30 september 2010 torsdag

Hejsanhej!
Vart hemma idag från skolan är så jävlans förkyld idag :( känner att jag har lite feber med usch :( jag hoppas jag blir frisk snart !! Imorgon måste jag till stan och fixa mina pengar min syster ska ochså till stan så jag hänger på henne då. Alla är ju lediga i morgon med, får se jocke kanske ochså hänger med vem vet? Får prata med han sen, vi ska ju ochså ut och äta med Madde & Jonas i morgon och sen blir det bio med :), hoppas jag känner mig bättre då :). Idag blir det att bara vara hemma och ta hand om sig själv!
städa och tvätta är det som kommer vara dagens göra!


flytta flytta flytta flytta

29 september 2010 onsdag

Hejsanhej!
morse när jag vakna hade jag fått en dunder förkyldning så det var den som låg och lura på mig skönt att man inte har något att göra idag så man kan vila lite det behöver jag idag känner jag. Imorgon blir det skola en timme med Fia och ha engelska sen ska jag nog gå ner på stan och fixa mina pengar som jag fått när jag jobba åt mamma :). Har en huvud värk som kalas förkylnig-huvusvärk. Just fan kanske ska till attensen idag med :D var ett tag sen vi var där vill jag lova börjar sakna det som satan om jag får säga så :) kommer bli super bra om vi åker dit idag då :) om mamma orkar hon kände sig ochså lite visen så får de vad dagen har att bjuda på.


prata med en gamal kompis idag och hon ska få barn ett stort GRATTIS TILL SANDRA !!!!

28 september 2010 tisdag

Hejsanhej!
Har varit i skolan idag, känner mig helt slut i kropen vet inte om det är något virus kommit in i min krop känner mig iallafall sjukt seg, sen har jag som en konstig vet inte hur jag ska förklara men när jag går så blir det att jag nästan spyrr fast jag gör inte det, det kommer som upp bara saliv. Vet inte om det är magkatar eller om det är något annat? Sjukt konstigt iallafall så kan inte göra någonting :(. Men det gick bra i skolan iallafall :) tur det.
Livet rullar på som vanligt annars..

måste bara få skriva en sak, vad äre för fel på folk? Jag är så grymt trött på det hära trodde det var över men trodde fel tråkigt ..

juste har inte berätta att jag köpt en ny vinter jacka :D jätte fin !!! :D

22 september 2010 onsdag

Hejsanhej!
Har duscha och plocka undan och gjort fint hemma :) Jocke hjälpte till när jag sa till han. Nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska komma :) Men nu säger Jennifer att jag ska hämta henne på moppen :O det är ju kallt ute :O haha får se hur jag gör ;). Ledig idag men i morgon äre skola igen men har bara engelska med Fia :) känns skönt att ha det. Sen fredag lova jag syrran att ställa upp Moa och hon ska klippa sig så jag tar Moa när syrran klipper sig. Annars har jag inget annat roligt att berätta för er! Om ens det var roligt? Nej tycker jag inte!!


flytta flytta flytta flytta !

20 september 2010 måndag

Hejsanhej!
har varit i skolan idag hade verkligen ingen lust när jag vakna i morse men tvinga mig upp och jag kom iväg tur. Det har gått bra men har haft en son jävla yrsel allt bara snura i huvudet men det gick över efter en stund när jag hade druckigt saft. Jag ska gå i skolan måndag - tisdag och torsdag en timme på torsdagar :) kommer ha engelska då det känns jätte skönt att dom verkligen hjälper mig i mina ögon är skolan bara en SKIT bra skola :). Min lärare är så otroligt undebara :) dom förstår mig så bra aldrig en lärare som har det men dom gör verkligen det :).

I helgen har jag inte gjort så mycket i fredags sov Moa hos oss och va hos oss till klockan 8 på kvällen dagen efter, sen kom min älskade vän Jennifer och Joel :) vi bakade muffins och pratade och hade det mysigt och roligt, sen åkte vi upp till affären för Joel skulle träffa en kompis :P så vart vi kvar där. Sen söndag gjorde jag ingenting verkligen!


nu äre mycket tankar i mitt huvud om flytt. känns bra men så j*vla jobbigt men det som är bäst känner jag att jag kommer klara det hära men det kommer att vara så otroligt jobbigt i början. Jag vill packa ner allt och flytta hatar att gå och vänta.

flytta flytta flytta flytta

17 september 2010 fredag

Hejsanhej!
Jag har tänkt tillbaka på livet som jag har left eller hur man ska säga det? Det är ju nästan ett under att jag lever eller vad ska man säga? Har ju hänt så mycket saker i mitt liv. Jag skulle kunna skriva så mycket om allt osm hänt i mitt liv men det skulle ta så lång tid sen vill jag inte heller dela med mig av allt jag var med om för det är både hemska saker och bra saker. Det är ju så att jag aldrig i helvete kommer att glömma allt som jag gått igenom med alla människor. Jag känner klumpen i magen redan nu usch men det kommer ju endå alltid att finnas där på mig liksom.
Alla gånger jag varit så jävla elak mot dom närmaste till mig, jag fattar inte och känner mig bara dum en idag. Alla människor jag varit ledsen in för alla människor jag har försökt fåt tröst av men dom bara blivit arga och inte orka med mig, sen nu här idag så pratar dom inte människorna med mig nästan vad äre för fel? När dom fick reda på att jag börja med medecin och min diagnos så ville dom inte umgås med mig längre? Det gör fortfarnade så jävla ont i mig att tänka på det. Men jag tänker nu att jag har inte förlora något på det dom andra äre ju som har förlora på det dom har förlora en super bra vän som alltid ha hjälpt dom när dom haft problem med något. Men nu tänker jag inte längre hjälpa dom med det för dom hjälpte inte mig!
Sen självklart saknar jag dom ju men jag kan ju inte ha vänner som inte hjälper mig!
Sen mognar man ju med tiden och jag tror att jag mogna väldigt fort med det som hände, och allt jag gått igenom i huvud taget.
Känns faktist skönt att flytta och att börja om på lite nytt lite gran!
Sen om jag ska säga såhära jag mår ju bra nu och skrattar och har kul med dom kompisarna som jag har :) och med min undebara pojkvän som är helt undebar.

17 september 2010 fredag

Hejsanhej!
Idag ska Moa sova hos oss :) det gillar jag jätte mycket hon är ju helt undebar! Men annars idag ja hur ser det ut, Mormor & Morfar ska komma och hämta grejer till stugan :). Annars inget alls som jag vet, kanske bära över bordet till hanna beror på om hon orkar och om hon inte har något in planerat såklart ;).
annars har jag inget att berätta för er som läser min blogg.

16 september 2010 torsdag

Hejsanhej!
Igår fyllde min Morfar år :) så jag och Moa åkte in dit vid 12 Tomas skjusa oss snällt av han :D. Sen var vi där hela dagen/kvällen jätte mysigt och få vara med dom själv :) dom är så mysiga jag älskar dom verkligen!! Men nu ska dom åka till sin stuga igen lite tråkigt :( får vell ta mig upp dit i stället då.
Ska till psykologen idag har ingen lust faktist vet inte varför får se hur det går om jag kommer i väg eller inte. Det är så jobbigt med allt nu för tiden tycker jag mycket tankar på flytten liksom.


flytta flytta flytta flytta !

14 september 2010 tisdag

Hejsanhej!
Igår var jag ju inte i skolan men idag var jag det :) bra gjort Caroline!
imorgon fyller min älskade Morfar år :) så jag ska åka in dit lite tidigare hade jag tänkt :) vara där och umgås med dom man gör liksom inte det så ofta så i morgon ska jag göra det har jag bestämt mig för :) kommer bli roligt. Älskar att vara med dom faktist det är så skönt på någe vis :).
Annars har jag inte mycket att säga, eller jo jag har färga håret eller Jennifer gjorde det på mig i söndags :) det var vell sådär :P är lite gult nu men det ska vi fixa ;) haha.

flytta flytta flytta flytta

13 september 2010 måndag

hejsanhej!!
Ingen bra dag, eller vakna med ett leende på läpparna med det var en som gjorde så det försvan och jag bara vart arg. Sen när jag satt på bussen så vet jag inte vad som hände i huvudet men det blev bara för mycket och jag kännde att jag inte skulle fixa skolan idag så jag ringde mamma och berätta och gick till hennes jobb. Sen efter en 2 timmar typ så skjusa mamma mig till syrran skola och jag skulle ha Moa bara en timme sen skulle hon sluta så ja jag hade henne. Sen kom hon på att hon skulle till tandläkaren så jag följde med och hade Moa! Sen var vi på stan en stund, gick sen till boland för att åka med Tomas hem.
Jag känner att den hära dagen bara är skit och jag har ingen enerski till ett piss vill bara sitta och vara.

Ihelgen har jag varit med min undebara vän Jennifer :) det var jätte kul och trevligt. Fick prata av mig lite om saker och ting! Undebart att ha en vän som förstår mig och jag förstår ju henne såklart, tillsammans klarar vi det hära! <3

10 september 2010 fredag

Hejsanhej!
Jag har skit tråkigt, fan vad tråkigt det är att inte ha något att göra tycker jag. Vete fan när jocke slutar heller? Mamma är kanske hemma om en timme om inte längre fifan va tråkigt jag har !!!
Jag har läst en blogg som är hemsk usch tycker det är synd om dom som stog henne nära verkligen :(.
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit bara suttit här eller kolla på tv, finns inget gott hemma och äta heller så har inte ätit något heller magen är jätte hungrig verkligen bajs!! Lyssnar på musik är det enda jag gör nu :P

finns det någon som vill fixa min blogg lite? :) såfall kommentera.

nu ska jag ha mera tråååååååååkigt

10 september 2010 fredag

Hejsanhej :)
jag vakna med leendet med mig idag faktist :) det tycker jag om JÄTTE mycket! Fredag idag med men vad ska man göra idag? Ingenting planerat kanske blir att vara hos syster om dom inte ska bort såklart ;) men det hoppas jag inte på då! Kanske blir lite mysa och leka med Moa idag då :D skulle vara roligt faktist.
Har inte mycket mera roligt att säga idag ;)

9 september 2010 torsdag

hejsanhej!
Skulle till min psykolog idag igentligen men jag har feber en så det blir inget av med det. Jag hoppas min feber kan släppa snart för det är jätte jobbigt så fort man gör något så blir man trött och inte har någon ork till något :(. Har iallafall duscha min kära hund idag så nu är han fin och luktar gott :). Sitter just nu och fryser som bara den, finns heller inge bra på tven hatar att vara sjuk ! ! !

flytta flytta flytta flytta !

8 september 2010 onsdag

Hejsanhej!
Jag mår lite bättre idag fast jag ska igentligen inte säga något för dagen har precis börja så det kommer vell med dagen att jag inte mår bra men en så länge har jag bara grymt ont i ögonen ett bra täcken hittils enligt mig iallafall :). Jag måste bara säga en sak jag har inte träffa min vän Jennifer på ett bra tag och jag saknar henne jätte mycket det är jobbigt att vi bor en bit i från varandra :( tycker inte om det !!!! Plus att hon har ganska mycket i skolan så då har hon inte riktigt tid och sen går hon långa dagar TRÅKIGT! Sen umgås vi inte ett dug med samma kompisar så då blir det enu mera att vi inte träffas så mycket SKIT på det tycker jag iallafall! Min enda vän som jag verkligen litar på just nu känns det som, inget illa menat åt min andra kära vänner.

flytta flytta flytta flytta!


JAG SAKNAR DIG JENNIFER

7 september 2010 tisdag

Som sagt är skola idag för mig men det vart inte så, är hemma för att är sjuk fyfan säger jag bara hatar det. Endå så är jag inte jätte dålig men känner mig svag i hela kropen och så grymt ont i ögonen sen har jag npg lite feber med. När jag ringde till skolan så sa dom att det inte bara var jag som var hemma det var flera stycken som hade ringt och sagt samma sak som mig så det är någe virus som går nu :( usch, Idag har jag iallafall inte sådära jätte onti huvudet som jag haft men det kanske är för att jag har tagit det lungt idag och ska göra det tills jag känner mig helt frisk för det är så vidrigt att känna en son otrolig huvud värk och som inte hjälper med något :(. Har bara ätit lite gran med är inge sugen på något eller känner hunger :(, men så äre när man är sjuk!
Har iallafall plocka undan lite och plocka i duskamaskin och tvättmaskin men känner mig helt slut efter det!

flytta flytta flytta flytta !

3 september 2010 fredag

Nu har jag kommit hem från stan vart att vara i stan länger en jag trodde men det var trevligt :). Min syster kom så vi gick och kolla lite i affärer sen gick vi och åt mat :). Sen ikväll blir det ju bio var länge sen jag och min syster gjorde något själva som idag bara vara på stan det gör mycket Moa är nästan alltid med men det gör ju inget men det kan vara mysigt att göra något bara jag och min syster liksom :). Så jag hoppas vi får en lyckad dag verkligen :) hitils har den varit det hoppas det håller i sig och att det blir lika bra ikväll! Jocke ska vara hemma och kolla på fotboll sverige spelar ju liksom haha så han sitter vid tven hans älskade kompis Jimmie skulle vell komma och kolla med han, dom är lika galna så det blir nog bra för dom två ;).
Köpte inget i stan för jag glömde mitt kort hemma :@ jävla bajs men sont är livet det var en mening med det med säkert haha ;).

3 september 2010 fredag

hejsan hej !
Sitter här och är och blev precis klar :) ska ju till stan idag tar 10 bussen. Trodde jag inte skulle bli klar men det vart jag jag är ju faktist rätt snabb :)! Igår gick jag en lång promkenad med hunden sen så klippte jag gräs mattan och sen var jag helt jäkla slut gick in och duscha och sen la jag mig i sängen och kolla på tv somna nästa på engång :) skönt! Sen i morse när jag vakna var jag jätte pig :) vakna halv 8 jag lovade mamma att jag skulle gå med hunden våran så jag gjorde det vast det var svin kallt ute vill jag lova usch hade vantar på mig fast endå frös jag!
Syrran och jag ska på bioa idag med :) premiären på nu vad den heter kommer inte på nu, jag lova henne att bjuda henne på mat med :) så snäll syster hon har ( ibland ;) ) haha. Jocke och Jimmie skulle kolla på fotboll nördna själva liksom ;) haha!

Nej nu har jag inget mera roligt att komma med, skriver när jag kommer hem från stan då har jag nog en massa roliga saker att berätta :) haha !

Jag är på bra humör idag :) TOPPEN!!!

2 september 2010 torsdag

Hej hemskt mycket hej! Toppen bra humör idag men varför är frågan? Ja det undrar jag med faktist hummm haha. Men det är ju bra det för igår var jag inte på bra humör, i morgon blir det som sagt staden för min del och mamma ville nog ha hjälp så får gå dit och hjälpa dom på jobbet.
Idag så ska jag träffa hanna när hon sluta sin praktik känns kul har inte träffas på ett tag nu :) mycket att prata om. Men annars vet jag inte vad jag ska göra, jocke ska bort på träning sen när han kommer hem och mamma ska på jobb fest eller vad man nu säger. Så jag är ensam hela dagen kan man säga! Ska nog tvätta och plocka undan lite hemma idag då det pasar bra det, sen vill mamma att jag ska klippa gräset men får se om jag orkar det ens haha.



Jag förstår inte att man kan sakna vissa personer så mycket i mellan åt det är så det svider i hjärtat i bland! Men jag får tänka tillbaka och det är de jag ha kvar av dom hemskt men det är så det är.

1 september 2010 onsdag

Var som sagt ledig idag eller ska ha praktik men har inte börja med den en vet inte när jag ska börja med den får se. Jocke är ledig eller han har hem uppgifter att göra varanan onsdag :) så det är ju bra det att han är hemma med mig då :D. Sen idag när jocke kom hem hade han med sig Jimmie vi har spela tv-spel och äta chips och bara haft det roligt :), Jag behövde det idag har varit arg/iriterad idag men det har gått över nu dom har gjort mig på bra humör :).
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra? På fredag ska jag till stan och ficka lite saker får se om jag går på stan en stund eller om jag åker hem efter jag gjort det jag ska göra. Eller om jag går ner till mammas jobb och hjälper till lite där får se vilket humör jag är på då.

jag vill flytta så man har det gjort, orkar inte gå och vänta längre det börja gå på mina krafter mer och mer.
RSS 2.0