycklig igår :D vet inte varför men jag var bara det :D inte ofta jag är det men jag var iallafall det igår :D jäklans roligt tycker jag.

Tänkte ochså lägga in lite nya kort idag :P haha.. Är skit dålig på att lägga in nya kort JAG VET ;P men på min mig om ni tycker jag är alldeles för seg ;)

-


Pontus ( pg ) Trodde han skulle bli brun om han sola under en lampa? Haha :P
Men det bli ju varm som när man solar :s :P hahaha


7 februari 2009 lördag

Jag mår faktist bra just nu :) vakna för en stund sen, vad ska jag göra idag då? :P Kanske åker med in till sjukhuset med syrran och mamma :P..
Min hund ligger på mitt här och vill ha sin leksak men han får inte ha den för det är en son hära tråd leksak och han spyr om han äter trådarna så han får inte ha den längre :/ han favorit leksak ju.

6 februari 2009 fredag

Skrev aldrig någe i min blogg igår vet inte varför.
Men iallafall jag var med Jenny :D och vi hade dunder roligt :D vi ska leka idag med :D :D.
-

Men idag hade jag en son dag som jag bara vill ligga kvar i sängen, en son dag som jag inte orkar göra något :s jag fattar inte varför jag blir såhär. Så jäklans jobbigt kan jag lova er, ska plugga lite hemma!

MITT SIM KORT ÄR UR FUNK SJON ÖVER HELGEN MEN PÅ MÅNDAG FUNKAR DET SOM VANLIGT SÅ OM DET ÄR NÅGON SOM BEHÖVER PRATA MED MIG ELLER NÅGOT SÅ FÅR NI RINGA HEM ELLER TILL JENNYS MOBIL :)

-

Jag hatar min pappa det gör jag faktist, förlåt för att jag skriver det just här men det är så här jag känner allt jag skriver i min blogg så känner jag! Jag vill att min pappa ska bry sig om mig jag vill att min pappa ska ringa mig ofta och fråga hur det är med mig? Om vi ska hitta på något någon dag? Men nej det har han aldrig gjort i hela mitt liv så länge jag minns, vafan äre för liv jag lever i? :s Inte ett jävla bra liv när det är mellan mig och min pappa :'(


--

Idag känner jag att jag bara är i vägen med hela mig faktist :( sona dagr har jag inte ofta längre, men när jag väl har det så hatar jag det för då känner jag mig helt jävla värdelös faktist usch :(. Ibland undrar jag om man kan söka hjälp när man mår som jag gör?
Äre någon som läser min blogg som är vart depprimerad skriv gärna till mig om tips.

5 februari 2009 torsdag

Frågestund! Nu har du din chans att fråga mig precis vad du vill, alla frågor kommer att besvaras, även anonyma frågor. Men inga "hur ofta ligger du" eller "gillar du doggystyle"-frågor, tack. Så fråga på gott folk !

4 februari 2009 onsdag ( syrrans födelsedag 18år )

Jag har inte sovit mycket men måste till skolan iallafall måste fixa det hära nu verkligen. Jag måste kämpa nu verkligen kämpa hur mycket som hellst ska klara det hära i skolan det kan jag lova er. Svider i ögonen en :(
fitt brud!

Grattis storasyster Jessica på 18års dagen :).

3 februari 2009 tisdag

Jag är så jävla sårad och ledsen jag förstår inte hur folk tänker / gör :'( bara vill såra mig. Vafan det hära går inte längre.
DUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDU i mina tankar dag som natt verkligen. Grät mig till söms igår fyfan,
tänk om jag hade haft en undebar vän som hade kuna suttit med mig och bara krama om mig nej låg i min säng och slog i sängen och bara grät och viste inte vart jag skulle ta vägen! FYFAN.
Jag ska fixa en psykolog innan jag går under enu mera fyfan jag orkar inte mer!

hjärtat är krossat

-

Jag bara skrattar åt er

-

Jag är otroligt kär i dig men äre bättre att vi inte är tillsammans? Jag vet inte ja, Jag vill fan inte mista dig du är mit allt verkligen, Fast vi bråkar som fan så älskar jag dig fast du sårar mig skapligt mycket älskar jag dig. Jag vet jag kanske för bort mig när jag gör som jag gör? Vem vet? Inte jag kan jag lova. Men jag kämpar för varenda dag som går, jag ska fixa en psykolog så jag slipper gå och tänka konstiga tankar och sont. Du är den bästa för mig och så kommer alltid att vara du äger mitt halva hjärta vad som en händer det kan jag lova dig!

föralltid vi på något set!
Viktor Tallskog föralltid i mitt hjärta..


Lyssnar bara på norman nu för tiden. Tycket textena är bra och han sjunger bra :)

2 februari 2009 måndag

Jag är föyrkyld, hostar, ont i halsen och vem har smitta mig? Jo förra veckan låg Viktor hemma sjuk och jag åkte ju ditt och sov där med han ;P så får skylda mig själva att jag blivit lite halv sjuk nu.
Var på möte i skolan idag med gick vell väldigt bra :) ska gå på grand rätt mycket nu på struktur som det heter :) det kommer vara toppen (y) :). Kommer ju då gå med en kompis som jag gått med förr :D JIPPI det kommer bli roligt. Jag har styrka till att kämpa nu :) hade inte det förr men nu har jag verkligen det :) jag känner det från tåna upp till huvudet :D.

 
Kortet är taget den 18 oktober 2007 :) .

-

Jag är glad att jag har visa människor :) alla som finns där när man behöver dom.

1 februari 2009 söndag

Igår var jag och mamma på bio träffa lite folk ochså :) trevligt, bion var otroligt bra med sorlig ( i taket lyser stjärnorna ). Sen hämta vi pg när vi åkte hem, vi satt hos mig och hade as tråkigt sen skjusa mamma oss till wille där min älskling var ochså :D:D inte träffa han på länge. Sen så skulle min älskling äta så jag följde med han ;P sen åkte vi till Camilla och träffa lite folk :) och i brudarna var klokrenda :D ;). Sen åkte vi med Marcus :) och hade det sådär :/ inte så värst kul i bjk längre. Sen vid halv 3 3 åkte älskling och jag hem till mig och skulle sova ;P men nej vi somna vi 4 tror jag klockan var min syrra satt och prata med oss. Vakna vid 12 idag :) älskar att vakna med han vid min sida verkligen :D:D:D:D:D det bästa jag vet!

jag älskar min egna viktor tallskog <3
viktor <3 caroline, FÖRALLTID!

Och jag är typ sjuk idag med :(:(

KRYA PÅ DIG CAROLINE *


nej, nu ska jag lägga mig i min soffa och tycka synd om mig själv
beck ikväll klockan 9 med :D.
finns på mobilen om det är något..

RSS 2.0